Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 28 May 2008 - 15:39
Posted 28 May 2008 - 15:49

Posted 28 May 2008 - 16:26
β) να χασει τελειως τον ελεγχο του nine tails και να αποσφραγιστει το kyuubi
αποφασισει οτι η εκδικηση δεν ειναι πιο σοβαρη και πεθανει υπερασπιζομενος τον φιλο του (πεφτει η θλιμμενη μουσικουλα, η εικονα του naruto και του sasuke ως παιδια να κρατιουνται χερι χερι, δακρυσμενοι sakura kakashi kai sai παρακολουθουν και τελικη σκηνη το headband του sasuke να πεφτει στο χωμα/ η εικονα του itachi να του απλωνει το χερι). Ετσι ο καλος naruto θα ζησει, ο sasuke θα αποχαρακτηριστει ως final villain και θα αποκτησει την καθαρση μεσα απο την αποκατασταση της σχεσης του με τον κολλητο του αλλα και την ειρηνη που τοσο ζητα (και εμεις μαζι του) μεσα απο τον θανατο , και εν τελει ο naruto θα εχει επιτυχει να σωσει την ψυχη και την υποληψη του φιλου του και θα γινει hokage............Αυτα!!! Αυτα τα τρια ειναι τα πιο λογικα finale βεβαια kishimoto ειναι αυτος κατι θα βρει να μας σοκαρει παλι (μπορει οπως ειπε ενα παιδι στο τελος να ανακυρηχτει ο orochimaru αγιος - ποτε δεν ξερεις)........
Posted 28 May 2008 - 16:33
Εκτος και αν στο τελος αλλαξει και καλα γνωμη και βλεποντας τον naruto να κινδυνευει Α) να πεσει στα χερια των akatsuki
β) να χασει τελειως τον ελεγχο του nine tails και να αποσφραγιστει το kyuubi
αποφασισει οτι η εκδικηση δεν ειναι πιο σοβαρη και πεθανει υπερασπιζομενος τον φιλο του (πεφτει η θλιμμενη μουσικουλα, η εικονα του naruto και του sasuke ως παιδια να κρατιουνται χερι χερι, δακρυσμενοι sakura kakashi kai sai παρακολουθουν και τελικη σκηνη το headband του sasuke να πεφτει στο χωμα/ η εικονα του itachi να του απλωνει το χερι). Ετσι ο καλος naruto θα ζησει, ο sasuke θα αποχαρακτηριστει ως final villain και θα αποκτησει την καθαρση μεσα απο την αποκατασταση της σχεσης του με τον κολλητο του αλλα και την ειρηνη που τοσο ζητα (και εμεις μαζι του) μεσα απο τον θανατο , και εν τελει ο naruto θα εχει επιτυχει να σωσει την ψυχη και την υποληψη του φιλου του και θα γινει hokage............Αυτα!!! Αυτα τα τρια ειναι τα πιο λογικα finale βεβαια kishimoto ειναι αυτος κατι θα βρει να μας σοκαρει παλι (μπορει οπως ειπε ενα παιδι στο τελος να ανακυρηχτει ο orochimaru αγιος - ποτε δεν ξερεις)........
ρε κοριτσια το Naruto δεν ειναι Bishounen ρομαντζο.
Ειναι shounen και τα καλα shounen εχουν καλες μαχες και οχι αυτα που περιεγραψες πιο πανω.
Επιτελους ο sasuke πηρε μια αποφαση πως θα χρησιμοποιησει τη δυναμη του και επιτελους και εμεις θα περιμενουμε πολλες και καλες μαχες.
Τι μας νοιαζει εαν ειναι καλος η κακος ο Sasuke η αμα τα βρει και τα φτιαξει με τον naruto.
Posted 28 May 2008 - 16:41
Ειναι shounen και τα καλα shounen εχουν καλες μαχες και οχι αυτα που περιεγραψες πιο πανω.
Επιτελους ο sasuke πηρε μια αποφαση πως θα χρησιμοποιησει τη δυναμη του και επιτελους και εμεις θα περιμενουμε πολλες και καλες μαχες.
Τι μας νοιαζει εαν ειναι καλος η κακος ο Sasuke η αμα τα βρει και τα φτιαξει με τον naruto.
MMM....ναι..... Κοιτα ουτε εγω ειμαι υπερ του ρομαντζου αλλα εκανα την προβλεψη με βαση αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα... Να σου θυμησω την περιπτωση του gaara και πως εκτυλιχθηκε, του kimimaro του haku με τον zabuza?το kakashi gaiden?τον sasori? H μηπως το πιο προσφατο παραδειγμα του itachi δεν συναδουν? Γενικα απο οσο το εχω καταλαβει το anime και το manga πραγματευονται την αξια της φιλιας. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι θα λειπει το πολυ ξυλο απο το ενδεχομενο σεναριο που εδωσα πιο πριν. Και παλι τονιζω οτι κανω μια προβλεψη, δεν προκειται για ευσεβη ποθο να εξελιχθει ετσι η υποθεση (αν και δεν θα με χαλαγε κιολας για να ειμαι ειλικρινης)
@Super sayian : σειρα της ειναι!!! (κριμα και την συμπαθω)
Edited by iristella, 28 May 2008 - 17:10.
Posted 28 May 2008 - 17:01
Posted 28 May 2008 - 17:37
Posted 28 May 2008 - 17:48
Όχι μωρέ, δε λέμε τίποτα τέτοιο! Ούτε το fanart που πόσταρα είναι έτσι! Γιατί δηλαδή η αξία της φιλίας να γίνει ρομάντζο; Απλά, λέμε ότι πιθανώς να γίνει το γνωστό:
Ένας: Δεν αγαπώ τη ζωή μου και θέλω να καταστρέφω!
Naruto: Όχι, δεν είναι έτσι, η φιλία αξίζει! *τον πλακώνει*
Ένας: *μελανιασμένος* Α, ναι έχεις δίκιο, τί ωραία που είναι η ζωή! *γίνεται καλός*
Τα γνωστά...

