Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World II : Rabbit Game

παλέρμο η νύχτα πέφτει the big bad wolf

• This topic is locked This topic is locked
135 replies to this topic

#76 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 15 June 2017 - 00:05

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

Το βράδυ ο Aizawa δεν είχε καταφέρει να κλείσει μάτι, κοιτούσε έξω από το παράθυρο του δωματίου του. Εκείνη η ήσυχη νύχτα στο τέλος θα αποδεικνυόταν ότι δεν ήταν και τόσο ήσυχη, με τις καμπάνες που ήχησαν δυνατά να φέρνουν ακόμη έναν θάνατο. Ο χαμός ακόμη ενός ατόμου έδειχνε ότι οι δολοφόνοι δεν θα έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα επιχειρούσαν να τους ‘σβήσουν’ έναν έναν. Τι ήταν ωστόσο αυτές οι φιγούρες που εμφανιζόντουσαν; Η περίπτωση του Amari και του πνεύματος που εμφανίστηκε για τον υπερασπιστεί τον προβλημάτιζε, καθώς δεν έβγαζε κανένα νόημα η ύπαρξή τους.

Δυστυχώς για εκείνον, η κατάσταση όλο και χειροτέρευε με την ένταση μεταξύ των παρευρισκομένων να φουντώνει όλο και περισσότερο. Αλλά έπρεπε να μιλήσει και ο ίδιος. Τυλιγμένος στο sleeping bag του για λίγη ώρα, ο Aizawa ένιωσε την ανάγκη να κλείσει τα μάτια το, ακόμη και αν άκουγε τι συνέβαινε γύρω του, μέχρι που η τσιριχτή φωνή του μικρού κοριτσιού τον τάραξε. Δεν αντέδρασε καν, δεν ήθελε να ασχοληθεί με τα καμώματα της μικρής και την άφησε να πάρει αυτό που ήθελε και να μιλήσει.

Η ενοχοποίηση του ωστόσο ήταν και εκείνο που θα τον έκανε να μιλήσει επιτέλους, μιας και δεν τον άφηναν στην ησυχία του για λίγη ώρα. “Xωρίς παρεξήγηση, Oda (Scarlet D.) , ούτε η ψήφος σου προς το πρόσωπό μου είχε τα κατάλληλα επιχειρήματα”, είπε στον νεαρό άνδρα που πλέον είχε κουρέψει τα μαλλιά του. “Σίγουρα ωστόσο ήταν μια κίνηση που ήταν δικαιολογημένη σε αντίθεση με την τρίτη ψήφο που μου έριξε ο άνθρωπος – λάστιχο (Fandom) – πώς είπαμε ότι τον λένε; Ε, βασικά δεν παίζει και κανέναν ρόλο για εμένα καθώς δεν θεωρώ την παρουσία του ιδιαίτερα χρήσιμη στη λύση του μυστηρίου έτσι και αλλιώς”, πρόσθεσε
.

Οι κατηγορίες απέναντι του ωστόσο του φαινόταν αδιάφορες όσο και το ότι η Misaka (Takayama) του έκλεψε το φαγητό. Τι εικασίες έκανε το παιδικό μυαλό του, δεν τον απασχολούσαν και ιδιαίτερα για να απαντήσει αναλυτικά με τους λόγους για τους οποίους γύρισε τη ψήφο του, στον δολοφόνο Amari (Μπουγάτσα), ότι ρεύμα και να ήθελε να ξεκινήσει ο Pariston (Osama) με τους σαν προεκλογικούς λόγους του.  “Tο ότι με αθώωνε ο Amari επίσης δεν με αφορά, το τι παιχνίδι έπαιζε ο εν λόγω κύριος σε εισαγωγικά μου είναι άγνωστο. Aν ήθελα να πω κάτι εν συντομίας, είναι ότι προφανώς και θα ήθελα να σώσω τον εαυτό μου και θα επέλεγα σίγουρα αυτόν με την πιο ύποπτη συμπεριφορά, οι υπόλοιπες εικασίες δεν με ενδιαφέρουν”. Αυτό στο οποίο ωστόσο ήθελε να συμφωνήσει ήταν άλλο.

