Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 15 March 2008 - 21:08
Uchiha Obito
Posted 15 March 2008 - 21:09

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 15 March 2008 - 21:11

Posted 15 March 2008 - 21:12

Ετσι να κανει και ενα sumoning λερνεα υδρα και αντι να εχει 12ουρες να εχει 12 κεφαλια!!!Αυτα ειναι εκει να δεις ενα μωβ chakra να παθεις!!!:Ρ

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 16 March 2008 - 00:12
A σου αρεσε.Το μανγκα δεν χρειαζεται να συνελθει μια χαρα ειναι,αν γινοταν αυτο που λες,τοτε θα ηταν so boring φανταστειτε αλλα 5 τσαπτερς με uchiha battles Genjutsu,αυτο τα λεει ολα,και ο Ιτατσι ηττηθηκε αλλα ο Σασουκε δεν κερδισε,η μαχη αν και μας κουρασε στην αρχη αρκετα θα ελεγα μετα εγινε πολυ καλη,ας περιμενουμε ενα τσαπτερ ακομα για να σιγουρευτουμε στο τι εχει γινει.
Δηλαδη βρισκεις και ωραια αυτα που εγιναν.
Δεν ξερω.
Και δεν ειπα οτι θα ηθελα να εχει genjutsu η μαχη.
Ειπα εναν τροπο για να "σωθει" το θεμα..
Ειναι τελειως βλακεια να πεθανει ο itachi με το τωρινο level του sasuke.(αυτα τα λεει οπαδος του sasuke)
Ενα καρο μπουρδες εγιναν στα τελευταια chapter.
Το manga ειναι καλυτερο απο το anime ομως υπαρχουν καποια πραμματα που δεν λενε και παλι..
Τελοσπαντων..
Posted 16 March 2008 - 00:29
Βασικά σε αυτό το σενάριο τί θα εμπόδιζε τον κανονικό Itachi να πάει και να του πάρει τα μάτια.
Όσο για το σενάριο Tobi-Obito γιατί να πάρει το σώμα του Obito ο Madara; Τι θα κερδίσει; Το απλό sharingan; Δεύτερο είδαμε το μισό σώμα του Obito να είναι ήδη κατεστραμένο και ήταν η πλευρά με το αριστερό μάτι αυτή που είχε καταπλακωθεί.
Δηλαδή και το αριστερό του μάτι είχε καταστραφεί πριν δώσει το δεξί του. Στη συνέχεια καταπακώθηκε και το υπόλοιπο σώμα. Άρα γιατί ο Madara να μπει στον κόπο να πάρει ένα ολοκληρωτικά κατεστραμμένο σώμα κάτω από τόνους μάζας για να το χρησιμοποιήσει; Αν ήταν σε τόσο μεγάλη ανάγκη για να θέλει ένα σώμα προφανώς θα μπορούσε να πάρει κάποιου άλλου Uchiha που θα ήταν πιο εύκολο να το αποκτήσει και σε καλύτερη κατάσταση.
το δεχομαι αυτο. δν λεω οτι εχεις αδικο αλλα σε ενα manga ολα μπορουν να συμβουν. επισης αν μου εξηγησεις που ειναι το αριστερο ματι του tobi τοτε θα σε παραδεχτω. την θεωρια αυτη παντως θα την υποστηριζω μεχρι τελους

Posted 16 March 2008 - 00:31
Posted 16 March 2008 - 02:32
Posted 16 March 2008 - 03:11
Αλλα μαλλον o Jiraiya εχει δικαιο μαλλον αιματα ειναι!!!

Βασικα ειναι τραβιγμενο να μπει στο πλεον τυφλο σωμα του πιο μησητου εχθρου του!!!Δεν τον εχω τον Oro για κατι τετειο ειναι πολυ περιφανος

Jiraiya χαρησεμου το signature σου ρε και τον γουσταρω οσο δεν παι

Posted 16 March 2008 - 05:20
Όσο για το πού είναι το αριστερό μάτι του Tobi θα πω μια θεωρία που είχα πει αρκετές σελίδες πιο πριν. Γνωρίζουμε πως ο Madara έχει αποκτήσει Mangekyou lvl 2. Στο chapter που ο Itachi λέει στον Sasuke τί έγινε όταν το απέκτησε ο Madara, λέγεται το ότι από αυτή την ένωση δημιουργήθηκε μια τεχνική που άφησε πίσω της πτώματα.Η υπόθεσή μου είναι πως αυτή η τεχνική είναι στο αριστερό μάτι του tobi-Madara και ο μόνος τρόπος για να την ελέγξει είναι να εμποδίζει το μάτιτ ου να βλέπει κάτι εκτός από σκοτάδι. ¨οπως πχ το Amaterasu έκαιγε ότι έβλεπε αλλά αν δεν έβλεπε δεν θα είχε κάτι να κάψει, έτσι και αυτή η τεχνική μπορεί να περιοριστεί μόνο με αυτό τον τρόπο. Οπότε φοράει αυτή τη μάσκα προκειμένω να το ελέγχει αλλά και για να καλύπτει την ταυτότητά του.

Posted 16 March 2008 - 13:36
Posted 16 March 2008 - 15:54

Posted 16 March 2008 - 17:17
δεν είναι ο ίδιος "συγγραφέας" DBZ K DBGT γιαυτόπαιδια οτι και να λετε ο ιτατσι δεν εφυγε ακυρα...δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα εκανε τρεισ συνεχομενεσ μπιφτεκιες..πρωτα tsikuyomi...μετα amaterasu...και τελος εκανε και susanoo...η υπερτατη μπιφτεκια...+οτι ειχε κανει και τεχνικες αλλες...δλδ τ θελατε ????αν διαβασατε στ μανγκα λεει οτι οταν εχει τ susanoo einai invncible...δλδ δεν νιωθει χριστο....αν συνεχιζε στ τελος θα αναρωτιομουν μηπως εχει και τον goku π προς το τελος τ DB τον ειχα κανει αηδια...ηταν θεος πια...
Posted 16 March 2008 - 19:36

οντοςδεν είναι ο ίδιος "συγγραφέας" DBZ K DBGT γιαυτό
Posted 16 March 2008 - 21:37
Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!