Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Books - Drawing Manga

book draw manga

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 fatisis

fatisis

    Guitarist

  • Members
  • 1 posts

Posted 19 June 2018 - 09:22

Καλημέρα και από μένα και καλώς ήρθα!  :hehehe:

 

Έψαξα κάποια topics εδώ αλλά είναι παλιά και δε λειτουργούν τα links. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω online βιβλία για να σχεδιάζω manga; Αλλά να ξεκινήσω σωστά με βήματα. Παλιά σχεδίαζα έχω ένα background αλλά το έκανα σε στυλ pause στην εικόνα από κάποιο anime στον υπολογιστή και αντιγραφή ότι έβλεπα στο χαρτί.  :dazed:

 

Αν δεν υπάρχουν πλέον online βιβλία (από αρχάριους θέλω να το ξεκινήσω), τουλάχιστον αν γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω στην Αθήνα.

 

Ευχαριστώ!  :mafia:


cb19eb64932af9b994028a86893ca7dfb44128aa




Also tagged with one or more of these keywords: book, draw, manga