Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

'Εκθεση E3 - 2018

e3 2018 videogames

  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 04 June 2018 - 09:44

Ένα θεματάκι να μαζέψουμε ότι θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της φετινής Ε3.

 

Μέχρι στιγμής τι φαίνεται ότι θα υπάρχει στην έκθεση,

 

1) Νέο Assasin's Creed που διαδραματίζεται στην Ελλάδα, mieh δεν με πολύ ενδιαφέρει το assasin's μετά πλέον το χιλιοστό sequel αν και την τριλογία του Eizo μπορεί να την τσιμπήσω κάποτε

2) Pokemon games για την core σειρά

3) Playable demo του νέου Sonic Team Racing (ή όπως λέγεται)

4) Νέο Fallout

5) Sequels των Horizon Zero Dawn και Bloodborne

6) Resident Evil 2 Remake με την μηχανή του RE7 και first person view (ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ)

7) Smash Bothers, Metroid Prime 4 και Mother 3 για Switch


rsrGbGx.gif

#2 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 04 June 2018 - 15:25

νεο fallout βγαζουν , νεο elder scrols δεν βγαζουν , καταραμενη βηθεσδα



#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 June 2018 - 23:31

Από ότι φαίνεται το νέο φολαουτ θα είναι κάποιο multiplayer ανοσιούργημα με στοιχεία επιβίωσης. Μάλλον πάνε να κάνουν κάτι διαφορετικό όπως κάποτε με το Fallout Tactics ή απλά σκέφτονται κι αυτοί σιγά σιγά να μετατρέψουν τα παιχνίδια σε υπηρεσίες. Δεν βγαίνει στη Microsoft με το Sea of Thieves, γιατί να βγει σε αυτούς. Απλά όπως η Blizzard έχει το WoW έχει η Bethesda το Skyrim και με τα χρήματα που κέρδισαν και κερδίζουν από αυτά φτιάχνουν διάφορα παιχνίδια που μπορεί και να πετύχουν.



#4 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 05 June 2018 - 01:52

Tο γεγονός ότι το καινούριο Fallout θα είναι multiplayer survival εκτρωμα ήταν απλώς φήμη που μάλιστα πρέπει να έχει ήδη διαψευθεί. Όσο για το καινούριο Elder Scrolls, η Bethesda είχε δηλώσει κάποια στιγμή μετά το Fallout 4 (ή είχε γίνει leak) ότι θα είναι το τρίτο από τα τρία μεγάλα παιχνίδια που ετοίμαζαν. Είχε ακουστεί επίσης κάτι για 2021, όπως και μια ατάκα από κάποιον lead developer του στυλ ότι "εάν σας λέγαμε τι σχεδιάζουμε για το επόμενο Elder Scrolls, θα μας λέγατε ότι δεν είναι εφικτό με την υπάρχουσα τεχνολογία". Όπως και να έχει, αργεί.

 

Σαν κατοχός αποκλειστικά PC δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα hypαρισμένος με κάτι πέρα από το Assassin's Creed Souvlaki edition και το καινούριο παιχνίδι της CD Projekt Red. To Assassin's Creed γιατί ακόμα και στα χειρότερά της η σειρά έχει αξεπέραστα production values και αρκετά καλή ιστορική έρευνα που μου αρέσει και το παιχνίδι της CD Projekt Red γιατί ακόμα δεν έχει απογοητεύσει σαν εταρεία.

 

To Fallout 76 μπορεί να είναι καλό παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν θα είναι καλό RPG, όπως συνέβη με το Skyrim και το FA4 (επίσης καλά παιχνίδια αλλά κάκιστα RPGs), οπότε δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

 

Τα υπόλοιπα (και η πλειοψηφία) μεγάλων νέων αφορούν PS exclusives (Bloodborne 2, Horizon Zero Dawn 2, τo Death Stranding του Kojima), τα οποία απλώς είναι σαν να μην υπάρχουν καν στο πρόγραμμα της E3 για εμένα και τα οποία η Sony μπορεί να  βάλει τελετουργικά στο ορθό της. Καταλαβαίνω γιατί σε παλαιότερες εποχές χρειάζονταν τα exclusives αλλά εν έτει 2019 απλώς δεν έχουν λόγο ύπαρξης πέρα από την αντιπαλότητα που έχει με την Microsoft, δεδομένου ότι η αγορά των PC είναι με διαφορά η μεγαλύτερη αυτήν την στιγμή.



