Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#1426 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 02:00

Μιλαμε για διπλωματικη με θεμα την Uchiha clan εγραψε ο τυπας.
Respect:kakashithumbup:

Posted Image

Εντωμεταξυ η αριστερη φιγουρα δεν φερνει εντονα στον Usopp απο One Piece?
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1427 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 02:08

Nαι μοιαζουν :D

ασχετο:
Επισης αυτος ειναι και ο ναος που δειχνει και τους φιλλερ χαρακτηερς στο ανιμε μου φαινεται

#1428 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 02:10

ας παμε για υπνο λεω εγω ωρα που ειναι...
μολις ξυπνησουμε 8α εχουμε κ το raw

εδιτ: ακυρο αυτο για το raw..νομιζα ειναι ξημερωματα παρασκευης

#1429 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 02:10

Kakashi εχω σταματησει το anime μονο το manga διαβαζω.
Pure joy

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1430 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 02:26

Πρωτον για να καταλαβω παλη δεν θα διξει πιος ειναι ο tοbi????

Δευτερον
Spoiler:

Πραγματικα WTF?
Τι γηνετε εδω guys μονο εγω δεν νιωθω η υπαρχουν κι αλλη????

Δεν βγαζω νοιμα πραγματικα.....!!!!!Με εχει τρελανει αυτο το μανγκα!!!

Kyuubi αυτο κι εαν ειναι fake!!!!Eαν και θα γουσταρα αφανταστα ο yondaime να ειναι ζωντανος εστω και ως akatsuki leader αλλα δυστηχως ουτε καν τον θυμουντε να του κανουν κολυβα!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1431 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 02:30

Το θεμα ειναι ο Ιτατσι σε παρα πολλους δεν θα αρεσει αν ειναι καλος

#1432 dbzgtaf

dbzgtaf

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 02:31

το ανιμε εχει ξεφιγει απο τιν αλιθια εχει γιρο στα 100 επισοδεια φιλερσ ομοσ εντελοσ ακοιρα απο το μανγκα και τορα θα βαλουν και αλλα:uhh: ........πολυ κερδοσκοποι ομοσ:cry5: ........και ειναι επισεισ ολοι τουσ μλκς γιατι δεν εχουν βαλει ακομα το manga με τον μικρο kakashi και τον obito και τον 4hokage
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1433 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 13:37

το kakashi gaiden ενοοεις...οντως...αφου θελουν να χωσουν fillers,γτι δν βαζουν το κακασι γκαιντεν???δν πιστευω οτι τ ζηταμε μονο εμεις...ειναι μεγαλη αμαρτια αν δν βγαλουν το κακασι γκαιντεν σε ανιμε...πολυ μεγαλη...μεγιστη..τρισμεγιμστη...πανμεγιστη...(βαριεμαι ελεηνα...:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1434 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 13:57

Spoiler:

Seriously...WHAT? Ελπιζω το νεο τσαπτερ να βγει συντομα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1435 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 14:43

Ειμαι ο μονος που μου φαινεται οτι μετα την συναντηση του Naruto με τον Ιτατσι,δηλαδη λιγο πριν τη μαχη Pein vs Jiraiya,το manga εχει γινει shounen
μυστηριου?
Τοσα ερωτηματα,πολλαπλασιαζονται σε καθε chapter

#1436 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 14:53

Οκ παιδιά ο Itachi είναι/ήταν ? τελικά καλός.Το spoiler σου Hatake Kakashi είναι confirmed λογικά.Το είδα και εγώ στο ιντερνετ.

Tobi: .... you must listen (as it is your responsibility?)

For all shinobi... for all of those in Konoha, and ultimately for his little brother, he had risked his life. Your brother Uchiha Itachi's admirable way of life!

Ο Ιτατσι είπε πως τα έκανε όλα αυτά για να τον προστατέψει.Είμαι σίγουρος πως όλα αυτά τον αναγκασε να τα κάνει με το ζόρι ο Madara!!!!!!!!!

ΝΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕ!! ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!!!

