Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2026 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 May 2008 - 10:53

Στο onemanga ακόμα δε βγήκε;:nosey:

Posted Image

#2027 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 23 May 2008 - 10:54

Βασικά μόλις βγήκε Naruto 401 - Read Naruto chapter 401 online at One Manga
Posted Image

#2028 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 May 2008 - 11:09

Αχ, βαχ................................

Πάει κι αυτό τελείωσε. Ή μάλλον, η ιστορία του Sasuke τελείωσε οριστικά. Ο στόχος του επιτεύχθηκε, η αλήθεια εμφανίστηκε και τώρα ο Sasuke πρέπει να σβήσει όλα αυτά που πίστευε και να κάνει μια νέα αρχή. Θά'ναι δύσκολο. Ο Sasuke έχει περάσει τα πιο τρυφερά χρόνια της ζωής του γεμάτα μίσος, γι'αυτό και ήταν τόσο κλειστός. Τώρα που αυτό το μίσος έσβησε για τα καλά δεν έχει τίποτα, μιας και τα πέταξε όλα στα σκουπίδια για χάρη της εκδίκησης.

Αν ήταν πιο μεγάλος, θα ήταν τελειωμένος άνθρθωπος. Ευτυχώς για εκείνον, είναι πολύ νέος, η ζωή του μόλις αρχίζει. Έχει ακόμα την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Άλλωστε, πίσω στην Konoha τον περιμένουν άνθρωποι που ακόμα νοιάζονται γι'αυτόν. He has to be the luckiest sonofabitch in the world. Άλλοι θα σκότωναν για να έχουν αυτά που έχει αυτός τώρα: κάποιους να τον νοιάζονται, ένα μέρος-σπίτι. Ελπίζω αυτή τη φορά να του κόψει και να ανοιχτεί. Μέσα απ'αυτήν την ιστορία έμαθε το πόσο ισχυρή είναι η αγάπη. Κι αυτό ήταν και η κάθαρσή του.

Μπα στα κομμάτια, συγκινήθηκα!

Τώρα ας επιστρέψουμε στον πρωταγωνιστή. Όχι τίποτε άλλο, να δικαιολογίσουμε και τον τίτλο του manga: Naruto.

Posted Image

#2029 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 23 May 2008 - 11:14

Επίσης φαίνεται σαν να την χαρίζει στον Madara μέσα στην πολύ κάθαρση μάλλον έπαθε αμνησία ότι και αυτός βοήθησε στην εξόντωση των Uchiha, εκτός και αν στο επόμενο μας δείξει ότι συμμάχισαν κιόλας.
Posted Image

#2030 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 May 2008 - 11:19

Νομίζω ότι τον Madara δε θα τον ξαναδούμε για κάποιον καιρό. Μου φαίνεται ότι ο mangaka απλά τον χρησιμοποίησε ως plot device για να πει την αλήθεια.

Όμως, έχασα κάτι; Ο Itachi σκότωσε την οικογένεια παρέα με τον Madara; Ή μήπως εννοείς ότι οι πράξεις του Madara οδήγησαν εκεί;

Posted Image

#2031 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 23 May 2008 - 11:26

Αχ, βαχ................................
Μπα στα κομμάτια, συγκινήθηκα!

Γιατί μέχρι τώρα δεν σε είχε συγκινήσει η ιστορία του Sasuke:nosey: ?? Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι τώρα αφού τελείωσε όλοι η ιστορία με την εκδίκηση τώρα όταν θα του την πέφτουν κοπέλες θα είναι λίγο ποιο μαλακός? Ναι ναι θέλω να βλέπω αγάπη να ρέει στον αέρα:nbleed:(τι να πω που και που είμαι παιδί τον λουλουδιών...αλλά με ένα πριόνι κριμένο από πίσω:hehehe:)!

