Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#2671 TiLiskos

TiLiskos

Ninpu: Suiton Doton Mokuton Rasengan no jutsu!!!

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 18:42

Αφηστε τον καημενο τον Irukaκο ησυχο! Ειναι το καλυτερο παιδι (ουτε ο Πλουταρχος τετοιος...)
Παντως εγω γουσταρω πολυ doujutsu σε Naruto και ακομα περισσοτερο το Rinnegan.
Και μια απορια που εχω εδω και παρα πολυ καιρο:
Οταν ο Jiraya ειδε για πρωτη φορα το Rinnegan ειχε πει οτι ο Nagato καταγερε να master και τα 6 elements... ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6ο ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

Υ.Γ. Αυτο ειναι το πρωτο μου post!!!:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2672 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 18:59

Ένα ramen την ημέρα είναι το "φάρμακο" του Naruto.Για να αρνήθηκε πάει να πει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αγρίεψε στα σοβαρά και θα αρχήσει να γίνεται δυνατότερος για να εκδικηθεί τον Ero Sennin(R.I.P ,NEVER FORGOTTEN:if:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2673 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 19:23

E, καλα αμα δεχοταν να σαβουριασει ραμεν μια στιγμη σαν και αυτη θα ηταν απολυτη ξενερα.

#2674 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 00:11

ρε παιδια ο naruto μπαντα μιλαγε για τα ramen και οτι θα γινει ο καλιτερος hokage του χοριου του τορα δεν ξερουμε ποσο μπορει να τον επιρεασει στιν σινεχια...
φανταζεσται να πεσει σε καταθλιψει και να μιν χερεται οπος μπαντα..??επισεις μπορει να οριμασει και να γινει ενα πραγμα οπος τον sasuke πριν παρει τιν εκδικισει...:fromabove:

#2675 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:21

Ημουν σιγουρος πως ο Shikamaru 8a εκανε break the code!! ...τι να πω....περιμενω να δω το νεο μανγκα...αντε να βγει!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2676 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:22

O μικρος pervert
Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 20 Ιούνιος 2008 - 00:38
merged

#2677 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:26

α μωρε...κλαιει :( :sigh2:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2678 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:33

Εμενα μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση η εκφραση στο προσωπο του,
Να σας πω την αληθεια δεν με νοιαζει πως κλαιει η γιατι αυτα ειναι κουραφεξαλα,απλα το αναφερω πιο πανω γιατι πιστευω οτι ειναι ενα μικρο hint απο τον Κισι για την εξελιξη του Ναρουτο και το λεω αυτο γιατι ειχε δηλωσει:Naruto has to grow up

θελω περισσοτερο Jiraiya μικρο!!!!!!!!!!

επισης λενε οτι η συζητηση μεταξυ Ιρουκα και Ναρουτο ειναι πολυ καλη αλλα αυτο θα το μαθουμε οταν βγει το chapter

Spoiler:

#2679 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:44

εγω τον συμπαθουσα τον jiraya ηταν πολι ελευτερος ανθροπος γελαστος και ακομα και οταν πεθανε χαμογελουσε οπος εκανε σχεδον μπαντα...επεσα απτα συνεφα οταν πεθανε...:fromabove:

#2680 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:44

Αντε μια μερα ακομη.....:run:

Το θεμα ειναι γιατι δλδ πρεπει να ο Naruto να μαθενει πραγματα με το τσιγκελη δλδ ετσι οπως ηταν πες του το και το αλλο:
"Πασα μου ο πατερας σου ηταν ενας απο τους σωτηρες του χωριου και για την ακρηβια ο μεγαλυτερος που εχει περασει ηταν ο 4ος"...:Crying2:

Αφησε τον λαλακα μια και καλη, μην τα μαθαινει λαου λαου!!!:sadist:

Ρε λετε να του το πει κανενας Mandara εν ωρα μαχης???:terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2681 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:45

Προβλεπεται πολυ ωραιο το κεφαλαιο... Παρολο που γενικοτερα σιχαινομαι να βλεπω τον αλεπουδιτσα να κλαψουριζει (δεν αντεχω να βλεπω αγορια να κλαινε) τουλαχιστον αυτην την φορα ειναι σοβαρος ο λογος και οχι καποια βλακεια...... Ναι οντως η εκφραση του ειναι πολυ διαφορετικη απο αλλες φορες...... Μοιαζει πραγματικα σοκαρισμενος με αυτα που εμαθε....Ανυπομονω να μαθω την συνεχεια.... Οσο για τις baby pervy pics....