Ο Madara μεζί με Ιτατσι πήγαν και σφάξαν όλη την Uchiha clan!!Ο Ιτατσι όμως επειδη τον ανάγκαζε ο Madara άφησε τον μικρό του αδερφό να ζήσει που τόσο πολύ αγαπούσε.Θυμηθειτε λιγο το επεισοδιο οπου του λεει " να με μισησεις,για να γινεις δυνατος και να εκδικηθεις" ??? ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!! αλλα στην ουσια να γινει δυνατός ώστε να σκοτώσει τον madara επειδη ο Itachi δεν μπορουσε να το κανει τοσα χρονια για "διαφορoυς λογους"
Αυτή είναι η αλήθεια που θα πει στον Σασουκε ο Tobi ώστε να τον αφήσει μλκ και να δει την αντιδραση του!!!Τώρα τα σχεδια του Τομπι για τον Σασουκε δεν μπορει κανεις να τα γνωριζει......Ο χρονος θα δειξει.....Για δες ρε φιλε που τελικα ο Itachi ηταν καλος τελικα!!!! Πεεε ρεεε..

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1437 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 14:54

το ανιμε εχει ξεφιγει απο τιν αλιθια εχει γιρο στα 100 επισοδεια φιλερσ ομοσ εντελοσ ακοιρα απο το μανγκα και τορα θα βαλουν και αλλα:uhh: ........πολυ κερδοσκοποι ομοσ:cry5: ........και ειναι επισεισ ολοι τουσ μλκς γιατι δεν εχουν βαλει ακομα το manga με τον μικρο kakashi και τον obito και τον 4hokage

ρε φιλε που τα ειδες τωρα τα filers? που? πες μου. μια χαρα προχωραει τωρα το ανιμε. τωρα αν αναφερεσαι στη προηγουμενη περιπτωση με τα φιλερς , τοτε εγινε αυτο γτ το ανιμε ειχε πλησιασει παρα πολυ το μανγκα.

τωρα, αν θες ισως να πεις οτι το μανγκα ειναι αυτο που αργει πολυ, τοτε εγω πιστευω οτι το μανγκα προχωραει μια χαρα. απο τα chapterrs που αντιστοιχουν στο Shippuuden, πειτε μου ποιο νομιζετε οτι θα ητνα περιττο? εγω λεω κανενα. αντιθετα ολα τους συμβαλλουν στο να μην μπαζει απο πουθενα η ιστορια.

και στην τελικη αν θες να διαμρτυρηθεις για το ανιμε πανε στο αναλογο thread.

ετσι οπως τα λες δειχνεις να βγαζεις απλα τα νευρα σου , αδικαιολογητα, να φωναζεις δλδ απλα και μονο για να πεις κατι. και κατι ακομα . τους λες κερδοσκοπους. γτ ρε φιλαρακι αν ειχες εσυ την χηνα με τα χρυσα αυγα, κα ιαπο αυτο εξαρτιοταν ποσο ψωμι θα βγαλεις, δεν θα το τραβουσες οσο παει?

αφου εισαι τοσο πολυ εκνευρισμενος και νιωθεις οτι σε εκμεταλλευονται , σταματα να ασχολεισαι

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1438 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 15:07

Πολλά ποστ βλέπω αλλά δε θέλω να τα διαβάσω για να έχω αγωνία.Όταν βγει το chapter θα πω και εγώ η γνώμη μου.Πάντως απ'ότι πήρε το μάτι μου κάτι λέτε ότι ο Itachi ότι έκανε το έκανε για χάρη της Konoha.

Μόλις μου ήρθε φλασιά.Λέτε ο Itachi να πάσχει από κάποια αρρώστια και απλώς να ήθελε να δοκιμάσει πόσο δυνατός έγινε ο Sasuke πριν πεθάνει;Ίσως να το ήξερε και από τότε που σκότωσε όλη τη clan του και απλώς να ήθελε να γίνει ο Sasuke δυνατός για κάποιο λόγο.Παρατραβηγμένο βέβαια αυτό που λέω.Θα το ανάλυα κι άλλο αλλά δεν έχω όρεξη τώρα.Για πείτε και εσείς γνώμες.

Τελικά μήπως είμαι μάντης;:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1439 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 15:17

Τελικά μήπως είμαι μάντης;:kakaka:

E ολιγον τι..:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1440 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 15:24

Εικονες omfg
Spoiler: