Last Order
"Fuck my life" says Misaka as Misaka rages.'
"Kill that stupid Amari." says Misaka while Misaka rages.'
Edited by Takayama Yuichi, 13 June 2017 - 20:26.
Posted 13 June 2017 - 20:25
Last Order
"Fuck my life" says Misaka as Misaka rages.'
"Kill that stupid Amari." says Misaka while Misaka rages.'
Edited by Takayama Yuichi, 13 June 2017 - 20:26.
Posted 13 June 2017 - 20:26
Nakamura Sawa
Ebegreedo Scrooge(TheGunsmasha)
''Οι διάθεση ψήφου της Nakamura(Kamui) βασίζεται καθαρά στο κόμπλεξ της προς αρσενικά άτομα τα οποία προσεγγίζει ο,τιδήποτε θυληκό, και κουνούπι ακόμα, είναι δηλαδή θέμα βιογραφικού (RP). Αυτό μου λέει δύο πράματα. Η ψήφος της δεν έχει καμία παικτική αξία, και δεύτερον, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κουρτίνα ώστε να ψηφίσει στην σειρά δύο πιθανούς αθώους. Εμένα(Guns) και τον Amari(Fa_Mp).
Το ίδιο ακριβώς ισχεί και για την Misaka(Taka) αν επιμείνει στον επιστήμονα.''
''Nakamura(Kamui) και Cross(Kaiser) έχουν έναν αστείο διχασμό κακού/καλού αστυνόμου ως προς το πρόσωπο του Amari(Fa_Mp). Αν είναι αθώος, θα ήταν ωραίο τέχνασμα ώστε να βγουν κερδισμένοι σε κάθε περίπτωση.''
Προφανώς για να το λες αυτό έχεις δεχθεί απόρριψη από θυλικό κουνούπι (καμία εντύπωση δε μου κάνει) και ταυτίστηκες. Καμία εντύπωση επίσης δε μου κάνει το ότι απαιτείς κάθε ψήφος να έχει...παικτική αξία, καθώς είναι προφανές ότι η μαλακία σε έχει βαρέσει στον εγκέφαλο όταν καταλήγεις να ψηφίζεις κι εσύ το ίδιο. Αλλά εγώ που την ψήφισα χωρίς την ασφάλεια ότι την ψηφίζουν όλοι όσοι συμπαθώ και με καλύπτουν είμαι πιο ύποπτη από εσένα που βολεύτηκες τελευταία στιγμή με το ρεύμα. Δηλαδή αν ο Amari (Fa_tsa) αποδειχθεί επικίνδυνος μόνο για το γεγονός ότι την πέφτει σε κοριτσάκια και όχι τίποτα περισσότερο, νομίζεις ότι όλοι θα στραφούν εναντίον μου, και δε θα υποπτευθούν αυτούς που μπήκαν τελευταία στιγμή να συμπληρώσουν την παρτούζα κατηγοριών.
Αν, από την άλλη, αποδειχθεί δολοφόνος, φοβάμαι ότι το παιχνίδι του ξεμπροστιάσματος δε θα έχει κανένα ενδιαφέρον γιατί απ' ότι φαίνεται το αγόρι-λάστιχο (Fandom) -που είμαι σίγουρη ότι τα χέρια του δεν είναι τα μόνα που έχει μετατρέψει σε λάστιχο- δε θα φύγει από εδώ μέσα αν δε φάει εμάς τους ίδιους πρώτα.
Εdit: typo για να μην ανησυχείτε ότι δεν είμαι πια ο Kamui που γνωρίσατε και αγαπήσατε
Edited by Kamui, 13 June 2017 - 20:30.
Posted 13 June 2017 - 20:29
Pariston Hill
Κάτι τελευταίο αγαπητοί συνάδελφοι.
Επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος πλέον ότι οι δολοφόνοι έχουν μικρότερο πέος από μυαλό και ο γιατρός είναι ηλίθιος και δεν θα με προστατεύσει, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην είμαι μαζί σας την επόμενη μέρα, ασχέτως με το τι αποδειχθεί ο φίλτατος κύριος Amari (Mpougatsa). Δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο πέρα από ένας ένδοξος και ηρωϊκός δολοφόνος, αλλά ακόμα και απίστευτα τέλειοι αντιπρόεδροι όπως εγώ κάνουν λάθος καμιά φορά.
Παρ'όλα αυτά, δύο πράγματα θέλω να πω.
Πρώτον, μην πάρετε δεδομένα σαν ολόσωστα ό,τι είπα. Εάν ο Amari βγει δολοφόνος, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι ο Cross (Kaiser) είναι επίσης δολοφόνος.
Εάν ο Amari αποδειχθεί αθώος, τότε όλοι όσοι με ακολούθησαν και τον ψήφισαν μετά τον μεγαλειώδη λόγο μου (Τsukamoto (Babba), Aizawa (Zura), Greed (Gunsmasha), Last Order (Takayama), Nakamura (Kamui)), θα πρέπει να είναι στο στόχαστρό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλοι δολοφόνοι ή ότι είναι κάποιος από αυτούς δολοφόνος, αλλά εγώ στην θέση σας θα άρχιζα από εκεί, καθώς σίγουρα πιστεύω ότι κάποιος θα "κρυβόταν" εκεί.
Δεύτερον, μην τολμήσετε να εκμεταλευτείτε την απουσία μου και καταντήσετε αυτό το μέρος βαρετό και ανυπόφορο γιατί θα σας πάρει όλους ο διάολος.
Έγινα κατανοητός;
Εάν είμαι ακόμα ζωντανός αύριο, τα λέμε τότε. Ο αντιπρόεδρός σας σάς εύχεται μια υπέροχη νύχτα.
Edited by Osama Bin Laden, 13 June 2017 - 20:35.
Posted 13 June 2017 - 20:37
Posted 13 June 2017 - 21:59
O Pariston έγνεψε θριαμβευτικά. Ο λόγος του για άλλη μία φορά είχε δύναμη, ήξερε άριστα πώς να χειραγωγεί το πλήθος. Επιβεβαιώθηκε ότι όπου κι αν βρισκότανε θα είχε τη θέση αν όχι του Προέδρου, του Αντιπροέδρου έστω. Οι υπόλοιποι προβληματισμένοι από τα λόγια του, συγκεντρώθηκαν γύρω από το τραπέζι της ψηφοφορίας και άρχισαν να δηλώνουν ότι μάλλον κάπου μέσα στα λόγια του βρισκόταν η αλήθεια και το μεγαλύτερο μέρος της καχυποψίας στράφηκε προς τον Amari (Mpougatsa) ο οποίος αντίθετα με το υπόλοιπο της ημέρας παρέμενε σιωπηλός.
Ο Kim παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τα δεδομένα να ανατρέπονται, ένας-ένας οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να πλησιάζουν το τραπέζι της κρίσης. Όσα κι αν τους είχε πει ο Amari ως τότε δεν είχαν πείσει κανέναν, ούτε η πατρική του φιγούρα, ούτε οι φιλικές του κινήσεις, τίποτα. Ο ίδιος αφού είχε δηλώσει τη ψήφο του νωρίτερα, τελείωνε ένα μισοτελειωμένο ποτήρι ουίσκι που είχε ξετρυπώσει ο Cross λίγη ώρα νωρίτερα και το μοιράστηκε με τους υπόλοιπους με δυσκολία.
Οι υπόλοιποι άρχισαν να συμφωνούν όλο και περισσότερο μεταξύ τους και ο καθένας άρχισαν να εναποθέτους ανοιχτά τις ψήφους τους. Ο ίδιος ο Amari είχε απομακρυνθεί από το κέντρο της αίθουσας και είχε πλησιάσει περισσότερο προς τη μεριά του Kim που δεν πίστευε πως όλοι τελικά αποφάσισαν να καταδικάσουν κάποιον. Θεωρούσε πως αν η καχυποψία δεν είχε φουντώσει το προηγούμενο βράδυ και πώς αν προσπαθούσαν να βρουν μία λύση όλοι μαζί, ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Ο Amari στάθηκε λίγο παράμερα με την πλάτη του προς τον αστυνομικό και κούνησε κυκλικά το ποτήρι του παρακολουθώντας το ποτό του να στριφογυρίζει μέσα σε αυτό. Ο Kim τον κοίταξε αγχωμένα, δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν προσπαθούσε έστω και τελευταία στιγμή να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
“Μακάρι να είχαμε λίγο πάγο,” μονολόγησε και αναστέναξε αφήνοντας τον αέρα να φύγει μέσα από τα δόντια του. “Πάντα το προτιμούσα με πάγο.”
Το αστυνομικός τον κοίταξε. Ο άνδρας φαινόταν υπερβολικά ψύχραιμος για τη θέση στην οποία είχε βρεθεί. Έβγαλε από τη τσέπη του το πορτοφόλι του και κοίταξε τη φωτογραφία του μικρού κοριτσιού για το οποίο τόσο μιλούσε, ενώ η αντίστροφη μέτρηση στη γιγαντοοθόνη ήταν σαν να μετρούσε τα τελευταία λεπτά της ζωής του. Και έτσι έγινε, η πλειοψηφία αποφάσισε ότι φαινόταν πιο ένοχος από όλους.
