Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#931 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 May 2008 - 14:57

μπορείτε να μου εξηγήσετε που αυτό
κολλάει με τα anime lolis?

Το πρωτο ποστ του thread starter αναρωτιοταν για την κοινωνικη προεκταση/πηγη του φαινομενου lolicon στην ιαπωνικη κοινωνια, αρα μια τετοια συζητηση για την σημερινη κοινωνια δεν ηταν off topic.

Βεβαια καποιοι χρησιμοποιησαν εκφρασεις λαικης αγορας, αλλα οπως ειπα αυτο θα διορθωνοταν αμα απλα σοβαρευατε την κουβεντα χωρις την χρηση επιθετικοτητας..
Posted Image

#932 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 May 2008 - 15:00

ξαναλέω

είδες επιθετικότητα από τα μέλη του anime.gr? δε νομίζω

είδες από άλλα μέλη; report, κανονίστε τα με ΠΜ κτλ
μην κοντράρεστε στα τόπικ ώστε να μένουν καθαρά και ον τόπικ

δύσκολο όμως να μην έχει κανείς την τελευταία κουβέντα

#933 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 May 2008 - 15:07

ξαναλέω

είδες επιθετικότητα από τα μέλη του anime.gr? δε νομίζω

είδες από άλλα μέλη; report, κανονίστε τα με ΠΜ κτλ
μην κοντράρεστε στα τόπικ ώστε να μένουν καθαρά και ον τόπικ

εγω προσωπικα για τα δικα μου σχολια δεν ενιωσα καποια επιθετικοτητα... αλλωστε δεν ειπα κατι κακο στο εν λογω thread...

υπηρξε ομως εντονος χλευασμος απο καποιους (μορφη επιθετικοτητας) για πολλα απο τα ποστ η ακομα και για τη γενικη θεματολογια του thread.

Απλα αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι καλο ειναι να γινεται μια προπαθεια να λυνονται οι παρεξηγησεις και να γινονται κατανοητα τα thread αντι να πεφτει με την πρωτη αντιδραση λουκετο.
Posted Image

#934 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 27 May 2008 - 15:08

Το κουρασατε το θεμα....ελεος πραγματικα....ξεκολλατε μερικοι.....

Και Erisabetsu αν εχεις προβλημα με καποιον υπαρχουν ξερεις και τα Pm η το msn να ξεμαλλιαστειτε οσο θελετε.......αν σε χαλαγε το θεμα απλα μην ασχολεισε και προσπερασε και αν οπως λες εχεις κακες αναμνησεις απο τετοια περιστατικα λυπαμαι πραγματικα αλλα δεν μπορεις να κατηγορεις αλλους γιαυτο λες και σου φταιει ο καθενας.....

Το γεγονος και μονο οτι ενω το θεμα σου προκαλει αποστροφη οπως ισχυριζεσαι και παρολα αυτα συνεχιζες να μπαινεις πετωντας ατοπες κατηγοριες με κανουν να υποθεσω πως θελεις να ασχολουνται ολοι μαζι σου....

τελος παντων...προτεινω να ληξει εδω......
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#935 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 May 2008 - 15:18

Το κουράσαμε το θέμα παιδιά

Δύσκολο όντως. Αλλά από την στιγμή που κλειδώθηκε το thread, δεν υπάρχει λόγος να το παιδεύουμε το θέμα, δεν πρόκειται εξ' άλλου να αλλάξει κανένας γνώμη. Εξ' άλλου το παρόν thread χρησιμεύει για να λέμε τι μας ενοχλεί στο forum, όχι για να συνεχίζουμε συζητήσεις κλειδωμένων threads.

Για επιπλέον προσωπικές διαμάχες/μαλλιοτραβήγματα, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα PMs και το MSN
;)

Edited by Phantom Duck, 27 May 2008 - 18:13.

E5VV38U.jpg

#936 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 27 May 2008 - 16:30

Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις φευγω απ το πισι μου για πέντε λεπτά, αν όταν γυρίσω θέλω να ποστάρω, δεν είμαι πια logged in... Και αν μου πάρει πάνω από πέντε λεπτά να γράψω μια απάντηση, για να την ποστάρω πρέπει να ξανακάνω log in...Είναι φυσιολογικό αυτό; Δηλαδή όση ώρα περνάω στο φόρουμ την περνάω συνήθως ως guest...:emptyonexg1: Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον με βοηθήσει... Ελπίζω να μην είμαι off topic...

