Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2431 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 05 June 2008 - 20:07

εγω παντως θελω πολυ να δω τον yondaime οταν ηταν παιδι. εμοιαζε με τον naruto??? ηταν και εκεινος πλακατζης και ασχετος απο ninjutsu και μετα εγινε παντοδυναμος???
Posted Image

#2432 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2008 - 20:15

απο οτι εχει αναφερει ο Jiraya ο Minato ηταν αυτο το οποιο λενε παιδι - θαυμα και απο μικρος φαινοταν οτι θα γινει ενας πολυ δυνατος shinobi.

#2433 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 05 June 2008 - 20:24

μα και ο naruto φενεται οτι θα εξελιχθει σε πολυ δυνατο νιντζα. πολλοι τον εχουν πιστεψει και ξερουν την δυναμη του αλλα και ποσο πολυ ακομα μπορει να δυναμωσει.
Posted Image

#2434 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 June 2008 - 20:27

Αρχικά πιστεύω ότι ο 4ος είχε λίγο απ'όλα αλλά και τίποτα από όσους ξέρουμε.

Δεν πρέπει να είχε πολύ σχέση με τον Naruto. Πρέπει να ήταν κάπως σαν τον Kakashi χώρις το βάρος του ήρωα πατέρα ή σαν τον Sasuke χωρίς τα avenger complexes, πάντως όχι σαν τον Naruto (στον χαρακτήρα).
Το ότι ήταν genius είναι δεδομένο, όπως και το ότι δούλευε σκληρά.

Θέλω να τον φαντάζομαι ως έναν καλοβόλευτο άνθρωπο και κάπως ντροπαλό, ένα καλό παιδί που λένε. Πιστεύω ότι η μάνα του Naruto (στην οποία έμοιασε ως προς τον χαρακτήρα) ήταν πιο εξωστρεφής άνθρωπος. Αυτή τον πλησίασε, αυτός ανταποκρύθηκε και έτσι ταίριαξαν (ο ντροπαλούλης και η ξεπεταγμένη)....

(Αυτά μου ήρθαν τώρα που βγήκα από το μπάνιο και διάβασα το thread. Είδατε τι κάνει ένα καλό μπάνιο....)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2435 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 June 2008 - 20:28

δεν τον λες ομως ευκολα και παιδι θαυμα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2436 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2008 - 20:30

@ mihalakis21:ειπα εγω το αντιθετο??????Ρε παιδια απλα ειπα οτι δεν ειναι καμια ιδιοφυια ουτε οτι ειναι τελειως ηλιθιος ειπα ουτε οτι ειναι αχρηστος.....Αυτο που ισως τονισα ειναι οτι σε αντιθεση με τον Naruto ο Minato ηταν φυσικο ταλεντο.....του εβγαιναν πιο ευκολα τα jutsu. Τωρα αρχιζω και εχω τυψεις επειδη νιωθω λες και τον εχω καταθαψει τον αλεπουδιτσα,,,,Αφου τον συμπαθω......αληθεια....:emptyonexg1:
@ melkor... Ετσι τον ειχε χαρακτηρισει τον Μinato ο Jiraya οχι εγω....

#2437 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 05 June 2008 - 20:52

Από όσο θυμάμαι σε κοπιά φάση ο Jiraya είχε πει ότι ο Naruto μοιάζει ποιο πολύ στον χαρακτήρα με την μανά του παρά με τον πατερά του...και δίστιχος δεν ξέρουμε απόλυτος τίποτα για την μανά του.
Posted Image

#2438 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 05 June 2008 - 20:54

εγω παντως θελω πολυ να δω τον yondaime οταν ηταν παιδι. εμοιαζε με τον naruto??? ηταν και εκεινος πλακατζης και ασχετος απο ninjutsu και μετα εγινε παντοδυναμος???

παιδια εκει που μιλουσε με την τσουναντε ο τζιραια λεει οτι ο ναρουτο εξωτερικα ειναι ιδιος ο πατερας του αλλα απο χαρακτηρα ειναι ο ολόιδιος η μανα του!

#2439 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 05 June 2008 - 20:58

Αυτο ειπα και εγω αλλα με αλλα λογια @Kyuubi
Spoiler:

Posted Image

#2440 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 05 June 2008 - 21:17

Ο Ναρουτο επισης ειναι ολοιδιος ο Jiraiya μικρος,θυμηθειτε τα flashbacks πραγματικα η ομοιοτητα ειναι μεγαλη

#2441 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 05 June 2008 - 21:20

Ο Ναρουτο επισης ειναι ολοιδιος ο Jiraiya μικρος,θυμηθειτε τα flashbacks πραγματικα η ομοιοτητα ειναι μεγαλη

Αυτο ειναι πολυ υποπτο. Εγω εαν ημουν ο 4 θα ζητουσα DNA test.

Posted Image

#2442 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2008 - 21:23

Δεν προλαβε δυστυχως:hahaha::hahaha:Αλλιως αν εβλεπε την εξελιξη, ηταν σιγουρο.......:hahaha:

#2443 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 05 June 2008 - 21:23

LOL axxaaxaxaxaxxa

Δεν ειδες πως κοιταζε την Kushina o Jiraiya σαν ξερολοκουμο,μολις του ειπε ο τεταρτος οτι τον θελει να βαφτισει τον Ναρουτο

#2444 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 05 June 2008 - 21:25

Εμένα κάτι άλλο μου περνά από το μυαλό άλλα δεν έχω στοιχεί για να το υποστηρίξω (δίστιχος)...παντός ένα DNA τεστ δεν θα έβλαπτε:hahaha:
Posted Image

#2445 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 05 June 2008 - 21:58

Δεν ειδες πως κοιταζε την Kushina o Jiraiya σαν ξερολοκουμο,μολις του ειπε ο τεταρτος οτι τον θελει να βαφτισει τον Ναρουτο

Μα τον ειχε σαν γιο του. :hahaha:(μεγαλη ειρωνια)
Οσο για το βλεμα, "ελα να αγαπηθουμε darling" ηταν.

Posted Image