Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 01:43

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 01:58

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 01:59
Επίσης ο hokage δεν αποφασίζει μόνος του αλλά και με βάση τους συμβούλους και κανείς τους δεν θα έδιωχνε τον Naruto. Η Tsunade που πίστεψε τον Naruto μάλλον θα καθόταν να πεθάνει παρά να τον διώξει. ΟΚ είπαμε να γράφουμ το πως θα θέλαμε να εξελιχθεί η ιστορία αλλά έχει και κάποιες αρχικές βάσεις που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Δεν μου άρεσε, το παράκανε ο τύπος...

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 03:03
OK την ρίχνει αναίσθητη χωρίς λόγο...
..
Oταν προκειται για την Sakura οσο ξυλο και να της δωσει ο Naruto δεν ειναι ποτε αρκετο και ποτε χωρις λογο.
Παντως εκτος απο κανα δυο κενα μου αρεσε η ολη ιστορια σαν ιδεα...τοσα χρονια ο naruto ειναι πλεον το αγαπημενο παιδι της Konoha...Θα ηταν καλο να συμβει κατι που να τον κανει να αμφιταλαντευτει και αυτος λιγο ηθικα. Κατι τετοιο θα τον βοηθουσε να καταλαβει λιγο περισσοτερο και την θεση στην οποια βρισκεται ο sasuke...που κατι τετοιο θα συμβει ουτως η αλλως οταν μαθει για τον θανατο του Jiraya αλλα θα το ενισχυε σαν συναισθημα,.Και θα δωσει και μεγαλυτερη αξια οταν τελικα αποφασισει να υπερασπιστει το χωριο εναντια στους akatsuki......
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 11:46
μια εκειι π λεει οτι ηταν αρρωστος ο ιτατσι,και αλλη μια εκει που δινει δυναμη στο ναρουτο..
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 11:48
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 12:22
Το επομενο τσαπτερ το περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον,
πιστευω πως σε 2 μερες το πολυ θα εχουμε αληθινα Σποιλερς
Επειδη ομως η αναμονη ειναι μεγαληλεω να βαλω ενα text που εγραψε καποιος για το επομενο τσαπτερ.
Δεν ειναι σποιλερ ουτε καν fakeαπλα ειναι μια προβλεψη η για να το πω καλυτερα κατι που ο ιδιος θα ηθελε να γινει,αν και οπως αναφερει ειναι
πολυ καλο για να ειναι αληθινο,εμενα μου αρεσε αρκετα στις γυναικες του φορουμ θα αρεσει ακομα περισσοτερο
Spoiler:
καποιος να το στειλει στον Kishi παρακαλω

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 13:03
Το επομενο τσαπτερ το περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον,
πιστευω πως σε 2 μερες το πολυ θα εχουμε αληθινα Σποιλερς
Επειδη ομως η αναμονη ειναι μεγαληλεω να βαλω ενα text που εγραψε καποιος για το επομενο τσαπτερ.
Δεν ειναι σποιλερ ουτε καν fakeαπλα ειναι μια προβλεψη η για να το πω καλυτερα κατι που ο ιδιος θα ηθελε να γινει,αν και οπως αναφερει ειναι
πολυ καλο για να ειναι αληθινο,εμενα μου αρεσε αρκετα στις γυναικες του φορουμ θα αρεσει ακομα περισσοτερο
Spoiler:
πολυ καλο και δεν βλεπω το λογο να απεχει απο το "αληθινο"
μακαρι να γινει ετσι. αν και εχω κατι ενστασεις ως προς τι απαντησεις θα πρεπει να δωθουν σε καποιες φρασεις μεσα στο εν λογω σεναριο
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 14:44
και δευτερον να δωσει ο ναρουτο το necklace?too much

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 15:34
μακαρι να γινει καπως ετσι.
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 12:32
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 12:39
Αργοτερα θα εοχυμε και αλλα
Spoiler:
το διαβασα και εγω και ειδα και αλλα,αν βρω κανα καλο θα το ποσταρω γτι μ φαινονται fakes

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 12:48

Λογικα σε λιγο θα ποσταρει και αλλα
Edit:Αν ολα πανε καλα σε 2 ωρες(+ τον χρονο για την μεταφραση) απο τωρα θα εχουμε ολο το text του τσαπτερ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hatake Kakashi: 11 Ιούνιος 2008 - 13:22
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 15:20
Παιδιά θέλω την αποψή σας για ένα θέμα!
Ο Kisame ουσιαστηκά θεορείται από τώρα νεκρός λόγω Suigetsu?
Μπα δεν νομιζω ενας Akastuki να τα τιναξει στο τοοοσο ευκολο..........Ας περιμενουμε ολο και κατι θα μαθουμε!!!
Ρε παιδες εχθες πηρα τους δυο τομους του Naruto στα ελληνικα απο την Anubis και ειδα κατι που ειχα ξεχασει....
Στην αρχη εκει που ο Naruto κλεβει το scroll απο τον 3o επειδη τον εβαλε εκεινος ο φλορο δασκαλος.....Ο 3ος λεει οτι δεν πρεπει να διαβασει ο κανενας το βιβλιο για τον λογο οτι αποκαλυπτει μυστικες τεχνικες που βοιθησαν στο να πιασουν τον δεμονα και μιλαει για τον προτο και τον 4ο Hokage...........
Aρα ο naruto πρεπει να παρει και να διαβασει και αυτο το scroll???

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!