“H γνώμη μου συνάδει με τις επεξηγήσεις της νεαράς (Kamui) περί της δολοφονίας του Tsukushi. Δεν υπήρχε κάποιος παραπάνω λόγος που να εξηγεί γιατί συνέβη αυτό. Η εύκολη λύση θα ήταν να ψηφίσετε την Sawa, που μάλιστα ήταν και η πρώτη που στοχοποίησε τον Amari”, αναστέναξε και συνέχισε, “Συμφωνώ με την ψήφιση του νεαρού που μου έριξε την τρίτη ψήφο (Fandom)”. Προς το παρόν ήθελε να ακούσει και τις απόψεις των άλλων και τον προβλήματιζε η επιλογή του Kaiji (Blason) να επιλέξει να ψηφίσει τον τρελό επιστήμονα (Ghost Prince).

#77 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 15 June 2017 - 00:44

Cross Marian (Black Kaiser)

marian_cross_by_artlover547.png

Ave Maria, μουρμούρησε και κοίταξε τα δύο πολύτιμα πακέτα Gold Flake που είχε κλέψει από τον Amari(FAI). Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει βλέποντας το πτώμα, να πάρει τσιγάρα + αναπτήρα και αυτό καλύτερα να έμενε μυστικό από τους άλλους. Τα έβαλε γρήγορα στη τσέπη του. Ή μήπως όχι; Έβγαλε το ένα και άρχισε να το ανοίγει. Του βούτηξαν την κάπα και τον αναπτήρα, το καπέλο του είχε μέρες να το δει, δεν χρειαζόταν και να δικαιολογηθεί που "κατέσχεσε" τα τσιγάρα. Ο νεκρός δεν τα χρειάζεται. Άναψε το τσιγάρο με τον καινούριο του αναπτήρα και έστειλε μια τολύπα καπνού ψηλά. Θεέ μου, εξαιρετικός καπνός.

Ave Maria, Unbefleckt...

Πήρε ήρεμα τη θέση του στο παράθυρο και για άλλη μια φορά έφερε στο μυαλό του τη χθεσινή μάχη. Δεν μπορούσε να βγάλει το πνεύμα της κοπέλας από τη σκέψη του, όσο και αν προσπαθούσε. Είχε πολεμήσει εκαντοντάδες akuma, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Είχε σαστήσει προς στιγμήν και η αλήθεια ήταν πως αν δεν είχε στο πλάι του τον ανυπόφορο Greed(Guns) μπορεί και να είχε και πρόβλημα. Μετά, σε αντίθεση με τους βάρβαρους υπόλοιπους, αναγνώρισε τη μουσική με το που την άκουσε, μιας και ήταν από τα αγαπημένα του κομμάτια. Το δεύτερο αγαπημένο μου. Του θύμιζε τη δική του Maria, το σαφώς λιγότερο παλαβιάρικο πνεύμα του οποίου το innocence είχε μαζί του και αμολούσε στους εχθρούς του. Κοίταξε τους άλλους με την άκρη του ματιού του. Ναι, αυτό πράγματι θα ήταν καλύτερα να το κρατήσω μυστικό. Και άλλη τολύπα καπνού στην κολώνα με τη φρικαλέα ζωγραφιά του λύκου. Τι κοιτάς εσύ;

Ave Maria, Jungfrau mild.

Ψήφος: Luffy(Fandom)

#78 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 15 June 2017 - 11:46

Greed, the Ultimate Shield(TheGunsmasha)

5ooXz.png

'"Κύριε Greed(Guns), η Misaka Misaka είναι μόνο Misaka Misaka." λέει η Misaka οσο η Misaka διαβεβαιώνει τον κύριο Greed(Guns) ότι η Misaka Misaka δεν είναι τίποτα άλλο παρά Misaka Misaka.'

'"Επισης , κύριε Greed(Guns) να ξέρετε ότι με αυτα που λέτε χαλάτε την συμπάθια που σας είχα απο την αρχή." είπε η Misaka οσο η Misaka κοιτουσε σοβαρα τον Greed(Guns).'

"Θα πρέπει να θυμασε οτι πριν αρχισουν καν οι φόνοι η Misaka Misaka δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στον κυριο Amari(Mpougatsa)."  λέει η Misaka καθώς η Misaka υπενθυμίζει στους γύρο της την στάση της.

