Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1306 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 05 September 2008 - 00:38

Η σύγριση της μαύρης τρύπας με το Irc είναι κάπως άστοχη είναι πράγματα και λειτοθργούν με διαφορετικό τρόπο( Irc =real time chat room - μαύρη τρύπα =forum) και αυτό που έγινε εκτές στην μαύρη τρύπα δεν θα μπορούσε να γίνει στο irc

150 post σε 120 λεπτα συναγωνιζονται ανετα οποιδηποτε irc ή msn! Η διαφορα ειναι οτι στο φορουμ διαβαζεις μια αποψεις/γνωμες απο αλλους χρηστες και γραφεις και εσυ την δικια σου για να προσθεσεις στην ανταλλαγη αποψεων. Με τον καταιγιστικο ρυθμο του πανω απο ενα post το λεπτο εσυ με θεμα πιο post θα εδινες την αποψη σου και ποιος απο αυτους που το διαβαζαν θα καταλαβαινε σε τι αναφεροσουν?

:erk:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#1307 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 September 2008 - 00:52

Λοιπον εγω εχω αλλη απορια...

Μα πως μπαινω στο ρημαδιασμενο το irc???

Να με βοηθησει καποιος,στο Chat θελω να μπω μα δεν μπορω...

Berserk___Gatsu.jpg

#1308 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 September 2008 - 01:00

Λοιπον εγω εχω αλλη απορια...

Μα πως μπαινω στο ρημαδιασμενο το irc???

Να με βοηθησει καποιος,στο Chat θελω να μπω μα δεν μπορω...

Παιδιά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Εχω ήδη κάνει τα βήματα τουKenny όμως δεν βάζι ποτέ με πετάει.
Posted Image

#1309 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 05 September 2008 - 01:09

Παιδιά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Εχω ήδη κάνει τα βήματα τουKenny όμως δεν βάζι ποτέ με πετάει.

Βασικα εγω εκει που παω να εγκαταστησω το Chatzilla,μου βγαζει

-Το ChatZilla 0.9.83 δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν είναι συμβατό με τον Firefox 3.0.1.-

Any Help![Εκτος φυσικα απο το να βαλω την παλια εκδοση]

Berserk___Gatsu.jpg

#1310 Kage

Kage

d[-_-]b

• Members
  • 133 posts

Posted 05 September 2008 - 01:58

Βασικα εγω εκει που παω να εγκαταστησω το Chatzilla,μου βγαζει

-Το ChatZilla 0.9.83 δεν μπορεί να εγκατασταθεί επειδή δεν είναι συμβατό με τον Firefox 3.0.1.-

Any Help![Εκτος φυσικα απο το να βαλω την παλια εκδοση]

Δοκιμασε εγκατασταση απο εδω. Aν δεν εγκαθισταται αυτοματα καντο download στο κομπιουτερ και ανοιξε το (open with) με τον firefox

chatzilla-0.9.83-fx+mz+sm.xpi - Windows Live SkyDrive

#1311 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 September 2008 - 02:07

Παίδες/ούλες είστε και οι 3 εκτός θέματος. Ανοίξτε ένα thread στην τεχνική υποστήριξη και ρωτήστε ποια είναι τα βασικά στοιχεία του IRC...:drink:

Pershs, θα απαντήσω και εγώ μιας και είμαι μασκότ. Τις περισσότερες φορές η μαύρη τρύπα έχει κλείσει λόγω ελεεινού spamming ή chatting που ρίχνει το ΑΠΟΛΥΤΑ EPIC ΚΑΙ LEGENDARY επίπεδο το αυτού thread στα Τάρταρα.

