Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1291 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 15:34

Με ενοχλεί να πηγαίνω σε καφετέρια και να καπνίζει κάποιος (είτε είναι από την παρέα μου ή όχι) και να έρχεται ο καπνός επάνω μου ή απλά να τον μυρίζω. το να διαμαρτυρηθώ στο anime.gr για κάποιον κανόνα, δεν πρόκειται να τον αλλάξω πόσο μάλιστα όταν τα ίδια τα μέλη έχουν στο παρελθόν ψηφίσει για την δημιουργία του.

εχεις απολυτο δικιο και σε παραδεχομαι γιατι περιεγραψες την κατασταση πολυ καλα:clap:αλλα οταν τα γραφεις σου φευγει ενα βαρος απο πανω σου.

Iωαννα, αν σε νευριαζει καποιος απο δω, απλα μην του δινεις καθολου σημασια.... δεν θα σου γκρεμισει το σπιτι κιολας.
Εδω περα ολοι στη πλακα ειμαστε.
Αν δεν θελετε, μην μπαινετε εδω. Ειναι τοσο απλο.

και που προτεινεις να γραφτω?υπαρχει αλλο ελλινικο σιτε (εκτος απο animeclipse)που κανει την ιδια δουλεια,εχει κοσμο και δεχεται greeklish>?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 30 Αύγουστος 2008 - 15:59
double post merged T_T

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1292 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 15:58

αυτο που σπαει τα νευρα στο forum ειναι οτι οταν οι mod κανουν closed ενα thread κατα την αποψη μου μετα απο 2-3 μερες θα ηταν καλο να την κανουν τελειως delete δηλαδη να υπαρχουν μονο τα thread στα οποια μπορεις να γραφεις και οχι να μπαινεις σε ενα thread να κανεις post και να συνειδητοπιεις οτι ειναι closed:cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1293 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:00

αυτο που σπαει τα νευρα στο forum ειναι οτι οταν οι mod κανουν closed ενα thread κατα την αποψη μου μετα απο 2-3 μερες θα ηταν καλο να την κανουν τελειως delete δηλαδη να υπαρχουν μονο τα thread στα οποια μπορεις να γραφεις και οχι να μπαινεις σε ενα thread να κανεις post και να συνειδητοπιεις οτι ειναι closed:cry5:

Αριστερα απο το ονομα του καθε thread υπαρχει ενα συμβολακι, αν δεις οτι υπαρχει μια κλειδαρια πανω σε αυτο το συμβολακι σημαινει οτι ειναι κλειδωμενο οποτε δεν ειναι αναγκη να το ανοιγεις και μετα να συνηδειτοποιεις οτι ειναι κλειδωμενο ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1294 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:03

Επίσης, κάποια locked threads είναι epic winz0rz, οπότε γιατί να τα σβήσουμε. :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1295 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:14

Επίσης, κάποια locked threads είναι epic winz0rz, οπότε γιατί να τα σβήσουμε. :bleh:

οταν λες epic winzorz τι εννοεις:erk::erk::erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1296 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 16:33

Παράφραση του epic win.

#1297 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 11:21

και αφου περασα χθες και εκθειασα το φορουμ ειπα σημερα να βγαλω την κακια μου γιατι πολυ καλη την ειδα τελευταια και δεν κανει καλο στην επαγγελματικη μου φημη(σατανικο γελιο που ακουγεται απο το βαθος)

σοβαρευομαι ομως και αρχιζω

νουμερο ουνο:μου τη σπαει που ερχομαι ωραια και καλα να διαβασω τιποτα για anime, να ποσταρω εγω τιποτα σχετικο αμα μπορω, να ριξω και καμια ματια στα off topic να περναει η ωρα και αυτο που συνανταω ειναι ενας σκασμος απο θρεντς με θεματα που ασχολουνται με την πολιτικη,την παιδεια, τη φιλοσοφια, τη θρησκεια και δε συμμαζευεται...dont get me wrong...τα θεματα αυτα ειναι πολυ ενδιαφεροντα ομως ενα μερος σαν ενα φορουμ για ανιμε δεν ειναι μερος για τετοιες συζητησεις...

και τι εννοω μαυτο...μπαινω εγω απο περιεργεια να δω τι γραφει καποιος πχ για την ανωτατη παιδεια (εντελως τυχαιο παραδειγμα) και μεχρι τα μισα της δευτερης σελιδας εχω ηδη αρχισει να σιφιλιαζομαι με αποτελεσμα να μπαινω στο τριπακι να θελω να απαντησω...διοτι οταν διαβαζεις ενα καρο ανυποστατα και ανεπιχειρηματολογητα ποστς σε φαση αυτο πιστευω εγω γιατι ειναι η αποψαρα μου και δεν αλλαζω γνωμη ακομα και αν δεν εχω ιδεα πανω στο θεμα σε τρωει το χερακι να βαλεις φωτια στο πληκτρολογιο...

και καπου εκει let the chaos begin...γιατι εννοειται φυσικα πως εδω μεσα το μονο μας κοινο ειναι τα anime και δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση εγγραφης οι καλοι τροποι και το τακτ οποτε ειναι παντελως αδυνατο να κρατηθει κοσμια η συζητηση ειδικα οταν η επιχειρηματολογια ειναι για τα μπαζα...

επομενως αρνουμαι να μπω σαυτο το τριπακι γιατι για αλλο λογο ηρθα εδω αλλα απο την αλλη εχω διαβασει τοσα προσβλητικα πραγματικα εδω μεσα που και χωρις να το θελω χαλιεμαι...

ελεος δηλαδη αλλα υπαρχουν οι καταλληλοι χωροι για καποιες συζητησεις και οχι ενα φορουμ για anime που ο καθενας κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια του διαδικτυου πεταει οτι μπουρδα του κατεβαινει χωρις κανεναν σεβασμο για τις πεποιθησεις των υπολοιπων εδω μεσα...υπαρχει το σχολειο,το πανεπιστημιο,ο χωρος εργασιας οι παρεες, μερη που η ανταλλαγη αποψεων εχει και καποιο νοημα

για ολους λοιπον τους επιδοξους σωτηρες του κοσμου, τον κοσμο θα τον σωσετε εκει εξω με την προσφορα σας και οχι παιρνωντας ολη τη μερα μπροστα στο pc

νουμερο ντουο και τελευταιο(νομιζα οτι ημουν αρκετα κακια για να φτασω στα τρια αλλα μπαααα). θα αναφερθω στην πολυαγαπημενη λεξη εδω μεσα η οποια εχει φτασει να ειναι η μια στις δυο λεξεις...ναι ναι καλα καταλαβατε θα αναφερθω στο πολυαγαπημενο μας spam...

το ακουω το ακουω και εγω η καημενη, με τα πολλα καταλαβαινω τι ειναι (noob) και αυθορμητα μου δημιουργουνται καποιες ερωτησεις...Καταρχας πως οριζει εδω μεσα ο καθενας το spam? Ειναι τα ποστς που βγαινουν εκτος θεματος? αν ναι τοτε τοτε εχει διαφορα να το κανει καποιος "καινουριος" και καποιος "παλιος" και αν οχι γιατι εγω βλεπω ατομα να σπαμαρουν μεχρι αηδιας και επειδη ειναι παλιοι δεν τους αγγιζει κανεις? επισης, σε τι αλλο συνισταται? ειναι το να γραφεις "ψευτοσεντονα"? και αν ναι πως οριζεται το ψευτοσεντονο και υπαρχει οριο λεξεων για καθε ποστ? απλα αναρωτιεμαι γιατι απο τη στιγμη που ενα θεμα εχει διχασει τοσο κοσμο εδω μεσα και εχει φτασει να ειναι το μεγιστο προβλημα του φορουμ κανεις δεν ξεκαθαριζει τα πραγματα για να αποφευχθουν και κρουσματα τυπου "εεε εγω δεν ηξερα οτι αυτο ειναι σπαμ" δεν θελω πραγματικα να την πω σε κανεναν απλα αντιλαμβανομενη το μεγεθος του προβληματος αναρωτηθηκα γιατι δεν ειναι πιο ξεκαθαρισμενα τα πραγματα θεωρωντας οτι κατι τετοιο θα διευκολυνε την κατασταση...
(σημειωση:εστειλα και pm σχετικα σε καποιον mod αλλα δεν πηρα απαντηση,προφανως ο ανθρωπος δεν ειχε χρονο)
τεσπα σορυ για το σεντονι απλα καποια πραγματα με απασχολουσαν και προτιμω την επικοδομητικη κριτικη απο τη γκρινια...

κατα ταλλα το φορουμ τα σπαει αλλα αυτα τα ειπα στο αναλογο θρεντ...

