Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2018 - 21:54
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2018 - 22:05
Η εισβολή των Μογγόλων είχε εξερευνηθεί παλιότερα στο Shogun Total War
Θυμάμαι πως ήταν το expansion, απλά το παιχνίδι ήταν πολύ παλιό και δε νομίζω πως άφησε κάποιο χαρακτηριστικό στίγμα. Γενικά όσα παιχνίδια περιέχουν Samurai αναφέρονται στην εποχή γύρω από το Sengoku Jidai, άντε το πολύ πολύ στο Genpei War.
Γενικώς οι Μογγόλοι έχουν δεχθεί πολύ μικρή εκπροσώπηση στα video games σε σχέση με την τεράστια ιστορική τους επιρροή και σημασία, με εξαίρεση τα παιχνίδια που αναγκάστικά τους συμπεριλαμβάνουν λόγω της εποχής στην οποία αναφέρονται όπως το Age of empires 2, το Medieval 2: Total War και το Crusader Kings 2. Και η Koei είχε βγάλει ένα σε στυλ Rotk πολύ παλιά αλλά δεν κράτησε ως franchise και δεν δοκίμασαν ποτέ κάποιο μοντέρνο adaptation. Γενικά μου αρέσει το γεγονός ότι τα παιχνίδια σιγά σιγά στρέφονται και σε πιο παραγνωρισμένα σημεία της ιστορίας.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 13 Ιούνιος 2018 - 22:20
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2018 - 11:56
devil may cry 5 official nero fight theme.
το εχω λιωσει 2 μερες τωρα.
Also tagged with one or more of these keywords: e3 2018, videogames
.aNiMe//GR →
Meetings - Party - Προβολές →
Fighting Videogames Cosplay Photo / Video Shooting - 03.08.14 - ΑθήναStarted by Cassiel , 21 Ιούν 2014 ![]() |
|