Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Hakumei to Mikochi

sol fantasy seinen

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 13 January 2018 - 15:29

Το studio Lerche που είχε αναλάβει και το reboot του Kino no Tabi μας φέρνει και τη μεταφορά αυτού του slice of life manga. Αφορά τη ζωή δυο μικρών ανθρώπων, φανταστείτε την Arrietty, τα ονόματα των οποίων κοσμούν και τον τίτλο του έργου. Οι ασυνήθιστες περιπέτειές τους, οι ιστορίες τους και οι αλληλεπιδράσεις τους με τα έντομα και τα ζωάκια του δάσους, κάνουν το anime να φαντάζει σαν ένας ζωντανός πίνακας του Bob Ross.

 

onUW8uv.jpg

Σας έφερα τον ενφια

 

Το πρώτο επεισόδιο κάλυψε αρκετές ιστορίες από την κοινή ζωή των Hakumei και Mikochi. Η Mikochi στην οποία ανήκει και το σπίτι που μοιράζονται, είναι η οργανωτική και η γνώστρια της παρέας. Παρ' όλα αυτά αποδεικνύεται ξεχασιάρα και γενικά υστερεί στη φυσική δραστηριότητα. Το κενό αυτό καλύπτει καλύπτει η κοκκινομάλλα Hakumei, μια δραστήρια νεράιδα που αγαπάει την περιπέτεια.

 

fTk7mTE.jpg

Τα uber κατέφθασαν

 

Μέσα από το anime, καί τα δώδεκα επεισόδιά του, θα παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα τις περιπετειώδεις εξορμήσεις των δυο νεράιδων και γιατί όχι, ίσως μάθουμε για τα πότε και πώς γνωρίστηκαν. Το κλίμα του επεισοδίου είναι ανέμελο και μαγικό, χωρίς όμως να γίνεται νωχελικό ή βαρετό στο κομμάτι του pacing, αφού κάθε ιστορία δίνει την αίσθηση ότι κρατάει ακριβώς όσο πρέπει, ούτε περισσότερο αλλά ούτε και λιγότερο από όσο θα περίμενε κανείς.



#2 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 13 January 2018 - 16:32

"Σας έφερα τον ενφια" xDDDD

Ενδιαφερον φαινεται, ομορφο art κιολας. Αυτής της σεζον ειναι, ετσι?

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 14 January 2018 - 11:25

Πολύ χαριτωμένο και όμορφο οπτικά το πρώτο επεισόδιο αν και νομίζω ότι θα λειτουργούσε και στο μισό χρόνο του επεισοδίου.

ySss0UF.jpg


#4 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 27 January 2018 - 12:28

Spoiler: 3



#5 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 04 February 2018 - 09:57

Είδα και το δεύτερο και το 3. Όμορφη σειρά αν και δεν μου αρέσουν το ίδιο όλες ή ιστορικές. Παρόλα αυτά ο Ρυθμός του είναι πολύ χαλαρωτικός και συμβάλλουν αρκετά και όλα αυτά τα τοπία με τη φύση. Το ζεύγος μου αρέσει γιατί έχουν αντίθετους χαρακτήρες και φέρνει μια ισορροπία στις καταστάσεις.

Θα ήθελα να δω λίγο περισσότερο την κοινωνία τους. Για την ώρα δεν μπορώ να καταλάβω Με ποια κριτήρια κάποια ζώα είναι κύριοι του εαυτού τους και μιλάνε κανονικά ενώ άλλα είναι σαν κατοικίδια, αν και φαντάζομαι δεν κρύβει καμιά σπουδαία λογική μάλλον ειναι πως βολεύει τον/την δημιουργό.

ySss0UF.jpg


#6 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 04 February 2018 - 17:23

Ο πραγματικός εφιάλτης θα ήταν να τις δείξουν πώς μαζεύουν το μέλι από τις μέλισσες. Το Starship Troopers σε anime, εκτός κι αν κι οι μέλισσες έχουν νοημοσύνη.



#7 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 04 February 2018 - 17:28

Οι μέλισσες πρέπει να έχουν συνεταιρισμό με δικά τους σημεία διανομής, δεν δέχομαι τίποτα άλλο.

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: sol, fantasy, seinen