"Ο κυριος Amari(Mpougatsa) μάλλον θεωρούσε την Misaka Misaka εύκολο θύμα και ήξερε ότι μπορεί να την ξεφορτοθεί εύκολα τώρα που δεν είναι μαζί της ο Αccelerator." λέει η Misaka για να εξηγήσει την περίεργη συμπάθεια που της είχε ο κυριος Amari(Mpougatsa).'

Το δέρμα του Greed άρχισε να μεταλλάσεται στην αβυσσένια διαμαντένια μορφή του για κάθε λεπτό που μιλούσε η Misaka(Taka). Ζαλισμένος ανακάλυψε μια μεγάλη του αδυναμία: Η αδιάβρωτη πανοπλία του δεν τον προστάτευε απέναντι σε αυτήν την αλλόκωτη αλχημεία πολυλογίας που κατείχε η μικρή κοπέλα. Έπαιρνε και με το παραπάνω μια δόση από το δηλητήριο του.

''Το ότι μπορεί να είχες την τύχη να αντιπαθήσεις την ημέρα της γνωριμίας (RP day) έναν μέλλοντα δολοφόνο, και μετά να αξιωποίησες την σύμπτωση ώστε να δικαιολογήσεις την ψήφο σου, δεν μου λέει κάτι. Αν επρόκειτο για άλλο πρόσωπο θα έβρισκες κάτι άλλο να του προσάψεις.'' Την κοίταξε μόλις ολοκλήρωσε την πάρλα της.

''Την κονσέρβα θα την πληρώσεις και ας μην την έφαγες, για να μην ξεχνιώμαστε.'' Γύρισε στους υπόλοιπους ''Το απέρριτο στιλ και η αδιαφορία που επιδυκνύει δεν με αφήνει να ερμηνεύσω τους σκοπούς της, εκτός του ότι δεν διατίθεται να βοηθήσει ενεργά. Το οποίο δεν μου αρέσει.

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Kyouma(GhostPrince) όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά εκείνος έχει πιο φανερό τρόπο σκέψης στις επιλογές του.''

Μέσα στις κατηγορίες εμφανίστηκε ένα μανιφέστο νεραϊδόσκονης από τον φίλτατο Cross(Kaiser).

''Τέτοιο κείμενο το ζηλεύουν οι μισοί εισαγωγικοί μονόλογοι που κάναμε προχθές. Θα περίμενε κανείς από κάποιον με τόσο προσυλομένο βλέμμα και φημισμένο για την στρατηγική του σκέψη να συμμετάσχει ενεργότερα την δεύτερη μέρα κυνηγέ(Kaiser) πνευμάτων. Δεν νωμίζω πως σου ταιριάζει να αθωώνεις κόσμο, πόσο μάλλον να κάνεις μόνο αυτό, σε μια ολόκληρη αφήγηση σου.'' Κοίταξε στο παράθυρο που συνήθιζε πλέον να αράζει ο άντρας.

''Η συμπάθεια μου έχει το αντίτιμο της, και αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι πληροφορίες, όχι κάποιον να μου λέει πως είμαι αθώος και ο λαστιχένιος(Fandom) τέρμα ύποπτος.''

Την ίδια ώρα ο Kaiji(BlasoN) έριχνε τα ζάρια του, ώστε να ολοκληρώση και αυτή τη γύρα της κόντρα τους. Ο Greed πιάνει τα ζάρια και τα τσακίζει στην ανένδοτη γκροθιά του.

''Είσαι έξυπνος άνθρωπος όταν σε στριμώχνουν τσογγαδόρε. Φάνηκε όταν έλυσες τον γρίφο προχθές. Γιατί δεν μοιράζεσαι παραπάνω της σκέψης σου μαζί μας. Μην σε καθησυχάζει το εξπρές κατά του Luffy(Fandom). Όπως φάνηκε στην περίπτωση του Amari, κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι να λήξει η αντίστροφη μέτρηση.''

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#79 BlasoN

BlasoN

Greed is good...

• Members
  • 55 posts

Posted 15 June 2017 - 16:04

Kaiji(Blason)

post-9559-0-38390000-1497248634_zpsysqjb

Ο Kaiji πισωπάτησε στη θέα της μεταμόρφωσης του Greed(Guns)Τι ακριβώς ήταν αυτό το πλάσμα, γιατί άνθρωπος δεν ήτανε. Επίσης πως στο διάολο γινότανε η Misaka(Takayama)  να συνεχίζει να τρώει την κονσέρβα της με τέτοια αναισθησία; Πως είχε μπλέξει με όλα αυτά τα φρικιά; Εκείνη τη στιγμή έδωσε μια σιωπηλή υπόσχεση στον εαυτο του. Αν γλύτωνε από όλο αυτό, τέρμα το ποτό και ο τζόγος. Την στιγμή που ήταν χαμμένος στις σκέψεις του ο  Greed(Guns) του απηύθυνε το λόγο.

''Είσαι έξυπνος άνθρωπος όταν σε στριμώχνουν τσογγαδόρε. Φάνηκε όταν έλυσες τον γρίφο προχθές. Γιατί δεν μοιράζεσαι παραπάνω της σκέψης σου μαζί μας. Μην σε καθησυχάζει το εξπρές κατά του Luffy(Fandom). Όπως φάνηκε στην περίπτωση του Amari, κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι να λήξει η αντίστροφη μέτρηση.''

"Προφανώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι εικασίες και μαντεψιές. Όπως και όλοι μας, εκτός αν κρύβει κάποιος κάτι. Οπότε βάση λογικής λέω κάτι που δεν με συμφέρει αλλά είναι η μόνη ορθή οδός που μπορώ να ακολουθήσω. Όσοι δεν ψήφησαν τον Amari(Fa_Tsa) είναι ύποπτοι. Και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Okabe Rintaro (Ghost Prince). Οπότε όσο άσχημο και να ακούγεται αυτό που λέω, ποντάρω στο 50% ανάμεσα σε αυτον και τον Luffy(Fandom).

Ο  Greed(Guns) γούρλωσε τα μάτια του, και έσφιξε τις γροθιές του αφήνοντας ένα γρύλισμα. Ο Kaiji έπεσε κάτω στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί και συνηδητοποίησε πως ακόμα και να μην ήτανε ο δολοφόνος ο Greed(Guns) ίσως έκανε μία εξαίρεση για τον ίδιο.... Δεν ήθελε να πεθάνει

Δεν ήθελε να πεθάνει-Δεν ήθελε να πεθάνει-Δεν ήθελε να πεθάνει

Quis custodiet ipsos custodes?

#80 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 15 June 2017 - 21:53

Pariston Hill

tumblr_n94r3dy50K1qc6m7bo1_500.gif

Την καλησπέρα μου σε όλους σας, αγαπητοί συμφυλακισμένοι. Η κλήση μέσω Skiap™ τελείωσε οπότε εγώ, ο αντιπρόεδρός σας, είμαι πάλι στην διάθεσή σας.

Θα πω ένα μεγάλο μπράβο και θα δώσω συγχαρητήρια στην δίδα Sawa Nakamura (Kamui). Βρήκε κατά 80% αυτό που ήθελα να βρείτε. Δίδα Nakamura, θα σας έκανα δώρο μια τιμητική κονκάρδα και μια φωτογραφία μαζί μου, αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι θα με κατηγορήσετε για παιδόφιλο ή κάτι παρόμοια όμορφο και επειδή έρχονται εκλογές, θα σας στείλω τα δώρα σας ταχυδρομικώς σε μερικούς μήνες.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για τον μικρό μας πειρατή όσο ήμουν για τον κυρ' Amari, αλλά εάν ο Luffy (Fandom) είναι όντως ο τρίτος δολοφόνος, τότε αυτό το πανέμορφο καρναβάλι προσωπικοτήτων έχει ήδη τελειώσει.

Edited by Osama Bin Laden, 15 June 2017 - 21:57.

#81 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 June 2017 - 22:56

Okabe Rintarou(ghostprince)

5fb02b5ddb002d404e50285ad35c7c9e.jpg

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ , Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ, Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΜΑΝΤΟ ΣΑΙΕΝΤΙΣΤΟ, ΧΟΟΟΥΙΝ ΚΥΟΟΟΜΑ!

Aν κάποιος είναι περίεργος εδώ μέσα , αυτός θα ήμουν εγώ! UAHAHA! Ωστόσο βλέποντας τις υπόλοιπες μορφές αρχίζω και νιώθω λιγότερο τρελός. Αλλα με μια σκέψη άλλων διαστάσεων αυτός που θα ήταν πρώτος πρώτος θα ταν  ο λαστιχένιος ανθρωπάκος(πάπια) που μας έχει εξαφανίσει όλες τις προμήθειες φαγητού απ'μέρος μαζί με τον Κάιτζι κουν (blason) που δεν μας τα εξηγεί καθόλου καλά τα πράματα. Αν και δεν θάθελα να ακοληθήσω τα νήματα λόγο του φόβου μήπως μας έχουν οδηγίσει εκει τίποτα ΣΕΚΡΕΤ ΕΙΤΖΕΝΤΣ δολοφώνων, θα ποντάρω στον λαστιχένιο κιεγώ.

giphy.gif

MUAHAHAHAHHA! 

ΟΟΟ SEKKAAI、θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί , ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ήδη χάσαμε μια αθώα ψυχή που το μόνο πού ήθελε ήταν να βάλει τα δυνατά της για να γλιτώσουμε απ' εδώ μέσα.

Η νακαμούρα(kamui) και το εκνευριστό three dimensional λόλι(takayama) αλλα κιο wannabe πολιτικό πρόσωπο(osama) , δεν πιστεύω πως είναι ένοχοι απ'την άλλη όσο περίεργη συμπεριφορά κιαν έχουν. 

フカフカ

#82 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 15 June 2017 - 23:04

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για τον μικρό μας πειρατή όσο ήμουν για τον κυρ' Amari, αλλά εάν ο Luffy (Fandom) είναι όντως ο τρίτος δολοφόνος, τότε αυτό το πανέμορφο καρναβάλι προσωπικοτήτων έχει ήδη τελειώσει.

"Ο τρίτος; Και όχι ο δεύτερος; Πώς ξέρουμε ότι είναι τρεις;" ρώτησε ο Aizawa τον Pariston (Osama). "Χάθηκα κάπου στις ομιλίες μεταξύ σας; Δεν κατάλαβα κάτι;"

Ψήφος η ίδια (Fandom)

#83 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 15 June 2017 - 23:19

Monkey D. Luffy (Fandom)

200.gif

Μαντς, μαντς.

Sanji (Osama) που πήγες;

Παραλίγο να ξεμείνω από φαί -μαντς- χθες.

Χλαπ, χλαπ

Πάλι καλά που o Chris (Black Kaiser) - μαντς - έλειπε το βράδυ από το δωμάτιο του και - χλαπ - πήρα από τις κονσέρβες του.

Χλαπ.

#84 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 15 June 2017 - 23:32

Cross Marian (Black Kaiser)

10351594_374522836036041_155203044848231

Πάλι καλά που o Chris (Black Kaiser) - μαντς - έλειπε το βράδυ από το δωμάτιο του και - χλαπ - πήρα από τις κονσέρβες του.

Χλαπ.

...!!!

"Αυτό μικρέ δεν ήταν φαγητό! Φτύστο προτού πάθεις τίπ..." Τι στο διάολο λέω;

Monkey D. Luffy (Fandom)

#85 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 16 June 2017 - 00:23

Pariston Hill

139a6c33776a791dea3a0e9468715d81.jpg

Shota Aizawa (Ζura)

"Ο τρίτος; Και όχι ο δεύτερος; Πώς ξέρουμε ότι είναι τρεις;" ρώτησε ο Aizawa τον Pariston (Osama). "Χάθηκα κάπου στις ομιλίες μεταξύ σας; Δεν κατάλαβα κάτι;"

Ψήφος η ίδια (Fandom)

Αγαπητέ Aizawa (Zura), ξέρουμε ότι είναι τρεις επειδή το μεγάλο κεφάλι στον ουρανό μας είπε ότι είναι τρεις. Έχουμε βρει τους δύο, οπότε εάν ο Luffy (Fandom) αποδειχθεί δολοφόνος, θα είναι ο τρίτος και αυτή η υπέροχη ανταλλαγή απόψεων θα έχει τελειώσει.

