Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1966 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 20 May 2008 - 21:45

Βασικα να την πω την αμαρτια μου απο τους τρεις Sanin η αδυναμια μου ηταν ο orochimarou. Αλλα οσον αφορα τον jiraya περα απο προσωπικους λογους που δεν τον χωνευω ο κυριοτερος ειναι ο εξης: τραβόλογαγε τον κακομοιρη τον ναρουτο πανω κατω επι τοσα χρονια και το μονο που του εμαθε ηταν το rasengan και αυτο πριν φυγουν απο το konoha. ο orochimarou τον sasuke τον εκανε κορυφη. το ιδιο και η tsunade την sakura. ο kakashi μεγαλυτερη προοδο σημειωσε με τον naruto σε μικροτερο διαστημα. Οσο για τον tobi και εγω στεναχωρηθηκα αφου ειναι good boy (λεμε τωρα).

Α!

Spoiler:

μη ξεχνας οτι ο jiraya ειπε στον naruto μην τολμησεις να χρησιμοποιησεις αυτο το jutsu και νομιζω δεν το εχει χρησιμοποιησει ακομα ο naruto.

ωντος ο tobi επρεπε να ειναι στην λιστα. ειναι καλο παιδι και γενικα εχει πολυ πλακα ειδικα αν τον δειτε στα video fun with akatsuki στο youtube.
Posted Image

#1967 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 20 May 2008 - 21:56

Προσφατο πολλ δεν εχει γινει απο το περιοδικο. Οποτε λογικο ειναι να μην υπαρχουν χαρακτηρες οπως Pain klp
Κ απ'οτι θυμαμαι το πολλ ειχε γινει κ πριν την εμφάνιση του Σασουκε.

αχ βρε Μιχαλακη, τωρα το καταλαβες? τοσο καιρο εχουμε σκυλιασει, που ο Κισι ακολουθει τις "προσταγες" του κοινου, το οποιο εχει κανει "θεο" τον Κλαψουκε.

πολυ παλια νεα

Το κυριως σεναριο ειναι γραμμενο απο πριν,οποτε δεν ακολουθει καμια προσταγη. Τωρα αν εσενα ή σε μερικους αλλους (μετρημένοι στα δάχτυλα ειστε) δεν αρεσει η τροπή που εχει παρει η ιστορια μπορειτε να σκυλιασετε οσο θελετε,το μανγκα δεν θα αλλαξει.

Γιατι η σειρα δεν εχει ακομα μετανομαστει σε Sasuke?

Θα ειχε πουλήσει πιο πολυ ετσι... Αναρωτιέμαι κ εγω γιατι δεν το εχουν κανει ακομα...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1968 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 20 May 2008 - 22:09

σόοοοορυ αλλά τί θα γίνει με τον σασόοοορι????:kakaka: κανένας δεν αναρωτήθηκε???
Μπορεί εγώ να είμαι τρελή αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τον έβαλαν σε τέτοια θέση....Μπροστά από Shikamaru...έλεος

άντε να πω για τον Deidara...καμιά φορά έσπαγες και πλάκα μαζί του...ο άααλλος...ξύλο απελέκητο (στην κυριολεξία)...καθόλου συμπαθητικός...:nosey:

να πω ότι ψηφίζουν με βάση τη δύναμη??? να πω ότι ψηφίζουν με βάση τη συμπάθεια??? (βλ. Iruka ) δεν ξέρω τί να πω....:sigh2: ας αποφασίσουν!!!!:chigau:

#1969 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2008 - 22:21

μη ξεχνας οτι ο jiraya ειπε στον naruto μην τολμησεις να χρησιμοποιησεις αυτο το jutsu και νομιζω δεν το εχει χρησιμοποιησει ακομα ο naruto..

οτι εχει μαθει απο τον jiraya ο ναρουτο το εχει χρησιμοποιησει
Spoiler:

εχω περιεργεια μεγαλη απο την αλλη να μαθω ποσα ειδη chacra εχει αυτο to kyuubi γιατι κατι μουρμουριζε ο Jiraya στις τελευταιες του ωρες και με μπερδεψε:orly:

#1970 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 20 May 2008 - 22:37

Υπάρχουν τόσα αναπάντητα ερωτήματα στα τελευταία 20-30 chapter που μας έχει κανί καρδιακούς :oo:(εγώ με τα χάπια είμαι...ε λέμε τώρα).Ο Ero-sennin όλο και κάποιο μυστικό θα είχε απλός πιστεύω ότι ο Naruto δεν θέλει να χρησιμοποίηση όλοι του την δύναμη για να μην τον κυριέψει ο Kyuubi και πληγώσει τους φίλους του:thatsit: (οπός έκανε με την Sakura…καλά να πάθη μονό naruhina:kakaka::kakaka::hehehe:)

