Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#526 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:41

κοιταξτε τι πιστευω οτι ο Itachi καθως ειναι πιο δυνατος δε θα τον σκοτωσει γιατι ο Madara (tobi) εχει πιστει πως το mankekyou του Σασουκε ειναι το ιδιο ισχυρο με το δικο του και το θελει για καποιο λογο.επισης γιατι ειπε κατι στονξ ναρουτο ο ιτατσι?

Κοιτα στο τελος του 365 και το 366,Ο Itachi λεει κατι ston Naruto αλλα ο Kishi δεν μας το δειχνει

#527 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 00:39

Κοιτα στο τελος του 365 και το 366,Ο Itachi λεει κατι ston Naruto αλλα ο Kishi δεν μας το δειχνει

ναι όντως. απλα ο ναρουτο τον ρωταει "Why" , omg πανικος γινετε. θελω κ εγω βρακι ναρουτο

#528 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 13:17

Κατι που μου εχει κινησει το ενδιαφερον και μου φαινεται παραξενο,αν και πολυ πιθανο ειναι να μην εχει καμια σημασια.
Γιατι οταν βλεπουμε τον tobi φαινεται μονο το δεξι ματι?ενω οταν βλεπουμε τον κανονικο Madara φαινεται μονο το αριστερο?

#529 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2008 - 17:12

re εμενα ενας φιλος μου νομιζει οτι οτομπι δε φορα μασκα αλλα ειναι το προσωπο του.Ε θας μας δειξει γιατι λογικα μπορει να εχουν παθει κατι τα ματια του απο την πολλη χρηση tou mankekyou και επισης δε μας ειπαν τι γραφη σολη την επιγραφη που διαβασε ο σασουκε

#530 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 14:57

Spoiler:

OMFG!
Spoiler:

#531 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 17:28

Δεν γίνεται να σοβαρολογεί.OMG και 3 LOL

#532 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 21:08

Spoiler:

#533 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 10:18

Ξεχασε να παρει την δοση του?Δεν περιμενα να δω τον Itachi σε τοσο εξαλλη κατασταση,PSYCHO και MS activated
Spoiler:

#534 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 14:21

Spoiler:

Jesus christ,αυτο το chapter με αφησε μ......α

Ποια ειναι η γνωμη σας?

Εγω πιστευω πως ο itachi αν και δεν το περιμενα πως θα το πω θα πεθανει γρηγορα και σιγουρα,επαιξε τον ρολο του,μαθαμε τα παντα για αυτον,και αν παρουμε παραδειγματα οπως Jiraiya τοτε ειναι dead.επισης αυτο που περιμεναν πολλοι εγινε,Ο madara ευθυνεται για τον θανατο του minato,αυτο και ο sasuke συνδεουν αμεσα τον naruto με τον madara,μονο μαζι θα φτασουν σε αυτον το στοχο,ολοι αναρωτιουνται πιος ειναι πιο δυνατος απο τους δυο τους,αλλα δεν νομιζω να υπαρξει naruto vs Sasuke 3,ολα αυτα που περασαν μικροι ειδικα ο naruto ενας ειναι υπευθυνος ο madara,και θα το πληρωσει

Το manga φτανει στο τελος του η μου φαινεται?

#535 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 15:28

Μετά το από πάνω σπόιλερ πιστεύω ότι είναι η τελευταία μάχη μεταξύ τους.
Αλλά εφόσον ο Sasuke δεν έχει το Mangekyou Sharingan δεν ξέρουμε κατά πόσο θα χρησιμεύσει στον Itachi. Επιπλέον έχω μια απορία να μάθω ποιό είναι το remaining secret of these eyes και κυρίως τί κάνει.

#536 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 15:48

Ας προσθεσω αλλη μια εικονα και εγω,ετσι για να πω οτι εκανα και εγω ενα σποϊλερ αυτη τη βδομαδα :OMG3:

Spoiler:

Μεχρι να διαβασω το τσαπτερ δεν α γραψω την αποψη μου για ολα αυτα που εχεις ποσταρει Κακασι...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#537 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 16:05

Eiσαι ο official σποιλερας και αυτο κανεις δεν μπορει να το αρνηθει,περιμενω να ακουσω την αποψη σου με ιδιαιτερο ενδιαφερον οπως και του Jiraiya και των αλλων μελων,αντε κουβεντα να γινετε :P

#538 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2008 - 17:37

no way το chapter να φτανει στο τελος του...οτι θα ειναι τρελη μαχη θα ειναι αλλα dont get your hopes high αυτη η μαχη δεν θα τελειωσει εδω....imo παντα
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#539 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2008 - 02:59

Εγώ το spoiler δε το διάβασα γιατί θέλω να έχω αγωνία.Γενικά μόνο τις εικόνες κοιτάζω το κείμενο δε το διαβάζω.Αλλά απ'ότι κατάλαβα είναι πολύ ενδιαφέρον.Αύριο το βράδυ ή Σάββατο το πρωί που θα διαβάσω το chapter θα πω τη γνώμη μου.Επίσης πάρτε μερικές αστείες εικόνες:

Spoiler:

Και για να μη ξεχνιόμαστε:

Spoiler:

:respect:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#540 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2008 - 00:03

Ενα γρηγορο καθαρισμα του τελευταιου καρε....

Spoiler:

Τωρα αρχιζει η πραγματικη μαχη... Οταν βγει και το scanlation θα γραψω τις εντυπωσεις μου για το νεο τσαπτερ:congrats:

ΥΓ: Θα εκανα ολο το τσαπτερ,αλλα το RAW ηταν τοσο χαλια που ηθελε πολυ δουλεια. Οποτε ας το αφησω σε αλλους

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