Oχι για Jiraya fans
Spoiler:

@ Goggeta SSJ6 πλακα πλακα και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι.... Γιατι κανεις δεν του λεει τπτ αυτου του παιδιου? Και πολυ περισσοτερο γιατι αυτο το παιδι δεν αναρωτιεται απο μονο του για τπτ ακομη και για πραγματα λογικα (πχ για τους γονεις του?).... Αυτες τις βλακειες κανανε στο Konoha και με τον Sasuke και ιδου ποια ηταν η καταληξη....Παλι καλα που υπαρχει και ο Madara και μαθαινουν και τπτ αυτα τα παιδια....ουτε το Royters να ητανε.... Στανταρ απο εκει θα ενημερωθει ο Naruto.... Γρηγορα ευκολα και πανω απο ολα αν χρησιμοποιησει και το MS του ο Madara θα ενημερωθει και παραστατικα με εικονιτσες ωστε να μπορεσει να τα καταλαβει και να τα αφομοιωσει πιο ευκολα......

#2682 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:45

Εμενα μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση η εκφραση στο προσωπο του,
Να σας πω την αληθεια δεν με νοιαζει πως κλαιει η γιατι αυτα ειναι κουραφεξαλα,απλα το αναφερω πιο πανω γιατι πιστευω οτι ειναι ενα μικρο hint απο τον Κισι για την εξελιξη του Ναρουτο και το λεω αυτο γιατι ειχε δηλωσει:Naruto has to grow up

Θα συμφωνίσω σε αυτό. Το πρόσωπό του δείχνει και πόνο (δάκρυα) και συνειδητοποίηση (παγωμένη έκφραση). Ναι, ο Naruto μεγαλώνει, αλλά πάντα γίνεται με αυτόν τον τρόπο: η παλιά γενιά (Jiraiya) σταματάει (βίαια) να έχει κάτω από την φτερούγα της την καινούρια και πρέπει τώρα αυτή τη σταθεί στα πόδια της.

Eπίσης, πάει ένας ακόμα αγαπημένος μου χαρακτήρας από το Naruto. Μα τί έχουν όλοι οι συγγραφείς και mangaka και σκοτώνουν τους αγαπημένους μου χαρακτήρες;; Συννενοημένοι είναι;;;

R.I.P. Jiraiya, I'll miss you.

Πολύ καλό Kishimoto-sensei. Περιμένω το chapter με αγωνία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 19 Ιούνιος 2008 - 15:16

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2683 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 14:59

Βρε iristella που στην ευχή πήγε πάλι το μυαλό σου.
Αφού και να κοίταγε δεν θα έβρησκε τίποτα. Η Tsunade ήταν flat-chested όταν ήταν μικρή (ή τουλάχιστον έτσι την έλεγε ο J).

Τέσπα. Έχει ήδη αρχίσει ο εσωτερικός πόλεμος στον Naruto. Σίγουρα θα αλλάξουν κάποια πράγματα στην συμπεριφορά του.

Αν όντως έχει καλό διάλογο με την Τενια, ανυπομονώ να τον διαβάσω.

PS: Λέτε τώρα που αλλάζει ο N, να το γυρίσει στην υγιεινή διατροφή. Λέτε να αρχίσει να τρώει χορταράκια του βουνού.
PS2: Ξέχασα να δώσω respect σε αυτούς που χαθήκαν "νωρίς" (λέμε τώρα). Από τις σημερινές εικόνες ανυπομονώ όσο τίποτα άλλο να δω κηδεία J.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2684 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 15:04

Oχι για Jiraya fans

Spoiler:

Σεβαστη η αποψη σου και καλα κανεις οπως και ολοι μας αλλωστε να μην τρεφεις συμπαθεια σε μερικους χαρακτηρες

opsssssss χτυπαει το κινητο μου

Jiraiya:Iristella σου ζητω συγνωμη που δεν ειμαι gay

:hahaha:

#2685 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 15:09

@ Jiraιya .... Συγχωρεμενος (επιτελους!):hahaha:
By the way hatake kakashi τι συνδεση εχεις που πιανει και με το υπερπεραν, για να βαλω και εγω που θελω να ρωτησω τον Itachi κανα δυο πραγματα?

Περα απο το αστειο πιστευω να καταλαβαινετε οτι δεν θελω να προσβαλω τους jiraiya fans και γι αυτο το βαζω και σε spoiler tag....απλα δεν τον πηγαινα μια τον τυπο.

fixed τα ορθογραφικα... Οχι για να μη λετε οτι δεν εχω σεβασμο για τους πεθαμενους....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 19 Ιούνιος 2008 - 16:58