Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Karakai Jozu no Takagi-san | Skilled Teaser Takagi-san

slice of life comedy romance school shounen Shin-Ei Animation winter 2018

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 26 January 2018 - 11:03

89990.jpg

 

MAL // Anime News Network // AniDB

 

O Nishikata, μαθητής γυμνασίου σε μία επαρχιακή πόλη της Ιαπωνίας, ζει με ένα μόνιμο πρόβλημα. Η συμμαθήτρια του, η Takagi, που κάθεται στο διπλανό θρανίο τον πειράζει διαρκώς και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να ντροπιάζεται διαρκώς μέσα στην τάξη. Με την αξιοπρέπεια του διαλυμένη, έχει βάλει ως σκοπό να βγει στην αντεπίθεση και να καταφέρει μια μέρα να την κάνει να ντραπεί όπως κάνει εκείνη. Έτσι δοκιμάζει διάφορα τεχνάσματα που όχι μόνο αποβαίνουν άκαρπα αλλά πολλές φορές γυρνάνε εναντίων του καθώς η Takagi μοιάζει να βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρει τελικά ο Nishikata να πετύχει το σκοπό του και θα καταλάβει τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή τη συμπεριφορά της Nishikata;

 

Η νέα σειρά του studio Shin-Ei Animation, φέρει στη σκηνοθετική καρέκλα τον Hiroaki Akagi (Hina Logic) ενώ τη σύνθεση της σειράς έχει αναλάβει η Michiko Yokote γνωστή από τη δουλειά της στις σειρές Genshiken, Genshiken 2, Hare+Guu OVA, xxxHolic κ.α.. Τις φωνές τους στους δύο πρωταγωνιστές χαρίζουν οι Takahashi Rie και ο Kaji Yuuki με το cast των δευτερεύοντων χαρακτήρων να συμπληρώνεται με μία μίξη παλιών και νεότερων ηθοποιών.

 

008_size8.jpg

 

 

Παρότι η σειρά αποτελείται από μικρότερα σκετς, η μετάβαση από το ένα σκετς στο άλλο είναι αρκετά ομαλή ενώ μικρότερες ιστορίες όπου πρωταγωνιστεί η παρέα τριών συμμαθητριών τους σπάνε τη μονοτονία. Με τη σειρά να θυμίσει ως ένα βαθμό το anime Tonari no Seki-kun, μόνο με περισσότερη άμεση αλληλεπίδραση των δύο πρωταγωνιστών και εντονότερο το ρομαντικό στοιχείο μεταξύ τους, πιθανότατα όσοι εκτίμησαν το πρώτο να εκτιμήσουν και το δεύτερο, ενώ συγκριτικά η παραγωγή είναι σαφώς ανώτερη ενώ το δίδυμο των πρωταγωνιστών είναι εξίσου συμπαθητικό και η αλληλεπίδραση μεταξύ τους αρκετά χαριτωμένη.

 

Το anime θα αποτελείται από μόλις 12 επεισόδια και είναι διαθέσιμη στο Crunchyroll για online streaming.


ySss0UF.jpg


#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 04 February 2018 - 10:02

Μετά από 500 πρωταγωνίστριες που κοκκινίζουν σε κάθε κίνηση και κάθονται και κοιτάζουν το αγόρι από τις γωνίες, με κάθε επεισόδιο εκτιμώ όλο και περισσότερο την Takagi και το ποσό πειρατής είναι. Άνετα από τις σειρές που διασκεδάζω περισσότερο σε αυτή τη σεζόν.

ySss0UF.jpg


#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 February 2018 - 16:59

Είπα να δω το πρώτο επεισόδιο, η Takagi πάντα είναι το λιγότερο ένα βήμα πιο μπροστά. Είναι σαν τον Joseph Joestar. Μέχρι και ο αυστηρός δάσκαλος γέλασε με τη γκριμάτσα αλλά η Takagi εκεί με το poker face. Γενικά διασκεδαστικό anime με πολλά mind games.



#4 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 14 March 2018 - 16:56

Την αγαπώ. Παρα πολυ. Ειναι το καλυτερο λολι που εχω δει τωρα τελευταία. Ειναι καθαρμα, ειναι κακια, ειναι εξυπνη, ειναι πονηρη, την αγαπω πολυ.

Το θεμα ειναι οτι ο αλλος ο Νισικατα ειναι ο κλασσικος dense MC που δεν θα καταλαβει τίποτα μεχρι το τελος.

Απλα ελπίζω να καταφερει να την κανει να ντραπει στο 12ο επεισόδιο. Ελπίζω επισης οτι ο τροπος που θα γινει αυτο να εχει να κανει και με το ship (γιατι ναι, το shippαρω πολυ~). Πχ να αποφασίσει να τη φιλησει μπροστά σε ολο το κοσμο. Ετσι και θα ντραπει αυτη, και θα νικησει αυτος και θα γινει το ship canon!

Ονειρα...

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 March 2018 - 08:46

Λατρεύω τη Takagi γιατί πραγματικά με βάση το τι βλέπουμε στα περισσότερα romance για female lead είναι πολύ φρέσκια αλλά δεν με πειράζει ούτε ο Nishikata γιατί ο χαρακτήρας του συνάδει με το θέμα της σειράς. Όλη η σειρά ξεκινάει από αυτό, οπότε έχει κάποιο νόημα. Επίσης δεν είναι ότι δεν του έχει περάσει ποτέ από το μυαλό αλλά έχει πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση για πειστεί γι' αυτό. Πάντως με τον χαρακτήρα που έχει δεν κατηγορώ την Takagi που της αρέσει να τον πειράζει, τα θέλει κι αυτουνού ο κώλος αν και τον λυπάμαι καμιά φορά για την υπερπροσπάθεια που κάνει και δεν του βγαίνει ποτέ. 

 

Συνεχίζει και είναι από τις σειρές που παρακολουθώ ευχάριστα αυτόν τον καιρό αν και δεν πολυακούγεται το ίδιο με άλλες.


ySss0UF.jpg


#6 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 16 March 2018 - 17:57

Ο Νισικατα ειναι σαφως πολυ καλυτερος απο τον average main character. Τον συμπαθω, για να ειμαι ειλικρινης.

 

Το θεμα ειναι οτι απλα δεν λεει να παραδεχτει οτι την αγαπαει την Τακαγκι και ταυτοχρονα δεν λεει να καταλαβει οτι η αλλη τον αγαπαει επισης. Ειλικρινα του πεταει χιντς συνεχεια και οσο προχωρανε και τα επεισοδια γινονται και πιο ξεκαθαρα. Στη μουρη του τα πεταει αλλα αυτος δεν λεει xD

 

Ισχυει αυτο με τη χαμηλη αυτοπεποιθηση αλλα απο ενα σημειο και μετα απλα τον λες ηλιθιο xD

 

 

(Για να ειμαι ειλικρινης, καταλαβαινω απολυτα τη λογικη αυτουνου αλλα με εκνευριζει που στο τελος δεν γινεται τιποτα απ' τη μερια του)

 

Btw, το μανγκα περιεχει και chapters που προφανως δεν εβαλαν στο ανιμε, αξιζει να διαβαστει κι αυτο.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#7 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 28 March 2018 - 16:46

Spoilers for episode 11 and 12

Spoiler:


WE NEED SEASON 2 ASAP

Edited by Angel.tze, 28 March 2018 - 20:26.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#8 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 30 March 2018 - 08:47

Βρήκα επιτέλους χρόνο να δω και τα τελευταία. Τη σειρούλα πραγματικά τη λάτρεψα και θα έβλεπα κι άλλα 12 αν είχε. Πολλή καλή αλληλεπίδραση το ζευγάρι τον πρωταγωνιστών, υπήρχε αρκετή δόση από τους υπόλοιπους συμμαθητές για να μην υπάρχει μονοτονία και η Takagi και ο Nishikata ήταν από τους πιο συμπαθητικός χαρακτήρες που έχω συναντήσει τελευταία. Μου άρεσε που ότι ρομαντικά στοιχεία είχε έγιναν σε εντελώς ρεαλιστικά πλαίσια για την ηλικία τους, χωρίς δράματα και φουσκωμένες παρεξηγήσεις. Η Takagi φοβερή, τον Nishikata τον κατασυμπάθησα και θα έλεγα ότι είναι και από τους καλύτερους ρόλου του Kaji σε ερμηνεία. Ήταν επίσης αρκετά όμορφο οπτικά, τα χρώματα μου έφτιαχναν τη διάθεση.

Ελπίζω πραγματικά σε μια δεύτερη σεζόν.

ySss0UF.jpg


#9 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 30 March 2018 - 19:12

Το άρχισα και έγω από τότε που τελείωσε και γενικά είναι οκ μεταφορά αλλά και από το trailer που είχα δει οι φωνές δεν μου ταιριάζουν και τόσο και ακούγονται πιο μεγάλες στην ηλικία και νομίζω θα βοηθούσαν μικρότερης διάρκειας επεισόδεια.Γενικά οποιος δεν έχει διαβάσει το manga δεν θα έχει τα θέματα μου και προτείνεται ανεπιφύλακτα, για όσους διαβάζουν το manga είναι ένα εξτραδάκι που μπορούν να δουν.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#10 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 31 March 2018 - 23:55

Youtube Video



Spoiler:

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#11 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 20 October 2018 - 23:47

Το manga εχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενδιαφέρον τώρα τελευταία. Η κλασσική δομή των κεφαλαίων του στυλ "ο Νισικατα έχει μια μαματη ιδέα, η Τακαγκι πάντα ξέρει τι έχει σκεφτεί και τον νικά" έχει αρχίσει να σπάει. Ο συγγραφέας πραγματικά κατάλαβε ότι η ίδια συνταγή ξανά και ξανά, ακόμη κι αν απλώς είναι επιτυχημένη (και χαρίζει πάντα ένα χαμόγελο στους αναγνώστες), καταντά λίγο κουραστική και την άλλαξε, δίνοντάς μας νέες φρέσκες ιδέες.

Πάντως εντάξει, στο τέλος κάθε κεφαλαίου με βρίσκω πάντα να έχω ένα shit-eating grin. Είναι τόσο wholesome και κάργα χαριτωμενο, δεν μπορώ να αντισταθώ!

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#12 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 January 2019 - 08:05

Επιτέλους ανακοινώθηκε και δεύτερη σεζόν αν και δεν ξέρουμε για πότε ακόμα.

https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-01-10/teasing-master-takagi-san-gets-2nd-tv-anime-season/.141847

ySss0UF.jpg


#13 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 11 January 2019 - 08:33

Τα μάθαμε και εμείς, αλλά ξέχασα νά τό πω και εδω.

Είμαι χαρούμενος που παίρνει δεύτερη σεζόν τόσο γρήγορα. Είμαι up to date στο μάνγκα οπότε είμαι ενθουσιασμένος να δω ποια κεφαλαια θα μπουν.

8J90AKf.jpg

that's a dude!




Also tagged with one or more of these keywords: slice of life, comedy, romance, school, shounen, Shin-Ei Animation, winter 2018