#937 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2008 - 16:44

Εκεί που δίνεις τα στοιχεία σου, έχει ένα κουτάκι που λέει "Remember me". Επιβεβαίωσε ότι είναι checked. Αν το πρόβλημα επιμένει, μάλλον ο browser σου δεν δέχεται cookies από το anime.gr.

Και όχι, δεν είσαι off-topic. Αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα on-topic posts που βλέπω εδώ μέσα. >.>

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#938 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 27 May 2008 - 19:12

Αυτο που με ενοχλει σ'αυτο το forum ειναι οτι υπαρχουν πολυ καλα αφιερωματα σχετικα με Disney τα οποια θαβονται στο off topic.
Απλα σαν φαν του ειδους θα ηθελα να σας προτεινω εαν θα μπορουσατε καποια στιγμη να κανετε μια ξεχωριστη κατηγορια στο forum σχετικα με Disney, Marvel, DC etc.
Συγνωμη εκ των προτερων εαν το αιτημα μου ειναι παραλογο.

Posted Image

#939 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2008 - 19:16

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Ένα subforum για comics εκτός Ιαπωνίας κι ένα αντίστοιχο subforum για animation θα ήταν πολύ χρήσιμα. Είναι όντως κρίμα τέτοια threads να θάβονται στο off-topic. Expect them, sooner or later. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#940 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 27 May 2008 - 19:22

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Ένα subforum για comics εκτός Ιαπωνίας κι ένα αντίστοιχο subforum για animation θα ήταν πολύ χρήσιμα. Είναι όντως κρίμα τέτοια threads να θάβονται στο off-topic. Expect them, sooner or later. ^^

Αυτα ειναι καλα νεα θα ελεγα:congrats:.

Posted Image

#941 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 27 May 2008 - 19:28

εμένα με ενοχλούν αυτά τα αρνία που έχουν μείνει ακομα όταν μπένω στο site!:bleh:
Η αλήθεια είναι οτι από πριν δε τα συμπαθούσα.....
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#942 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 28 May 2008 - 13:10

Αυτο που με ενοχλει σ'αυτο το forum ειναι οτι υπαρχουν πολυ καλα αφιερωματα σχετικα με Disney τα οποια θαβονται στο off topic.
Απλα σαν φαν του ειδους θα ηθελα να σας προτεινω εαν θα μπορουσατε καποια στιγμη να κανετε μια ξεχωριστη κατηγορια στο forum σχετικα με Disney, Marvel, DC etc.
Συγνωμη εκ των προτερων εαν το αιτημα μου ειναι παραλογο.

Το έχουμε στα υπ' όψιν μας, όχι μόνο για τα Disney αλλά γενικά για κόμικς/animation εκτός Ιαπωνίας. Γενικά μιας και αυξανόμαστε συνεχώς και δημιουργούνται νέα threads, υπάρχουν πολλά sections που θέλουν αλλαγή. Αυτό βέβαια είναι πάρα πολύ χρονοβόρο να γίνει μιας και πρέπει να "οργώσουμε" όλο το forum :fromabove:.
Πάντως αργά ή γρήγορα θα γίνουν μερικές αλλαγές στο forum

E5VV38U.jpg

#943 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 28 May 2008 - 13:19

Αφού έχει αναφερθεί κι άλλες φορές ότι εσείς οι υπάρχοντες έχετε πολύ φόρτο εργασίας προκειμένου να συντηρήσετε το φόρουμ ,γιατί δεν διορίζετε και άλλους admins ή ότι άλλο χρειάζεται;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#944 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 May 2008 - 13:28

Αφού έχει αναφερθεί κι άλλες φορές ότι εσείς οι υπάρχοντες έχετε πολύ φόρτο εργασίας προκειμένου να συντηρήσετε το φόρουμ ,γιατί δεν διορίζετε και άλλους admins ή ότι άλλο χρειάζεται;

Δεν ειναι τοσο ευκολο... Οι υποψηφιοι πρεπει να περασουν πρωτα απο ΑΣΕΠ, τεστ δεξιοτητων, κτλ..

Spoiler:

Posted Image

#945 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 28 May 2008 - 13:55

ναι

είμαστε κλίκα