(σημειωση: οσοι θεωρουν οτι προσβαλλονται απο αυτα που ειπα ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη και τους παρακαλω αν θελουν να μου πουν κατι με pm η vm, δεν ειναι εδω το μερος να πιασουμε κουβεντα)

#1298 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 12:00

Όσο αναφορά το πρώτο, έχεις απόλυτο δίκιο.
Για το αν θα πρέπει να υπάρχουν αυτά τα θέματα σε ένα anime forum, αν και προσωπικά θα ήθελα να μην υπάρχουν, οι κανόνες του φορουμ και η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης του καθενός δεν το απαγορεύουν.
Αν δεν θες, απλά δεν συμμετέχεις. Όμως, όπως και να' χει αυτά τα θέματα είναι και ένα εργαλείο για να δεις τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας εδώ μέσα. Έτσι τελικά ''ξεσκεπάζεται'' από την ανωνυμία του internet και μπορείς να κρίνεις τον άλλον καλύτερα.

Όσο για το δεύτερο που αναφέρεις για το spam να σου πω ότι δεν υπάρχει καμία προκατάληψη προς τα νέα μέλη και καμία εύνοια προς τα παλαιότερα.
Spam είναι κυρίως τα off topic posts σε ένα θέμα, τα οποία χαλάνε και την συνοχή του και κουράζουν ανούσια κάποιον που το διαβάζει. Τα post σεντόνια δεν απαγορεύονται φυσικά αρκεί να μην είναι off topic.
Πιστεύω ότι σαν γενική εικόνα που δίνουμε οι mods είναι ότι αφήνουμε 1-2 off topic posts χωρίς να κάνουμε παρατήρηση γιατί το θεωρούμε πολύ αυστηρό και ανούσιο. Ίσως εκεί να έχεις δει κάτι για αυτό που λες για το ότι δεν κάνουμε παρατήρηση στα παλιότερα μέλη.
Όταν μπαίνεις στο θέμα(ή στο social group) που μιλάνε π.χ. για το one piece (πίστεψέ με, καθόλου τυχαίο παράδειγμα), θέλεις να διαβάσεις για το τι συμβαίνει στη σειρά, να μάθεις τις γνώμες των άλλων μελών, να παραθέσεις την δική σου, να αποθεώσετε κάποιον χαρακτήρα, να θάψετε κάποιον άλλο και ούτω κάθ' εξής. Αντ' αυτού μπαίνεις μέσα και διαβάζεις post του τύπου...
''νυστάζω''
''κοιμήσου''
''πεινάω''
''φάε''
''καλημέρα''
''καληνύχτα''
''μα καλά κανείς δεν είναι ξύπνιος τέτοια ώρα;''
''εγώ είμαι''
'':yawn2:'' ή οποιοδήποτε άλλο άσχετο ποστ με κάποιο άσχετο emoticon
και η λίστα με παραδείγματα δεν τελειώνει ποτέ!
Έτσι κι εμείς έχουμε φτιάξει το Black Hole για να σπαμάρουμε εκεί χωρίς φόβο και πάθος. Εκεί μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει για το οποίο δεν αξίζει να δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα για αυτό (ή ακόμη και να υπάρχει θέμα αλλά να θέλει να το πει στη μαύρη τρύπα γιατί εκεί ίσως θα βρει περισσότερη ανταπόκριση μιας και ΟΛΟΙ μπαίνουν εκεί).
π.χ. ''πήγα σήμερα στη σχολή και μου συνέβει αυτό...''
''δείτε αυτή την αστεία εικόνα''
''διαβάζω 10 ώρες το τάδε μάθημα και έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα''
κτλ.
Αλλά ακόμη κι εκεί υπάρχει ένα όριο, το οποίο κι εμείς το ανακαλύψαμε στην πορεία.
Το spam μετατράπηκε σε chat, δηλαδή μπαίνανε 2-3 άτομα και μιλάγανε μεταξύ τους κάθε λεπτό και έτσι γεμίζανε 2-3-5 σελίδες με ποστ που δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. Κάποια φορά πρέπει να γράψανε καμιά 10αριά σελίδες μέσα σε μία νύχτα! Για αυτό το λόγο υπάρχει και το κανάλι μας στο ιrc (υπάρχει ο σύνδεσμος στην υπογραφή μου) και τα msn, yahoo κτλ messengers.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1299 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 17:44

Τα θετικά είναι παρα πολλά αλλα έχω μια ενόχληση.
Και ο λόγος είναι το Reputation που φαντάζομαι έχει μαλλιάσει η γλώσσα σας να εξηγείται.
Το post μου απευθύνεται φαντάζομαι πιο πολύ στους χρηστες παρα στο team του anime.gr.

Προσωπικά το να φοβάσαι μην πάρεις αρνητικό rep επειδή απλά δεν συμφωνείς με μια άποψη και σαν τιμωρία βάζεις αρνητικό rep και μάλιστα ανώνυμο και βάζεις ένα συμπέρασμα και με υβριστικό τρόπο δεν είναι σημάδι υγιείς ωριμότητας.
Το θέμα δεν είναι να ανοίξεις έναν πόλεμο με rep η ελευθερια του λόγου σταματάει εκεί που γίνετε προσβλητικός και αποσκοπεί στην μη ήρεμη ανταλλαγή απόψεων.
Αν είναι δυνατών αν επειδή δεν σύμφωνο με την άποψη κάποιου να του ποστάρω αρνητικό rep.Για εμενα πρέπει να καταλάβουνε ότι πρέπει να σεβόμαστε την άποψη των άλλων αρκεί η συγκεκριμένη άποψη να μην είναι προσβλητική και να μην έχει σκοπό να τάραξητην ομαλή πορεία τις x συζητήσεις.
Είναι πολύ πιο ωραίο να αντιπαραθέτουμε τα συμπεράσματα μας και να υπάρχει ένας πληρέστατος διάλογος από το ότι να προσπερνάμε και να ποστάρουμε αρνητικά rep και υβριστικά.
Ο σεβασμός των απόψεων προϋποθέτει μια ομαλή συνιρπαξη και μια εκλεκτισμενη αρμονια μεταξύ μας.Όταν σέβεσαι τους άλλους σέβεσαι παράλληλα και τον εαυτό σου αλλα σε σέβονται και οι άλλοι. Αυτά τα ολίγα από εμενα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1300 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 18:08

Μπράβο ρε fingo, eloquence bunny μου...:nod2:

Κάτσε να πω και εγώ (η official μασκότ) 2 λόγια. Αγαπητή mono, για το πρώτο θέμα έχεις ένα δίκιο, αν και η κατάσταση παλαιότερα σε αυτό το πεδίο ήταν αρκούντως χειρότερη. Θα συμφωνήσω και εγώ πως δεν είμαστε ο πιο κατάλληλος χώρος για serious business threads, τόσο λόγω του χαλαρού (προσπαθούμε) κλίματος που έχει το anime.gr όσο και λόγω θεματολογίας.

Από εκεί και πέρα, έχουμε καταστήσει σαφές πως δεν υπάρχει θέμα ή πεδίο συζήτησης το οποίο αποτελεί taboo για εμάς. Το οποίο αποκλείεται. Αυτό που ζητάμε από τα μέλη μας όμως είναι να προσεγγίσουν το οιοδήποτε θέμα με συγκρατημένη αισιοδοξία, μετριοπάθεια και διάθεση για πραγματική ανταλλαγή απόψεων και όχι ανασκολοπισμό προθέσεων.

Όταν λοιπόν κάποιο τέτοιο θέμα ξεφεύγει (πράγμα που προβλέπεται σχεδόν πάντα σε ζητήματα που διχάζουν τον κόσμο) και η συζήτηση εκτρέπεται, τότε κλειδώνουμε το θέμα και πάμε παρακάτω. Και αν κάποιο θέμα έχει εκτραπεί κατ επανάληψιν, επιλέγουμε τότε να μην το ξαναπιάσουμε. Γιατί πολύ απλά, εμείς οι (κόπανοι) εθελοντές του .aNiMe//GR δεν είμαστε μαζοχιστές (στην πλειοψηφία μας δλδ, απ όλα έχουμε)...:hahaha:

Για το δεύτερο ζήτημα που έθιξες, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Δεν υπάρχει κοινά αποδεκτός ορισμός της λέξεως spamming, ούτε μπορώ να ετυμολογήσω περιφραστικά τον όρο χωρίς να απλώσω τραχανά σε αυτό το ποστ. Θα στο πάω αλλιώς το θέμα λοιπόν.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε οι εθελοντές του anime.gr team είναι να βλέπουμε τα αποτελέσματα που επιφέρουν τα ποστ των συμφορουμιστών μας στην συζήτηση και να δρούμε ανάλογα. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει moderation στο forum μας in the first place είναι για να μπορούμε όλοι μας να ευχαριστηθούμε αυτόν τον χώρο και να τον χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας ελεύθερα και αβάδιστα.

