Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1261 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 August 2008 - 21:54

Εμενα με ενοχλουν κατι ΣΚΑΤΑ που υπαρχουν στο φορουμ,και τα οδηγουν δηθεν (wannabe)σοβαρα ατομα...

care to expalain that?:nosey:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1262 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 12 August 2008 - 21:57

Ποια είναι τα σκατά δηλαδή; Εσύ ας πούμε θεωρείς τον εαυτό σου σοβαρό άτομο που το λες αυτό; Άλλωστε.... forum είμαστε όχι h elite του κόσμου, θα υπάρχουν σίγουρα μέσα και άτομα που για σένα θα είναι σκατά... So unless you can be more specific no one can help you.

Εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι σοβαρος και αυτο συμβαινει επειδη και στην ζωη μου ποτε δεν ειμαι σοβαρος,

Οπως ειπα,αναφερθηκα σε wannabe Σοβαρα ατομα,τα οπια οταν οι καμερες πεφτουν γινονται αγνωριστοι και μετα πανε και παιζουν τους σοβαρους και ωριμους και δεν ξερω τι αλλο...

Εγω ουτε σοβαρος μπορει να μην ειμαι ουτε και ωριμος,δεν με νοιαζει,παντως δεν παιζω διπλες και τριπλες προσωπικοτητες σε ορισμενα θεματα....

Και δεν ηθελα βοηθεια σ'αυτο το ζητημα απλως την γνωμη μου ειπα οπως και αλλα παιδια πριν απο μενα ειπαν δικες τους.....:wis::wis:

Berserk___Gatsu.jpg

#1263 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 August 2008 - 21:58

Πάλι ασχολείστε με SRS BZNS, βλέπω. Εύγε, παιδιά μου. :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1264 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 12 August 2008 - 22:00

Say what??!!:oo:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1265 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 August 2008 - 22:02

You are right about that part...

Οπότε δεν τρέχει τίποτα παιδιά, go back to work :canthelp:
phmava.php

#1266 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 August 2008 - 10:54

Το τελευταίο καιρό έχει αρχήσει να μου την σπάει το υπερβολικό spam που πέφτει στο forum.
Δεν είναι τόσο το ότι είναι spam, είναι το ότι χαλάει threads τα οποίο είναι ωραία με ασυναρτησίες διαφόρων ειδών. Π.χ. τώρα το πρωί πατάω new posts για να δω τι γίνεται, ανοίγω όλα τα threads και πάω στην τελευταία σελίδα του black hole. Τελικά ήταν η τελευταία σελίδα του hall of fame.....:deadga6:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1267 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 13 August 2008 - 13:23

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά με εκνευρίζει που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή profile comments και social group posts...Και γενικά ο,τιδήποτε της μορφής quick reply...EDIT:Ωπα λαθος...Quick reply Μπορώ αλλά τπτ από τα υπόλοιπα...
EDIT No2:Omg,ούτε rep δεν μπορώ να δώσω...Τεσπά...Ας ενημερώσει κάποιος αν είναι ζήτημα του forum ή αν ειναι καθαρά δικό μου.

Edited by Me loves Neliel, 13 August 2008 - 13:56.

Posted Image

#1268 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 21 August 2008 - 18:32

Παίδες μια ερώτηση μόνο σε εμένα τα post μου τα βγάζει σαν λίστα στη αρχή του κάθε thread?Αν ναι ξέρει κανείς τι παίζει αν όχι απλα δεν μου αρέσει καθόλου ειναι απλά μια ******* που κάνιε πολύ δύσκολο το να διαβάζει κάποιος ένα thread στο συνολό του
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#1269 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 21 August 2008 - 18:35

@pershs
Display mode=>Linear mode
Makes life easier...
Posted Image

#1270 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 21 August 2008 - 18:38

thanks mate you save my life love ya:congrats:
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#1271 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 22 August 2008 - 07:48

Τα social groups της VBulletin δεν υποστηρίζουν BB code (δηλαδή spoiler tags, quote, code κλπ). Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, προς το παρόν τουλάχιστον.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι αν θέλετε να μιλήσετε για την υπόθεση μιας σειράς, να μιλάτε περισσότερο στα threads του forum παρά στα groups

Συμφωνώ για τα spoilers. Αν θα υπάρχουν, πρέπει να αναφέρονται στο όνομα και στη περιγραφή του group. Βασικά, αν γινόταν να υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες κάπου ώστε να τους βλέπει ο κάθε χρήστης που θα γραφτεί ώστε να ξέρει ακριβώς τι "πάει" και τι "δε πάει" στο συγκεκριμένο group. Και λεπτομερής περιγραφή. Έτσι και θα είχανε αυτοί που θέλουν την ελευθερία τους (και εγώ προσωπικά είμαι μια απο αυτές που την έχει και μου αρέσει), και θα ξέρανε οι υπόλοιποι ακριβώς σε τι group, αν επιλέξουν, θα γραφτούν. Έτσι δε θα τρωγόμασταν όπως έχει πάρει χαμπάρι όλη η υφήλιος οτι τρωγόμαστε...

