Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#451 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:06

Δεν πέθανε ακόμα αλλά πιστεύω πρέπει να του αποδώσουμε ένα φόρο τιμής γενικά για την παρουσία του στο anime/manga γιατί το αξίζει και με το παραπάνω.Απολαύστε λοιπόν:

Spoiler:

Απλά :respect:

ΥΓ.Ναι έχω τρελή πώρωση μαζί του:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#452 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:33

Δεν πέθανε ακόμα αλλά πιστεύω πρέπει να του αποδώσουμε ένα φόρο τιμής γενικά για την παρουσία του στο anime/manga γιατί το αξίζει και με το παραπάνω.Απολαύστε λοιπόν:

Spoiler:

Απλά :respect:

ΥΓ.Ναι έχω τρελή πώρωση μαζί του:wooi2:

Απλα respect:respect:...Μπραβο Τζιραϊγια για το tribute που εκανες για τον αλλον Jiraiya... Ειναι σιγουρο οτι εκανε εναν κυκλο αυτος ο χαρακτηρας που ολοι θα θυμουνται...
---
Θελω να δω αντιδρασεις Τσουναντε κ Ναρουτο...Βασικα ξερουμε πως θα αντιδρασει ο Ναρουτο...Η Τσουναντε,αραγε θα φυγει για να παει να αντιμετωπισει κανεναν απο την ακατσουκι? Θα δειξει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#453 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:36

Καταπληκτικο αφιερωμα μονο αυτο εχω να πω,απο την μερια μου θα βαλω ενα videaki απο μανγκα ειναι λιγο συγκινητικο γιατι λεγεται homecoming και το εφτιαξε ενας fan που πιστευε οτι ο JIraiya θα γυρισει πισω

Youtube Video

#454 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:37

Ero-sennin is simply the BEST

Ο Naruto? θα ασελγησει στο κορμακι του Pein....

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#455 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:43

mihalakis21 οσο για το ποιος ειναι ο τομπι αμα πας καποιες σελιδες πισω καναμε μεγαλη συζητηση :) τεσπα.

Και εγω θελω να δω αντιδρασης....... μακαρι να μην εχει πεθανει ρε.....:emptyonexg1:
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#456 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:50

Στα επόμενα chapter θα έχουμε φοβερές εξελίξεις.Μόνο που το σκέφτομαι πετάω από χαρά:wooi2:(και από ανυπομονησία)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#457 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:53

Η μα.....κια ειναι οτι μου φαινεται μετα το νεο τσαπτερ που θα μας ερθει η το μεθεπομενο θα εχει μια βδομαδα χωρις τσαπτερ,ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα,πραγματικα περιμενω να δω τι θα γινει και εγω με ανυπομονησια.

#458 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:55

Η μα.....κια ειναι οτι μου φαινεται μετα το νεο τσαπτερ που θα μας ερθει η το μεθεπομενο θα εχει μια βδομαδα χωρις τσαπτερ,ελπιζω να ειναι ραδιο αρβυλα,πραγματικα περιμενω να δω τι θα γινει και εγω με ανυπομονησια.

Φοβάμαι ότι θα ισχύει λόγο Χριστουγέννων:uhh:ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ Kishimoto:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#459 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:57

Αλλα παιζει διπλο chapter meta? :D :))

#460 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:59

Αλλα παιζει διπλο chapter meta? :D :))

Δε νομίζω να έχει βγει ποτέ διπλό chapter και ούτε πιστεύω ότι πρόκειται να βγει:sadist:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#461 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 04:20

Δικιο εχεις διπλο τσαπτερ δεν εχει βγει ποτε,αλλο ηθελα να πω ειναι κατι σαν διπλο τσαπτερ γιατι εχει μου φαινεται κοντα στις 20 σελιδες

#462 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 04:37

Οντως μερικες φορες το μανγκα εχει 1-2 περισσοτερες σελιδες (σπανια ομως)...αλλα δεν ειναι αρκετο οπως κ να 'χει... Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε καμια ενχρωμη σελιδα ως "δωρο"...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#463 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 06:36

η ενχρωμη σελιδα μας μαρανε και εμας.... εμεις ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ!!!!
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#464 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 22:08

mihalakis21 οσο για το ποιος ειναι ο τομπι αμα πας καποιες σελιδες πισω καναμε μεγαλη συζητηση :) τεσπα.

Και εγω θελω να δω αντιδρασης....... μακαρι να μην εχει πεθανει ρε.....:emptyonexg1:

συγνωμη.δεν το ειχα προσεξι.

ο pain ειναι επιφανειακα ο αρχηγος των akatsuki αλλα περνει διαταγες απο τον tobi. τα στοιχεια ομως που συνδιασα μεταξι tobi,kakashi και obito κολανε μεταξυ τους.επισης δεν αποκλειω το ενδεχομενο να ειναι ο madara.

#465 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 23:11

Δεν υπαρχει κανενα απολυτως στοιχειο προς το παρων τουλαχιστον που να δειχνει οτι ο Tobi κινει τα νηματα των Ακατσουκι,ειδαμε τι θελει να πετυχει ο Pain,ο τυπας νομιζει οτι ειναι θεος και δεν νομιζω ενας θεος να παιρνει διαταγες.