“C’est la vie,” είπε στο Kim μαντεύοντας τις σκέψεις του.
“Έτσι είναι η ζωή,” μετέφρασε ο Sirious.
“Ξέρω τι σημαίνει!” απάντησε θιγμένα ο Kim και ο Amari έπνιξε ένα γελάκι.
“Δεν έχεις να πεις τίποτα για τις κατηγορίες;” Ρώτησε ο Cross πίνοντας από το μπουκάλι ενώ ο χρόνος πλέον τελείωνε.
“Μμμμ….” Κοίταξε την οθόνη, έμεναν μόνο μερικά δευτερόλεπτα. “Αλλά λένε ότι… οι πράξεις μιλάνε περισσότερο από τα λόγια.”
Η αντίστροφη μέτρηση μηδενίστηκε και προς έκπληξη όλων το πεδίο γύρω τους επεκτάθηκε σε ολόκληρο το κτίριο. Όμως οι εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί. Όταν ο χρόνος έφτασε στο μηδέν, το βραχιόλι που φορούσε ο Amari έλαμψε κόκκινο, ο ίδιος κοίταξε ψύχραιμα το μενταγιόν του το οποίο έλαμψε δυνατά, τυφλώνοντας όσους βρισκόταν σε μικρή απόσταση από εκείνον.
Ξαφνικά πίσω του ξεπρόβαλε μία γυναικεία μορφή, ντυμένη στα μαύρα με κάτι που έμοιαζε με ξεπερασμένη στρατιωτική στολή, τα μαλλιά της ανέμισαν από το κύμα αέρα που σηκώθηκε ξαφνικά. Όλοι κοίταξαν προς τον Amari ξαφνιασμένοι, στο μέτωπο της μορφής που ξεπρόβαλε μία λευκή μπαντάνα με τρεις μόνο λέξεις “I love Saito”. Το χρονόμετρο άρχισε να μετράει αντίστροφα πέντε λεπτά.
Πριν προλάβει να καταφέρει να δει ξανά καθαρά ο Kim έπεσε με βρόντο στο πάτωμα, ήταν ο Amari που τον έσπρωξε με δύναμη κάτω και κατευθύνθηκε προς την κορυφή της σκάλας, χαρίζοντάς του ένα μικρό, πιο αθώο από ότι θα περίμενε κανείς χαμόγελο. Ταυτόχρονα η μορφή τράβηξε το σπαθί της και ούρλιαξε κάτι ανάμεσα σε ιαπωνική ιαχή και ύμνο προς κάποιον ονόματι Saito.
“Θα ξεφύγει!” ούρλιαξε ο Kaiji που για κάποιον λόγο έδειχνε πιο ανήσυχος για τον Amari παρά για αυτό που έβλεπαν μπροστά τους και ο Amari κοντοστάθηκε και τον κοίταξε φευγαλέο λαχανιασμένος στην κορυφή της σκάλας.
“Θα τα βάλουμε και με φαντάσματα τώρα;” Ρώτησε ο Greed και έτρεξε έτοιμος να κυνηγήσει τον Amari όταν η κοπέλα μιλώντας σε μία ακατάληπτη γλώσσα ξεστόμισε κάτι που έμοιαζε με προσταγή και ξαφνικά το επίχρυσο άγαλμα του σαλονιού άρχισε να κινείται με αργές κινήσεις. Έξαφνος ο Greed βρήκε ξαφνικά τον εαυτό του να τα βάζει με ένα χρυσαφένια άγαλμα, όσοι οι άλλοι παρατώντας τον στη μοίρα του, προσπαθούσαν να περάσουν από το περίεργο πνεύμα που είχα αναδυθεί μπροστά του.“Αυτό ο $&%%*^ o Saito πάλι, τι στην ευχή είναι;” ρώτησε ο Greed τσακίζοντας το χέρι του αγάλματος και με αυτά τα λόγια το πνεύμα γέμισε το δωμάτιο με μία σκοτεινή μαύρη αύρα.
“Δοκίμασε να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό για μερικά δευτερόλεπτα, βοηθάει,” σύστησε ο Aizawa ενώ το πνεύμα εξαπέλυε ολοκληρωτική επίθεση στον Cross.
“Εσύ θα κάθεσαι εκεί σαν βλαμμένο ή θα κουνηθείς καθόλου αφού έχεις την ευκαιρία;” ρώτησε η Nakamura τον Kim που ακόμα προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει την κατάσταση.
“Μην ανησυχείτε, ο Γραμματέας, Αντίπρόεδρος και Πρόεδρος της σημερινής συνάντησης το έχει αναλάβει ήδη!” ανακοίνωσε ο Pariston που είχε βρεθεί ήδη στην κορυφή της σκάλας ενώ η Misaka ήταν έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα και ο Luffy απλώς κοιτούσα σαν χάνος, μη χάνοντας όμως ταυτόχρονα την ευκαιρία να βουτήξει μία κονσέρβα από τη στοίβα του Greed και ο Tsukushi έτρεμε κολλημένος στον τοίχο.
“Βάλε τα δυνατά σου, κύριε Pariston!” φώναξε ενθαρρυντικά μέσα στον φόβο του.
Ο Kim κούνησε το κεφάλι του και έτρεξε πίσω από τον Pariston που ήδη προπορευόταν αρκετά. Σύντομα ακολούθησαν ο Oda και ο Aizawa ενώ οι υπόλοιποι έμειναν πίσω στο σαλόνι για να ελέγχουν την κατάσταση προστατεύοντας όσο μπορούσαν και τους πιο αδύναμους.
Το ουρλιαχτό του πνεύματος γέμιζε το κάστρο και παρεμπόδιζε την ακοή τους. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που είδε να εκτυλίσσονται μπροστά του. Ώστε ο Amari πράγματι γνώριζε κάτι, διαφορετικά δε θα χρησιμοποιούσε αυτό το πράγμα, ό,τι μορφή μαγείας κι αν ήταν αυτό που αντίκρισε , για να διαφύγει. Είχαν αρχίσει να ψάχνουν τα δωμάτια ένα ένα χωρίς αποτέλεσμα.
“Βρήκατε τίποτα;” ρώτησε ο Aizawa όταν ο θόρυβος πλέον κόπασε και ο Oda κούνησε αρνητικά το κεφάλι.
“Δεν πιστεύω να αφήσατε τον παιδόφιλο να ξεφύγει,” ρώτησε κάπως εκνευρισμένη η Nakamura που έφτασε πρώτη επάνω με τους υπόλοιπους να την ακολουθούν και τον Cross να φτάνει τελευταίος με τον Cross να φτάνει επάνω καταΪδρωμένος και τον Greed τελευταίο να ανεβαίνει μετά από λίγη ώρα τεντώνοντας τα χέρια του λες και μόλις είχε κάνει ένα απλό ζέσταμα.
“Χμμ….” Ο Pariston έπιασε το πιγούνι του και έγειρε χαμογελώντας προς μία σκοτεινή πτέρυγα που δεν είχαν εξερευνήσει ακόμα προσπαθώντας να αφουγκραστεί καλύτερα. Άρπαξε τον αναπτήρα του Cross που ήταν έτοιμος να ανάψει τσιγάρο.
“Ρε…”
“Μου φαίνεται ότι κάτι ακούγεται από εδώ.”
Συμφώνησαν ότι θα έπρεπε να ελέγξουν το σημείο και έτσι έφτιαξαν αμέσως μια αυτοσχέδια δάδα, προς μεγάλη απόγνωση του Cross που είδε αναπτήρα, ποτό και ένα κομμάτι της κάπα του να εξαφανίζεται πριν καλά καλά το καταλάβει. Προχώρησαν μέσα στην πτέρυγα με τον Pariston να τους οδηγεί, παρά τις μικροδιαμαρτυρίες που ακούστηκαν, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει την τεχνοτροπία σε μερικούς πίνακες που συνάντησαν στην διαδρομή.
Πλέον ο ήχος ακουγόταν ξεκάθαρα.
Μερικοί ένιωσαν τη τρίχα τους να σηκώνεται καθώς όσο περισσότερο πλησίαζαν στο βάθος της, τόσο περισσότερο ο ήχος δυνάμωνε. Τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο βάθος της. Από μία μισάνοιχτη πόρτα κατάφεραν να ξεχωρίσουν τον ήχο της βελόνας ενός πικαπ να αναπηδάει, ο Pariston έσπρωξε αργά την πόρτα, όπως είπε “για σασπένς”. Η Misaka άφησε μια κραυγή, ο Tsukushi έπεσε στο έδαφος τρέμοντας. Στη μέση της αίθουσας, το κορμί του Amari κρεμόταν από ένα χοντρό σχοινί, κάτω στο έδαφος πεσμένη η φωτογραφία της κόρης του και το μενταγιόν του, το πρόσωπο του πιο γαλήνιο από ό,τι θα περίμενε κανείς, παρά τον πόνο που πιθανότατα βίωσε επάνω στο σχοινί νιώθοντας την αναπνοή του να κόβεται. Τα χέρια του κρεμόταν άψυχα, με το κόκκινο πλέον βραχιόλι να κοσμεί τραγικά το χέρι του.
“Δεν το πιστεύω,” μουρμούρησε ο Kaiji.
“Και τώρα;” ρώτησε με σχετική απάθεια ο Oda, είχε δει και χειρότερα.
