Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2056 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2008 - 13:21

Ασχετο:Neurο η υπογραφη σου δινει ρεστα....
Σχετικό:αναρωτιεμαι αν εχω αρκετο αποθεμα σε lexotanil

Αλήθεια δίνη ρέστα:blingeye2:??? Μην ανησυχείς έχω εγώ αν θέλεις να σε προμηθεύσω:riiight:...
Έχω μια προαίσθηση ότι αυτό που θα πει ο Jiraya στον Naruto είναι ότι ήταν ο γιος του 4 και θα μας δόση λίγα στοιχειά για τον πατερά του, για την μανά του κτλ και γενικός 4-5 chapter μάλλον θα μιλήσουν για αυτό:hero:...βεβαία πάντα μας μένη η απορία τι έγινε με τον φιλαράκο του Itachi τον Kisame δηλαδή...και θα φύγουν καμία 5 και από εκεί άμα το δήξη τελικά.
Posted Image

#2057 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 24 May 2008 - 15:00

Ενταξει δεν ηταν και τοσο ασχημο το συγκεκριμενο chapter.
Απο οτι φαινεται ο Sasuke εχει ψιλοσυνελθει για να δουμε τι θα αποφασισει απο εδω και περα.
Προσωπικα πιστευω οτι οι μερες του Danzo ειναι μετρημενες.

Posted Image

#2058 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 May 2008 - 15:24

Μου φαινεται οτι του ειπε κατι σχετικο με τον nine tails.... Κατι για ενα αλλο chakra και ενα κλειδι που του εδωσε. Μπορει και να του ειπε και κατι για τους γονεις του αφου ο naruto δεν φιλοτιμηθηκε να ρωτησει απο μονος του. Πιο πολλα δεν νομιζω γιατι δεν χωραγαν στο βατραχακι.
Μακαρι να συνηλθε ο Sasuke...και μακαρι να ψησει τον danzo ζωντανο με την amaterasu.

#2059 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 24 May 2008 - 15:44

βασικα πιστεβω το μανγκα μπαινει σχετικα σε μια τελικη ευθεια....

#2060 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2008 - 16:53

Ναι μια τελική ευθεία με περίπου 100 chapter έτσι οπός το κόβω:kakaka::kakaka::hehehe::hiding_something:

#2061 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 May 2008 - 16:56

Εμενα απο την αλλη μου φαινεται οτι θα το τραβηξουν ακομη αρκετα...Μπορει ενα απο τα μυστηρια να λυθηκε υπαρχουν ομως ακομη πολλα ερωτηματικα.

#2062 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2008 - 17:02

Για αυτό και είπα αλλά 100 chapter ότι θα υπάρξουν:bath:...παντός μέχρι να τελείωση θέλει πολύ ακόμα. Πρώτο πρέπει να μάθη την αλήθεια και ο Naruto 2 πρέπει να μάθη να ελέγχει την δύναμη του 3 να γίνει επιτέλους λίγο ποιο έξυπνος 4 να πάρουν τον Sasuke πίσω και πολλά αλλά…:nbleed:

#2063 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 24 May 2008 - 17:06

Εγω παντως τον Sasuke θεωρω οτι δεν θα μεινει ζωντανος μεχρι το τελος.
Και μπορει να τον καθαρισει και ο Naruto by the way.

Posted Image

#2064 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 May 2008 - 17:06

:hahaha:το 3 δεν το κοβω να γινεται.........Αμα δεν το κατεχεις το ζητημα εκ γεννετης αστο καλυτερα, και δυστυχως ο naruto το ρετιρε το εχει ακατοικητο. Παλι καλα που υπαρχουν ο Shikamaru και ο Neji και τον ξελασπωνουν ενιοτε........

#2065 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 May 2008 - 17:07

Εγω παντως τον Sasuke θεωρω οτι δεν θα μεινει ζωντανος μεχρι το τελος.
Και μπορει να τον καθαρισει και ο Naruto by the way.

Μην λες τετοια. Δλδ κριμα να εκλειψει η πιο τελεια clan το sharingan ειναι ολα τα λεφτα,,,,,,,,,,,,,

#2066 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 24 May 2008 - 17:17

:hahaha:το 3 δεν το κοβω να γινεται.........Αμα δεν το κατεχεις το ζητημα εκ γεννετης αστο καλυτερα, και δυστυχως ο naruto το ρετιρε το εχει ακατοικητο. Παλι καλα που υπαρχουν ο Shikamaru και ο Neji και τον ξελασπωνουν ενιοτε........

Ένταξη όνειρα δεν μπορώ να κάνω?:emptyonexg1:
Posted Image

#2067 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 24 May 2008 - 17:30

Για αυτό και είπα αλλά 100 chapter ότι θα υπάρξουν:bath:...παντός μέχρι να τελείωση θέλει πολύ ακόμα. Πρώτο πρέπει να μάθη την αλήθεια και ο Naruto 2 πρέπει να μάθη να ελέγχει την δύναμη του 3 να γίνει επιτέλους λίγο ποιο έξυπνος 4 να πάρουν τον Sasuke πίσω και πολλά αλλά…:nbleed:

και 5 να κανει και τπτ με την κακομοιρα την hinata....

#2068 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 24 May 2008 - 17:45

και 5 να κανει και τπτ με την κακομοιρα την hinata....

και 6 να πεθανει ο sasuke :riiight:

offtopic: neuro βαλε spoiler tag στην signature σου

#2069 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 25 May 2008 - 03:24

και 6 να πεθανει ο sasuke :riiight:

εγραψε :riiight::riiight:

#2070 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 25 May 2008 - 12:30

και 5 να κανει και τπτ με την sakura....

fixed :stubborn:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"