Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#466 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 17 December 2007 - 04:08

Εγω ειδα ξεκαθαρα τον Pein να περνει εντολες απο τον Tobi.
Αλλα το οτι νομιζει οτι ειναι Θεος το κανει πιο δυσνοητο..αρεεε kishi μας μαμάς.
Καιρο ειχα να μπω στο Forum, μη μας Θυμιζεις τους Θεους (Itachi,Kakashi)
την Ωρα που που πρεπει να κλαψουμε τον Jiraiya *sniff*

Kakashi Gaiden FTW!!!!!!!!!!!:blingeye2:

#467 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 December 2007 - 14:09

ΠΟλυ ενδιαφερον το καινουριο τσαπτερ

Μαθαμε οτι

Spoiler:

#468 S3ReNt

S3ReNt

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 21 December 2007 - 20:03

R.i.p Jiraiya,Ο J τελικα ηταν πολυ δυνατος,Itachi:Δεν μπορουμε να τον νικησουμε ακομα και αν παμε και οι δυο μαζι Κισαμε,Pain:αν ηξερε το μυστικο μου θα με ειχε νικησει,ηταν σπουδαιος δασκαλος

αυτο τα λεει ολα

Παντως δεν θα εκπλαγω αν και Ο Zetsu παιξει σημαντικο ρολο στο story

#469 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 21 December 2007 - 20:10

Αυτο το τσαπτερ ηταν ολα τα λεφτα με Hinata αχααχαχαχα της την ειπε η Sakura για Naruto

Τωρα που ειπες Zetsu μολις διαβαζα μια θεωρια βασισμενη σε αυτα που εχει κανει ο Zetsu ως τωρα

Η πιθανοτητα Να ειναι ο Zetsu ο αληθινος αρχηγος η καποιος πολυ σημαντικος για την πλοκη
Διαβαστε το εχει πραγματικα πολυ ενδιαφερον κατα την γνωμη μου
Spoiler:

Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι ενας απο τους πιο μυστηριους χαρακτηρες στο manga,και επισης μου αρεσει πολυ

#470 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 December 2007 - 01:31

Spoiler:

Posted Image

#471 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 22 December 2007 - 01:33

πιστευω οτι ο jiraya θα ζησει. επισης δεν νομιζω να ειναι ο zetsu αρχηγος των akatsuki. σιγουρα ειναι ο tobi και νομιζω οτι ο tobi θα ειναι ενας συνδιασμος madara με obito. εννοω οτι ισος ο madara να εχει μπει μπει στο σωμα του obito και να το ελεγχει η κατι τετοιο.
Posted Image

#472 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 posts

Posted 22 December 2007 - 04:11

μολις διαβασα το τσαπτερ δηλαδη παιδεσ ειναι φτγ.... ελεος.... τεσπα τελικα το οτι ειναι ο μανταρα το επικιροσαμε 100%. Αρε τσιραγια σε φαγανε πισωπλατα.... :emptyonexg1:

αντε τωρα να περιμενουμε 2 εβδομαδες για το αλλο.....
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#473 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 December 2007 - 04:31

αντε τωρα να περιμενουμε 2 εβδομαδες για το αλλο.....

Ημερομηνιες που δεν θα δουνε καθολου στα ραφια των μαγαζιων τους το Weekly Shounen jump οι Ιαπωνες φιλοι μας ειναι αυτες:

31 Δεμεμβριου 2007
14 Ιανουαριου 2008

Οποτε αυτη τη βδομαδα θα διαβασουμε ακομα ενα κεφαλαιο....

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#474 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 23 December 2007 - 10:49

Ημερομηνιες που δεν θα δουνε καθολου στα ραφια των μαγαζιων τους το Weekly Shounen jump οι Ιαπωνες φιλοι μας ειναι αυτες:

31 Δεμεμβριου 2007
14 Ιανουαριου 2008

Οποτε αυτη τη βδομαδα θα διαβασουμε ακομα ενα κεφαλαιο....

Ευτυχως που το ειδες αυτο,με εκανες χαρουμενο νομιζα οτι δεν εχει chapter
αυτη την εβδομαδα αλλα τελικα θα παρουμε την δοση μας,να σαι καλα bro.

