Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#871 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 05 March 2008 - 19:59

O Itachi παιρνει τα ματια του Sasuke ενω ο Orochimaru το σωμα του.
Και ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι.
Ο Ορο εχει κανουριο σωμα, ενω ο Itachi καινουρια ματια και το κολοπαιδο (Sasuke) is dead:hahaha:.

ειπαμε πια...απευθειας να τον σκοτωσεις τον σασουκε..κακε ανθρωπε :P:P:P lolololololol:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#872 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 posts

Posted 05 March 2008 - 20:10

Λιγο δυσκολο να μεινει χωρις ματια ο Sasuke ποσο μαλλον και να πεθανει καθως ειναι ο κυριως rival του Ναruto...Καποια ανατροπη θα γινει και παλι...καποιος ''ξεχασμενος'' θα πεταχτει και παλι....πολυ αντιπαθεια εδω μεσα για τον Sasuke βρε παιδακι μου...:emptyonexg1:....Ρε kakashi μακαρι να σε ειχαμε και στο thread με το manga του bleach να ποσταριζες και εκει κανα spoiler ωστε να μην περιμενουμε ολη την βδομαδα...Περα της πλακας η μαχη τελικα εγινε καλη προς το τελος της....
[SIGPIC]Posted Image
[/SIGPIC]

#873 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 05 March 2008 - 21:08

παντος εγω ελπιζω να βγει ο orochi και να παρει το σωμα του itachi και να σκωτοσει τον sasuke :bike:
αλλα σιγα να μην μου γίνει το κεφι:emptyonexg1:

παντος μπορει να ερθει καποιος απο μηχανης θεος γιατι εξω δεν ξέρουμε τι γινεται και τους ξεχασαμε τους αλλους που τον ψαχνουν....μπορει να νικισαν τον kisame (i hope not γιατι ειναι ο αγαπημενος μου char στο naruto) και να πανε να τον σωσουν τον σασουκε....

υπομονη....σε κανα μηνα θα εχουν ολα τελιώσει (ελπιζω)
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#874 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 March 2008 - 21:45

32 spam posts deleted. Περίπου 10 double posts merged. Keep up the good work. :bath:

Για να είμαστε OK, περιγράφω τι θεωρούνται spam posts σε manga threads:

> Posts που το μόνο που λένε είναι "Ωιμέ, ωιμέ, πώς θα αντέξω μια βδομάδα περιμένοντας το επόμενο chapter;". Το ξέρουμε ότι το θέλετε πολύ αυτό το chapter, δεν χρειάζεται να μας το λέτε.

> Posts που το μόνο που λένε είναι "Γ*** την τύχη μου την χορεύτρια, την επόμενη βδομάδα δεν έχει chapter.". Το ξέρουμε ότι είστε αγανακτισμένοι, αλλά δεν χρειάζεται να διαβάζουμε κάθε φορά απειλές κατά της ζωής του Kishimoto και άλλα ευτράπελα.

> Posts που το μόνο που λένε είναι "Βγήκε το επόμενο chapter επιτέλους;". Μάθετε να ψάχνετε το Internet, όπως όλοι, μα ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι. Mangaupdates is your friend. Αν δεν είναι εκεί, δεν υπάρχει.

> Posts που αποτελούνται μόνο από ένα emoticon, ή ένα επιφώνημα. Τα forums είναι για να εκφραζόμαστε, όχι για να μουγκρίζουμε.

Τέτοια posts θα διαγράφονται χωρίς PM. Αυτή είναι η μοναδική ανακοίνωση-προειδοποίηση.

Αυτά τα ολίγα. Your friendly .aNiMe//GR Team member, ανθυποκόπανος Kenny. :wis:

(Άσχετο: First post here. :terror2:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#875 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 06 March 2008 - 02:14

παντος εγω ελπιζω να βγει ο orochi και να παρει το σωμα του itachi και να σκωτοσει τον sasuke :bike:
αλλα σιγα να μην μου γίνει το κεφι:emptyonexg1:

παντος μπορει να ερθει καποιος απο μηχανης θεος γιατι εξω δεν ξέρουμε τι γινεται και τους ξεχασαμε τους αλλους που τον ψαχνουν....μπορει να νικισαν τον kisame (i hope not γιατι ειναι ο αγαπημενος μου char στο naruto) και να πανε να τον σωσουν τον σασουκε....

υπομονη....σε κανα μηνα θα εχουν ολα τελιώσει (ελπιζω)

Σιγα μην χασει ο μεγιστος Κισαμε απο την team filler hebi

#876 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 06 March 2008 - 12:54

αμα χασει κανω απλα drop το naruto.
αλλα δεν το νομιζω ελεος θα είναι.
Παντος μου φάνικε παράξενο που πρώτα έγινε η μάχη των main chars και μετα θα γίνει των απο έξω...:nosey:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#877 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 07 March 2008 - 00:11

α ρε kakashi η ομαδα Hebi δεν ειναι filler char. :deadga6:
Filler λεμε τα επεισοδια και χαρακτηρες που δεν ειναι στο MANGA!!!!!:uhh:

Spoiler:

#878 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 March 2008 - 00:30

α ρε kakashi η ομαδα Hebi δεν ειναι filler char. :deadga6:
Filler λεμε τα επεισοδια και χαρακτηρες που δεν ειναι στο MANGA!!!!!:uhh:

Spoiler:

AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH
Δεν καταλαβες τιποτα αδερφε .
Τους ειπα φιλλερ για δυο λογους,
γιατι ειναι τελιως ασημαντοι και δευτερον γιατι ουτε ο Κισι δεν ηθελε να γραψει μαχη για αυτους

OMG MAN

#879 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 07 March 2008 - 09:04

Παιδιά βγήκε νωρίς το chapter τελικά! Naruto 392 - Read Naruto chapter 392 online at One Manga
Ο Itachi πάει για τα μάτια... Αυτό το σπαθί που έχει είναι πραγματικά φοβερό!!

