Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Cowboy Bebop
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 20:11
Μονο μια παρατηρηση. Μερικα απο τα images που συνεδευαν το review πρεπει να αλλαχτουν γιατι δεν ειναι πια active, εκτος αμα μονο εγω δεν τα βλεπω.

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2007 - 16:05
BTW, 11/10.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 22:24
αυτα δεν θα βαθμολογησω γιατι γενικα ειμαι ανοιχτοχερης σε τετοιες περιπτωσεις
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 01:37
We want more...
We want more...
Μακάρι να μην τελείωνε.
Πρέπει να τη δουν όλοι.
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2007 - 18:29
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 20:48
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 19:15
Το CB είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ από anime ...Έχετε να προτείνετε κάτι παραπλήσιο σε αυτό; Έχω δεί καμιά 7αρα σειρές ακόμα ,αλλά κανένα δεν συγκρίνεται με δάυτο!!
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:42
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 00:35
Όσο κάθομαι και το σκέφτομαι, είναι η καλύτερη απόδειξη πως ένα anime, δεν χρειάζεται να έχει "καν σενάριο" για να γίνει καλό. Ναι καλά διαβάσατε. Βέβαια μόνο ένας Watanabe με τις ανάλογες δυτικές επιρροές και την Yoko Kanno θα μπορούσε να καταφέρει κάτι τέτοιο.
Γιατί πολύ απλά :
Συνδυάζει τα πάντα, δημιουργώντας απίθανες καταστάσεις μέσα στην ζωή χαρακτήρων που έχουν μοναδικές προσωπικότητες αλλά και απίστευτο στυλ. Αναπτύσσονται όλοι τους αρκετά και κυρίως με πολύ καλή σκηνοθεσία μονάχα δείχνοντας μέρος της καθημερινότητάς τους! Θέλετε δράση;Χαβαλέ; Δράμα; Romance; Mystery;; Διάστημα; Kαταδιώξεις;; Γέλιο;; Στυλάτες ατάκες;; Καλά είστε.
Εδώ έχει τα πάντα, πρώτη φορά θα τα δείτε όλα σε ένα πακέτο. (respect Watanabe τα ίδια έκανε και στο Samurai Champloo τρομερή ποικιλία ο άτιμος)
Πάντως συνολικά αρκετά ευχάριστο, αρκετά mainstream και λόγω επιρροών απ'την δύση καλύπτει όλα τα γούστα, παρόλα αυτά εμένα με βύθισε η μουσική, με πήγε σε άλλο κόσμο, με χαλάρωσε, πάει χάθηκα και το απόλαυσα σαν να ήταν ένα ταξίδι, διακοπές μια περιπέτεια ευχάριστη που δε κουράζει. Ευχάριστο funwatch πάντως που χαλαρά θα το ξαναέβλεπα για την μουσική και το feeling και μόνο.
A classic.
Μην έχετε απαιτήσεις σε σενάριο γιατί απλά δεν υπάρχει main scenario παρά μόνο προς το τέλος. Just enjoy the ride for what it is. And nothing more.
PS1 : Αν δεν ασχολείστε γενικά με την μουσική παίζει να χάσετε και το 50-70% του anime αυτού.
PS2 : Blues και Jazz ftw έχω να πω και μάλιστα άψογες επιλογές!! Μα και go go cactus από Ennio Morricone ρε γμτ;; Έπος. Yoko Kanno και ξερό ψωμί!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 21 Απρίλιος 2009 - 05:18
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:59

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:08
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 01:24
Λοιπόν, εδώ όπως έχετε καταλάβει, μιλάμε για ένα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ anime...
Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Έχει από φοβερή μουσική και δυνατή πλοκή μέχρι τους πιο στυλάτους χαρακτήρες και στοιχεία comedy...

Μη ξεχάσετε να κατεβάσετε και το O.S.T. το οποίο είναι εξίσου καλό
Τέλος, έχει για μένα ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο τέλος που έχω δει ποτέ σε anime... Όσοι δεν το έχετε δει τρεχάτε όσο μπορείτε.-
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 19:58
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2011 - 16:29
Απίστευτοι χαρακτήρα και ωραία ιστορία. Αν και θα ήθελα σε κάποια σημεία να δοθεί περισσότερη έμφαση εντούτοις κατανοώ ότι ο χαρακτήρας και ο στόχος της σειράς δεν ήταν αυτός. Η ευρύτερη πλοκή υπήρχε αποκλειστικά και μόνο για να οδηγήσει την ιστορία σε ένα συμπέρασμα. Other than that η έμφαση ήταν καθαρά στο ταξίδι.
Άνετα για δεύτερο και τρίτο rewatch.
Also tagged with one or more of these keywords: spring 1998, watanabe shinichiro, Sunrise, anime review, action, sci-fi, adventure, comedy, drama
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Akiba Meido SensouStarted by phm , 25 Οκτ 2022 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Kageki Shoujo!!Started by phm , 01 Αύγ 2021 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
So I'm a Spider, So What?Started by phm , 15 Ιούν 2021 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Nami yo Kiite Kure / Wave, Listen to MeStarted by 1451 , 04 Απρ 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|