Επίσης, και εμένα με ενοχλούν τα greeklish. Θα τυφλωθούμε βρε παιδιά. Ξέρω οτι για μερικούς είναι δύσκολο και δε το έχουνε συνηθήσει, αλλά δεν είναι και καμμιά επιστήμη. Καθίστε 3-4 μέρες και ξεσκιστείτε στο γράψιμο, να δείτε για πότε θα τα μάθετε. Και εγώ έτσι είχα κάνει. Επίσης, σας έδειξε the Kenny πως να αλλάζετε το πληκτρολόγιο. Εγώ καλέ απο Φινλανδία και γράφω ελληνικά, και δε θα γράφετε εσείς; Ντροπή! Θα σας κάνω ντα και όσοι με ξέρουνε, ξέρουνε οτι θα πονέσει!:thatsit:

#1272 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 August 2008 - 19:52

Σε γενικές γραμμές αυτά που αναφέρεις φίλη Orion είναι σωστά, και τα έχουμε υπόψιν μας.

Με μεγάλη μας λύπη έχουμε διαπιστώσει τελευταία ως τα social groups εν πολλοίς έχουν εκτραπεί από το πλαίσιο λειτουργίας που υποθέταμε πως θα είχαν.

Περιμένετε εξελίξεις, κάτι πρέπει να γίνει σχετικά...:Blissfull:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1273 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 22 August 2008 - 20:03

Ωχωχ απ' ότι κατάλαβα μερικά groups πάνε για Posted Image.

Οntopic: Με ενοχλεί που τον τελευταίο καιρό εγγράφονται άτομα μόνο και μόνο να γράψουν μια μλκια και να αναγκάσουν κάποιον mod να τους κάνει ban........... Βέβαια φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Edited by tsintori, 22 August 2008 - 20:09.

Posted Image

#1274 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 23 August 2008 - 12:58

Εμένα αντίθετα, με ενοχλούν οι ιδιαίτερα αυστηροί κανόνες όσον αφορούν τα greeklish. Πάντα γράφω ελληνικά (και νομίζω πως απο ορθογραφία δεν έχω πρόβλημα) αλλά είναι σπαστικό να γράφω ελληνικά κι όταν πάω να αλλάξω σελίδα να το έχω ξεχάσει και να γράφω "ςςς.γοογλε" -_- . Βέβαια απ'οτι έχω δει, έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί για αυτό το θέμα που η άποψη μου δεν θα αλλάξει κάτι. Τώρα όσον αφορά τα groups... Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις που παίζονται...

#1275 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 August 2008 - 18:53

Με ενοχλει καπως το οτι στα Recent Threads στην Κεντρικη Σελιδα του Site δεν φαινετε πια ο δημιουργος του Thread και σε ποιο Forum ανηκει...

Το 1ο οχι τρομερα να πω την αληθεια αλλα το 2ο{δεν θυμαμαι βασικα αν υπηρχε προηγουμενως αλλα αφαιρεθηκε} το θεωρω αρκετα χρησιμο και ειναι λιγο ενοχλητικο οταν θες να πας σε ενα διαφορετικο Thread αλλα του ιδιου Forum να πρεπει να καθεσε να το ψαχνεις,ενω αν αναφεροταν και το Forum μαζι με το Thread θα βρισκοταν πιο ευκολα...

Anw,οχι τρομερο προβλημα,επιβιωνω και με αυτο εννοειται,απλα ειπα να το αναφερω...;)

EDIT:Αν και καταλαβαινω οτι με αυτο τον τροπο το ολο bar γινετε μικροτερο και εξοικονομει χωρο,πιστευω οτι με αυτη την προσθηκη και μονο δεν θα γινοταν σημαντικα αιθητη η διαφορα{νομιζω ολο και καποιο αλλο στοιχειο απ τα πιο κατω μπορει να αφαιρεθει ή να γινει μικροτερο} και μαλιστα θα εκανε πιο ευκολο την "πλοηγηση" στο forum...

EDIT2: Dante Got Me First:P

Edited by Zoro, 23 August 2008 - 19:24.