#1971 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 20 May 2008 - 23:30

παντως ρε παιδια οσο και να γουσταρω τον Jiraya απο οτι φαινεται δεν εμαθε στο naruto και καμια imba τεχνικη.ολο κλωνους βγαζει...τπτ αλλο

ενω ο orochimarou εκανε τον sasuke imba.μπορει να εχει το sharingan o sasuke και να αντεγραψε απαγορευμενες τεχνικες αλλα γενικοτερα τον εκανε κορυφη οπως λεει και η iristella.

Edited by Ror0noa_Zoro, 21 May 2008 - 12:55.

#1972 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 May 2008 - 23:36

Βασικα ο Itachi δεν ειχε σκοπο...Καταλαβε κανεις για ποιο λογο πεθανε? Τι προσεφερε ο θανατος του ακριβως? Πηρε ο σασκε τα ματια? και?? Ο σασκε δεν μετραει μια.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Posted Image

#1973 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 20 May 2008 - 23:40

Βασικα ο Itachi δεν ειχε σκοπο...Καταλαβε κανεις για ποιο λογο πεθανε? Τι προσεφερε ο θανατος του ακριβως? Πηρε ο σασκε τα ματια? και?? Ο σασκε δεν μετραει μια.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

για να γινει ακομα πιο imba.:emptyonexg1::emptyonexg1:

#1974 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 21 May 2008 - 02:58

Κατσε τι λες τωρα πια ματια πιρε???

Μονο στον τομπι ανηγουν αλωστε το σχεδιο ειναι το σχεδιο που bro του δεν μπορει να εχει το ιδιο σχεδιο καθε uchiha εχει διαφορετικο...

Διαφωτιστεμε εαν εχω καπιο λαθος ημουν λιγο καιρο afk...:cry:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1975 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 21 May 2008 - 13:03

Κατσε τι λες τωρα πια ματια πιρε???

Μονο στον τομπι ανηγουν αλωστε το σχεδιο ειναι το σχεδιο που bro του δεν μπορει να εχει το ιδιο σχεδιο καθε uchiha εχει διαφορετικο...

Διαφωτιστεμε εαν εχω καπιο λαθος ημουν λιγο καιρο afk...:cry:

Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να μάθει να τα χρησιμοποιεί και με άλλους αντιπάλους...
Posted Image

#1976 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 21 May 2008 - 13:57

Ναι.......η παρουσια του Itachi δεν ειχε σκοπο....ΑΣΚΟΠΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....ο Σασκε δε μετραει μια μπροστα στον αδερφο του.....Τι πηγε και πεθανε να πουμε ο κωλομπαρας? Αφου οτι και να κανει ο σασκε θα ειναι κατωτερος.........ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Posted Image

#1977 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 21 May 2008 - 14:07

Δεν γηνετε το δικο του ms να ειναι ιδιο με του bro του....
Ο καθε uchiha εχει το δικο του!!
Τωρα εαν μπορει να χρησιμοπιοιση το amaterasu αλλο θεμα αυτο για εμενα ισως να μαθει να χρησιμοπιοι οποτε αυτο θελει αλλα τα ms του itachi δεν γηνετε να τα εχει...
Αλλιως υπαρχη κενο.......πως εχει τα ματια του bro του αφου δεν του πηρε τα ματια???(αλλο πραγμα να του αδωσε μια Α' προστασια ο itachi και αλλο να τα εχει παρει)

Εγω πιστευω οτι θα ανηξει και το δικο του ms και τοτε ισως εαν κοντρολαρη το ms του itachi να καταφερει να μην τυφλωνετε και ο ιδιος και εε και μετα δεν χριαζετε να μαθουμε τπτ αλλο για τον sasuke...
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1978 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 21 May 2008 - 16:20

Pics

Συγχωρεστε με αλλα ο Σασουκε στην πρωτη εικονα ειναι σαν τον κοργιαλα ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑ
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Το τσαπτερ απο οτι καταλαβα ασχολειται με αυτο
Spoiler:

#1979 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 21 May 2008 - 16:43

Pics

Συγχωρεστε με αλλα ο Σασουκε στην πρωτη εικονα ειναι σαν τον κοργιαλα ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑ
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οντως τωρα που το λες εχεις δικιο Kakashi.:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Posted Image

#1980 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 21 May 2008 - 16:48

Πάνω που πήγαινα να πω ότι η Ευρυδίκη του λείπει! :hahaha: