Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 20:30
Ειδικά το "Will they retrieve the bsdm kit from Orochimaru's lair?" πιστεύω ότι ακόμα και να ήθελες να το πιστέψεις, απλά δεν μπορείς, καθώς τα φυλάει καλά τα kits του ο Orochimaru.

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 21:03

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 21:57
ρε παιδια ειδα αυτο κατα λαθος και επεσα απο τα συννεφα...(δεν διαβαζω το μανγκα)
μηπως ειναι ψεμα,fake?
ειναι fake και εχει κυκλοφορησει εδω και πολυ καιρο. ο δημιουργος του το εχει παραδεχθει οτι ειναι fake.

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 21:59
Να μερικες Pics
Spoiler:
small textSpoiler:
ΥΓ:Ανατροπες και παλι λοιπον
ρε θα με πορωσει αγρια ο itachi αν ειναι ηρωας και τελικα δεν ηταν κακος.αλλα μου ακουγεται καπως αδυνατον γιατι εχει το mangakyou που σημαινει οτι σκοτωσε τον καλυτερο του φιλο εκτως και αν παιζεται κατι διαφορετικο εως και κουφο.

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 00:24

Όπως είπα και πιο πριν, μάλλον για κάποια διεστραμμένη ιδέα, περι ηρωισμού, του Madara πρόκειται παρά για ήρωα.

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:01
Madara tells Sasuke that everything Itachi did, was to keep him away from Madara...( speaking in third person again or written as that by summary author!!!), as a way to protect him (sasuke) from him (Madara). Also by the end speaks that Sasuke should know about Itachi's way of life.
και επισης αναφερετε στον Madara σε τριτο προσωπο
Αυτο το τσαπτερ ισως μεινει στην ιστορια του μανγκα ως το πιο αμφιλλεγομενο chapter
Απο τις αντιδρασεις που εχω δει οι μισοι κατηγορουν τον Κισι πολυ ασχημα
και οι υπολοιποι χαιρονται.
Μερικοι Itachi fans,εχασαν πασα ιδεα για τον Ιτατσι και σε αλλους αρεσει
και οι Σασουκε φανς εχουν τρελαθει γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα
ο Σασουκε την εχει πολυ ασχημα,Ο κισι θελησε να του την φερει με αυτον το τροπο κατι που κανενας δεν περιμενε,ολοι περιμεναμε καπου να καταλαβει τα λαθη του αλλα οχι με αυτον τον τροπο,εγω τουλαχιστον στις προβλεψεις μου απετυχα παταγωδως,πιστευα οτι ειτε θα χασει απο τον Ιτατσι
η οτι θα εμενε κενος μετα την νικη του.
αν προσεξατε------->Sasuke is reacts confused to what madara says to him about Itachi Uchiha, he faints in agony..
Εγω πιστευω οτι αυτα που του λεει ο Tobi ειναι αληθεια,και ισως να ταιριαζουν με αυτα που του ειπε ο Ιτατσι πριν πεθανει.
Επισης ο Κισι κανει διακοπη μια εβδομαδα γιατι No next issue next week, to let author advance/work on story...
Ετσι οπως τα εκανες κατσε και σκεψου Kishi:D
Eμενα παντως θα μου αρεσει το chapter φαινεται πολυ καλο
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:09
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:11
φιλικα παντα

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:21
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:28
αυτα σου φαινονται να μην ειναι confirmed?
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:39
Quiz - Hyuuga and Uchiha Related?!? MY Uchiha Theory! - uchiha anime naruto new opinion sasuke stories quiz - Quizilla Quizzes
Εννοειται για συζητηση το εβαλα δεν πιστευω οτι εχει γραψει ο τυπος αλλα εχει ενδιαφεροντα στοιχεια γυρω απο τους γιαπωνεζικους μυθους που παιρνει στοιχεια το manga.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:39
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:46
ok 1 foto but i ned the senario sory dude but manga is for the senario and anime is for the video and foto και δεν ξερω ιαπονεζικα... my opinion yes it is confirmed εχεις και αλλες φοτογραφιεσ?
Full script θα αργησει να βγει... Αν δεν ειχαμε τις φωτογραφιες δεν θα μπορουσαμε να καταλαβαινουμε ΠΑΝΤΑ ποιο ειναι το αληθινο σποϊλερ... Btw δεν εχει κυκλοφορισει καποια αλλη εικονα στο ιντερνετ...θα περιμενουμε λιγο ακομα...

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:52
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε προηγουμενα posts αλλα βρηκα μια ενδιαφερουσα θεωρια σχετικα με την Uchiha clan. Εχει καποια στοιχεια που τοσο καιρο δεν τα ειχα καταλαβει:
Quiz - Hyuuga and Uchiha Related?!? MY Uchiha Theory! - uchiha anime naruto new opinion sasuke stories quiz - Quizilla Quizzes
ναι το ειχα δει σε ενα βιντεο στο youtube αλλα το hiuga clan ειναι το πιο παλιο απο ολα τα κλαν στιν κονοχα???..........θιμισου οτι σιμφονα με το μανγκα και τον ιτατσι το οτι ο madara ηταν πριν τιν ιδρισι τισ konoha...και το uchiha clan επισεισ πιο παλιο και απο τον madara....i thinc so αν δεν θιμαμε διορθοστε με δεν φτεο εγο φτεει η 4μεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 01:53
Lord την εχω διαβασει την θεωρια παρα πολυ καλη ιστορια
LOL την ιδια θεωρια λεγαμε αχχααχαχαχ