Υπάρχουν και 2-3 φορές που την κλείσαμε είτε για προληπτικούς λόγους λόγω κάποιας αψιμαχίας, για να προστατέψουμε ένα μέλος από χειρότερα κτλ κτλ. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Για να επαναλάβω αυτό που λέμε πάντα,
σας παρακαλούμε να θυμάστε, η Μαύρη τρύπα υπάρχει για την ευχαρίστηση όλων μας. Μπορείτε να σπαμμάρετε (για την ακρίβεια, επιβάλλεται να σπαμμάρετε), αλλά κάντε το έξυπνα και αποφύγετε το chatting και το lame posting...:thatsit:

Για να σε προλάβω, το ποιός ορίζει το τι είναι chatting και lame posting είναι ο εκάστοτε moderator που θα κλείσει την τρύπα, αν και νομίζω πως είναι σχετικά εύκολο να το καταλάβει ο οιοσδήποτε, όταν αυτό γίνεται...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1312 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 05 September 2008 - 09:22

Παίδες/ούλες είστε και οι 3 εκτός θέματος. Ανοίξτε ένα thread στην τεχνική υποστήριξη και ρωτήστε ποια είναι τα βασικά στοιχεία του IRC...:drink:

Pershs, θα απαντήσω και εγώ μιας και είμαι μασκότ. Τις περισσότερες φορές η μαύρη τρύπα έχει κλείσει λόγω ελεεινού spamming ή chatting που ρίχνει το ΑΠΟΛΥΤΑ EPIC ΚΑΙ LEGENDARY επίπεδο το αυτού thread στα Τάρταρα.

Υπάρχουν και 2-3 φορές που την κλείσαμε είτε για προληπτικούς λόγους λόγω κάποιας αψιμαχίας, για να προστατέψουμε ένα μέλος από χειρότερα κτλ κτλ. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Για να επαναλάβω αυτό που λέμε πάντα,
σας παρακαλούμε να θυμάστε, η Μαύρη τρύπα υπάρχει για την ευχαρίστηση όλων μας. Μπορείτε να σπαμμάρετε (για την ακρίβεια, επιβάλλεται να σπαμμάρετε), αλλά κάντε το έξυπνα και αποφύγετε το chatting και το lame posting...:thatsit:

Για να σε προλάβω, το ποιός ορίζει το τι είναι chatting και lame posting είναι ο εκάστοτε moderator που θα κλείσει την τρύπα, αν και νομίζω πως είναι σχετικά εύκολο να το καταλάβει ο οιοσδήποτε, όταν αυτό γίνεται...

Συγνώμη αλλα στις τελευτέες σελίδεσ διάβασα ΑΠΟΛΥΤΑ EPIC ΚΑΙ LEGENDARY ποστ πραγματικά με τις ελάχιστες εξαιρέσεις που ανέφερα και στον προηγούμενο ποστ μου . Ναι έχει lame posts αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει ..... τώρα το να spamaroume έξυπνα είναι κάτι το οποίο με βάση τον "ορισμό" του spam δεν γίνεται . Το spam σε ένα άλλο Thread θα ήταν κόλαση αλλά όχι για την Μαύρη τρύπα εκεί ΄πως είπες επιβάλεται πρέπει είναι ανάγκη. Και αν προσέξεις την ροή των post απλά φαίνεται ότι αυτό στην συγκεκριμένη στιγμη΄έπρεπε να γίνει.

Να ποστατέψετε κάποιο άτομο από τα χειρότερα μπορείς ναμ ου το εξηγήσεις λίγο αυτό(δεν είναι ειρωνική η ερώτηση απλά δεν καταλαβαίνω πως το εννωείς).

Από εδώ και κάτω προς clampman17

Μαν ο ρυθμός ποστ που ανέφερες δεν είναι και τόσο ικανός για ενεργό real time chat και σίγουρα όταν κάτι σαν αυτό που έγινε προκτές ξεκινάει δεν μπορείς και δεν πρέπει απολά να πείς αααααααα παιδιά παμε σε irc δεν γίνεται είναι εμετικό . όσο για την ανταλαγή απόψεων μιλάμε για ένα Thread που φτιάκτηκε για να spamarei κόσμος .... κοινώς δεν είναι κάτι στο οποίο θα ξεκηνήσεις μια σοβαρή κουβέντα η οποία σηκω΄νει η πρέπει κάποιςο να την παρακολουθήσει από τόσο κοντά... in the name of sweet fucking jesus is for spam fest.:tensai:
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#1313 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 05 September 2008 - 18:54