Και μιλώντας για fanart....... Naruto Therapy:

Και ξύλο; Ουυυ, χαμός θα γίνει!
Posted 28 May 2008 - 19:23
Καθε MS εχει 3 Τεχνικες σωστα? οπως για παραδειγμα ο itachi ειχε την amaterasu το tsukuyomi και τελος το susano.Kαι ο καθε uchiha με ms εχει ξεχωριστες ικανοτητες. Που σημαινει οτι και το MS flower power του sasuke εχει τον ιδιο αριθμο. δλδ τωρα ο sasuke αφου ο itachi του περασε και τις δικες του eye techniques εχει 6 (λετε γι αυτο να ειναι τοσο περιεργο)? και επιπλεον θα αρχισει και αυτος να τυφλωνεται???????
Posted 28 May 2008 - 20:07
Βασικά το κόβο να πηγαίνει η hawk team στην Konoha και εκεί μάλλον να προσπαθεί ο Madara να πάρει τον έλεγχο του Kyubi ή να σκοτώσει τον Naruto οπότε πλακώνει ο Pein που όλα τα νιώθει και τον καθαρίζει, δίνοντας έμμεσα την νίκη στον Kakashi (γιατί θα πρέπει να κάθετε να τις τρώει ο Madara για να χάσει).Οπότε ο Naruto αφού νικήσει τον Sasuke χωρίς τη χρήση του Kyubi(το οποίο ο Sasuke θα μπορούσε να ηρεμίσει) εξαντλημένος αναγκάζεται να το χρησιμοποιήσει εναντίον του Madara που απλά θα θέλει να τους σκοτώσει όλους(γιατί είναι CE), με αποτέλεσμα να δούμε πολλές ουρές. Θα πει και ο Naruto στον Sasuke τί του είπε ο Itachi(αν του είπε) και θα επιρεάσει τον Sasuke οπότε αφού τα σκεφτεί(ευκολόπιστος είναι) θα προσπαθήσει να ηρεμίσει τον Naruto-Kyubi (γιατί πιστεύω πως το να μπορείς να χρησιμοποιείς το Kyubi ακόμα και με τεχνική έχει κάποιο κόστος, αλλιώς θα του είχε πει ο Jiraiya να το κάνει συνέχεια).
Ω Shikamaru βλέπω το άστρο σου να λάμπει ξανά!!!!
Υ.Γ τώρα που το σκέφτομαι παίζει και να σβήσει με την hawk team...

Posted 28 May 2008 - 21:34

Posted 28 May 2008 - 21:53
Χμμμ εγώ υποψιάζομαι ότι υπαρχή περίπτωση να πάει να τους βοηθήσει ο madara και να αναλάβει προσωπικά την εκπαίδευση το Naruto (μάλλον κάνω μεγάλα όνειρα ε?)!!! Παντός κάτι μου μυρίζει ότι θα κανί με τον Kyuubi μέσα στον Naruto το τι ώμος δεν ξέρω πρέπει να βγουν λίγα chapter παντός πριν διαβάσω το 402 και μετά δεν μπορώ να πω τίποτα παρά να φαντάζομαι!
Ποιους να βοηθησει ο madara καλε? Αφου αυτος ειναι ο αρχικακος

Posted 28 May 2008 - 21:59

Posted 28 May 2008 - 22:29
Παντως ο Sasuke δεν παιζει να εχει δει ασπρη μερα στην ζωη του. Δεν ξερω εχω πολυ αλληλοσυγκρουομενα συναισθηματα γι αυτον τον χαρακτηρα. Απο την μια θελω να τον σαπισει καποιος στο ξυλο να ησυχασουμε αλλα απο την αλλη δεν θελω και να πεθανει κιολας.και οχι μονο για τον sasuke αλλα και για τον naruto που θα στενοχωρηθει αν χασει τον (κατ αυτον παντα ) φιλο του.(ο sasuke γραμμενο τον εχει)...Περα απο αυτο η απορια μου παραμενει :
Καθε MS εχει 3 Τεχνικες σωστα? οπως για παραδειγμα ο itachi ειχε την amaterasu το tsukuyomi και τελος το susano.Kαι ο καθε uchiha με ms εχει ξεχωριστες ικανοτητες. Που σημαινει οτι και το MS flower power του sasuke εχει τον ιδιο αριθμο. δλδ τωρα ο sasuke αφου ο itachi του περασε και τις δικες του eye techniques εχει 6 (λετε γι αυτο να ειναι τοσο περιεργο)? και επιπλεον θα αρχισει και αυτος να τυφλωνεται???????
οχι,1ον ολα τα ms μαλλον τις ιδιες τεχνικες εχουνε,απλα πρεπει να τις "ξεκλειδωσεις" κατα καποιο τροπο
2ον μια τεχνικη του περασε(μαλλον) ο ιτατσι και αυτη ειναι το αματερασου

Posted 28 May 2008 - 23:51