Εμένα τα δύο θέματα που με απασχολούν είναι κυρίως το ότι η Taleworlds δήλωσε ότι το Bannerlord δεν θα εμφανιστεί στην E3, και το ότι η ubisoft θα συμμετάσχει με το For Honor, το οποίο ήδη υπάρχει εδώ και ένα χρόνο και σιγά σιγά βελτιώνεται και μεταβίας επιβιώνει.
Η έκδοση του Bannerlord έχει μετατραπεί πλέον σε αστείο ανάμεσα στην κοινότητα, καθώς πέρσι υπολόγιζαν ότι τώρα θα είχε ήδη βγει εδώ και μήνες, αλλά ούτε release date υπάρχει στον ορίζοντα, ενώ οι πληροφορίες που ανακοινώνουν κάθε τόσο έχουν να κάνουν με ασήμαντα features, πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα έχουν συναντήσει πολύ σημαντικά εμπόδια στο development και ότι ως indie company δεν έχουν τα μέσα για να τελειοποιήσουν αυτό που ίσως αρχικά οραματιζόντουσαν. Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με την απόφασή τους να αφήσουν το ακραίο hype να εξασθενίσει και να αξιοποιήσουν τον χρόνο που τους αναλογεί για να βγάλουν ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα από το να εκμεταλλευτούν το ακραίο hype των εξτασιασμένων fans για να πουλήσουν κάτι απογοητευτικό στους λυσσασμένους που θα κάνουν pre-order. Ίσως αυτό που λέω να ακούγεται αυτονόητο αλλά δεν ήταν λίγα τα σχόλια ατόμων που έχω δει που έλεγαν ότι καλύτερα να έβγαζαν το παιχνίδι μισοφτιαγμένο, για να μπορέσουν να το παίξουν έστω μια ώρα πριν πεθάνουν. Πάλι καλά που τουλάχιστον το εκδίδει μόνη της η taleworlds. Αν είχε publisher καμιά ubisoft, θα τους εξανάγκαζαν να το βγάλουν εδώ και ένα χρόνο σε unplayable κατάσταση, να κάνουν μια γρήγορη αρπαχτή και μετά τα λέμε μετά από δύο χρόνια patches και dlc, αν δεν έχουν κάνει ήδη όλη τη δουλειά οι modders.
Όσο για το For Honor, η κοινότητα υποψιαζόταν κάποια πολύ μεγάλη ανακοίνωση εφόσον πλήρωσαν για να συμμετάσχουν με ένα παιχνίδι που ήδη υπάρχει, αλλά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το αν θα γίνει κάποιο μεγάλο expansion ή ουσιαστική αλλαγή. Σίγουρα πάντως το παιχνίδι χρειάζεται κάποια ανανέωση και ίσως να επανασχεδιάσουν από την αρχή μερικά στοιχεία που υστερούν όπως το faction war και γενικώς την κατανομή των factions η οποία δεν διευκολύνει καθόλου την εισαγωγή νέων ηρωών από διαφορετικούς πολιτισμούς στο παιχνίδι.
Για το bloodborne 2 ειναι μονο φημες μιας και λενε για καινουργιο IP και μαλλον παει για ΤΕΝCHU για οποιον το θυμαται...Αν και πιστευω οτι ειναι falls news και ειναι bloodborne2(η ελπιδα πεθαινει τελευταια
).Αν ανακοινωθει κατι θα ειναι στο πανελ της sony μιας και ειναι excl.
Συγκινητική και μόνο η ιδέα ότι το Tenchu μπορεί να αναστηθεί, αλλά νομίζω ότι η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι όντως απλά πρόκειται για bloodborne sequel ή κάτι ανάλογα αναμενόμενο.
Τέλος, σχετικά με το Total War: Three Kingdoms, θεωρητικά είναι κάτι σαν dream come true για εμένα γιατί είναι συνδιασμός δύο εκ των αγαπημένων μου πραγμάτων, αλλά φοβάμαι ότι με το release date που έχουν βγάλει δεν παίζει να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι η CA δεν έχει ούτε τις γνώσεις να φτιάξει κάτι που να μπορεί να παρουσιάσει αυτό το υπέροχο setting αρκετά εις βάθος ώστε να συγκριθεί με τα παιχνίδια της Koei που το έχει μονοπωλήσει εδώ και τόσες δεκαετίες, ούτε διαθέτει ακόμα τις τεχνικές μεθόδους για να αποδώσει τις μάχες στο scale και στην πολυπλοκότητα των στρατηγικών που αναλογούν σε εκείνη την περίοδο. Ακόμα και αν ευτυχώς άλλαξαν το release date από φθινόπωρο 2018 (μα πόσο κακή ιδέα να το πουν αυτό) σε άνοιξη 2019, μοιάζει με θαύμα να καταφέρουν να αποδώσουν το συγκεκριμένο setting με τρόπο ώστε να ικανοποιεί και τους fans του RoTk, αλλά και τους alt-right Ευρωπαίους Τotal War nerds που δεν γουστάρουν Κινέζους. Ήλπιζα ότι θα έκαναν το μεγάλο αυτό βήμα αφού ξεφορτωθούν την άθλια μηχανή γραφικών που χρησιμοποιούν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, αλλά αν βγει καλό παίζει να είναι το πρώτο παιχνίδι που ίσως πάρω σε full price μετά από ούτε κι εγώ δε θυμάμαι πόσο καιρό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 08 Ιούνιος 2018 - 01:11