Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#1171 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 16:34

Ας κανω κατι αυτη τη βδομαδα :hahaha: Κακασι με εχεις αφησει ανεργο! Ολα τα σποϊλερς τα ποσταρεις πρωτος :stubborn:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1172 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 09:18

Nωρίς-νωρίς και σήμερα!~ Naruto 395 - Read Naruto chapter 395 online at One Manga
Λέτε ο Tobi όντως να φύγει από τη μάχη? Άραγε η ομάδα Leaf θα διαχωριστεί?
Το επόμενο chapter αναμένεται να είναι πιο exciting!

#1173 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 11:49

Εγω ενα πραγμα θα πω μονο

Ειστε ετοιμοι για ενα ακομα Save Sasuke arc

Εγω δεν ειμαι!!!

#1174 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 14:05

απλα κοριφαιος ο tobi. εριξα πολυ γελιο εκει που εξαφανιζεται και μετα εμφανιζεται πανω στο δεντρο και τους χερετα σαν να μην συμβαινει τιποτα.
αυτο το space/time jutsu ειναι αυτο που εκανε ο 4th hokage αρα λετε να συμαινει τιποτα αυτο???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1175 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 14:24

ελπιζω ειλικρινα να ειναι το τελευταιο save sasuke αρκ...αντε να προχωρησει η ιστορια να παει ο σασουκε με τους λιφ να τελειωνομε
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1176 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 14:59

ALOE VERA OXAOXAOXAOXAOXAOXAOXAOXA:hahaha:
Για αυτο το αγαπαω αυτο το παιδι τα λεει ωραια και ωμα!!!

Ουτε εγω ειμαι ετειμος για κι αλλο αρκ κλαψουκε ελεος δλδ προτημο εαν ειναι να δηξει καμια αρχαια μαχη να εξηγησει ο Kakashi στον Naruto για τον 4ο τπτ τετειο τεσπα κατι πιο ποιοτικο βρε αδερφε δεν συμφωνιτε???
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1177 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:03

πωπω πέθανα στα γέλια ,τι είναι αυτός ο τόμπι ρε παλικάρια ,απλά τα σπάει ο τύπος....ούτε να τον ακουμπίσουν μπορούν (μου θυμίζει lloyd από legend of dragoon)

#1178 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:12

Εμένα μου άρεσε καλύτερα το Aloe-man απ'το Aloe Vera!
Την προοπτική για ένα νέο Save Sasuke arc δεν την είχα σκεφτεί! Kakashi are you in Kishimoto's head?!
Και αμάν αυτός ο Sasuke... Όλο πρέπει να τον σώζουν!

#1179 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:16

εμ και εγω το βρηκα καλο το chapter! αρκετα καλο! και αυτο με το aloe vera ηταν ολα τα λεφτα! ωραιοι χαρακτηρισμοι!

#1180 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:16

Εμένα μου άρεσε καλύτερα το Aloe-man απ'το Aloe Vera!
Την προοπτική για ένα νέο Save Sasuke arc δεν την είχα σκεφτεί! Kakashi are you in Kishimoto's head?!
Και αμάν αυτός ο Sasuke... Όλο πρέπει να τον σώζουν!

Νομιζω στη τελευταια σελιδα αν κοιταξεις λεει "hurry up"...Εσυ γιατι λες να το εγραψαν? :hahaha: Επισης ο Σασουκε δεν χρειαστηκε τις προηγουμενες φορες να τον σωσουν,ο Ναρουτο το νομιζε αυτο. Τωρα ομως σιγουρα τα εχει βρει σκουρα (αν κ δεν ξερουμε ακομα την τον θελει ο Τομπι).:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1181 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:21

Βασικά έχει και τους δικούς του απ'έξω ο Sasuke και κάτι μου μυρίζει ότι ο Tobi θα πάει να πάρει τον Sasuke. Και αν σκεφτούμε το τι τεχνικές έχει καθώς και τον Zetsu, δεν πιστεύω τα παιδάκια του Φύλλου να τους προλάβουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1182 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 16:38

Συμφωνω με τον Ptomahawk δεν θα τον προλαβουνε αλλιος δεν θα εχει νοιμα τι μπορει να γινει μετα.....???
Βεβαια kishimoto ειναι αυτος ποτε δεν ξερεις αλλα ειναι ακυρο πως να το κανουμε (εαν και απο ακυρα το naruto εχει να φανε και οι zetsu:hahaha: αλλα λεμε τωρα) ιδομεν!!!

O Hatake Kakashi το εχει g@m1s1 το θεμα με το ναρουτο(με καλη εννια παντα)...Αλλα οπως το κοβο στιν φωτο με τον με τον kishi και τον sasuke(σε στιγμες αγαπης) μαλλον αλλου το κεφαλι επρεπε να ειναι στην θεση του κλαψουκε...Hatake αποκαλυφθηκες yeaaaaahhhh:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1183 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 17:55

Συμφωνω με τον Ptomahawk δεν θα τον προλαβουνε αλλιος δεν θα εχει νοιμα τι μπορει να γινει μετα.....???
Βεβαια kishimoto ειναι αυτος ποτε δεν ξερεις αλλα ειναι ακυρο πως να το κανουμε (εαν και απο ακυρα το naruto εχει να φανε και οι zetsu:hahaha: αλλα λεμε τωρα) ιδομεν!!!

O Hatake Kakashi το εχει g@m1s1 το θεμα με το ναρουτο(με καλη εννια παντα)...Αλλα οπως το κοβο στιν φωτο με τον με τον kishi και τον sasuke(σε στιγμες αγαπης) μαλλον αλλου το κεφαλι επρεπε να ειναι στην θεση του κλαψουκε...Hatake αποκαλυφθηκες yeaaaaahhhh:)

WTF???
:df13952b::df13952b::df13952b::df13952b::df13952b:
Δεν σε πιανω μεγαλε

#1184 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 18:10

Aκου εαν και δεν ειναι καλο να αναλυεις μια πλακα εξηγουμε....μιας και νομιζω με παρεξηγισες!!!

Λεω μιας και αναλυεις τοοοσο καλα το naruto και ψαχνεσε και μηραζεσε μαζι μας τις ιδεες σου για την συνεχια του μανγκα η οποιες κατα την γνωμη μου αρηστευουν οτι μαλλον στην photo απο το μανγκα που καπιος ειχε κανει μονταζ οι οπια εδιχνε τον κλαψουκε να γ...... τον kishi οτι μαλλον εσυ επρεπε να ισουν στην photo δεν γηνετε να ξερεις τοοοοσα πολλα και σωστα!!!!!!!
Πλακα εκανα man χαλαρωσε για καλο στο ειπα:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1185 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 18:16

ενα ειναι το θεμα..................Ο ITACHI ΠΕΘΑΝΕ??????? WHY GOD??????? πλακα κανω. Τωρα θελω λιγο ξυλο απο Naruto ή μαλλον θελω λιγο kage-bunshin, rasengan, i'll be hokage, τον πουλο._______________________
Δημοσιευμένη  εικόνα