Αυτό μπορεί να ακούγεται αντιφατικό. Χέστηκα. Έτσι είναι, και με αυτόν τον σκοπό στο μυαλό τρώμε τις ώρες μας, πληρώνουμε από την τσέπη μας λεφτά και τέλος πάντων ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε...το γουστάρουμε και το κάνουμε. (Ανέφερα κιόλας πως μερικοί είμαστε και μαζόχες, έτσι?)

Εε...γκουχ..Τώρα για να το συνδέσω με το rant σου. Αυτό που βλέπουμε είναι τα αποτελέσματα που έχουν κάποια post συμφορουμιτών μας πάνω στην συνολική συζήτηση, και με γνώμονα το τι υποθέτουμε πως θέλουν οι περισσότεροι χρήστες του anime.gr δρούμε όπου χρειάζεται για να προλάβουμε τα χειρότερα και να ισιώσουμε την κατάσταση. Όταν για παράδειγμα πάει να βγει (ΤΣΑ!) ένα thread εκτός θέματος, όταν τα μέλη κάνουν chatting σε άσχετο χώρο (IRC ftw λέμε), όταν ανοίγουν θέματα που δεν χρειάζονται ή που μπορούν απλά να αναφερθούν αλλού (η μαύρη τρύπα αποτελεί το πασπαρτού μας για αυτά τα πράγματα), όταν οι χρήστες δεν βουτάνε την γλώσσα τους μέσα στο μυαλό τους πριν γράψουν κάτι, όταν δεν ψάχνουν να δουν αν έχει απαντηθεί η ερώτησή τους πριν την κάνουν, κτλ κτλ κτλ, ΑΙΦΝΗΣ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ
ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ...γκουχ..ένας ηρωικός εθελοντής (μοδεράτωψ μπινελίκιους) του anime.gr για να ισιώσει λαμαρίνες, να καταπιεί φωτιές και γενικά να αντιμετωπίσει μια κατάσταση...

Φυσικά, λάθη γίνονται, παραλείψεις υπάρχουν, εντυπώσεις εντυπώνονται, παρεξηγήσεις δημιουργούνται (δεν βοηθάει και το άτιμο το γραπτό το μέσο), καμιά φορά σπάνε τα νεύρα μας, μερικές φορές σας σπάμε τα νεύρα και γενικά είμαστε μια ωραία παρέα.

Για τα υπόλοιπα, tune in για ένα άλλο επεισόδιο της υπερπαραγωγής "Oι mod με κυνηγάνε, σε κλίκα όλοι γυρνάνε, την πάρτη τους κοιτάνε, ΒΑΪ ΒΑΪ ΜΑΝΟΥΛΑ'Μ"....:zetsubou:

Ελπίζω και αμφιβάλλω ταυτόχρονα να σε κάλυψα...:nanana:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dante80: 02 Σεπτέμβριος 2008 - 18:15

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1301 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 23:03

ρε παίδες εδώ και πάρα πολύ καιρό μου έχει δημιουργηθεί μια απορία

Οκ καλά και χρυσά αυτά που παρατηρήσανε κα΄ποιοι για το spam αυτό όμωςπου πραγματικά αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλω ναμου εξηγησεται είναι του γιατί κλείνεται ένα tread που έχει φτιακτει για να spamaroyme επειδή έχει spam (περιμένω απάντηση μόνο αό admins και όχι από όποιον δίποτε άλλο μιαςκαι κανείς άλλος εδώ μέσα τυπικά τουλάχιστον δε έχει δικαίωμα να κλειδώσει κάποιο thread)
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1302 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 23:16

Διότι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, υπάρχει ένα κάτω όριο στο πόσο ανούσιο ή/και ηλίθιο spam μπορείς να κάνεις στο Black Hole. Επίσης υπάρχει ένα πάνω όριο στο πόσες φορές την ημέρα μπορεί το Black Hole να ανεχτεί το spam μεμονωμένων χρηστών.

