Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:21
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:24
προσπαθουμε να διασκεδασουμε you know
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:25
τρολάρω άρα υπάρχω
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:29
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:32
Ελπιζω να καταλαβατε σε ποιους απευθυνομαι,
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:34
hontoni gomenasai mono αλλά δν τ απάντησα μετά ='[ σνιφ κ κλαψ ( i know ότι δν πήγαινε μόνο σ μένα)

"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:38
Coming soon - νέο feature του .aNiMe//GR:με ενοχλει που δεν υπαρχει καμια ενημερωση για trolling, π.χ. που μαλλιοτραβιουνται,κλπ.
προσπαθουμε να διασκεδασουμε you know
Live RSS feeds για trolling threads.
Γιατί εδώ στο .aNiMe//GR ακούμε τις επιθυμίες των χρηστών μας.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:41
Coming soon - νέο feature του .aNiMe//GR:
Live RSS feeds για trolling threads.
Γιατί εδώ στο .aNiMe//GR ακούμε τις επιθυμίες των χρηστών μας.Spoiler:
Άμα είναι να πάρω xp το φτιάχνω εγώ.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 02:49
ουτε σπαμμινγκ εκανα ουτε τρολλινγκ
μαθετε λιγη μπαλιτσα επιτελους
ρωτηστε την nighteyes αν της εστειλα πραγματι pm για να της εξηγησω κατι πανω στα γραφομενα μου
οταν θα τρολλαρω θα το παραδεχτω ο ιδιος
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 03:18
Δηλαδή... τα trolls ΔΕΝ αποτελούν χρήστες που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες του forum.ξερετε εστω τη διαφορα μεταξυ τρολλ και μελους που δεν συμμορφωνεται με τους κανονες του φορουμ??

ITT: Troll που αποκαλύφθηκε με το καλημέρα πως μπήκε για να trollάρει, και τσατισμένος αρνείται την αλήθεια.
Troll harder next time, брат.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 04:01
η μηπως υπαρχουν κι αλλες?
επισης ποιο καλημερα ρε κακομοιρη?
σημερα ποσταρα πρωτη φορα?εισαι και μοντ τρομαρα σου...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 04:25
δεν μου λες αστερι μου οποιαδηποτε μορφη μη συμμορφωσης στους κανονες του φορουμ ειναι τρολλινγκ?
η μηπως υπαρχουν κι αλλες?
επισης ποιο καλημερα ρε κακομοιρη?
σημερα ποσταρα πρωτη φορα?εισαι και μοντ τρομαρα σου...
Οκ μισό να βάλω τη στολή του captain obvious... Έφαγα και κατι παραπάνω το Πάσχα και μου ρχεται στενή...
Α ναι ρε παιδιά είναι φανερό...Μα πώς δεν το ειδαμε πιο πρίν! Το παιδί το αδικήσαμε...Μπήκε μετά από τόσο καιρό στο φόρουμ για να πει την άποψη του.Το γεγονός ότι πριν είχε μπει και κάποιος άλλος, τον οποίο σαφώς και (δεν) τον ξέρει είναι απλά μια σύμπτωση...Και ότι το έκανε προκλητικά και αυτό μια διαβολική συμπτωση...Μα κοίτα να δεις...Τόση αδικία δεν την χωράει ο νους μου...Να πάρει (δεν) ντρέπομαι τώρα...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 08:21
δεν μου λες αστερι μου οποιαδηποτε μορφη μη συμμορφωσης στους κανονες του φορουμ ειναι τρολλινγκ?
η μηπως υπαρχουν κι αλλες?.
Όχι, αυτό που κάνεις εσύ συγκεκριμένα λέγεται τρόλλινγκ. Και για την ακρίβεια, ελαφρώς αποτυχημένο (you should be better at roleplaying it btw)...

So, plz continue...you can do better than this. Έχεις κανένα άλλο παράπονο από εμάς?

ps: no spamming ppl, αυτό το section υπάρχει για κάποιο λόγο, όχι για να ποστάρουμε videos και τσιτάτα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 06 Μάιος 2009 - 08:30
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 11:58
και η ετυμολογία του εντελώς ανύπαρκτη
he needs private lessons with POM.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 12:11