“Τώρα νομίζω πως είναι ώρα να αναζητήσουμε τον γενικό διακόπτη. Ποιος θέλει να μείνει άλλη μία νύχτα χωρίς φώτα;” ρώτησε ο Pariston με ενθουσιασμό και στράφηκε να φύγει.
“Τέρας,” μουρμούρησε η Nakamura.
“Γοητευμένος,” χαμογέλασε ο Pariston φεύγοντας και ζήτησε από μερικούς να τους ακολουθήσουν. Όσοι δεν ήθελαν να μείνουν άλλο κοντά στη σκηνή τον ακολούθησαν πρόθυμα.
Ο Kim μπήκε μέσα στο δωμάτιο με σταθερό βήμα και στάθηκε μπροστά από το νεκρό πλέον σώμα του άνδρα.
“Πώς γίνεται να γλιτώσεις από όλο αυτό και μετά να αυτοκτονήσεις;” Ρώτησε ο Aizawa κουνώντας το κεφάλι.
“Φοβήθηκε τα βασανιστήρια ίσως και το τι θα ξεφουρνίσει;” ρώτησε ο Greed. “Δεν τον αδικώ,” σταύρωσε τα χέρια του.
“Ή κάποιος άλλος φοβήθηκε τι θα ξεφουρνίσει,” χασμουρήθηκε ο Cross και γύρισε να φύγει. “Όπως και να έχει μόλις αποκτήσαμε άλλο ένα πτώμα στη συλλογή.”
Ο αστυνομικός κράτησε τα τελευταία λόγια του Cross και σήκωσε τη φωτογραφία από το πάτωμα. Στο πίσω μέρος της είχε σημειωμένους μερικούς αριθμούς και γράμματα. Κοίταξε αγχωμένα πίσω του και σήκωσε το πορτοφόλι του άνδρα, βγάζοντας προσεχτικά φωτογραφία το πίσω μέρος της φωτογραφίας με το smart pen του που είχε συνεχίσει να το κουβαλάει από συνήθεια μαζί με το κινητό του. Έχωσε τη φωτογραφία γρήγορα μέσα στο πορτοφόλι.
“Δεν βλέπω να έχει τίποτα που μπορεί να βοηθήσει, μόνο μια φωτογραφία της κόρης του και μία ταυτότητα,” είπε κλείνοντας το και έβαλε το πορτοφόλι και το μενταγιόν σε μία άκρη. “Καλύτερα όμως να τα μεταφέρουμε μαζί, ό,τι και να έκανε νομίζω θα έπρεπε να έχει τη φωτογραφία της κόρης τους μαζί του,” έβαλε το πορτοφόλι μέσα στο παντελόνι του άνδρα.
Ο Aizawa έγνεψε καταφατικά. “Θα σε βοηθήσω να τον κατεβάσεις,” είπε και έπειτα σκούντηξε τον Greed που δεν έδειξε καμιά προθυμία από μόνος του.
Λίγη ώρα αργότερα ο Amari συντρόφευε το άψυχο σώμα του Badou, η μυρωδιά στο δωμάτιο που τον είχαν τοποθετήσει είχε αρχίσει να γίνεται ήδη ανυπόφορη. H Nakamura που περνούσε από έξω πρότεινε ξερά ότι θα ήταν καλύτερο να τους μεταφέρουν στην απομακρυσμένη πτέρυγα γιατί σύντομα η μυρωδιά θα χειροτέρευε ακόμη περισσότερο και δεν είχε άδικο.
Ο Kim κοίταξε πιο προβληματισμένος από ποτέ τα πτώματα όταν του ανακοίνωσαν πως θα έπρεπε πάλι να τον κλειδώσουν στο δωμάτιο του.
“Νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν είναι απαραίτητο να μου δέσετε τα χέρια,” αντέδρασε προς την κίνηση του Oda και ο Oda γύρισε προς τους άλλους.
“Δεν βλέπω το πρόβλημα,” είπε ο Pariston και οι υπόλοιποι συμφώνησαν κουρασμένα.
Άλλη μία νύχτα είχε έρθει στο κάστρο….
“Τουλάχιστον τώρα και με ρεύμα….Χάρις εμένα, τον Pariston Hill!”
“Το εμπεδώσαμε,” σχολίασε η Nakamura.
01. Babba || Tsukushi Tsukamoto Days
02. Osama || Pariston Hill Hunter x Hunter
03. Ghost Prince || Okabe Rintaro Steins;Gate04. Mpougatsa || Amari Joker Game // Τα πίνει με τον Saito στον άλλον κόσμο
05. Zura || Aizawa Shota Boku no Hero Academia
06. Black Kaiser || Cross Marian D.Gray Man
07. BlasoN || Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
08. Scarlet D. || Nobutaka Oda Btoom
09. Great General || Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi || Last Order To Aru Majutsu no Index
11. TheGunsmasha || Greed FMA
12. Fandom || Monkey D. Luffy
Posted 14 June 2017 - 10:20
Όταν η πόρτα πίσω από τον Kim κλείδωσε εκείνος σκέφτηκε ότι δεν πρόκειται να είχε ήρεμο ύπνο. Κάθισε στην πολυθρόνα του δωματίου του και προσπάθησε να βολευτεί στο σκληρό της μαξιλάρι. Χτύπησε τα δάχτυλα του απαλά στο χέρι της πολυθρόνας και έβγαλε το κινητό του από την τσέπη του, το τοποθέτησε στο διπλανό τραπέζι και το έβαλε να φορτίσει. Έβαλε το smart pen του και το άνοιξε, το ολόγραμμα που εμφανίστηκε φαινόταν η φωτογραφία που είχε τραβήξει νωρίτερα. Εξετάζοντας το μήνυμα που είχε αφήσει πίσω του ο Amari το μόνο συμπέρασμα που κατάφερε να βγάλει ήταν πως θα έπρεπε να επισκεφτεί οπωσδήποτε το δωμάτιο που είχε επιλέξει ο άνδρας, γυρνώντας πίσω στα επεισόδια της πρώτης νύχτας, όσο περισσότερο ανακαλούσε λεπτομέρειες τόσο πιο περίεργο του φαινόταν ο τρόπος που ο άνδρας είχε καταλήξει σε εκείνο το δωμάτιο. Δεν ήταν ότι το είχε διεκδικήσει ανοιχτά, αλλά φρόντισε όλοι οι υπόλοιποι να διαλέξουν ή να καταλήξουν κάπου αλλού κάνοντάς το να φαίνεται ότι ο τρόπος που κατέληξε εκεί ήταν καθαρά τυχαίος.
Στο μεταξύ, όσο ο Kim ήταν απασχολημένος με τις ανησυχίες που στριφογύριζαν στο μυαλό του, σε ένα άλλο, παραδιπλανό δωμάτιο ο Tsukushi καθόταν στο κρεβάτι του, με τα χέρια πλεγμένα, τρομοκρατημένος από τη σκηνή που είχε αντικρίσει νωρίτερα. Αν ο Amari, ένας ενήλικας πολύ πιο ψύχραιμος και ικανός από εκείνον είχε αυτή την κατάληξη, τότε ποια θα ήταν η δική του μοίρα; Έσφιξε το μενταγιόν που κρεμόταν από τον λαιμό του. Ποιος ήταν ο δικός του ρόλος σε όλα αυτό;
Δάγκωσε τα χείλη του. Ένα χτύπημα ακούστηκε στην πόρτα. Άκουσε την καρδιά του να χτυπάει δυνατά. Κανένας δεν του είχε πει ότι θα τον επισκεπτόταν. Κατάπιε δυνατά και πλησίασε προς την πόρτα.
“Ποιος είναι;”
Καμία απάντηση.
Κρύος ιδρώτας άρχισε να στάζει από το πρόσωπο του. Τι έπρεπε να κάνει; Ανακάλεσε τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας και ενοχές τον κατέκλυσαν, ήθελε να ξεφύγει από τον άχρηστο εαυτό του, ίσως να ήταν η ευκαιρία του να φανεί χρήσιμος στους άλλους. Άνοιξε την πόρτα και κοίταξε δειλά έξω. Καμία απάντηση, κανένας να τον περιμένει. Μήπως αυτός που χτύπησε σκέφτηκε ότι κοιμόταν και έφυγε; Άνοιξε και άλλο την πόρτα και έκανε ένα δειλό βήμα έξω από το δωμάτιο του. Κοίταξε δεξιά κι αριστερά όταν το μάτι του έπιασε μία φιγούρα στην άκρη της σκάλας.
Πισωπάτησε και η αναπνοή του άρχισε να γίνεται όλο και πιο ασταθής. “Όχι, δεν μπορώ να περιμένω μόνο από τους άλλους να δώσουν μία λύση σ’ αυτό,” σκέφτηκε και προχώρησε αποφασιστικά στον διάδρομο. Κοντοστάθηκε έξω από το δωμάτιο του Pariston και σήκωσε το χέρι του, για μια στιγμή σκέφτηκε να χτυπήσει όμως σκεπτόμενος το ενδεχόμενο να ήταν όλα στη φαντασία του και ότι θα ενοχλούσε κάποιον άλλον χωρίς λόγο το μετάνιωσε. Γύρισε προς την σκάλα, θα τα έβγαζε πέρα μόνος του αυτή τη φορά για να βοηθήσει την ομάδα.
