Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#2041 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 23 May 2008 - 16:18

Moυ φαίνεται θα σταματήσω το Naruto γενικώς.

#2042 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 23 May 2008 - 17:40

ο zetsu πρεπει να εχει φυτιες με το καλο το βοτανο που σε κανει να νιωθεις high (αν με πιανετε):hahaha::hahaha::hahaha:

Bρε σε πιανουμε αλλα δεν στελνει και τπτ να νιωσουμε και εμεις....:hahaha:

Καλο chapterακι δεν λεω αλλα με στενοχωρισε και εμενα με το ολο story του itachi αι να δουμε τι θα γηνει....

Μυριζομαι ουρες και μαλιστα πολυ συντομα....:P
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2043 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 23 May 2008 - 18:00

αντε να δουμε....

#2044 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 23 May 2008 - 18:28

Αμην και ποτε ολοι αυτο περιμένουμε!!!!!!!!!:congrats:

#2045 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 23 May 2008 - 18:37

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πει ο ποιητής:emptyonexg1:
Posted Image

#2046 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 23 May 2008 - 18:51

ναρουτο και ουρες. τωρα το πιανεις?

τεσπα, σιγα τον paladin νυφιτσα, γμτ δεν ειναι δυνατον. α, και καποιον που ειδα να λεει οτι ο ιτατσι εινα ιο πιο τραγικος χαρακτηρας σε ανιμε, ε νταξ αλλα ας μην υπερβαλλουμε ετσι?
ακομα και ετσι οπως τα λεει ο Μadara να ειναι, παρατραβηγμενο κα ικριμα γτ τον Ιτατσι τον γουσταρα ως κακο. παραηταν καφρος.

παντως, ολα τα σεναρια ειναι ανοιχτα τωρα για το τι θα κανει ο αγαπημενος μας Κλαψουκε.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2047 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 23 May 2008 - 18:56

ΑΑΑΑααααααααααααααα....αρα λοιπον αυτο που βγηκε δεν ηταν παρα μονο το Cursed Seal του ΟΡΟΤΣΙΜΑΡΟΥ!!! ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ......ο κανονικος ΟΡΟΤΣΙΜΑΡΟΥ ΖΕΙ μεσα στον ΚΑΜΠΟΥΤΟ!!!

ΤΙ στο καλο....ο ΙΤΑΤΣΙ κολλησε την ιδια αρρωστια απο τον Κιμιμαρο!!! LOL!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#2048 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 23 May 2008 - 20:27

ΤΙ στο καλο....ο ΙΤΑΤΣΙ κολλησε την ιδια αρρωστια απο τον Κιμιμαρο!!! LOL!!!

καλο:hahaha:
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2049 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 23 May 2008 - 21:07

Στο επομενο μπορει να εχει τις last words του jiraya. Aντε γιατι εχω πραγματικα κουραστει με τον σαζουκε...Ελπιζω να μην τον δουμε για πολυ καιρο:stubborn:

#2050 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 23 May 2008 - 21:28

Στο επομενο μπορει να εχει τις last words του jiraya. Aντε γιατι εχω πραγματικα κουραστει με τον σαζουκε...Ελπιζω να μην τον δουμε για πολυ καιρο:stubborn:

Σε πάω με 1000:kakashithumbup:...άδε να δούμε τον Naruto λίγο (και τον kyuubi βέβαιος βέβαιος:hehehe:) και ελπίζω να τον δούμε και λίγο ποιο έξυπνο επειδή με αυτό το σχεδόν 0 IQ αρχίζει να με κουράζει:burningbe3:.
Posted Image

#2051 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 23 May 2008 - 22:08

Φαντάζομαι τελείωσε το θέμα Σασουκε....στο επόμενο(η μεθεπόμενο) ή θα δείξει τι έγινε με τον Jiraya ή τον Naruto να τρέχει(τι πρωτότυπο!) να βρεί τον Σασουκε ή (επιτέλους) τον Κίσαμε να παλεύει...
Posted Image

#2052 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 23 May 2008 - 22:38

Πρώτα να μάθουμε τι έγινε με τον Jiraya...αλλά νομίζω ότι θα κανί το έξεις θα τελείωση την ιστορία με τον sasuke και στο τέλος θα δήξει το βατραχάκι του Ero-senin να το κρατάει η Tsunade...
Posted Image

#2053 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 May 2008 - 23:51

Ασχετο:Neurο η υπογραφη σου δινει ρεστα....
Σχετικό: Απο τη μια χαιρομαι που τελειωσε η uchihiαδα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα περασουν αλλα 2 η 3 τουλαχιστον chapters με τον naruto να κλαιει και να οδυρεται τη μια για τον sasuke την αλλη για τον jiraya (καλα ξεκουμπιδια by the way) και τουμπαλιν και αναρωτιεμαι αν εχω αρκετο αποθεμα σε lexotanil

#2054 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 23 May 2008 - 23:59

Ασχετο:Neurο η υπογραφη σου δινει ρεστα....
Σχετικό: Απο τη μια χαιρομαι που τελειωσε η uchihiαδα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα περασουν αλλα 2 η 3 τουλαχιστον chapters με τον naruto να κλαιει και να οδυρεται τη μια για τον sasuke την αλλη για τον jiraya (καλα ξεκουμπιδια by the way) και τουμπαλιν και αναρωτιεμαι αν εχω αρκετο αποθεμα σε lexotanil

υπομονη..τοσα τσαπτερς καναμε υπομονη λιγο ακομa:P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2055 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 24 May 2008 - 00:49

ελπιζω να δουμε συντομα το naruto να τουμπανιαζεται γιατι εχω βαρεθει να βλεπω ολο τα ιδια και τα ιδια πλην του rasen-shuriken.
Posted Image