Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#436 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 00:57

και καλα κανεις και εσυ....το chapter ηταν πραγματικα καλο και αρκετα emotional...μου αρεσε πολυ αυτο....
αρνουμε και εγω να πιστεψω.........

#437 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 01:52

συμφωνώ με Jiraiya!!!
Spoiler:

#438 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 04:37

I too dont want to believe it.... M8's i have an idea.... before next friday lets go all together to Kishimotos house and break the shit out of him :hahaha::hahaha::hahaha:
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#439 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 13:27

Μακαρι να μπορουσα να πιστεψω και εγω οτι o J man θα ζησει,και ευχομαι να συμβει,αλλα αν πεθανει πιστεψτε με δεν θα ειναι ο τελευταιος απο τους λεγομενους καλους που θα πεθανει,Η Tsunade ειναι η επομενη,ισως και ο Kakashi :(:(

#440 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 13:48

Μακαρι να μπορουσα να πιστεψω και εγω οτι o J man θα ζησει,και ευχομαι να συμβει,αλλα αν πεθανει πιστεψτε με δεν θα ειναι ο τελευταιος απο τους λεγομενους καλους που θα πεθανει,Η Tsunade ειναι η επομενη,ισως και ο Kakashi :(:(

Γιατί το λες αυτό? Ξέρεις κάτι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#441 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 14:31

Oxi δεν ξερω τιποτα απλως πιστευω οτι ο Κισι δεν εχει απολυτως κανενα προβληα στο να σκοτωσει οποιονδηποτε χαρακτηρα του εκτος απο Naruto,Sasuke,Sakura και αυτο πιστευω προς το παρων δεν ειναι ειναι σιγουρο οτι το ναρουτο θα εχει χαρουμενο τελος,επισης ειχε ειπωθει οτι η νεα γενια θα ξεπερασει την παλια,ενας καλος τροπος για να γινει αυτο ειναι να πεθανουν καπιοι χαρακτηρες,επισης παλια στην μαχη των Σαννιν εγραφε στην σελιδα του μανγκα,αυτη ειναι η τελευταια φορα που θα βρεθουμε ολοι μαζι,τωρα ο Ορο ειναι νεκρος και μαλλον το ιδιο και ο J,αυτα δεν τα παρουσιαζω σαν στοιχεια απλως με εχουν βαλει σε σκεψεις.

Ακομα ενα αλλο πραγμα που δεν εχω καταλαβει ειναι αυτο,ο Kakashi και o Itachi θεωρουνταν μακραν πιο genius απο τους καινουριους,αν δουμε απλως τι εκαναν μικροι ο Naruto kai o Sasuke δεν τους φτανουν με την καμια,ριξτε μια ματια

Kakashi is considered a genius shinobi, graduating from the Ninja Academy at age 5 and achieving the rank of Chunin at 6 and Jounin στα 12 παρακαλω.

Itachi:Graduated from the Ninja academy at age 7 with top grades, mastered the Sharingan at age 8, became a Chuunin at age 10, Anbu leader at age 12, wiped out his entire clan and promoted to S-class missing nin at age 13.Ο Itachi εμεινε λιγο πισω μεχρι να αποκτησει το Sharingan, Kakashi pure skill και χωρις sharingan :)

Στην ηλικια τους ο Narouto kai o Sasuke ηταν με τεραστια διαφορα κατωτεροι και απο τους δυο.

Και κατι τελευταιο,To kakashi Gaiden σας αρεσε? εγω το θεωρο απο τα καλυτερα chapter του μανγκα και ελπιζω να γινει animated

#442 netel

netel

Last Episode Bad Guy

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 14:55

προσωπικα θα προτιμουσα να πεθανει η τσουναντε παρα ο τσιραγια.....

Τοσα του εκανε του κακομοιρου .... τι ξυλο εφαγε..... αλλα ο κακασι δεν νομιζω να πεθανει.... ποιος ξερει. ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΡΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??????! :nanana::nanana::cry5:
No 1 Greek/Australian Mangaka....

Το πρωτο manga ερχετε πολυ συντομα....:congrats:

#443 Ody

Ody

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 18:53

Εγω πάντως λέω φταίει ο Seiyuu, είναι γκαντέμης. Σε όσα άνιμε έχω δει που παίζει, ο χαρακτήρας του πάντα πεθαίνει.

#444 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 19:24

Εγω πάντως λέω φταίει ο Seiyuu, είναι γκαντέμης. Σε όσα άνιμε έχω δει που παίζει, ο χαρακτήρας του πάντα πεθαίνει.

lulz.. like?
και τι σχεση εχει ο seiyuu με το μανγκα?:P

#445 Ody

Ody

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 19:49

lulz.. like?
και τι σχεση εχει ο seiyuu με το μανγκα?:P

Rahxephon, Blood+ και κανα δυο άλλα που τώρα δε μου έρχονται στο μυαλό. Έχει σχέση με το άνιμε αφού κάποια στιγμή θα γίνει και εκεί :P

#446 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 21:00

:run:shit couldnt watch the whole episode(really emotional)μου τη σπα να βλεπω chars σαν τον Jiraya ready to die...:emptyonexg1:...παρολα αυτα απο τα καλυτερα episode Naruto ever!
Δημοσιευμένη  εικόνα
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#447 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 00:44

2 sannin down one to go :D :D

#448 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 00:49

δε ξερουμε ακομα τι παιζει με orochimaru

#449 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 00:58

ακουστε την γνωμη μου για τον αρχηγο των akatsuki.αρχηγος ειναι σιγουρα ο tobi αλλα δεν ξερουμε πιος πραγματικα ειναι ο tobi. ο tobi εχει το αριστερο του ματι καλυμενο και στο δεξι εχει το sharingan.ο kakashi εχει στο αριστερο του ματι το sharingan. αρα αρχηγος των akatsuki ειναι ο καλυτερος φιλος του kakashi ο obito ο οποιος εδωσε το αριστερο του ματι στον kakashi.

#450 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 02:39

δε ξερουμε ακομα τι παιζει με orochimaru

O Orochimaru ειναι νεκρος,αν καποτε εμφανιστει κατι αυτο δεν θα ειναι ο orochimaru,Ο kabuto πηρε τα γονιδια του οχι τον ιδιο τον Oro

Αρχηγος των Akatsuki δεν ειναι ο Tobi ειναι ο Pain,και το Tobi=Obito δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα ουτε το πολυπιστευω,για μενα ο Tobi η ειναι κατι αλλο η ο Madara.