Όπως έγραψα και πιο πριν, η Black Hole έχει το δικό της pace, τρόπο λειτουργίας και tolerance level. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του καθενός να καταλάβει τα παραπάνω. Μια απλή ανάγνωση όλων των σελίδων του BH (lol?) φτάνει για να δει κάποιος γιατί και πως κλειδώθηκε η Black hole όταν κλειδώθηκε.

Αν ψάχνεις κάποιον λόγο για το τελευταίο κλείδωμα, η φράση "το ΧΧΧΧσαμε και ψόφησε" μπορεί να βοηθήσει...:hahaha:

Να ποστατέψετε κάποιο άτομο από τα χειρότερα μπορείς ναμ ου το εξηγήσεις λίγο αυτό(δεν είναι ειρωνική η ερώτηση απλά δεν καταλαβαίνω πως το εννωείς).

Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να προστατέψουμε κάποιο μέλος είτε από τον εαυτό του (μπαίνει μέσα ντίρλα στο ποτό και αρχίζει τις μαλακίες, έχει άγνοια κινδύνου για τα γραφόμενά του) είτε από τους υπόλοιπους (παρεξηγήσεις κτλ κτλ). Αρκετές φορές έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και τις περισσότερες εσείς δεν το βλέπετε αυτό μιας και σπεύδουμε να ισιώσουμε την κατάσταση. Δεν ξέρω πως μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο, και πρακτικό παράδειγμα δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσω, ακριβως για τους παραπάνω λόγους.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1314 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 September 2008 - 22:55

Aυτο που ενοχλεί περισσότερο ακομα και απο τα απειρα αντελως ακυρα offtopic threads, ειναι το οτι καποια μελη ''αρνουνται'' να δουν κανα δυο τρεις τιτλους παραπανω και μενουν κολλημενοι στο Naruto, Bleach και One Piece. KΑΙ ΚΑΛΑ KANOYN!
Το κακο ειναι ομως, οτι κανουν συνεχεια threads με θεματα τα οποια ειναι 99,9999999% ιδια με καποια αλλα.

ps. Δεν εχω καποιο προβλημα με τους mainstream τιτλους, αλλωστε και εγω ειμαι πορωμενος με το One Piece.
Posted Image

#1315 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 September 2008 - 23:32

Aυτο που ενοχλεί περισσότερο ακομα και απο τα απειρα αντελως ακυρα offtopic threads, ειναι το οτι καποια μελη ''αρνουνται'' να δουν κανα δυο τρεις τιτλους παραπανω και μενουν κολλημενοι στο Naruto, Bleach και One Piece. KΑΙ ΚΑΛΑ KANOYN!
Το κακο ειναι ομως, οτι κανουν συνεχεια threads με θεματα τα οποια ειναι 99,9999999% ιδια με καποια αλλα.

ps. Δεν εχω καποιο προβλημα με τους mainstream τιτλους, αλλωστε και εγω ειμαι πορωμενος με το One Piece.