Sorry που δεν είμαι admin.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1303 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 23:24

Διότι όσο περίεργο κι αν ακούγεται, υπάρχει ένα κάτω όριο στο πόσο ανούσιο ή/και ηλίθιο spam μπορείς να κάνεις στο Black Hole. Επίσης υπάρχει ένα πάνω όριο στο πόσες φορές την ημέρα μπορεί το Black Hole να ανεχτεί το spam μεμονωμένων χρηστών.

Sorry που δεν είμαι admin.

Είσαι moderator μου κάνει και τον λόγο που ζήτησα απάντηση μόνο από admin ελπίζω να τον καταλαβαινεις ... τώρα γι τον αν με κάλυψε η απαντησή σου ή όχι είναι άλλο θέμα το spam είναι spam και τουλάχιστον για εμένα τα μέτρα τοθ λίγο ή πολύ είναι κάπως κουλά από εκεί και πέρα δικό σας το καρπούζι δικός και το μαχαίρι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1304 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 23:28

Ας απαντήσω κι εγώ που το κλείδωσα, αν και δεν είμαι admin. Γιατί εκτός από τους admins υπάρχουν και οι mods που έχουν τα ανάλογα καθήκοντα, σε μικρότερη κλίμακα του συνόλου του φόρουμ.
Θα ήθελα να κάνω quote ότι είπε ο Kenny και να συμπληρώσω ότι το Black Hole είναι για spam, όχι για chat. Για chat υπάρχει το κανάλι μας στο irc όπου αυτές τις μέρες μετά το κλείδωμα της Μαύρης Τρύπας γνωρίζει άνθιση και γίνονται πολύ epic συζητήσεις!
Για κερασάκι της τούρτας των όσων είπα πρόσθεσε στα λεγόμενά μου για το τι συνέβει στη Μαύρη Τρύπα και αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1305 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 00:03

Ας απαντήσω κι εγώ που το κλείδωσα, αν και δεν είμαι admin. Γιατί εκτός από τους admins υπάρχουν και οι mods που έχουν τα ανάλογα καθήκοντα, σε μικρότερη κλίμακα του συνόλου του φόρουμ.
Θα ήθελα να κάνω quote ότι είπε ο Kenny και να συμπληρώσω ότι το Black Hole είναι για spam, όχι για chat. Για chat υπάρχει το κανάλι μας στο irc όπου αυτές τις μέρες μετά το κλείδωμα της Μαύρης Τρύπας γνωρίζει άνθιση και γίνονται πολύ epic συζητήσεις!
Για κερασάκι της τούρτας των όσων είπα πρόσθεσε στα λεγόμενά μου για το τι συνέβει στη Μαύρη Τρύπα και αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου.

για το moderator ισχύει ότι είπα και στον κεννυ το ότι δεν έγραψα και moderator δίπλα στο admin θεωρησέτω αστοχία λόγο της ώρας . από εκεί και πέρα ο λόγος ύπαρξης της μαύρης τρύπας είναι η επικοινωνία μεταξύ μελών ενός forum είναι το μέρος που ναι ο καθένας θα μπει θα πεί το μακρί και το κοντό του (εδώ θα συμφωνήσω στο να κρατάμε πείδο κοινώς προσέχουμε λίγο πως και τί γράφουμε από θέμα ευγένειας και μόνο) και για να γίνεται χαβαλές.. ¨οπως και να το δέις από όποια μεριά και να το δείς ότι αυτό κάποια στιγμή θα θυμίζει η θα γίνει chat ... είναι δεδομένο και δεν είναι δεδομένο μόνο για την μαύρη τρύπα αλλά για όποιο δίποτε Thread αυτού του forum. εδώ όλλοι είμαστε για να συζητήσουμε (chat) για μια κοινή ασχολία μας και έχουμε και το off topic και την μαύρη τρύπα για να συζητήσουμε ότι δίποτε άλλο μας κατέβει στο κεφάλι (διλαδί πάλι chat) ,επωμένος δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα (πέρα ίσως από τα post κάποιων συγκεκριμένων ατόμων που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας δίξουν την σκατοψυχία τους και την βλακεία τους)

Η σύγριση της μαύρης τρύπας με το Irc είναι κάπως άστοχη είναι πράγματα και λειτοθργούν με διαφορετικό τρόπο( Irc =real time chat room - μαύρη τρύπα =forum) και αυτό που έγινε εκτές στην μαύρη τρύπα δεν θα μπορούσε να γίνει στο irc

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pershs: 05 Σεπτέμβριος 2008 - 00:15

Δημοσιευμένη  εικόνα