Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#676 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 February 2008 - 17:47

Spoiler:

#677 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 18 February 2008 - 17:50

Spoiler:

Με προλαβες σε αυτο,μολις πηγαινα να το ποσταρω κ γω :wis: Αντε τωρα να περημενουμε μεχρι την πεμπτη για να βγει το τσαπτερ:erk:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#678 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 February 2008 - 17:53

Με προλαβες σε αυτο,μολις πηγαινα να το ποσταρω κ γω :wis: Αντε τωρα να περημενουμε μεχρι την πεμπτη για να βγει το τσαπτερ:erk:

Ελπιζω να περιμενουμε μονο μεχρι την πεμπτη και στο μεταξυ να παρουμε και κανα αλλο σποιλερ :)

#679 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 18 February 2008 - 18:02

Spoiler:

#680 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 February 2008 - 18:11

Εγω ενα θα πω αν τελιωσει αυτη η μαχη τοσο συντομα και με τετοιο τροπο πειτε μου ειλικρινα μια απο τις πιο αναμενομενες μαχες του μανγκα δεν θα γινει και μια απο τις χειροτερες μαχες που εχουμε δει?

#681 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 February 2008 - 18:15

Seraphimon-T.K. οπως τα λες δεν ηθελε να παρει την δυναμη οπως ο ιτατσι αλλιος που να σεβαστει τον φιλο του, οστοσο πιστευω οτι ο ναρυτο και παλι δεν θα τον εβλαπτε...
Γενικοτερα ειναι μεγαλο k@th1kh....
Καποιος πρεπει να του μαθει να σεβετε...
Αλλα ρε guys πραγματικα τι πιθανοτητες εχει ο Sasuke mangekyou και με 3οlevel seal μπρωστα στον Naruto με 9ουρες(και πολλες εβαλα)???...

Sora of the wind συμφωνω σε ολα ρε φιλε σε ολα(εκτος απο το "Οχι πως δεν θα ηθελα...αλλα δεν εχει μαθει τιποτα ρε παιδι μου...") και αυτο για λογους οτι μου αρεση περισοτερο ο Ιtachi αλλα εχεις απολυτο δικαιο!!!
Αι να δουμε ισως να του κατεβει καμια ιδεα εαν και δεν το κοβο.....

Kakashi please μην το κανεις θα πληγοσουμε τον κιshi!!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#682 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 18 February 2008 - 18:24

Sora of the wind συμφωνω σε ολα ρε φιλε σε ολα(εκτος απο το "Οχι πως δεν θα ηθελα...αλλα δεν εχει μαθει τιποτα ρε παιδι μου...")

Spoiler:

#683 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 February 2008 - 18:32

ΑΧ ναι δυστηχως ετσι πρεπει να γινει!!!
Εαν και δεν το θελουμε!!!:(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#684 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 18 February 2008 - 19:01

Νομιζω πως το αιμα ειναι κακο σημαδι,κ οχι αποδειξη της δυναμης της κινησης αυτης. Τη περασμενη φορα που τα χρησιμοποιησε κ τα 2 στη σειρα επρεπε να αποσυρθει. Οποτε αυτη η κινηση ειναι η τελευταια για τον Ιτατσι.

re ηταν τοσο δυνατη που ματωσε το ματι του αυτο εννοω.Αν εινια να ξεσκιζει τον καστερ η κινηση αυτη φαντασου τι κανει στον αλλον. και τελος Αμαν μετ ασποιλερ:wis::bath::nod:

#685 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 February 2008 - 21:54

Εγω οπως εχω ξαναπει πιστευα οτι θα χασει ο Sasuke γιατι μεσα απο το μανγκα μας ειxε δειξει ο Kishi οτι ο δρομος που διαλεξε ο Sasuke ηταν λαθος.ειδα ενα ποστ πιο πανω που με ρωτουσε πως το συμπερανα αυτο,παρτε και μια μικρη γευση για το τι εννοω

click
Spoiler:

#686 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 posts

Posted 18 February 2008 - 22:15

Εγω οπως εχω ξαναπει πιστευα οτι θα χασει ο Sasuke γιατι μεσα απο το μανγκα μας ειxε δειξει ο Kishi οτι ο δρομος που διαλεξε ο Sasuke ηταν λαθος.ειδα ενα ποστ πιο πανω που με ρωτουσε πως το συμπερανα αυτο,παρτε και μια μικρη γευση για το τι εννοω

click

Spoiler:

Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα η εικονα...O Sasuke απο την τελευταια του μαχη με το (χαζοχαρουμενο αμερικανακι) Naruto απεδειξε απλα πως πορευεται στο δικο του δρομο προς δυναμη...παντα με καθε κοστος αλλα και παντα σε αντιθεση με τις πρακτικες του αδερφου του Itachi.....Προκειται για εναν τελειως neutral anti-hero που απλα λειτουργει για την παρτη του....Πολλοι απο εδω μεσα πεφτουν στην παγιδα ''καλου-κακου---ασπρου-μαυρου'' υπαρχουν ομως απειρες αποχρωσεις του γκρι....Μια απο αυτες ειναι ο sasuke...Που κατ'εμε εχει να προσφερει πολυ περισσοτερα σαν χαρακτηρας στο anime εναντιθεση με τον πολυαγαπημενο αλλα ''μονοδιαστατο'' Naruto...Επισης αρχιζω να πιστευω πως η εκδικηση του ειναι κοντα και μαλλον θα νικησει τον Itachi οπως φαινεται(παρ'ολο που τον καραγουσταρω σαν χαρακτηρα).....Ολα τα προαναφερθεντα ειναι απλως η αποψη μου και τιποτα παραπανω....

#687 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 18 February 2008 - 22:34

Πιστευω στο επομενο chapter o Itachi θα κανει ενα turnaround και η μαχη θα γυρισει σε αρχικα πλαισια και θα ειναι κ οι 2 ισοι...ισως η ζημια που φαινεται να εχει να ειναι genjutsu για να χαρει ο sasuke.....ισως να κανει καποιο regen η καινουρια του επιθεση....παντως η πιο high anticipated battle δεν προκειται να τελειωσει με τον homo-sasuke να κατατροπώνει τον Itachi...Aν γινόταν έτσι μετά θα έπαιρνε MS θα νίκαγε Μadara, Pain, Naruto,Tsunade, Kakashi και θα καθοταν πανω στα πτωματα τους πανυγηριζοντας την νικη των gay εναντια σε ολους ^_^
Posted Image

#688 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 19 February 2008 - 00:28

Βασικά, δεν θέλει να κερδίσει όλους αυτούς... Στην πραγματικότητα θέλει να πάρει εκδίκηση για την οικογένεια του, και μετά να ξανά ιδρύσει το clan του, τον δεχτεί η konoha ή όχι. Ότι και να λέμε, σίγουρα ο Sasuke θα βγει νικητής, ή κάπως θα καταφέρει να κερδίσει χωρίς να πεθάνει ο itachi. Αν και μάλλον θα τον σκοτώσει για να πάρει τα μάτια του itachi και να παλεύει επι ίσης όρης με τον Madara. Επίσης κάποιος ρώτησε, πως θα αντιμετωπίσει με το sharingan τον naruto.... Το ότι ο Madara έκανε tame τον Nine-Tails ελπίζω να σου λέει κάτι....
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#689 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 19 February 2008 - 00:40

Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα η εικονα...O Sasuke απο την τελευταια του μαχη με το (χαζοχαρουμενο αμερικανακι) Naruto απεδειξε απλα πως πορευεται στο δικο του δρομο προς δυναμη...παντα με καθε κοστος αλλα και παντα σε αντιθεση με τις πρακτικες του αδερφου του Itachi.....Προκειται για εναν τελειως neutral anti-hero που απλα λειτουργει για την παρτη του....Πολλοι απο εδω μεσα πεφτουν στην παγιδα ''καλου-κακου---ασπρου-μαυρου'' υπαρχουν ομως απειρες αποχρωσεις του γκρι....Μια απο αυτες ειναι ο sasuke...Που κατ'εμε εχει να προσφερει πολυ περισσοτερα σαν χαρακτηρας στο anime εναντιθεση με τον πολυαγαπημενο αλλα ''μονοδιαστατο'' Naruto...Επισης αρχιζω να πιστευω πως η εκδικηση του ειναι κοντα και μαλλον θα νικησει τον Itachi οπως φαινεται(παρ'ολο που τον καραγουσταρω σαν χαρακτηρα).....Ολα τα προαναφερθεντα ειναι απλως η αποψη μου και τιποτα παραπανω....

Θα πρεπει να συμφωνησω και παλι μαζι σου!! :congrats:

Εγω οπως εχω ξαναπει πιστευα οτι θα χασει ο Sasuke γιατι μεσα απο το μανγκα μας ειxε δειξει ο Kishi οτι ο δρομος που διαλεξε ο Sasuke ηταν λαθος.ειδα ενα ποστ πιο πανω που με ρωτουσε πως το συμπερανα αυτο

Δεν λεω,ο δρομος που διαλεξε ο Σασουκε δεν ειναι ο "καλος" αλλα ηταν ο πιο συντομος για να καταφερει αυτο που ηθελε. Ο ιτατσι δεν νομιζω να νικησει,για τον απλουστατο λογο. Ο ιτατσι σκοτωσε την οικογενεια του. Νομιζω οτι αυτος ειναι χειροτερος απο τον δρομο που διαλεξε ο Σασουκε.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#690 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 February 2008 - 01:05

.... Το ότι ο Madara έκανε tame τον Nine-Tails ελπίζω να σου λέει κάτι....

Το Key του Jiraiya θα λυσει αυτο το προβλημα,Ο Μινατο τα ειχε προβλεψει ολα,αυτος ηταν που καταλαβε τον Madara και τα σχεδια του..οποτε gg

Θα πρεπει να συμφωνησω και παλι μαζι σου!! :congrats:

Δεν λεω,ο δρομος που διαλεξε ο Σασουκε δεν ειναι ο "καλος" αλλα ηταν ο πιο συντομος για να καταφερει αυτο που ηθελε. Ο ιτατσι δεν νομιζω να νικησει,για τον απλουστατο λογο. Ο ιτατσι σκοτωσε την οικογενεια του. Νομιζω οτι αυτος ειναι χειροτερος απο τον δρομο που διαλεξε ο Σασουκε.

Δεν διαφωνω μαζι σου,απλως εξηγησα την τοποθετηση μου,
Παντως ενα ακομα θεμα που υπαρχει ειναι το εξης οτι αν λεω αν ο Ιτατσι χασει με αυτον τον τροπο,τοσο ευκολα εννοω τοτε οχι μονο ειναι ο πιο υπερτιμημενος χαρακτηρας ολων των μανγκα που εχω διαβασει αλλα σιγουρα θα ειναι και ο πιο αδυναμος Ακατσουκι που εχουμε δει(ισως μονο η Konan να ειναι χειροτερη)και δεν αστειευομαι καθολου,και αμφιβαλλω αν ο Κισιμοτο ειχε σχεδιασει αυτη την αθλια μαχη ως τωρα απο καιρο πριν,μαλλον τα λεφτα την σχεδιασαν προσφατα

ΕDit:Συγνωμη για το διπλο ποστ

και κατι για να μην παρεξηγηθουμε δεν προσπαθω να μειωσω την πιθανη νικη του Σασουκε με αυτα που λεω παραπανω οπως κανουν μερικοι fanboys LOL,ο Σασουκε ειναι πολυ δυνατος,to manga ασχετα αν με απογοητευει εχει πολλα να δωσει ακομα