Συμφωνω οτι ειναι οντως καπως ανουσιο να υπαρχουν ομοια και παρομοια θεματα και οτι καλα γινεται σε τετοιες περιπτωσεις και κλειδωνονται. Θα προσθεσω ομως σε αυτο το σημειο οτι
Α) το γεγονος οτι στα 3 κυρια shounen εχουν δημιουργηθει ξεχωριστα subfora δινει μια ελαφρως μεγαλυτερη ευχερεια για αναπτυξη θεματων. Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι πρεπει να το παρακανουμε οι χρηστες το θεμα και να γινεται τιτλος τοπικ πχ το βρακι που φορεσε στο 74 ο Naruto και αν ειναι καλυτερο απο ολα τα αλλα που φορεσε στα 63, 55,44 (αν κρινω απο την κατασταση του σπιτιου του και την νοικοκυροσυνη του καθε τοτε αλλαζει -πλκ:hahaha:)
Β) ο λογος για τον οποιο υπαρχουν αυτα τα θεματα δεν ειναι για μενα το οτι βλεπει καποιος μονο 3-4 τιτλους και μαλιστα Mainstream. Αυτο ειναι θεμα χρονου πρωτα απο ολα και τελειως υποκειμενικο και δεν πιστευω οτι κατηγοριοποιουνται οι χρηστες με βαση το ποσα εχουν δει (πολλοι ειμαστε και καινουριοι στον χωρο του anime). Aντιθετα θεωρω οτι κυριος λογος γι αυτο το φαινομενο ειναι οτι η βαση δινεται περισσοτερο σε θεματα του " αα τι εγινε σε αυτο το επεισοδιο" "ποσο cool ειναι αυτος ο χαρακτηρας" "πωπω τι φανταστικο bankai Που εχει" ... Αυτες οι συζητησεις δεν ειναι κακες ισα ισα ειναι και φυσιολογικες. Το κακο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες παραγνωριζονται τα πραγματα τα οποια θελει να περασει η καθε σειρα. Δεν λεω οτι εχουν και την τρομερη φιλοσοφικη ενατενιση πανω στον ψυχισμο των ηρωων αλλα αν καποιος αγνοει παντελως το ηδη υπαρχον νοημα και ηθικο διδαγμα αν θελεις της σειρας, πως θα του δημιουργηθει το ενδιαφερον να κοιταξει και κατι αλλο περα απο αυτον τον τιτλο, η να δημιουργησει ενα thread περα απο τα συνηθισμενα ομοια και παρομοια?

Γ) Eστω και αν ενα thread φαινεται ανουσιο η παρομοιο με καποιο αλλο σε καποιον απο εμας μπορουμε πολυ απλα να το αγνοησουμε. Δεν ειναι αναγκη να χαλιομαστε για το καθε μικρο πραγμα το οποιο μπορει να μην ταιριαζει με τα γουστα μας. Οπως και η πραγματικη ζωη ετσι και ενα forum δεν ειναι προσαρμοσμενο στα γουστα ενος μονο ατομου αλλα πολλων, και απο την στιγμη που μεσω του υπολογιστη μας δινεται η δυνατοτητα να αγνοησουμε κατι και να μην το ακουσουμε οπως πχ σε μια Live συζητηση τοτε no reason for bad feelings. Ας σεβαστουμε τουλαχιστον αυτον που του αρεσει αυτο το ειδος thread,anime κτλ κτλ κτλ....

Edited by iristella, 05 September 2008 - 23:49.

#1316 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 07 September 2008 - 00:00

δεν ειναι κατι που με ενοχλει αλλα θα ηθελα αν γινεται να φενεται ποιος δινει reputation...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1317 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 07 September 2008 - 02:17

δεν ειναι κατι που με ενοχλει αλλα θα ηθελα αν γινεται να φενεται ποιος δινει reputation...

Answer c/p from previous pages

Τα reputations επίτηδες φτιάχτηκαν ανώνυμα, για να μην δημιουργούνται rep wars.

Posted Image

#1318 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 21 September 2008 - 22:04

οχι οτι με ενοχλει αλλα θα ηταν καλυτερο (κατα την γνωμη μου)στη homepage να εμπαιναν και νεα σχετικα με τα anime ή κατι παρομιο και οχι μονο ανακοινωσεις :knock-knock::knock-knock:

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#1319 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 September 2008 - 22:34

Εγω θα θελα να ξερω αν θα επιστρεψουν τα 6 month stars γιατι θυμαμαι οταν ειχα πρωτογραφτει που ηθελα να εχω κι εγω σιγα σιγα τα δικα μου και τελικα εφυγαν:deadga6:

#1320 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 21 September 2008 - 22:38

Όχι,δεν θα επιστρέψουν:deadga6: