Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 21:55

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 22:00
Ο Ιτατσι μπλοκαρει το τζουτσου του Σασουκε,
Ιαπωνικη μυθολογια:Υπηρχε το αματερασου το tsukiyomi και το σουσανο
Ο ιτατσι εχει και αλλη ιδιοτητα Το σουσανο που ειναι κατι σαν αδιαπεραστη ασπιδα h armor
Σε λιγο και ο διαλογος......
Ο Itachi εβγαλε την ρομπα των ακατσουκι,οποιος την εχει βγαλει πεθαινει ασχετο

παρτε μια βαθεια ανασα και διαβαστε

OMG αυτο ειναι αλλαγη δεδομενων
και αλλες pics
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 22:15
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 22:23

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 22:26
Τελικά είχα δίκιο ότι το trump card που έλεγε στο τέλος δεν αναφέροταν στο jutsu του Σάσουκε αλλά σε κάποιο κόλπο του Itachi.
Ωραία, βέβαια το να τυφλώσει τον Σάσουκε δεν το νομίζω, οπότε βαριά να του πάρει ένα μάτι ή να φύγουν ισόπαλοι.
Ο Sasuke ακομα εχει πλεονεκτημα για ευνοητους λογους,εγω εχω ξαναπει πολλες φορες πως πρεπει να χασει ο Σασουκε για τους λογους που εχω αναφερει,παντως θα κανω μια ακομα προβλεψη,δεν ξερω ποιος θα χασει αλλα
δεν βλεπω να ειναι ο Σασουκε αυτος που θα σκοτωσει τον Ιτατσι
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 22:39
:nod:nope my friend...σιγουρα πολλες φορες ανατρεπετε η ιστορια η' προσθετουν flassback για να κρατησει περισσοτερο το story και να δωσει βαθος η' ανατροπει..συμφωνω!!!ρε μην λετε βλακειες για τον σαασουκε,κατανταει μακακια.ο κισι ισα ισα π εβαζε μπροστα τον ναρουτο,και μην πειτε οχι...και χαρακτιριστικα δειτε και τοτε π πιγαν να σκασουν ρασενγκαν και τσιντορι ο εανς στν αλλο...ποιος εκανε μεγαλυτερη ζημια???και ολη αυτη η φαση ειχε γινει για ποιον λογο???γτι καταλαβε ο genious sasuke οτι το "βλημα" ναρουτο τον εχει παρει gtp(το βλημα δεν τ εννοω),και στην μεταξυ τουσ μαχη στ valey of the end κανονικα κερδισε ο ναρουτο,αφου ο αλλος πεταξε την cs2...αν πετουσε ο ναρουτο 2η ουρα ο σασουκε θα επαιρνε...αλλα επρεπε να προχωρησει η πλοκη ρε και να φυγει ο σασουκε για να παει ορο...κανεις π να εχει αντιθετη αποψη??
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 23:06

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 23:47

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 01:16
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 03:29
θυμασται 1to επ
Shippuuden που ο Σασουκε σηκοσε το χερι ψηλα
κ του ειπαι ο Orochimaru να μην το κανει ακομα
αυτο πρεπει να τανε

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 09:39
Ερχεται σποιλερ που αλλαζει τις ισοrροπιες!!!!!!
Susano???
Seraph where are you
Δυστηχως δεν εχω ιντερνετ σπιτι (προβληματα η τελλας), οποτε αφηνω σε εσενα τα σποϊλερ

Τωρα το σποϊλερ επιβεβαιωνει καποιες ικασιες που εκαναν μερικοι φαν (αφορα το Σουσάνοο κλπ)
Περημενα κατι τετοιο, μιας κ απο τον ιδιο μυθο υπαρχουν πολλες αναφορες κ στο Ναρουτο (Οροτσι, ο οποιος στον μυθο πεθανε απο τον Σουσανοο, Αματερασου,θεα του ηλιου οπου ειχε κ ενα κορακι μαζι της [ο ιτατσι χρησιμοποιει τα κορακια] κ.α. )
Ειδατε που γκρινιαζατε? Δεν θα μας αφηνε ετσι ο Κισι

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 14:46
ακριβως αυτο σκεφτομουνα και εγω...παντως πρεπει να τ σπαει η τεχνικη...ατε να ερθει το καινουριο μανγκαααααααThis spoiler is real for real XD
θυμασται 1to επ
Shippuuden που ο Σασουκε σηκοσε το χερι ψηλα
κ του ειπαι ο Orochimaru να μην το κανει ακομα
αυτο πρεπει να τανε

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 17:55
μιλαω παντα υποθετικα
Sasuke defeated on the ground
Itachi: I win brother...your light is now mine.
Sasuke stands up...his eyes look strange and familliar.
Sasuke: And now after years of planning your Sharigan will be mine.
Itachi:...
Sasuke spits out the white snake. Orochimaru claims itachi who has no defenses at all.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 18:36
Αν γινοταν κατι σαν και αυτο παρακατω ποια θα ηταν η αντιδραση σας?
μιλαω παντα υποθετικα
Sasuke spits out the white snake. Orochimaru claims itachi who has no defenses at all.
χαχαχααχα ενα απλο delete οτι εχω απο naruto...αν γινει κατι τετοιο...απλα θα το παραταγα

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 19:07
lololololol!!!!!ενταξει θα ετρωγα αγρια ξενερα....Αν γινοταν κατι σαν και αυτο παρακατω ποια θα ηταν η αντιδραση σας?
μιλαω παντα υποθετικα