#5 Emiya

Emiya

    Anime Fan

  • Members
  • 175 posts

Posted 05 June 2018 - 06:44

Σαν φορολογικη δηλωση φαινεται αυτο το Ε3 2018



#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 05 June 2018 - 09:15

Macalex έχεις απόλυτο δίκιο, έκανα το thread για να συζητήσουμε τα φετινά φορολογικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνουν hijack το θέμα.  :yawn2:

 

Τέσπα, Osama ανοίγεις μεγάλο θέμα που δεν είναι της παρούσης, πιστεύω πως όσο υπάρχουν κονσόλες αναγκαστικά θα πρέπει να υπάρχουν και exclusives αλλιώς δεν έχει νόημα.

Προσωπικά πήρα ps4 λόγο των exclusives και πιστεύω αρκετοί είχαν την ίδια σκέψη. Δεν έχει να κάνει με το ότι το παιχνίδι είναι αποκλειστικά για την κονσόλα που έχω επιλέξει αλλά κυρίως ότι θα είναι μια εγγυημένη καλή εμπειρία.

 

Στα περί της εκθέσεως, βλέπω το φημολογούμενο line up της Microsoft και μου φαίνεται πως πλέον το χει χάσει το παιχνίδι. Πάλι forza, gears of war και όποιο άλλο γνωστό IP έχει.

Από την άλλη η SONY την παρουσίαση που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια με νέο shenmue και ff7 remake δεν πρόκειται να κάνει. Μάλλον η Ninty φαίνεται να έχει το πιο ισχυρό lineup. Θα δούμε.


rsrGbGx.gif

#7 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 05 June 2018 - 09:43

Για την Ε3 μερικά πραγματάκια.

Εκτός απο αυτά που είπε ο hazuki η sony έχει ανακοινώση οτι θα ασχοληθεί πολύ φέτος στην έκθεση με τα death stranding (λογικά gameplay trailer,release day μιας και ο kojima εχει πει οτι θα κυκλοφορισει πριν το ετος που διαδραματιζεται το akira(2019) )
Τhe last of us(μια απο τα ιδια και εδω) kai ghost of tsushima που εκτος απο ενα teaser δεν εχουμε δει τιποτε αλλο..Και τελος το red dead redemption 2(που δεν εχω παιξει ουτε το 1)
Για το bloodborne 2 ειναι μονο φημες μιας και λενε για καινουργιο IP και μαλλον παει για ΤΕΝCHU για οποιον το θυμαται...Αν και πιστευω οτι ειναι falls news και ειναι bloodborne2(η ελπιδα πεθαινει τελευταια : ).Αν ανακοινωθει κατι θα ειναι στο πανελ της sony μιας και ειναι excl.

Σε αλλα νεα θα δειξουν ποιο πολυ spyro the dragon remastered και κανα 2 ακομα εκπληξεις οπως παντα.

Τωρα για xbox δεν ασχολουμε αλλα ακουσα οτι θα εχει περισσοτερα excl φετος...Αλλα κραταει μικρο καλαθι...(μπολακι μην σου πω)

Για Nintendo δεν ξερω τιποτα εχω μεινει στα gameboy ....Και ενα 2ds που εχει η κορη μου.. :bleh: 

Παντος φετος εχω πει οτι την ημερα της sony θα την δω live ..Ναι ξερω 4 το πρωι ειναι αλλα ειπε να το κανω μια φορα....Υπνο νωρις και ξυπνημα νωρις και θα το παω σερι μετα...

Μπορει και να ριξω και την κυριακη μια ματια στα της ΕΑ ετσι για το βιτσιο :hot:

Και μενει να δουμε και τις third party εταιριες τι εχουνε να πουνε....


Edited by vectrapearl, 05 June 2018 - 10:22.

                                                                       


#8 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 07 June 2018 - 17:06

Θα ζητησω αν γινετε μια εξαιρεση σε αυτο το τοπικ για τα doυble post καθως η εξελιξεις και τα νεα καθως πλησιαζουμε στην Ε3 θα ειναι συνεχεις και μην κανω update το ιδιο ποστ γιατι θα χανεται μεσα στην συζητηση..αν δεν γινετε θα δουμε τι θα κανουμε..

Πεμπτη 7/6/18 σημερα και εχουμε.
Μια ανακοινωση απο την sony για νεο VR παιχνιδι(κατα βαση αλλα θα παιζεται και χωρις VR) με το ονομα tetris effect.
Εδωσε και μερικα στοιχεια οπως.

  • Includes the all-new “Zone” mechanic, where players can stop time (and Tetriminos falling) by entering “the Zone” and either get out of a sticky situation that could otherwise lead to “Game Over,” or rack up extra line clears for bonus rewards.
  • Over 30 different stages, each with its own music, sound effects, graphical style and background that all evolve and change as you play through them.
  • Fully playable on either a standard display (up to 4K and 60fps on a PS4 Pro), or optionally in mind-blowing 3D on PS VR.
  • Fan-favorite modes like Marathon, Sprint, and Ultra, with more all-new modes and other features to be revealed before launch.
  • A player grading and leveling system as well as variable difficulty to encourage and reward replayability.

 

Youtube Video


Επισης η SEGA ανακοινωσε καποια απο τα παιχνιδια που θα παρουσιασει και μεσα σε αυτα ειδα SONIC TEAM RACING
VALKYRIA CRONICLES 4 και TOTAL WAR : THREE KINGDOMS

Αρχιζει να ζεστενεται το πραγμα για να δουμε...!!!!


                                                                       


#9 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 07 June 2018 - 17:24

Εγώ το μόνο που θέλω για φέτος είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Monster Hunter World για PC και την ανακοίνωση του Monster Hunter World G για του χρόνου.


LfNX0dh.png


#10 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 07 June 2018 - 19:15

UPDATE!!!

Μολις πριν λιγο ανακοινωθηκε απο την SONY η ημερομηνια κυκλοφοριας του days gone με ενα πολυ ωραιο trailer

22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΛΟΙΠΟΝ.

Youtube Video


Edited by vectrapearl, 07 June 2018 - 19:19.

                                                                       


#11 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 June 2018 - 20:10

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! Άντε να δούμε και το Death stranding πότε θα βγει. Btw βγήκε στο ps store το red dead redemption 2 για pre order, όλα κανονισμένα τα χει!  :hehehe:


rsrGbGx.gif

#12 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 June 2018 - 01:10

Εμένα τα δύο θέματα που με απασχολούν είναι κυρίως το ότι η Taleworlds δήλωσε ότι το Bannerlord δεν θα εμφανιστεί στην E3, και το ότι η ubisoft θα συμμετάσχει με το For Honor, το οποίο ήδη υπάρχει εδώ και ένα χρόνο και σιγά σιγά βελτιώνεται και μεταβίας επιβιώνει. 

 

Η έκδοση του Bannerlord έχει μετατραπεί πλέον σε αστείο ανάμεσα στην κοινότητα, καθώς πέρσι υπολόγιζαν ότι τώρα θα είχε ήδη βγει εδώ και μήνες, αλλά ούτε release date υπάρχει στον ορίζοντα, ενώ οι πληροφορίες που ανακοινώνουν κάθε τόσο έχουν να κάνουν με ασήμαντα features, πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα έχουν συναντήσει πολύ σημαντικά εμπόδια στο development και ότι ως indie company δεν έχουν τα μέσα για να τελειοποιήσουν αυτό που ίσως αρχικά οραματιζόντουσαν. Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την απόφασή τους να αφήσουν το ακραίο hype να εξασθενίσει και να αξιοποιήσουν τον χρόνο που τους αναλογεί για να βγάλουν ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα από το να εκμεταλλευτούν το ακραίο hype των εξτασιασμένων fans για να πουλήσουν κάτι απογοητευτικό στους λυσσασμένους που θα κάνουν pre-order. Ίσως αυτό που λέω να ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν ήταν λίγα τα σχόλια ατόμων που έχω δει που έλεγαν ότι καλύτερα να έβγαζαν το παιχνίδι μισοφτιαγμένο, για να μπορέσουν να το παίξουν έστω μια ώρα πριν πεθάνουν. Πάλι καλά που τουλάχιστον το εκδίδει μόνη της η taleworlds. Αν είχε publisher καμιά ubisoft, θα τους εξανάγκαζαν να το βγάλουν εδώ και ένα χρόνο σε unplayable κατάσταση, να κάνουν μια γρήγορη αρπαχτή και μετά τα λέμε μετά από δύο χρόνια patches και dlc, αν δεν έχουν κάνει ήδη όλη τη δουλειά οι modders.

 

Όσο για το For Honor, η κοινότητα υποψιαζόταν κάποια πολύ μεγάλη ανακοίνωση εφόσον πλήρωσαν για να συμμετάσχουν με ένα παιχνίδι που ήδη υπάρχει, αλλά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το αν θα γίνει κάποιο μεγάλο expansion ή ουσιαστική αλλαγή. Σίγουρα πάντως το παιχνίδι χρειάζεται κάποια ανανέωση και ίσως να επανασχεδιάσουν από την αρχή μερικά στοιχεία που υστερούν όπως το faction war και γενικώς την κατανομή των factions η οποία δεν διευκολύνει καθόλου την εισαγωγή νέων ηρωών από διαφορετικούς πολιτισμούς στο παιχνίδι.

 

Για το bloodborne 2 ειναι μονο φημες μιας και λενε για καινουργιο IP και μαλλον παει για ΤΕΝCHU για οποιον το θυμαται...Αν και πιστευω οτι ειναι falls news και ειναι bloodborne2(η ελπιδα πεθαινει τελευταια : ).Αν ανακοινωθει κατι θα ειναι στο πανελ της sony μιας και ειναι excl.

Συγκινητική και μόνο η ιδέα ότι το Tenchu μπορεί να αναστηθεί, αλλά νομίζω ότι η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι όντως απλά πρόκειται για bloodborne sequel ή κάτι ανάλογα αναμενόμενο.

 

Τέλος, σχετικά με το Total War: Three Kingdoms, θεωρητικά είναι κάτι σαν dream come true για εμένα γιατί είναι συνδιασμός δύο εκ των αγαπημένων μου πραγμάτων, αλλά φοβάμαι ότι με το release date που έχουν βγάλει δεν παίζει να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι η CA δεν έχει ούτε τις γνώσεις να φτιάξει κάτι που να μπορεί να παρουσιάσει αυτό το υπέροχο setting αρκετά εις βάθος ώστε να συγκριθεί με τα παιχνίδια της Koei που το έχει μονοπωλήσει εδώ και τόσες δεκαετίες, ούτε διαθέτει ακόμα τις τεχνικές μεθόδους για να αποδώσει τις μάχες στο scale και στην πολυπλοκότητα των στρατηγικών που αναλογούν σε εκείνη την περίοδο. Ακόμα και αν ευτυχώς άλλαξαν το release date από φθινόπωρο 2018 (μα πόσο κακή ιδέα να το πουν αυτό) σε άνοιξη 2019, μοιάζει με θαύμα να καταφέρουν να αποδώσουν το συγκεκριμένο setting με τρόπο ώστε να ικανοποιεί και τους fans του RoTk, αλλά και τους alt-right Ευρωπαίους Τotal War nerds που δεν γουστάρουν Κινέζους. Ήλπιζα ότι θα έκαναν το μεγάλο αυτό βήμα αφού ξεφορτωθούν την άθλια μηχανή γραφικών που χρησιμοποιούν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, αλλά αν βγει καλό παίζει να είναι το πρώτο παιχνίδι που ίσως πάρω σε full price μετά από ούτε κι εγώ δε θυμάμαι πόσο καιρό.


Edited by Kamui, 08 June 2018 - 01:11.

O6rrvsU.jpg


#13 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 08 June 2018 - 09:31

Το νέο tetris είναι από τον τύπο που έκανε το Rez, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ TETRIS EVER CREATED! :lovulovu:  

Νταξ τώρα γιατί είναι sony exclusive δεν το καταλαβαίνω. Επίσης κυκλοφόρησε και ένα gameplay trailer για το team sonic racing και φαίνεται ότι θα είναι άλλο ένα καλό cart game όπως τα προηγούμενα με τον sonic.


rsrGbGx.gif

#14 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 81 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 10 June 2018 - 21:55

Youtube Video

 

live stream  απο Ε3 2018 μικρομαλακη και βεθεσδα



#15 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 June 2018 - 06:23

Το νέο tetris είναι από τον τύπο που έκανε το Rez, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ TETRIS EVER CREATED! :lovulovu:  
Νταξ τώρα γιατί είναι sony exclusive δεν το καταλαβαίνω. Επίσης κυκλοφόρησε και ένα gameplay trailer για το team sonic racing και φαίνεται ότι θα είναι άλλο ένα καλό cart game όπως τα προηγούμενα με τον sonic.


Ελπίζω να μην ακολουθεί τους κανόνες του Puyo Tetris με τα tspin να σε κατατροπώνουν και να είναι πιο κοντά στο κλασσικό Τέτρις. Για multiplayer το καλύτερο είναι το Cultris II και σε gameplay και σε έλλειψη lag.

Κρίμα που δεν κάναν sequel Sonc Racing με πίστες, μουσική και χαρακτήρες της Sega και περιορίστηκαν σε Sonic & shitty friends



Also tagged with one or more of these keywords: e3 2018, videogames