Κατέβηκε αργά-αργά την σκάλα και βρέθηκε στο σαλόνι, εκεί που λίγες ώρες νωρίτερα ζύγιζαν τα πράγματα και κατέληξαν στην ενοχή του Amari. Ήταν έτοιμος να ρωτήσει αν είναι κανείς εκεί όταν κάποιος τον άρπαξε από πίσω και του έκλεισε το στόμα. Τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα, άρχισε να χτυπιέται σαν το θήραμα στη φάκα για να ξεφύγει. Ώστε αυτό ήταν; Ήταν απλώς ο πιο αδύναμος στόχος για τα αδίσταχτα άτομα που κρυβόταν ανάμεσα τους; Η ζωή του θα τελείωνε εκεί χωρίς να γίνει χρήσιμος στο οτιδήποτε;
Με αυτές τις σκέψεις έγινε κάτι μαγικό. Ένας βαρύς ήχος από καμπάνες γέμισε την αίθουσα, το παλιό ρολόι του σαλονιού ταυτόχρονα χτύπησε δώδεκα και το βραχιόλι στο χέρι του βάφτηκε μπλε, το μενταγιόν του αιωρήθηκε στον αέρα και το ρουμπίνι που το κοσμούσε έλαμψε δυνατά, πιο δυνατά από αυτό του Amari, γέμισε το δωμάτιο λάμψη. Τα χέρια που τον κρατούσαν, τον άφησαν για να καλυφθούν από το έντονο φως. Χο-Χο-Χο… Ένας μπρατσωμένος, γενειοφόρος άνδρας με λευκά μαλλιά, ντυμένος στα κόκκινα υψώθηκε στο δωμάτιο κρατώντας ένα τεράστιο ξίφος.
Άκουσε τη μορφή πίσω του να σέρνεται στο πάτωμα αλλά δεν μπορούσε να δει τίποτα, τα μάτια του δεν μπορούσαν να συνηθίσουν στο σκοτάδι μετά τη δυνατή λάμψη. Ο Tsukushi δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς ένα τόσο δυνατό πνεύμα είχε εμφανιστεί προς υπεράσπισή του, ήταν όμως ευγνώμον. Το πνεύμα σήκωσε με δύναμη το ξίφοςι του και το έριξε με δύναμη στο έδαφος, εκεί από όπου άκουσε στη συνέχεια ένα δυνατό βογκητό. Δεύτερη επίθεση από το πνεύμα που όμως αυτή τη φορά δεν βρήκε στόχο. Το πνεύμα ούρλιαξε από την ένταση και την αίσθηση αποτυχίας που μοιραζόταν με τον Tsukushi. Και ξαφνικά πλήθος από χρωματιστά post it γέμισαν την αίθουσα, κουβαλούσαν χιλιάδες γνώσεις από περασμένες διαμάχες μεταξύ θνητών και μη, κατηγορίες που είχαν εξαπολυθεί άλλοτε βρίσκοντας στόχο κι άλλοτε όχι και τον θρήνο για την τελευταία του αποτυχία όταν δεν κατάφερε να προστατέψει τον τελευταίο αθώο που είχε κοντά του.
Ο Tsukushi θαύμασε το ρωμαλέο πνεύμα που με τη δύναμη της φωνής του ανησύχησε και τους υπόλοιπους ενοίκους του κτιρίου. Για μια στιγμή σκέφτηκε όταν θα τα κατάφερνε, ότι είχε μαζί του μία δύναμη που θα βοηθούσε τους υπολοίπους όταν η σκέψη αυτή διακόπηκε από το κρύο μέταλλο που διαπέρασε την πλάτη του. Κύλησε τα μάτια του προς τα πίσω. Δεν το πίστευε, είχε φτάσει ένα βήμα κοντά στην αλήθεια, ξεχώρισε ένα πρόσωπο μέσα σε αυτά που κρύβονταν στα σκοτάδια όμως τελικά δεν κατάφερε να γίνει χρήσιμος σε τίποτα. Το άτομο πίσω του τον πέταξε στο έδαφος σαν σπασμένη κούκλα. Ο Tsukushi ανάπνεε πλέον με δυσκολία όταν οι πρώτες ομιλίες από τον επάνω όροφο άρχισαν να γίνονται κάπως πιο έντονες, ένιωσε αίμα να μαζεύεται στο στόμα του και έβηξε αφήνοντας το να κυλήσει έξω, εκείνο έρεε πυκνό από τα χείλη του στο πάτωμα.
Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά ξαναέπεσε. Το σεβάσμιο πνεύμα γονάτισε δίπλα του μουγκρίζοντας λυπημένα, εναπόθεσε το χέρι του στο κεφάλι του νεαρού πριν διαλυθεί στον αέρα. Ο Tsukushi ήθελε να το ευχαριστήσει αλλά το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν ένα “-στο…” λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή με τα μάτια του μισόκλειστα και ένα πικρό χαμόγελο στα χείλη.
Όταν το σώμα του βρέθηκε από τους υπόλοιπους, δεν είχε μείνει κανένας ίχνος των ενόχων ή του ενόχου πίσω, μόνο τεράστιοι σωροί από post it στο πάτωμα που τους δυσκόλευαν να περπατήσουν. Το μαχαίρι που είχε αφαιρέσει τη ζωή από τον μικρό είχε εξαφανιστεί επίσης. Αγανάκτηση απλώθηκε ανάμεσα στους υπόλοιπους, αυτό το άσχημο παιχνίδι είχε παρατραβήξει. Ώστε δεν έφταινε που έπρεπε να ψηφίζουν ο ένας τον άλλον την ημέρα, οι υπαίτιοι σκόπευαν να τους ξεκάνουν μία ώρα αργότερα μέσα στη νύχτα, θα έπρεπε να φοβούνται διαρκώς για τον εαυτό τους.
Το σώμα του μικρού μεταφέρθηκε πλέον μαζί με των άλλων που είχαν σκεπαστεί με σάβανα στην αχρησιμοποίητη πτέρυγα. Όλοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον εαυτό τους με οποιονδήποτε τρόπο μαζεμένοι στην μεγάλη αίθουσα, περιμένοντας την ώρα που το κακόγουστο αυτό παιχνίδι θα άρχιζε και πάλι. Αυτή τη φορά στην αίθουσα τους περίμενε μία στοίβα από κουβέρτες. Ο Aizawa τις πέταξε κάτω με αγανάκτηση και όλοι πλέον ήταν σίγουροι ότι κάποιος ανάμεσα τους ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αλλά ποιος θα δεχόταν την εξευτελιστική αυτή ανταμοιβή; Το τελευταίο που σκεφτόταν ήταν το πόσο κρύωναν το βράδυ.
Ο Kim είδε αυτή την κίνηση τελείως διαφορετικά. Αυτός που είχε σχεδιάσει όλο αυτό το παιχνίδι το διασκέδαζε αφάνταστα. Σίγουρα ήθελε να το δει να συνεχίζεται όσο περισσότερο γινόταν και δεν ήταν πλέον καν σίγουρος αν αυτός ο κάποιος βρισκόταν στα άτομα που είχε απέναντί του. Ήταν έτοιμος να πλησιάσει προς το κέντρο όταν ένιωσε την αναπνοή του να κόβεται και το βραχιόλι του να αναβοσβήνει, έπεσε κάτω από τον πόνο. Οι γύρω βλέποντας τον, μετά από μερικές στιγμές αμηχανίας τον μετέφεραν πάλι προς στην σκάλα. Ένιωσε την αναπνοή του να επανέρχεται μετά την προφανή προειδοποίηση ότι δεν είχε καμία δουλειά σε εκείνο το μέρος.
Ο Greed και ο Kaiji κούνησαν το κεφάλι τους αποδοκιμαστικά από επάνω του και επέστρεψαν στο στοίχημα του. Είχαν να λύσουν μία έντονη διαφωνία με τον Greed να κατηγορεί τον Kaiji ότι του είχε κλέψει μία κονσέρβα, δεν μπορούσαν να ασχοληθούν παραπάνω με εκείνον.
Κάθισε στα τελευταία σκαλιά της σκάλας και προσπάθησε να ξαναβρεί τους ρυθμούς της αναπνοής του. Ξαφνικά το χθεσινό ημιδιαφανές πεδίο υψώθηκε και πάλι μπροστά του και όλοι όσοι βρέθηκαν μέσα σε αυτό πήραν θέσεις άμυνας.
«Τα λαγουδάκια γεμάτα τρόμο άρχισαν να κατηγορούν το ένα το άλλο, ήταν βέβαια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενωμένα τελικά αποφάσισαν ποιος έφταιγε. Το λαγουδάκι τελικά βρέθηκε κρεμασμένο όμως κάτω από τη γούνα του φάνηκε το γκρίζο τρίχωμα του λύκου. Τι ευτυχία. Η επιτυχία τα μέθυσε κι έτσι ήσυχα πλέον αγνόησαν το μικρό λαγουδάκι που έτρεμε από το φόβο. Το βρήκαν νεκρό την άλλη μέρα μέσα στο δάσος, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει…»
Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει για άλλη μια φορά από επάνω τους…
Λίστα Παικτών
01. Babba || Tsukushi Tsukamoto Days // Στον Β. Πόλο για γάλα και κουλουράκια με τον Άγιο
02. Osama || Pariston Hill Hunter x Hunter
03. Ghost Prince || Okabe Rintaro Steins;Gate04. Mpougatsa || Amari Joker Game // Τα πίνει με τον Saito στον άλλον κόσμο
05. Zura || Aizawa Shota Boku no Hero Academia
06. Black Kaiser || Cross Marian D.Gray Man
07. BlasoN || Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
08. Scarlet D. || Nobutaka Oda Btoom
09. General Kamui || Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi || Last Order To Aru Majutsu no Index
11. TheGunsmasha || Greed FMA
12. Fandom || Monkey D. Luffy
Posted 14 June 2017 - 11:58
KAIJI(Blason)
Ο Kaiji ήταν πιο σοκαρισμένος απ' ότι έδειχνε. Προσπαθούσε να αποσπάσει το μυαλό του απ' τα γεγονότα τζογάροντας με τον Greed(Guns). Είχαν πολλά κοινά με αυτό τον άπληστο υπερόπτη. Με μια μεγάλη διαφορά όμως. Εκείνος ήταν ένα τέρας. Παντοδύναμος και αμείλικτος. Ο Kaiji στην καλύτερη, ήταν απλά κυνικός. Δεν ήξερε αν θα μπορούσε να πάρει μια ανθρώπινη ζωή, για να προστάτευε τη δική του, και ήλπιζε να μην το μάθαινε. Αυτός όμως που για την ώρα παραήταν ήσυχος, ήταν ο πάριστον(οσάμα). Κανονικά βάση του χαραχτήρα του, θα έπρεπε τώρα να βγάζει ένα απ' τα γνωστά απ' τα γνωστά του λογίδρια. Θα έπρεπε όμως να του αναγνωρίσει πως αυτός ήταν ο κύριος λόγος που είχανε επιλέξει να σκοτώσουν το σωστό άτομο. Και ποιός είχε προσπαθήσει να κατηγορήσει τον πάριστον(οσάμα); Τρία άτομα μαζί με τον ίδιο. Αλλά κανένας με το μένος που επέδειξε ο Okabe Rintaro (Ghost Prince). Πιθανότατα να ήθελε να καλύψει στον συνεργάτη του...
Edited by BlasoN, 14 June 2017 - 11:59.
Posted 14 June 2017 - 12:25
Gurido McGreed(TheGunsmasha)
''Καλημερίζω τους ακολούθους.'' ΄Χαιρέτησε τους υπολοίπους χωρίς να χάσει την προσοχή του από το παιχνίδι με τον Kaiji(BlasoN).
''Μια κονσέρβα από την συλλόγη μου λείπει ξέρετε.'' Σχολίασε ''Θα το βρω το μαλακισμένο.''
''Θα είμαι περιεκτικός. Πλάκα κάνω.'' Γέλασε μόνος του γεμάτος έπαρση ''Όσο και αν με διασκεδάζει αυτή η περιπέτεια, οφείλω να βρω και τον τελευταίο δολοφόνο, αν θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου άξιο να αγηθεί. Στην τελική, ένας ηγέτης δεν είναι τίποτα χωρίς πιστούς. Και εκείνοι θέλουν οι επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται ως ανταπόδωση. Συμφωνείς, δεν συμφωνείς Parriston(Osama)? Ας συνεχίσουμε οπότε από χθες.'' Κάθισε στο στρογγυλό τραπέζι.
''Εκτός αν παίχτηκε μπλόφα επικών διαστάσεων, τότε λογικότατα ο Oda(Scarlet D.) είναι άθωος. Το ίδιο και ο αντιπρόεδρος(Osama), καθώς θα μπορούσε κάλιστα με το τελευταίο κείμενο του να στείλει στην κρεμάλα κάποιον άλλον, όπως τον Cross(Kaiser) αντί για συμπαίκτη του.
Βλέποντας λίγο τα άτομα που ψήσισε ο Amari, αυτά είναι η αυθεντία(TheGunsamsha) και ο βομβιστης(Scarlet D.).
Φαίνεται να αθώωνε Misaka(Taka), Aizawa(Zura) και Cross(Kaiser)? (τον έβαλε με μωβ, μπορεί να ήταν επιληπτική κρίση και να κάνω λάθος) ενώ σε κάποια στιγμή στον πρώτο γύρο κιτρίνισε-κρατήστε τεφτέρι-
Cross(Kaiser), Kyoma(GhostPrince), Kaiji(BlasoN), Luffy(Fandom), Nakamura(Kamui), τον νεκρό Ρονάλντο και τον Αντιπρόεδρο.'' Πήρε μια βαθιά ανάσα και σκούπισε το κούτελο του.
''Όλους!!! Αν και τα περισσότερα ήταν βιοματικά παιχθέντα, αξίζει να σημειωθεί πως πρακτικά δεν είχε πάρε δώσε με τους Kyoma(GhostPrince), Kaiji(BlasoN), Luffy(Fandom). Επίσης ο τζογγαδόρος είναι ο μόνος που σε όλο τον γύρο έπαιξε μόνο βιωματικά και ακόμα υποπτεύεται τον εργαζόμενο(Osama) μου.''
Τρίβει το φανταστικό gotee στο πηγούνι του ''Η μέρα είναι μεγάλη, ας το πάμε με την σειρά. Ρε homonculi(Takayama), μήπως είσαι το αμάρτημα της προδοσίας μεταμφιεσμένο, και μου το παίζεις αγαπουλίνι?''
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 14 June 2017 - 12:59
Pariston Hill
Αγωνιστικές καλημέρες σε όλους σας, αγαπητοί μου συμφυλακισμένοι. Επειδή είμαι ένας σχετικά πολυάσχολος αντιπρόεδρος και θα είμαι αρκετή ώρα σε βιντεοκλήση στο Skiap σήμερα, θα σας αφήσω με δύο ερωτήσεις πριν ασχοληθώ ξανά μαζί σας αργότερα.
Πρώτον, τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τον θάνατο του Tsukamoto (Babba); Ποιος μπορεί να τον σκότωσε, γιατί τον σκότωσε ή τι κέρδος θα είχε να τον σκοτώσει, τέτοια πράγματα, ντεντεκτιβικά.
Δεύτερον, μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς δεν είναι σωστό με τα λεγόμενα του Greed (Gunsmasha) αποκάτω;
Gurido McGreed(TheGunsmasha)
''Καλημερίζω τους ακολούθους.'' ΄Χαιρέτησε τους υπολοίπους χωρίς να χάσει την προσοχή του από το παιχνίδι με τον Kaiji(BlasoN).
''Μια κονσέρβα από την συλλόγη μου λείπει ξέρετε.'' Σχολίασε ''Θα το βρω το μαλακισμένο.''
''Θα είμαι περιεκτικός. Πλάκα κάνω.'' Γέλασε μόνος του γεμάτος έπαρση ''Όσο και αν με διασκεδάζει αυτή η περιπέτεια, οφείλω να βρω και τον τελευταίο δολοφόνο, αν θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου άξιο να αγηθεί. Στην τελική, ένας ηγέτης δεν είναι τίποτα χωρίς πιστούς. Και εκείνοι θέλουν οι επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται ως ανταπόδωση. Συμφωνείς, δεν συμφωνείς Parriston(Osama)? Ας συνεχίσουμε οπότε από χθες.'' Κάθισε στο στρογγυλό τραπέζι.
''Εκτός αν παίχτηκε μπλόφα επικών διαστάσεων, τότε λογικότατα ο Oda(Scarlet D.) είναι άθωος. Το ίδιο και ο αντιπρόεδρος(Osama), καθώς θα μπορούσε κάλιστα με το τελευταίο κείμενο του να στείλει στην κρεμάλα κάποιον άλλον, όπως τον Cross(Kaiser) αντί για συμπαίκτη του.
Βλέποντας λίγο τα άτομα που ψήσισε ο Amari, αυτά είναι η αυθεντία(TheGunsamsha) και ο βομβιστης(Scarlet D.).
Φαίνεται να αθώωνε Misaka(Taka), Aizawa(Zura) και Cross(Kaiser)? (τον έβαλε με μωβ, μπορεί να ήταν επιληπτική κρίση και να κάνω λάθος) ενώ σε κάποια στιγμή στον πρώτο γύρο κιτρίνισε-κρατήστε τεφτέρι-
Cross(Kaiser), Kyoma(GhostPrince), Kaiji(BlasoN), Luffy(Fandom), Nakamura(Kamui), τον νεκρό Ρονάλντο και τον Αντιπρόεδρο.'' Πήρε μια βαθιά ανάσα και σκούπισε το κούτελο του.
''Όλους!!! Αν και τα περισσότερα ήταν βιοματικά παιχθέντα, αξίζει να σημειωθεί πως πρακτικά δεν είχε πάρε δώσε με τους Kyoma(GhostPrince), Kaiji(BlasoN), Luffy(Fandom). Επίσης ο τζογγαδόρος είναι ο μόνος που σε όλο τον γύρο έπαιξε μόνο βιωματικά και ακόμα υποπτεύεται τον εργαζόμενο(Osama) μου.''
Τρίβει το φανταστικό gotee στο πηγούνι του ''Η μέρα είναι μεγάλη, ας το πάμε με την σειρά. Ρε homonculi(Takayama), μήπως είσαι το αμάρτημα της προδοσίας μεταμφιεσμένο, και μου το παίζεις αγαπουλίνι?''
Μέχρι τότε, ψήφος στον αντιπαθητικό τον Pariston Hill (Osama).
Edited by Osama Bin Laden, 15 June 2017 - 03:43.
Posted 14 June 2017 - 14:48
Greed(TheGunsmasha)
''Όταν το βρείτε, πείτε μου και εμένα.
Μέχρι τότε, ψήφος στον αντιπαθητικό τον Greed(TheGunsmasha).''
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 14 June 2017 - 22:10
Sawa Nakamura
Pariston Hill
Πρώτον, τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τον θάνατο του Tsukamoto (Babba); Ποιος μπορεί να τον σκότωσε, γιατί τον σκότωσε ή τι κέρδος θα είχε να τον σκοτώσει, τέτοια πράγματα, ντεντεκτιβικά.
Δεύτερον, μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς δεν είναι σωστό με τα λεγόμενα του Greed (Gunsmasha) αποκάτω;
Λοιπόν, επειδή ο σαδιστής, μαζοχιστής, αντιπρόεδρος, αντιπρόσωπος, και υποκριτής από εδώ (Οsama), έχει ντεντεκτιβικές κάβλες και δεν αντέχω να δω κάποιον από τους υπόλοιπους ανώμαλους εδώ μέσα να προσπαθεί να του τις ικανοποιήσει αποτυχημένα, θα απαντήσω και στα δύο ερωτήματα.
Κατ' αρχάς, ο λόγος που επιλέχτηκε να σκοτωθεί το βλαμμένο με την μπάλα (Babba) δεν μπορεί να είναι παρά επειδή ήταν ο μόνος που πριν συμφωνήσει με το ρεύμα, η μοναδική του ψήφος ήταν προς ένα άτομο το οποίο δεν είχε ψηφίσει κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι ψηφιζόσασταν μεταξύ σας, για αυτό και στα μάτια του μέσου ηλιθίου είσαστε περίπου εξίσου ύποπτοι.
Και ποιο ήταν αυτό το άτομο που ψηφίστηκε χωρίς να συμμετέχει ιδαίτερα στις μπουρδολογίες των υπολοίπων και δεν ψήφισε κανένα άτομο εκτός από τον αποδεδειγμένα δολοφόνο (FAI);
Εγώ.
Έτσι, ποιος επωφελείται θεωρητικά;
Εγώ.
Γιατί;
Γιατί έτσι υποτίθεται ότι έχοντας θυσιάσει τον συνέταιρο της συμφοράς (FAI), θα κατάφερνα και να διαφυλάξω την αθωότητά μου (δύσκολο πράγμα με τους αρρωστημένους τύπους που έχω μπλέξει), και να διώξω οποιαδήποτε προσοχή από πάνω μου σκοτώνοντας τον μοναδικό που έδειξε ξεκάθαρη υποψία απέναντί μου (παρόλο που οι νευρογλωσσικές του ικανότητες δεν επαρκούσαν ώστε να αρθρώσει μια κανονική πρόταση),.
Τι θα κατάφερνα, εν τέλει;
Να τραβήξω όλη την προσοχή πάνω μου.
Επομένως, αν εγκαταλείψουμε αυτή την απλοϊκή λογική και σκεφτούμε ποιος πραγματικά επωφελείται από τη συγκεκριμένη δολοφονία, ή μάλλον, τη συγκεκριμένη στοχοποίηση, είναι κατα κύριο λόγο ο δεύτερος καπελωμένος (Luffy), τον οποίο μπορεί να μην ψήφισα ανοιχτά, υπέδειξα όμως ως τον με μεγάλη διαφορά πιθανότερο συνένοχο. Και αν δεν είναι όσο καθυστερημένος όσο φαίνεται, αντί να σκοτώσει εμένα άμεσα, προτίμησε να με στοχοποιήσει καθ' αυτόν τον τρόπο, αποφεύγοντας οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση.
Όσο για τη δεύτερη απορία,
το λάθος που κάνει ο άπληστος δαιμονισμένος πορνόγερος (Gunsmasha) είναι εκεί που λέει αφενός ότι κάποια στιγμή στον πρώτο γύρο κιτρίνισε τον Luffy, αλλά και ότι δεν είχε κανένα πάρε-δώσε μαζί του. Αν εξετάσετε ξανά τι ακριβώς έγινε χτες, θα δείτε ότι ο απωθανών παιδέρας (FAI) έστρεψε αρκετά ξεκάθαρα την προσοχή του στον Luffy από ένα σημείο και μετά.
Πότε;
Μετά από την βλακεία του Luffy να μη θυσιάσει το συνεργάτη του όσο ήταν καιρός, αλλά να ψηφίσει ένα άτομο που ήδη είχε μαζέψει άλλες δύο ψήφους, τον Aizawa (Zura), προστατεύοντας έτσι ξεκάθαρα τον συνεργάτη του.
Έτσι, ο Amari (FAI) προστατεύει το συνεργάτη του από το ίδιο του το λάθος να τον υπερασπιστεί, υποδεικνύοντας τον εκ του ασφαλούς ως δήθεν ύποπτο.
Έτσι, με την αποκάλυψη του Amari (FAI) ως δολοφόνο, η υποψία αυτή αντιστρέφεται, και ο Luffy μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει τον καθυστερημένο ανενόχλητος.
Posted 14 June 2017 - 22:13
Nobutaka Oda
*O oda ανάβει ένα τσιγάρο και ξεφυσάει απλώνοντας τον καπνό παντού στο δωμάτιο*
" Κριμα το παιδι... αλλα δεν πρόσεχε τις παγιδες..."
*Με ενα βλέμμα απογοήτευσης κοιτάει γυρω γύρω στο δωμάτιο τους εναπομείναντες, αλλα δεν του κανει εντυπωση... γιατι αν και εχει δει και χειροτερα στην ζωη του, χειροτερες μουρες απο αυτους που ηταν τριγυρο του δεν εχει ξαναδει...*
"Αλλά αυτό θα είναι και η δικιά μας κατάντια αν δεν πιάσουμε γρήγορα τον δολοφόνο, γι αυτο συγκεντρωθείτε, το ενα ατομο το οποιο για κάποιο λογο εχει σταματησει να μιλαει και απλα ψηφιζει για να μην κινησει υποψιες ειναι ενας και μοναδικος Monkey D. Luffy (Fandom), τον εχω δει να ποσταρει μονο μια φορα κι αυτον για να ψηφησει στο ετσι χωρις επιχειρηματα εναν ασχετο. δεν τον εμπιστευομαι..."
Edited by Scarlet D., 14 June 2017 - 22:19.
Posted 14 June 2017 - 22:49
TsungreedoKun(TheGunsmasha)
Όσο για τη δεύτερη απορία,
το λάθος που κάνει ο άπληστος δαιμονισμένος πορνόγερος (Gunsmasha) είναι εκεί που λέει αφενός ότι κάποια στιγμή στον πρώτο γύρο κιτρίνισε τον Luffy, αλλά και ότι δεν είχε κανένα πάρε-δώσε μαζί του. Αν εξετάσετε ξανά τι ακριβώς έγινε χτες, θα δείτε ότι ο απωθανών παιδέρας (FAI) έστρεψε αρκετά ξεκάθαρα την προσοχή του στον Luffy από ένα σημείο και μετά.
Πότε;
Μετά από την βλακεία του Luffy να μη θυσιάσει το συνεργάτη του όσο ήταν καιρός, αλλά να ψηφίσει ένα άτομο που ήδη είχε μαζέψει άλλες δύο ψήφους, τον Aizawa (Zura), προστατεύοντας έτσι ξεκάθαρα τον συνεργάτη του.
''Στο συγκεκριμένο απόσπασμα πρόσεξα μόνο την αθώωση του Aizawa(Zura). Ειλικρινά είχα παραλήψει τελειώς τις άμεσες κατηγορίες προς το πρόσωπο του Luffy(Fandom).'' Έμεινε να κοιτάζει αποσβολωμένος.
''Δεν ξέρω αν αυτό εννοούσε ο ενοχλητικός Αντιπρόεδρος(Osama), αλλά ωραία παρατήρηση πυρομάλλα(Kamui). Η λογική σου έχει βάση, όμως οι δικές μου υποψίες πάνω του υπάρχουν κυρίως λόγω της τρίτης ψήφου που καίει πάνω στον Aizawa(Zura), με τον τρόπο που ήρθε, χωρίς εξηγήσεις, χωρίς τίποτα. Συν ότι έδεινε έμμεσα έναν χαρακτήρα τυφλής εμπιστοσύνης, άρα και ευθύνης, στον συνδικαλεστή(Osama).''
''Περιμένω απάντηση Misaka(Taka).''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 14 June 2017 - 23:15
Last Order
Η Last Order, ξυπνησε νωρίτερα απο οτι συνηθιζε επειδή η πείνα που την είχε καταβάλει γινόταν πλέον αφόρητη. Ηταν ξεκάθαρο απο το προσωπό της ότι τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών την είχαν ταράξει. Χωρίς τον Accelerator ήξερε οτι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Υπήρχε όμως και κάτι άλλο που την προβλημάτιζε. Όλοι θυμώντουσαν εντελώς διαφορετικά την αντιδρασή της στα χθεσινά γεγονότα.
Η Last Order θυμώταν πολυ χαρακτιρηστικα τα το σκηνικό χθές να εξελίσετε ως εξης:
Υπερβολικά καλούλης; Αυτός ο ανώμαλος (Fa_Tsa);
Είμαι η μόνη που έχει καταλάβει πώς την κοιτάει αυτός ο σκατένιος παιδεραστής; Της το παίζει και προστατευτικός, το σίχαμα(Fa_Tsa)!
Η Last Order ήτο μικρή και ανίκανη να καταλάβει τον σαρκασμό πίσω απο τα λογια της Sawa Nakamura αλλά η απάντηση της κίνησε το ενδιαφέρον της μικρής .
'"Δεσποινίς Sawa(Kamui), η Misaka Misaka δεν ξέρει τι είναι παιδόφιλος αλλά όντως ο κύριος Amari ήταν υπερβολικά φιλικός μαζι μου" λέει η Misaka ένω η Misaka σκέφτεται πόσο καχύποπτη ήταν η συμπεριφορά του.
'"Δεσποινίς Sawa(Kamui)! Θέλετε να εξηγήσετε στην Misaka Misaka τι σημαίνει παιδόφιλος; Η Misaka Misaka είναι πολύ έξηπνη και θα το καταλάβει αμέσως." λέει η Misaka ενώ η Misaka πειράζει την μπλούζα της δεσποινίς Sawa(Kamui).'
Πριν προλάβει να δόσει κάποια απάντηση, ή έστω και προσοχη, η Sawa Nakamura στην Last Order, η Last Order είχε φύγει τρεχοντας προς τον Greed(Guns).
Αυτο που τράβηξε το ενδιαφέρον της Last Order ήταν το όνομα "Accelerator"
Πολύ αλάνι θα είναι αυτός ο Accelerator, ήδη τον συμπάθησα.
'"Κυριε Greed(Guns)!" φωνάζει με ενθουσιασμό η Misaka καθώς η Misaka τρεχει με ταχύτητα φωτός προς το μέρος του κυρίου Greed.'
'"Κύριε Greed(Guns), η Misaka Misaka χαίιρεται πάρα πολύ που και εσείς συμπαθείτε τον Accelerator. Αλλά, η Misaka Misaka δεν είναι σίγουρη εαν θα τον χαρακτήριζε αλάνι." λέει η Misaka ενώ η Misaka χοροπηδάει απο την χαρά της που ο κύριος Greed(Guns) συμπαθεί τον Accelerator.'
Η χαρά της Last Order δεν κράτησε για πολύ. Η επόμενη ερώτηση του Greed(Guns) την ξάφνιασε και την έβαλε να θυμηθεί πράγματα που θα προτιμούσε να ξεχάσει για πάντα.
Δεν μου λες βρε Misaka(Takayama) για να έχουμε και καλό ερώτημα. Εντάξει, εγώ μοιάζω στον φίλο σου και με εμπιστεύεσαι, τον Kyouma(Ghostprince) γιατί τον έχεις πάρει με τόσο μένος? Γιατί ψήφος εκεί συγκεκριμένα?
'"Δεν ξέρω εαν μπορώ να πω τέτοια προσωπικά πράγματα σε ένα άτομο που ξέρω λίγες μόλις μέρες" λέει η Misaka ενώ η Misaka προσπαθεί να συγκενρώσει τις σκέψεις της κάνοντας μια μικρή παύση.'
Ηξερε όμως πως για να βγει ζωντανή απο εδώ χωρίς τον Accelerator έπρεπε να συνεργαστεί με τους υπολοίπους και να εξηγήσει γιατί φοβάται τον Okabe Rintarou(Ghost Prince).
'"Όταν ή Misaka Misaka ήταν μικρή δεν είχε ούτε μπαμπά, ούτε μαμά. Δεν είχε κανέναν δίπλα της σε αντίθεση με τώρα που έχει τον Accelerator και την κυρία Yomikawa. Τότε, είχε μονο τις 20000 αδελφές της και τους επιστήμονες που την πρόσεχαν. Οι επιστήμονες ήταν καλοί μαζί της σαν τον κύριο Amari(Mpougatsa) αλλά μόνο όσο η Misaka Misaka έκανε οτι την διέταζαν να κάνει. Τις λίγες φορές που η Misaka Misaka τόλμησε να αρνηθεί να κάνει αυτό που ζητούσαν, να στείλει δηλαδή τις αδελφές τις σε αποστολές αυτοκτονίας , οι επιστήμονες άφηναν Misaka Misaka χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρις ρούχα στο κρύο και την..."
Ηταν ίσως η πρώτη φορά που η Last Order δεν κατάφερε κλείσει την προτασή της με τις χαρακτηριστικές της λέξεις " λέει η Misaka καθώς η Misaka...".
Οι αναμνήσεις που είχαν έρθει στο προσκύνιο από την ερώτηση του Greed(Guns) έκαναν τα δακρυα της Last Order να τρέχουν σαν χύμαρος.
Η Last Order έτρεμε ολόκληρη. Τα μικρά ποδαράκια της, πλέον ανίκανα να την στηρίξουν , την πρόδωσαν παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η ίδια για να παραμείνει όρθια.
Κανείς δεν μπουρούσε να παρηγορήσει την Last Order αλλά με την πάροδο του χρόνου ηρέμισε απο μόνη της. Η δραστήρια όμως Last Order που οι υπόλοιποι παρεβρικόντες είχαν γνωρίσει ήταν άφαντη. Η Last Order αποσύρθηκε σε μια απο τις γωνίες του δωματίου και παρέμεινε αποκομμένη απο τους υπολοίπους.
Την ησυχια που προέκυψε μετά το ξέσπασμα της Last Order διέκοψε ο Okabe Rintarou(Ghost Prince), o οποίος φαίνεται να ήταν σχεδόν το ίδιο αναστατομένος. Στην προεία και ο Pariston(Osama) μίλησε και παρέθεσε οτι πληροφορίες είχε καταφέρει να συλλέξει. Η Last Order άκουσε και τους δυο πολύ προσεκτικά. Ήξερε ότι η επιβίωσή τους κρίνεται απο την συνεργασία όλων τους.
Εκείνη την στιγμή ηταν που συνειδητοποίησε κάτι.
Ο Okabe Rintarou(Ghost Prince) ήταν τρελός επιστήμονας μεν, φαινομενικά άκακος δε. Ο επιτήμονας ήταν σχέδον όσο σαστισμένη ήταν η ίδια.
Απο την άλλη όμως, με τον τρόπο που δόμησε τον λόγο του ο Pariston(Osama) έγινε ξεκάθαρο στην Last Order οτι ο Amari(Mpougatsa) προσπαθούσε να σπείρει την διχόνοια μεταξύ τους. Αρχίκα ενοχοποιώντας τους πάντες και τα πάντα , και στην πορεία αλλάζοντας ξαφνικά την ψήφο του απο τον Greed, για τον οποίο επέμενε σε 3 διαφορετικές περιστάσεις, όταν ο Oda(Scarlet) ήταν σχεδόν έτοιμος να ενοχοποιηθεί.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν η Last Order σηκώθηκε με δάκρυα στα μάτια αλλα γεμάτη αποφασιστικότητα, λίγα λεπτά πριν ληφθεί η απόφαση και είπε το εξής:
'"Εαν και ο επιστήμονας(Ghost Prince) παραμένει ύποπτος για τον ένα και μοναδικό λόγο ότι είναι επιστήμονας, ο κύριος Amari(Mpougatsa) είναι πολυ σοβαρότερη και επίγουσα απειλή για εμάς. " λέει η Misaka ενώ η Misaka προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή των άλλων.'
'"Πιστεύω οτι η προθυμία του κυριου Amari(Mpougatsa) να ενοχοποιήσει ταυτόχρονα τόσα πολλά άτομα είναι προσπάθει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Παράλληλα η αλλαγή της ψύφου του απο τον κύριο Greed(Guns) μετά απο τόση επιμονή μόνο και μόνο για να επιβεβαιοθεί ο θάνατος του κυριου Oda(Scarlet) ήρθε την πιο κατάληλη για αυτόν στιγμή." λέει η Misaka με σιγουριά καθώς η Misaka προσπαθεί να κάνει τους άλλους να την πάρουν στα σοβαρά.'
Έπειτα απο αυτό το συμβάν οι αναμνήσεις της Last Order δεν έχουν καμία διαφορά απο τις αναμνήσεις των υπολοίπων. Το σκηνικό με τον Amari(Mpougatsa) διαδραματίστικε ακριβώς έτσι όπως το θυμόντουσαν οι άλλοι, με το λογικό επακόλουθο να είναι ο ύπνος μιας και η μέρα είχε πλέον τελειώσει.
Η διαφορά αυτή στις αναμνήσεις προβλημάτισε την Last Order αλλά τελικά έφτασε στο συμπέρασμα ότι ίσως ήταν απλά εφίαλτης.