#880 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 March 2008 - 16:02

Ελπιζω μονο στο επομενο chapter μην αποδειχτει οτι ο Sasuke εχει
κατι τετοιο :hahaha::hahaha: Kishimoto MS
Spoiler:

#881 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 March 2008 - 16:28

Πάλι στο καλύτερο μας άφησε:uhh:Ελπίζω στο επόμενο να τελειώσει επιτέλους η μάχη.Αρχίζει και καταντάει κάπως κουραστικό.Όσον αφορά τον Oro απλά pwned:oops:Δεν ίδρωσε καν ο Itachi.Το γεγονός πάντως ότι τον διαπέρασε ολόκληρο σπαθί και ούτε που ένιωσε τίποτα δεν είναι λίγο ελεεινό;Αν δεν ήταν το συγκεκριμένο σπαθί δε θα πάθαινε τίποτα.Πώς γίνεται αυτό;Αναρωτιέμαι αν πάλευε με τον Pain πως θα τον σκότωνε ο Pain;

Posted Image

#882 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 07 March 2008 - 16:42

γιατι ουτε ο Κισι δεν ηθελε να γραψει μαχη για αυτους

OMG MAN

οντως ο κισι δν ηθελε να γραψει,αλλα τον πιεζουν οι απο πανω του να γραψει μαχες για τους τρεις αυτους και να τους χρησιμοποιησει καπου...τελειως βλακεια για εμενα...πρεπει να αφινεις τον καλιτεχνη να δημιουργει και οχι να τ λες εσυ τ θα κανεις...(βλεπε dragonball)

κατα τ αλλα διαβασα τ chapter,πολυ ωραιο..το σουσανο πρεπει να ειναι ΙΜΠΑ,θα τους παρει ολους αν συνεχισει ετσι ο ιτατσις:hahaha::hahaha: kukukukukuku(oro style)
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#883 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 March 2008 - 16:54

Εχουμε φτασει σε ενα πολυ κρισιμο σημειο της μαχης

Υπαρχουν μονο 3 σοβαρα σεναρια για μενα

1)Ο Σασουκε χανει ματι η ματια
2)αν και συγκεντρωνει ελαχιστες πιθανοτητες,Ο Σασουκε σηκωνεται και εχει τα ματια του Ορο
3)Καποιος επεμβαινει και προσπαθει να σωσει τον Σασουκε

Μην μου πει κανεις οτι Sasuke θα βρει chakra γιατι αυτο δεν στεκει,αν γινει θα ειναι τραγικο(οχι γιατι θελω να χασει ο Σασουκε απλως γιατι θα ειναι απλα ξεπεσμος του Κισι)

Ο Σασουκε εχει χασει αυτο ειναι το μονο σιγουρο,τωρα το τι θα γινει εχει σημασια,μεχρι την επομενη τριτη θα ξερουμε

Jiraιya και εγω αναρωτιεμαι πως θα ηταν εναντιον του pain,αλλα πιστευω πως θα εχανε ο Ορο σε 1-2 σελιδες οπως συνηθως :hahaha::hahaha:

YΓ:Ας μην λησμονουμε οτι ο Sasuke θα ειχε χασει απο αματερασου αν δεν ειχε τον Ορο μεσα του.το λεω αυτο για οσους κατηγορουν τον Ορο οτι δεν βοηθησε στην μαχη

#884 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 07 March 2008 - 18:37

Το εχει (ψιλο)παρατραβιξει ο κισι. με την μαχη , θελω να πω οτι εδω και 2 chapter υποτηθεται οτι και οι δυο εχουν μενει με ελαχιστο ως καθολου chakra και συμβαινουν τα αδυνατα. Ο Ορο. ξανα εφανιζεται στιν σκηνη(εστω και για λιγο,kukuku) ο itachi εκτελει μια τεχνικη (susano'o) που λογικα θα χρειαζοταν αρκετο chakra (τουλαχιστον πιο πολυ απο το tsokoyomi,amateratsu) ενω ειχε λιγο chakra και εχει ενα σπαθι φοβερο , μπορει καποιος να μου πει τι γινετε τελος παντων??(μηπως το προσεγγιζω πολυ με την λογικη και δεν θα επρεπε):emptyonexg1:

#885 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 March 2008 - 19:04

Το εχει (ψιλο)παρατραβιξει ο κισι. με την μαχη , θελω να πω οτι εδω και 2 chapter υποτηθεται οτι και οι δυο εχουν μενει με ελαχιστο ως καθολου chakra και συμβαινουν τα αδυνατα. Ο Ορο. ξανα εφανιζεται στιν σκηνη(εστω και για λιγο,kukuku) ο itachi εκτελει μια τεχνικη (susano'o) που λογικα θα χρειαζοταν αρκετο chakra (τουλαχιστον πιο πολυ απο το tsokoyomi,amateratsu) ενω ειχε λιγο chakra και εχει ενα σπαθι φοβερο , μπορει καποιος να μου πει τι γινετε τελος παντων??(μηπως το προσεγγιζω πολυ με την λογικη και δεν θα επρεπε):emptyonexg1:

Κανεις ενα μικρο λαθακι,δεν αναφερεται πουθενα οτι ο Ιτατσι δεν εχει τσακρα,Σιγουρα φαινεται κουρασμενος αλλα εχει τσακρα ακομα,Ο Σασουκε απο την αλλη δεν εχει καθολου τσακρα πλεον.