Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 01 June 2008 - 15:33
"Ναρουτο - My secret combination"
Δηλαδη αμα δεν αλλαξει τον μυθο ο Tobi ειναι ο Danzo και καταεπεκταταση ο Madara.
Fuck!
Βεβαια και ο Jirayia στηριζονταν σε ενα ιστορικο προσωπο της Ιαπωνιας και στο μυθο ηταν το ατομο που σκοτωσε τον Orochimaru και παντρευτηκε την παρθενα Tsunade αλλα τα πραγματα στο manga δεν ειναι ακριβως ετσι.
Posted 01 June 2008 - 15:49
*facepalm*
Posted 01 June 2008 - 15:54
Βεβαια και ο Jirayia στηριζονταν σε ενα ιστορικο προσωπο της Ιαπωνιας και στο μυθο ηταν το ατομο που σκοτωσε τον Orochimaru και παντρευτηκε την παρθενα Tsunade αλλα τα πραγματα στο manga δεν ειναι ακριβως ετσι.

Με έστειλες...
ΠΟΛΥ 'βιασμός' ο Kishimoto με τους χαρακτήρες, ρεεεε...
Posted 01 June 2008 - 15:58
Tobi=madara=obito=danzou????(WTF? ουτε ο πρωταγωνιστης απο το ταυτοτητα δεν ειχε τοσο διχασμενη προσωπικοτητα)
Posted 01 June 2008 - 16:02
Και μέσα σε αυτό έχει μπλέξει και την ιστορία του Susano-ou που σκότωσε τον Yamato no Orochi και πήρε το ξίφος Kusanagi απο την ουρά του...
Οπότε μην βασίζεστε και πολύ στους μύθους...
Posted 01 June 2008 - 18:52
ο obito παλι που κολαει?....Δλδ τωρα να καταλαβω γιατι αρχιζω και χανω την μπαλα:
Tobi=madara=obito=danzou????(WTF? ουτε ο πρωταγωνιστης απο το ταυτοτητα δεν ειχε τοσο διχασμενη προσωπικοτητα)

οσο για τον τζιραιγια το εχουμε ξαναδιαβασει και οντως εχει παρει πολλα στοιχεια απο την ιστορια αλλα οχι ακριβως ιδια

Posted 01 June 2008 - 19:04
Posted 01 June 2008 - 20:46
το μικρο σκυλακι που εχει γινει τερας αν το ειδατε στο ανιμε
την χηρα που κουβαλαει το παιδι του captain toy shikamaru
+να προσθεσω γιατι πιστευετε οτι η clan tou neji με το byakuan δεν τους εχει αυτους με το sharigan δε μας εχει πει οτι ειναι ανωτερη τεχνικη?
Posted 01 June 2008 - 20:59
Όσον αφορά τον Madara-Danzou κοιτάξτε το ποστ μου στη σελίδα 100(θα καταλάβετε ποιο

Posted 01 June 2008 - 21:06
Posted 01 June 2008 - 21:34
και γιατι εχει μονο ενα sharingan??? και γιατι το μισο του σωμα ειναι γερικο και το αλλο σαν να επεσε στην μαρμιτα με την revitalift της vichy????
you have a point there.
παρολου που ολοι λενε οτι ο βραχος ελειωσε το σωμα του obito, εγω αν δε δω την αριστερη του πλευρα τσιγαροχαρτο δε πιστευω οτι εχει πεθανει.

Posted 01 June 2008 - 21:36
Παντως απο την photo στην σελ 100 το προσωπο του δεν μου εμοιαζε με αυτο που ειχε ο madara στις διηγησεις του itachi και του ιδιου........
Posted 01 June 2008 - 21:40
Οσον αφορά το τμήμα του προσώπου του που είδαμε δεν φαινόταν να είναι νέο. Είχε αρκετές γραμμές για να είναι νέο.

Posted 03 June 2008 - 13:39
Spoiler:
Ειδα καποιες συζητησεις που εγιναν σε προηγουμενες σελιδες
μετα ολως τυχαια διαβασα αυτο για τον Danzo και το βρηκα πολυ ενδιαφερον
YEAH.....!!!!!!!!!!!!!
Υπαρχει πιθανοτητα η θεωρια που μου ρθε να ειναι σωστη...........!!!!!!!!

ARIGATO KAKASHI-KUN!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!