Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#76 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 April 2007 - 09:02

Kαλα ναι αυτό συμβαίνει όλοι για αγόρι σε περνάνε το ίδιο και μένα σε ένα άλλο φόρουμ λολλ

#77 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 23 April 2007 - 14:35

Με ενοχλει που ο Dante80 γραφει μονο με Bold

:nod:

u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#78 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,517 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 23 April 2007 - 14:50

This is bold...

This is not bold...

:wis:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#79 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 23 April 2007 - 14:55

This is bold...

This is not bold...

:wis:

Τοτε αλλαξε την comic την σιχαινομαι...

(anyway δικιο εχεις λαθος μου, νομιζα οτι ηταν Bold:uhh:)
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#80 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 23 April 2007 - 15:05

Τοτε αλλαξε την comic την σιχαινομαι...

(anyway δικιο εχεις λαθος μου, νομιζα οτι ηταν Bold:uhh:)

με ενοχλει που ενω περιμενα πως και πως να δω "παλιους" γνωστους,αυτοι επιδιδωνται στο ευγενες αθλημα του Trolling.
butter -trolling.

Posted Image

#81 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 April 2007 - 16:00

με ενοχλει που ενω περιμενα πως και πως να δω "παλιους" γνωστους,αυτοι επιδιδωνται στο ευγενες αθλημα του Trolling.
butter -trolling.

ναι αλλα γουσταρεις.

#82 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 23 April 2007 - 23:51

Με ενοχλούν κάποιοι που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, βιάζονται να παρατήσουν μια σειρά (δηλαδή όλο λένε ότι θα την παρατήσουν αλλά συνέχεια γράφουν και από ενα post για κάθε καινούργιο episode), και που παντά θέλουν να το πάιξουν ότι έχουν μια άποψη η οποία πάντα είναι αρνητική. Εντάξει ρε φίλε έχεις πείρα, αλλά άσε εμάς που δν έχουμε να απολαύσουμε το episode και να μην προσέξουμε οτί του τάδε του πετούσε η τρίχα από τα μαλλιά (DEATH TO THE CREATORS << ) και μην μας ξενερώνεις...
Και όταν λέτε: "Σιγά, υπάρχουν τόσα anime να δω, με το Χ θα ασχολούμαι"
Τότε 1) Μην ασχολήσαι, μην μας το λές
2) Έλα αφού ξέρω όταν θα βγεί το καινούργιο episode υποτίθεται ότι δεν ασχολήσαι αλλά κάτι θας μας γράψεις...
3) Μας το έχεις πεί βλέπεις anime με βαθύτερο νόημα (μόνο και μόνο για να το λές και να το παίξεις σοβαρός)

Δηλαδή λές και δεν γίνεται να δείς το episode (αν βέβαια θελεις.....δηλ όλοι αυτοί που λένε παρατάω το naruto θέλουν να δουν την συνέχεια, αυτά όλα έιναι βλακείες...) να γουστάρεις, να μην κάτσεις να ψάξεις τα αρνητικά (κάποιοι πραγματικά σπαταλάνε χρόνο για να βρούν τα αρνητικά), γιατί έκατσες να το δεις για να περάσεις καλα όχι για να μας κάνεις και καλά review... Και άν δεν σου άρεσε το anime (δεν είναι κακό να μας πείς τη γνώμη σου) άρχισε να βλέπεις ένα άλλο πού θα σου αρέσει

Όσο για εμένα, θα συμφωνήσω με τον DRD, επειδή και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό και πραγματικά μου τη σπάει. Μερικοί μπορούν να μην τους αρέσει τίποτα μα τίποτα. Μπορεί να σου λένε ότι βλέπεις απλώς μια μετριότητα, αλλά να έρχονται να κάνουν posts για τη μετριότητα. Εγώ, όταν δε μου αρέσει κάτι αλλά θέλω να το συζητήσω, πάω, το λέω μια φορά και δε συνεχίζω. Συνήθως δηλαδή αυτό κάνω.

Αλλά και πάλι, είμαι πολύ δεκτική απ' ότι φαίνεται, γιατί συνήθως τα άνιμε που βλέπω μου αρέσουν. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα ξεκινούσα να βλέπω κάτι χωρίς να ξέρω περί τίνος πρόκειται.

~ Storm ~

Καταλαβαινω οτι μπορει καποιος ενδεχομενως να εκνευριζεται απο καποια αρνητικη αποψη για καποιο anime που του αρεσε,αλλα απο την αλλη,αν καποιος εκφραζεται με επιχειρηματα,καλο θα ηταν η αποψη του να κριθει με βαση τα επιχειρηματα,και οχι με βαση τη θεση που παιρνει.Επισης,αν μην ξεχνατε,πως ο σωστος διαλογος θελει και αντιλογο,και μπορει να ειναι καλο ενα θεμα στο οποιο ολοι εκφραζονται θετικα για το ''υπο εξεταση'' anime αλλα,τουλαχιστον imo,καλυτερος διαλογος ειναι αυτος κατα τον οποιο αντιπαρατιθενται δυο (ή περισσοτερες) διαφορετικες αποψεις.
Και για να μην παρεξηγηθω,δεν θελω να υπερασπιστω το υφακι που ενδεχομενως να εχει καποιος-να ξεκαθαρισω οτι (παρολο που ειναι εμφανεστατο το σε ποιον αναφερεται ο DRD) δεν εχω διαβασει τα σχετικα posts-ουτε την τακτικη του να κανει log in και μετα το log out να μετραει το σε ποσα ατομα την ''ειπε'' (πραγμα που και εμενα με ενοχλει) αλλα οπως ειπα και παραπανω,ας κρινουμε τα post με βαση τα επιχειρηματα που (ενδεχομενως να) περιεχουν και οχι με βαση τον σκοπο τους ή την πλευρα με την οποια τασσονται.

ΥΓ.Δεν κολλαει,αλλα ηθελα να χρησιμοποιησω μερικα απο τα νεα emoticons:wis::wooi2::aaacf4:

#83 kenji

kenji

Arbeit macht frei

• Members
  • 82 posts

Posted 24 April 2007 - 00:31

Προς admins. Σχετικά με την μπάρα κάτω. Για το checkit θα πρότεινα αυτό το εικονίδιο Posted Image και στα 4 καλό θα ήταν να προσθέτατε μέσα στο image tag aling="middle" γιατί το del.icio.us και το chekcit φαίνονται λίγο "πεσμένα".

Λεπτομέρεις θα πείτε αλλά μιας και κάνετε τόσο καλή δουλειά, το παραπάνω υπόθεση 1 λεπτού είναι.
1million4disability: Υπογράψτε για την άρση των διακρίσεων εις βάρος των αναπήρων στην ΕΕ
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr
Posted Image

#84 spyo

spyo

Το αρνι τσιμπιτσι

• Members
  • 540 posts

Posted 26 April 2007 - 23:39

το μπλε χρωμα . ολα ειναι μπλε :(

#85 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 April 2007 - 00:09

Τι θέλεις, πράσινο ? :P :nanana:

E5VV38U.jpg

#86 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 27 April 2007 - 00:22

Με "ενοχλεί" του οτι ενώ έχουμε ωραίο καναλάκι(ωραίο lp stavendo έχω λέω...) στο mirc κανείς δεν μπαίνει. Το offtopic έχει φτάσει 3εκατομύρια απαντήσεις να πούμε.
Δεν είμαι ο τύπος του φανατικού chatakia αλλά αναγκαστικά είμαι μέσα για άλλους λόγους.
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#87 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 April 2007 - 08:31

μου τη σπάει που όποτε έμπαινα στο Irc δεν ήταν κανένας μέσα και έτσι μιλούσα μόνη μου.

#88 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 April 2007 - 13:51

μου τη σπάει που όποτε έμπαινα στο Irc δεν ήταν κανένας μέσα και έτσι μιλούσα μόνη μου.

να πας σε γιατρο να το κοιταξεις.

Posted Image

#89 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 April 2007 - 19:38

να πας σε γιατρο να το κοιταξεις.

:6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754::6f428754:
P.O.M is back :) Επιτέλους ο Πομ γύρισε στον παλιό καλό εαυτό του.

#90 Gonzo

Gonzo

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 02 May 2007 - 16:45

Που δεν μπορώ να βρω τα emoticons γκρρρ .
Posted Image