"Δεν μ πορώ ούτε τις σκάλες να κατέβω!" λεεί η Misaka καθώς η Misaka κατεβαινεί τα σκαλάκια με δυσκολία λόγο της πείνας.
"Υπαρχει κάτι να φάμε?" ρωτάει η Misaka καθως η Misaka εξέταζει διεξοδικά τον περίγυρό της για οτιδήποτε φαγόσιμο. '
" ΦΑΙ!" φωνάζει δυνατά η Misaka καθώς η Misaka τρέχει σαν πεινασμένο σκυλί προς τις κονσέρβες γύρο απο τον κύριο Greed(Guns) και τον Kaiji(Blason).'
"Κυριέ Kaiji(Blason), θα μου ανοίξετε μια κονσέρβα παρακαλώ πολύ;" ρωτάει η Misaka ενώ η Misaka ήδη έχει πάρει μία απο τις κονσέρβες χωρίς να ρωτήσει κανέναν και έχει αρχίσει να δαγκώνει την λαμαρίνα.'
Ο Kaiji(Blason) ανοίγει διστακτικά την κονσέρβα για την Last Order η οποία την αρπάζει απο τα χέρια του και εξαφανίζει το περιεχομενό της σαν διαστημική ρουφίχτρα.
"ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!" φωνάζει η Misaka καθώς φτύνει το περιεχόμενο της κονσέρβας στο ήδη κακάσχημο χαλί του δωματίου."
" surströmming?" λέει η Misaka γεμάτη περιέργεια καθώς η Misaka απορεί για το πως γίνεται να φέρει μαζί του κάποιος αυτό το πράγμα.'
"Αυτό δεν είναι φαγητό! Αυτο είναι δηλητήριο, χημικό όπλο, δεν ξέρω!" λέει νευριασμένη η Misaka καθώς η Misaka προσπαθεί να σβήσει την διαβολική γευσή απο την γλώσσα της και το μυαλό της.'
"Αυτο είναι κάτι που θα εφερνε κάποιος δολοφονος για να μας ξεκάνει..." μουρμουράει η Misaka καθώς η Misaka αποχωρεί απο την στοίβα με χημικά όπλα και περπατάει νευριασμένα προς τον κυριο Aizawa(Zura) που ακόμα κοιμάτε στην κάμπια του.'
"Κύριε Aizawa(Zura), κυριε Aizawa(Zura), έχετε τίποτα καλύτερο απο surströmming για φαϊ;" ρωτάει η Misaka καθώ ς η Misaka κάνει κύκλους γύρο απο την κάμπια του κυρίου Aizawa(Zura).'
Δεν έλαβε καμία απάντηση μιας και ήταν ακόμα χαράματα και ο Aizawa(Zura), κοιμόταν.
'"Οουυ, τι είναι αυτό!? ρώτησε η Misaka καθως η Misaka εντώπισε το σακουλάκι με γλυκά πίσω απο τον κύριο Aizawa(Zura).'
'"Κυριε Aizawa(Zura), δεν θα σας πείραζε εαν έτρωγε μερικά απο τα γλυκάκια σας η Misaka Misaka , έτσι δεν είναι;" ρωτάει η Misaka καθως η Misaka καταβροχθίζει μεθοδικά το περιχόμενο της σακουλίτσας.'
Την στιγμή πάνω κάτω που η Last Order τελείωνε με τα γλυκά του Aizawa(Zura), ακουστικε απο το βάθος ο Greed(Guns).
Ρε homonculi(Takayama), μήπως είσαι το αμάρτημα της προδοσίας μεταμφιεσμένο, και μου το παίζεις αγαπουλίνι
'"Κύριε Greed(Guns), η Misaka Misaka είναι μόνο Misaka Misaka." λέει η Misaka οσο η Misaka διαβεβαιώνει τον κύριο Greed(Guns) ότι η Misaka Misaka δεν είναι τίποτα άλλο παρά Misaka Misaka.'
'"Επισης , κύριε Greed(Guns) να ξέρετε ότι με αυτα που λέτε χαλάτε την συμπάθια που σας είχα απο την αρχή." είπε η Misaka οσο η Misaka κοιτουσε σοβαρα τον Greed(Guns).'
"Θα πρέπει να θυμασε οτι πριν αρχισουν καν οι φόνοι η Misaka Misaka δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στον κυριο Amari(Mpougatsa)." λέει η Misaka καθώς η Misaka υπενθυμίζει στους γύρο της την στάση της.
"Ο κυριος Amari(Mpougatsa) μάλλον θεωρούσε την Misaka Misaka εύκολο θύμα και ήξερε ότι μπορεί να την ξεφορτοθεί εύκολα τώρα που δεν είναι μαζί της ο Αccelerator." λέει η Misaka για να εξηγήσει την περίεργη συμπάθεια που της είχε ο κυριος Amari(Mpougatsa).'
Εχωντας πει αυτά που ήθελε να πει στον Greed(Guns)η Last Order πηγαινει εστρεψε την προσοχή της προς τον Pariston(Οsama) και τις περίεργες κινήσεις του.
'"Κύριε Pariston(Οsama), ξέρετε ότι αλλάζετε την ψήφο σας από τον έναν ύποπτο στον άλλο περισσοτερο απο κάθε άλλον εδώ μέσα? λέει η Misaka ενώ η Misaka υπολογίζει προσεκτικά την κίνηση και κατανομή των ψήφων.'
'"Επίσης , ενω ψηφίζατε ο ένας τον άλλον με τον κύριο Aizawa(Zura), αλλάξατε την ψήφο σας και οι δύο την ίδια ακριβώς στιγμή στον κύριο Amari(Mpougatsa), στην ιδανική στιγμή για να τον καταδικάσετε. Σαν να αποσκοπούσατε να ψηφίσετε τον ήδη καταδικασμένο συναδελφό σας για αντιπερισπασμό." προσθέτει η Misaka ενω η Misaka ακομα μασουλάει την τελευταία απο τις σοκολάτε που έκλεψε, δανιστικε, της χάρισε ο κύριος Aizawa(Zura).'
"Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κύριε Pariston(Οsama), η Misaka Misaka σας προκαλει να μας αποδείξετε ότι είσαστε αθοως κρατώντας την ψήφο σας στον εαυτό σας οτιδήποτε και να σημβει σε αυτόν τον γύρο." λέει η Misaka ενω η Misaka προσπαθει με αυτον τον τρόπο διαπιστώσει εαν είναι αξιόπιστος ο κύριος Pariston(Οsama).'
Έχοντας μιλήσει με όλα τα άτομα που την αφορούν εως τώρα η Last Order ανέβηκε τα σκαλία της αιθούσης με αυθονη ενεργεία λόγο των γλυκών του Aizawa(Zura) και ανακοίνωσε.
"H Misaka Misaka δεν βλέπει κανέναν ο οποίο να φαίνετε ξεκάθαρα ως κακός, αλλα σίγουρα υποψιάζετε πολλούς εδώ μέσα. H Misaka Misaka δεν είναι εδώ για να δημιουργεί ρεύματα, είναι εδώ μόνο για να βρεί τρόπο να γυρίσει πίσω στον Accelerator.' λέει η Misaka (Takayama) καθώς η Misaka (Takayama) ψηφίζει τον εαυτό της.'
Posted 14 June 2017 - 23:40
Pariston Hill
Δεν έχω αρκετό χρόνο ακόμα ώστε να μιλήσω, αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω σε αυτό
'"Κύριε Pariston(Οsama), ξέρετε ότι αλλάζετε την ψήφο σας από τον έναν ύποπτο στον άλλο περισσοτερο απο κάθε άλλον εδώ μέσα? λέει η Misaka ενώ η Misaka υπολογίζει προσεκτικά την κίνηση και κατανομή των ψήφων.'
'"Επίσης , ενω ψηφίζατε ο ένας τον άλλον με τον κύριο Aizawa(Zura), αλλάξατε την ψήφο σας και οι δύο την ίδια ακριβώς στιγμή στον κύριο Amari(Mpougatsa), στην ιδανική στιγμή για να τον καταδικάσετε. Σαν να αποσκοπούσατε να ψηφίσετε τον ήδη καταδικασμένο συναδελφό σας για αντιπερισπασμό." προσθέτει η Misaka ενω η Misaka ακομα μασουλάει την τελευταία απο τις σοκολάτε που
έκλεψε, δανιστικε, της χάρισε ο κύριος Aizawa(Zura).'
"Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κύριε Pariston(Οsama), η Misaka Misaka σας προκαλει να μας αποδείξετε ότι είσαστε αθοως κρατώντας την ψήφο σας στον εαυτό σας οτιδήποτε και να σημβει σε αυτόν τον γύρο." λέει η Misaka ενω η Misaka προσπαθει με αυτον τον τρόπο διαπιστώσει εαν είναι αξιόπιστος ο κύριος Pariston(Οsama).'
Καλό μου κοριτσάκι, εάν σου έλεγα που έχω γραμμένο το αν με νοιάζει πόσο αθώο ή ένοχο με θεωρούν οι άλλοι, δεν θα έπαιζες σε αυτό το παιχνίδι γιατί θα ήταν αυστηρά μόνο για ενηλίκους.
Χαίρομαι που αρχίσατε να παίρνετε μπρος. Επιστρέφω δριμύτερος αργότερα.
Ψήφος η ίδια.