#2032 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 23 May 2008 - 12:19

Ο Itachi πέθανε για τη πατρίδα του και αυτός είναι ο πιο τιμημένος θάνατος που θα μπορόυσε να έχει.Ξεπέρασε ακόμα και τους hokage οι οποίοι πέθαναν με τιμή σε αντίθεση με τον Itachi που πέθανε σαν προδότης ενώ στη πραγματικότητα έδωσε τα πάντα για τη Konoha και το μικρό του αδελφό.Πραγματικά ο Itachi είναι ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας που έχω δει σε manga.Όσο για το Sasuke ελπίζω πως θα γυρίσει πλέον στο χωριό και να ξαναδούμε τη team7.

#2033 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 May 2008 - 12:28

δεν νομιζω οτι ο sasuke θα ξαναγυρισει στο χωριο τοσο ευκολα. Ακομη δεν εχουμε δει τι εχει γινει με τους hebi και τον kisame. και δεν νομιζω οτι θα εξυπηρετουσε κ την πλοκη κατι τετοιο. Το ζητημα ειναι εαν θα αποκαλυψει αυτα που εκανε ο Danzo και οι υπολοιποι γηραιοτεροι, οπως και το ποιος πραγματικα ηταν ο αδερφος του, η θα το παιξει ο μεγαλος ηρωας που εσωσε το konoha

#2034 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 23 May 2008 - 12:34

παντως κατω κατω λεει next issue last words οποτε πρεπει να περιμενουμε αλλο ενα τσαπτερ για τον επιλογο...αντε να προχωρησει το μανγκα...να δουμε ναρουτο...στην κονοχα ξερουν για τον θανατο του τζιραιγια(η τσουναντε δλδ)πρεπει να γυρναει τωρα ο ναρουτο,οποτε...ισως το μαθει τωρα...επισης ο πειν υποτιθεται οτι εχει σταλθει για τον ναορυτο...τ να γινεται και αυτη η ψυχη αραγε?

lasquincy τσεκαρε τα ποστς να δεις αν εχουν δωσει σποιλερς,και αν ναι αν ειναι το ισιο σκριπτ,και βλαε και κανα σπολιερ ταγκ,κατα τ αλλα μια χαρα!!!
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2035 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 23 May 2008 - 12:56

Καλα ο sasuke τωρα που τα εμαθε ολα αυτα πρεπει να χει γινει πραγματικα emo.....:P

#2036 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 May 2008 - 14:26

Επιτέλους μπαίνει ένας επίλογος.Ικανοποιητικό chapter αν και δεν μαθαίνουμε τπτ καινούργιο για το story.
Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε η τροπή του Itachi story, αν ήμουν Itachi fan. Τώρα απλά δεν έχω πρόβλημα μαζί της (δικιολογει την νίκη του Sasuke αλλά δεν δικιολογεί το ότι μας έφαγε την ψηχή για να φτάσει το όλο πράγμα εδώ)

Ελπίζω αν όχι στο επόμενο , σίγουρα στο μεθεπόμενο να δούμε Naruto, κυρίως Konoha και Akatsuki (μιας που πλέον είναι μετριμένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2037 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 May 2008 - 14:42

Κοιτα αν τον pain τον πιασεις για 6 τοτε μενουν αρκετοι akatsuki ακομη (Zetsu, kisame, konan,madara)

#2038 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 23 May 2008 - 14:53

Οχι οχι δεν τον λες καλα τον Zetsu... Aloe vera ειναι:kakaka::kakaka::kakaka:

#2039 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 May 2008 - 15:09

:hahaha:εεεειιιιι εγω την ειχα προλαβει την ατακα με το aloe vera. Θα ζητησω τα πνευματικα δικαιωματα. Τεσπα zetsu, aloe vera, τσουκνιδας, μολωχας συννενοηθηκαμε αυτο μετραει

#2040 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 May 2008 - 16:09

ο zetsu πρεπει να εχει φυτιες με το καλο το βοτανο που σε κανει να νιωθεις high (αν με πιανετε):hahaha::hahaha::hahaha:

το σπαθι και η ασπιδα με τα οποια ενισχυσε ο itachi το susano'o τι απεγιναν. λετε να τα πηρε κανενας????
Posted Image