Edited by Osama Bin Laden, 16 June 2017 - 01:22.

#86 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 16 June 2017 - 01:47

Sawa Nakamura

hana_zpsygeal7ox.jpg

Pariston Hill

Θα πω ένα μεγάλο μπράβο και θα δώσω συγχαρητήρια στην δίδα Sawa Nakamura (Kamui). Βρήκε κατά 80% αυτό που ήθελα να βρείτε. Δίδα Nakamura, θα σας έκανα δώρο μια τιμητική κονκάρδα και μια φωτογραφία μαζί μου, αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι θα με κατηγορήσετε για παιδόφιλο ή κάτι παρόμοια όμορφο και επειδή έρχονται εκλογές, θα σας στείλω τα δώρα σας ταχυδρομικώς σε μερικούς μήνες.

Επειδή βαριόμουν να μιλήσω και για το υπόλοιπο 20%, μήπως είναι το ότι η νοημοσύνη του Fluffy είναι όντως χαμηλότερη από αυτή μιας κονσέρβας και απλώς κάποιος εκμεταλλεύεται τις συγκυριακές και ατυχείς του αποφάσεις, έχοντας περάσει από το σκεπτικό που ανέπτυξα προηγουμένως νωρίτερα από εμάς;

Αν αυτός είναι ο εγκεφαλικά ατροφικός επιστήμονας (Ghostprince), όπως υποψιάζομαι, νομίζει ότι εξασφαλίζει την ασφάλεια του με το να μπει στο ρεύμα τελευταίος, ψηφίζοντας τον Luffy μόνο εκ του ασφαλούς.

Θα έλεγε κανείς να μην προτρέχω, αλλά δε ξέρεις τι γίνεται...

Αγαπητέ Aizawa (Zura), ξέρουμε ότι είναι τρεις επειδή το μεγάλο κεφάλι στον ουρανό μας είπε ότι είναι τρεις. Έχουμε βρει τους δύο, οπότε εάν ο Luffy (Fandom) αποδειχθεί δολοφόνος, θα είναι ο τρίτος και αυτή η υπέροχη ανταλλαγή απόψεων θα έχει τελειώσει.

Τα παίρνεις μόνος σου ή σου δίνει κανείς τίποτα;

O6rrvsU.jpg

#87 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 16 June 2017 - 02:19

Pariston Hill

tumblr_n8eudfGLww1rianyjo1_500.gif

Τα παίρνεις μόνος σου ή σου δίνει κανείς τίποτα;

Τώρα με απογοητεύεις όμως, μικρή. Περίμενα ότι τουλάχιστον εσύ θα καταλάβαινες τι εννοώ. Κρίμα, φαίνεται ότι σε υπερεκτίμησα.

(ψήφος η ίδια - Luffy (Fandom))

#88 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 16 June 2017 - 02:32

Greed(TheGunsmasha)

sexygreed_zpsa700df76.jpg~c200

''Care to elaborate? Ή δεν μας χρειάζεσαι?''

Ίδια ψήφος.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#89 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 16 June 2017 - 02:43

Pariston Hill

139a6c33776a791dea3a0e9468715d81.jpg

''Care to elaborate? Ή δεν μας χρειάζεσαι?''

Θα κάνω μια σοβαρή ερώτηση. Πόσο άμεσα θα ήθελες να απαντήσω στην ερώτηση που μόλις έκανες, κύριε Greed;

ψήφος η ίδια

Edited by Osama Bin Laden, 16 June 2017 - 02:44.

#90 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 16 June 2017 - 02:51

Greed(TheGunsmasha)

sexygreed_zpsa700df76.jpg~c200

Θα κάνω μια σοβαρή ερώτηση. Πόσο άμεσα θα ήθελες να απαντήσω στην ερώτηση που μόλις έκανες, κύριε Greed;

''Πολύ άμεσα.''

Ίδια ψήφος.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, η νύχτα πέφτει, the big bad wolf