#475 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 23 December 2007 - 22:36

Άσχετο... Ενδιαφέρεται κανείς να με βοηθήσει να φτιάξουμε μερικά συλλεκτικά έγχρωμα τεύχη Ναρούτο μεταφρασμένα στα ελληνικά; Έπέλεξα στην τύχη το τεύχος 315, του οποίου την πρώτη σελίδα μπορείτε να δείτε εδώ, για να πάρετε μια γεύση:

http://i161.photobucket.com/albums/t228/QuantumReality/ch315GR_byKallia_Page_01T.png

Το μόνο που χρειάζεται είναι πολύ καλές γνώσεις Photoshop. Τι λέτε; Και μην ανησυχείτε, ακόμη κι εγώ δουλεύω με πολύ αργούς ρυθμούς. Σιγα-σιγά...
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#476 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 24 December 2007 - 17:41

Άσχετο... Ενδιαφέρεται κανείς να με βοηθήσει να φτιάξουμε μερικά συλλεκτικά έγχρωμα τεύχη Ναρούτο μεταφρασμένα στα ελληνικά; Έπέλεξα στην τύχη το τεύχος 315, του οποίου την πρώτη σελίδα μπορείτε να δείτε εδώ, για να πάρετε μια γεύση:

http://i161.photobucket.com/albums/t228/QuantumReality/ch315GR_byKallia_Page_01T.png

Το μόνο που χρειάζεται είναι πολύ καλές γνώσεις Photoshop. Τι λέτε; Και μην ανησυχείτε, ακόμη κι εγώ δουλεύω με πολύ αργούς ρυθμούς. Σιγα-σιγά...

Ο χρωματισμος που εχεις κανει,ειναι καλος,αλλα εχει ατελειες,που χαλανε το συνολικο αποτελεσμα...Εχω χρωματισει διαφορες σελιδες απο το μανγκα Ναρουτο,μια καινουρια που εκανα προσφατα μπορεις να την τσεκαρεις στο Fan Art μερος του φορουμ μας... Συνεχισε παντως την προσπαθεια κ θα γινεσαι ολο και καλυτερη σε αυτο:congrats:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#477 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 December 2007 - 20:12

Χμμμ... εγώ προσωπικά θεωρώ άσκοπα να χρωματίζεις manga που βγαίνουνε σε anime. Είμαι πιο πολύ της ορίτζιναλ δουλειάς. Αν και από το ολότενα, καλό και το κλεμμένο. Αν δεν ενδιαφέρεται κανένας άλλος, εγώ ψήνομαι.

#478 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 24 December 2007 - 22:08

μπραβο Kallia .πολυ καλος ο χρωματισμος στην σελιδα που χρωματισες.:wooi2:
συνεχησε ετσι.:congrats:
Posted Image

#479 Kallia

Kallia

漢字を勉強しなが

• Members
  • 85 posts

Posted 25 December 2007 - 14:05

Εεεμ, ΟΚ, κοίταξα μερικές από τις δουλειές του Seraphimon και των άλλων παιδιών και τώρα μου έφυγε η μαγκιά... Για τις ατέλειες το ξέρω, έχω την τάση όταν κουράζομαι να αυξάνω το tolerance για να δουλεύω πιο γρήγορα και μου τρώει μερικές από τις γραμμμές. Επίσης δεν είμαι σίγουρη ακόμη για όλα τα χρώματα. Εργαλεία όπως το smudge που αυξάνουν την φυσικότητα του σχεδίου και συνήθως τους δίνω και καταλαβαίνουν εδώ τα απέφυγα, γιατί σκέφτηκα να ακολουθήσω το στυλ του anime... (κι επειδή με βάρεσε λίγο και η τεμπελιά :P ). Αλλά κατά τ'άλλα μου φάνηκε καλούτσικο για αρχή...

Πάντως αν ενδιαφέρεται κανένας ακόμη, μπορούμε να διαλέξουμε ένα τεύχος για να το κάνουμε μέσα στις γιορτές...

Άντε, και καλά Χριστούγεννα. Επιστρέφω στη γαλοπούλα μου!
Japanese fiction books, here I come! :burningbe3:

#480 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 December 2007 - 00:59

Συνεντευξη του Κισιμοτο στο Jump Festa

Spoiler:

Posted Image