Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1666 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 05 May 2008 - 21:50

OK Thanks!!!!
Posted Image

#1667 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 05 May 2008 - 23:28

Απο την μια λεω οτι ο kakashi πρεπει να ειναι ο επομενος hokage μιας και ΑΠΛΑ τα σπαιderman!!!!Απο την αλλη εχει δικαιο ο φιλτατος kakashi το kage στο naruto δεν ειναι και τοοοοσο καλο με την μια μικρενη η γραμη της ζωη σου:P

Αι να δουμε παντος και εγω οπως το κοβο δεν της μενουν και πολλα ψωμια την tsunade!!!...

Βασικα ο kishi δεν την παλευει καστανο εχει σκωτοσει τον jiraya μαλλον θα καθαρισει και την tsunade(κατα την ταπινει αποψη μου παντα)!!! Και ο final θα ειναι κανα fusion με ο Oro με τον Kabuto με τιποτα c_ck rings ελεος....:hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1668 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 06 May 2008 - 00:27

Απο την μια λεω οτι ο kakashi πρεπει να ειναι ο επομενος hokage μιας και ΑΠΛΑ τα σπαιderman!!!!Απο την αλλη εχει δικαιο ο φιλτατος kakashi το kage στο naruto δεν ειναι και τοοοοσο καλο με την μια μικρενη η γραμη της ζωη σου:P

Αι να δουμε παντος και εγω οπως το κοβο δεν της μενουν και πολλα ψωμια την tsunade!!!...

Βασικα ο kishi δεν την παλευει καστανο εχει σκωτοσει τον jiraya μαλλον θα καθαρισει και την tsunade(κατα την ταπινει αποψη μου παντα)!!! Και ο final θα ειναι κανα fusion με ο Oro με τον Kabuto με τιποτα c_ck rings ελεος....:hahaha:

το οτι η Τσουναντε παει για σκοτωμα το πιστευω και εγω :emptyonexg1:
Αλλα λετε να παει και αυτη στον παιν να φαει τη κρυα τσαπου
και μετα να μαθει και για τους 2 μαζοι ο Ναρουτο και να κανει πιο μεγαλο power boost??:wis:

αχχ τη καλα σιγα σιγα πεθενουν ολοι να τελιωνουμε γτ ο ναρουτο εχει να αποδιξει πολλα γτ τον εχουν φαει οι κλικες τον Ακατσουκι και των Ουτσιχα και εχει γινει ο ποιο ΤΖΙ ΤΙ ΠΙ ...

Posted Image

#1669 Ror0noa_Zoro

Ror0noa_Zoro

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 06 May 2008 - 00:41

papous: (αχχ τη καλα σιγα σιγα πεθενουν ολοι να τελιωνουμε γτ ο ναρουτο εχει να αποδιξει πολλα γτ τον εχουν φαει οι κλικες τον Ακατσουκι και των Ουτσιχα και εχει γινει ο ποιο ΤΖΙ ΤΙ ΠΙ ...)

δικιο εχεις.

#1670 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 06 May 2008 - 11:11

Αυτός που θα πεθάνει στο τέλος θα ναι ο Sasuke, γιατί το να κάνει restore το clan του χλωμό το βλέπω :hahaha:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1671 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 06 May 2008 - 12:34

Και εγω θελω να πεθανει ο Sasuke.Θα ειναι ξενερα να ξαναπαει στην κονοχα και να ζησουν μια χαρα με το Naruto.

#1672 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 06 May 2008 - 13:39

ο sasuke ας πεθανει. ελπιζω ομως να μην εχει πεθανει και ουτε να πεθανει ο itachi.itachi FTW
Posted Image

#1673 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 06 May 2008 - 15:20

ο sasuke ας πεθανει. ελπιζω ομως να μην εχει πεθανει και ουτε να πεθανει ο itachi.itachi FTW

αφού τα πάμε,Itachi finito,died,ψόφησε πως το λέμε:wis:
Posted Image

#1674 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 06 May 2008 - 16:30

αφού τα πάμε,Itachi finito,died,ψόφησε πως το λέμε:wis:

Σιγουρα ο mihalakis μας αναφερετε στο γεγονος οτι με τον kishimoto ποτε δεν ξερεις γιατι και νεκρους αναστενει!!!:D
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1675 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 06 May 2008 - 17:14

Και εγω πιστευω οτι ο Sasuke στο τελος θα δει τα ραδικια αναποδα για να δωσει το manga ενα διδακτικο χαρακτηρα.
Ο Sasuke ειναι ο κλασσικος τραγικος ηρωας:
1.Συμμαχησε με τη σκοτεινη πλευρα της δυναμης για να γινει δυνατος (Orochimaru).
2.Τη ζωη του την εχει αφιερωσει στην εκδικηση.
3.Αφου δεν γουσταρει τις γκομενες πως μπορει να αναστησει τη φυλη του.

Οπως γνωριζουμε για καθε εγκλημα υπαρχει και μια τιμωρια και του Sasuke η τιμωρια ειναι ο θανατος.

Υ.Ιδεα για να αναστηθει ο Itachi:
Ο Orochimaru μπορει να εχει κρατησει δειγματα DNA

Posted Image

#1676 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 06 May 2008 - 17:15

ενταξει μηπως το παρατραβατε λιγακι?...:bahhh:
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1677 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 06 May 2008 - 17:21

Κοιτα οτι ο kishi θα φαι τουλαχιστον 6-7ηρωες στο naruto το εχω πολυ σιγουρο το θεμα ειναι πιους???

Φανταζεσε να σκοτωσει καναν kakashi............. θα γηνει πορεια για να τον αναστησει στο επομενο μανγα asap!!!:P
Posted Image

#1678 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 06 May 2008 - 17:37

Κοιτα οτι ο kishi θα φαι τουλαχιστον 6-7ηρωες στο naruto το εχω πολυ σιγουρο το θεμα ειναι πιους???

Φανταζεσε να σκοτωσει καναν kakashi............. θα γηνει πορεια για να τον αναστησει στο επομενο μανγα asap!!!:P

Λιστα με τους μελλοθανατους
1.Sasuke = go and die bitch
2.Tsunade = why not?
3.Pain εχει αποδοση 1.02
4.Μadara δεν δεχονται στοιχηματα
5.Orochimaru = Θριαμβευτικη επιστροφη και ξανα θανατος?
Καλα ο τυπος εχει γινει σαν τον Bruce Willis Hard to die.
6.Sakura αμα πεθανει ο Sasuke μπορει και να την ερθει καμια τρελη ιδεα.
7.Yamato. Οταν πεθανει ο Madara δεν εχει πια λογο να υπαρχει στο manga.

O Kakashi δεν χρειαζεται να πεθανει.
Ναruto χωρις Kakashi δεν γινεται.

Posted Image

#1679 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 06 May 2008 - 17:38

Αυτό δεν είναι τίποτα, όταν πέθανε ο Itachi έγινε χαμός σε όλα τα Naruto forums κανείς δεν μπορούσε να το δεχτή αλλά σιγά σιγά όλοι το δέχτηκαν στο τέλος. Βάζω στοίχημα ότι το ίδιο θα γινόταν και με τον kakashi αν ποτέ πέθενε :nosey:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1680 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 06 May 2008 - 18:05

Μπα η Sakura δεν πεθαινει με τιποτα δηλαδη τι φταιει ο κακομοιρης ο Naruto μολις απεκτησε φιλους και 1 τελευταιο συγγενη που ειχε ο κισι αρχισε να τους σφαζει .:uhh: