Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 28 May 2008 - 14:09

Posted 28 May 2008 - 14:15

Posted 28 May 2008 - 14:15
Posted 28 May 2008 - 14:16
η παραπανω μεταφραση ειναι απο το κειμενο που βγηκε μαζι με τις εικονες οποτε μαλλον ειναι αληθινο
Posted 28 May 2008 - 14:18

Posted 28 May 2008 - 14:27
Ο Pain ψαχνει τον Ναρουτο
Η team του Sasuke πηγαινει στην κονοχα
Πιστευω οτι μετα την ειδηση για τον big J ο Ναρουτο θα παει για training
αυτη η εκπαιδευση θα εχει σχεση με το kyuubi γιατι αν και ειπε οτι δεν θα το χρησιμοποιησει ποτε,ο πατερας του αφησε το κλειδι για να το χρησιμοποιησει στο full.το θεμα ειναι αν θα αντιμετωπισει τον Pain πρωτα η μετα απο την team hawk(ο θεος να την κανει)
Το μεγαλο event του Κακασι πιθανον εχει σχεση με την αφιξη του Madara στην κονοχα
και κατι ακομα:
Sasuke always was a "hawk" anyway

Posted 28 May 2008 - 14:31
Τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα εχουμε μερικα δεδομενα
αυτη η εκπαιδευση θα εχει σχεση με το kyuubi γιατι αν και ειπε οτι δεν θα το χρησιμοποιησει ποτε,ο πατερας του αφησε το κλειδι για να το χρησιμοποιησει στο full.το θεμα ειναι αν θα αντιμετωπισει τον Pain πρωτα η μετα απο την team hawk(ο θεος να την κανει)
Το μεγαλο event του Κακασι πιθανον εχει σχεση με την αφιξη του Madara στην κονοχα
και κατι ακομα:
ρε γαμωτο εχουν τρελη ορεξη να καθονται να τα σχεδιαζουν και να τα ψαχνουν αυτα,μπραβο τους

Posted 28 May 2008 - 14:41
Τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα εχουμε μερικα δεδομενα
και κατι ακομα:
Ποιο πολυ για chicken μου κανει αλλα τελοσπαντων. Δεν θα τα χαλασουμε στην πτηνολογια.
Μια απορια που μου δημιουργηθηκε.... Καθε MS εχει 3 Τεχνικες σωστα? οπως για παραδειγμα ο itachi ειχε την amaterasu το tsukuyomi και τελος το susano. Που σημαινει οτι και το MS flower power του sasuke εχει τον ιδιο αριθμο. δλδ τωρα ο sasuke αφου ο itachi του περασε και τις δικες του eye techniques εχει 6? και επιπλεον θα αρχισει και αυτος να τυφλωνεται???????
Δικη μου προβλεψη ειναι παντως οτι ο naruto και ο sasuke θα αλληλοσκοτωθουν.... και δεν θα προλαβει ο αλεπουδιτσας να γινει hokage (οπως ειχε πει " αν καποιος δεν μπορει να σωσει ουτε εναν φιλο του δεν μπορει να γινει hokage)......
(η sakura και η hinata στο ραφι θα μεινουν.......XD)
Posted 28 May 2008 - 14:52
Μα είναι δυνατόν τόσο lame μάτια. Μέχρι στιγμής προσπαθούσα να βρώ πιο ms μου άρεσε πιο πολύ ως εικόνα και τώρα αυτό....

Πραγματικά από κοντά η φωτο με τον Sasuke φαίνεται τελείως ηλίθια...
Πώς θα το λένε άραγε; "Boshi Sharingan" ή "Boshingan" (νομίζω boshi = αστέρι, βοηθήστε τα ανύπαρκα Ιαπωνικά μου)
Ή μήπως όντως είναι λουλούδι (= ακόμα χειρώτερα)
Posted 28 May 2008 - 15:06
μπραβο Sasuke παμε να τους φαμε. Μας περιμενουν πολλες και καλες μαχες. Επιτελους το naruto γινεται ενδιαφερων.
Posted 28 May 2008 - 15:14

Posted 28 May 2008 - 15:15
Posted 28 May 2008 - 15:23
Απο εκει και περα σιγουρα θα υπαρξουν και παραπλευρες απωλειες.
Τελος εγω πια πιστευω οτι ο Kishimoto κλιμακωνει το story γιατι θελει να βαλει ενα τελος.
Καθε μαχη απο εδω και περα ειναι πολυ σημαντικη και προφανως δεν θα υπαρχουν rematch.
So enjoy the ride until it finishes.
Posted 28 May 2008 - 15:29
Sasuke final villain
Χμμμ... για κάτσε. Αυτό δε σημαίνει ότι θα τα τινάξει/θα χάσει στο τέλος; (Σ'ένα shounen πάντα αυτό γίνεται και δε πιστεύω το Naruto να αποτελέσει εξαίρεση.)
Μ'αρέσει.

Posted 28 May 2008 - 15:35
Μπορει να δουμε στο τελος Naruto vs sasuke μαχη και μπορει να καταληξη αδοξα και για τους δυο ,αλλοστε αν πεθανει μονο ενας απο τους δυο 2) δεν θα εχει να λεει 2)αν πεθανει ο ναρουτο θα θυμιζει the story of Minato tring to save the village και να πεθανει ηρωας 3)αν πεθανει ο σασκε θα θυμιζει το παρελθον του κακασιν (την "αποτυχια"του να προστατευσει τους φιλους).....ωστε το πηγε εκει ο κισι...τσαμπα τοσα τσαπτερς και τοσα datebayo απο τον ναρουτο για να κανει τον σασουκε να γυρισει...αν και βασικα πια θα γυρισει μια και καλη...παντως επειδη πιο παλια το συζητουσα μ εναν φιλο μ,μολις ειχε φυγει ο σασουκε στν ορο και μετα π τν ψοφισε,λεγαμε οτι καποια στιγμη θα γυρισει ο σασουκε στον ναρουτο,γιατι σαυτο το μανγκα 2 πραγματα παλευει ο πρωταγωνιστης να γινει χοκαγκε και να γιρισει ο "κολιτος" του..αλλα το τεευταιο θα δειξει...
τεσπα ...το fanart εχει και εκει την λυση
Attached Files