Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#886 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:00

Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν κάνουν την είσοδο τους σε φόρα πάρα πολλά καινούργια άτομα σε σύντομο χρονικό διάστημα που δυστυχώς βλέπουν τα φόρα σαν msn messenger ή mIRC και δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιοι κανόνες έχουν γραφτεί για να γίνει η συμβίωση όλων μας εδώ μέσα καλύτερη και λειτουργικά πιο σωστή. Είναι κρίμα να βλέπεις πιο δημοφιλή threads τα offtopics-whatever σε ένα φόρουμ το οποίο είναι anime-japan περιεχομένου... (αυτό πάρτε το και σαν Τι με ενοχλεί σε αυτό το forum)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cougar: 17 Μάιος 2008 - 00:05

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#887 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:19

Βασικα, και sorry αλλα πρεπει να το πω, φταινε και λιγο οι Mods....:stubborn:
Αν καποιος παρακουει τους κανονες του δινεις warning για να μην το ξανακανει την επομενη φορα.
Μονο ετσι θα υπαρξει μετρο..... τουλαχιστον ετσι κανω εκει που ειμαι οπου γινεται και χαμος. Εδω ειναι παραδεισος.

Αλλα δεν τα λεω για να με παρεξηγησετε, καθε αλλο παρα προσβολη ειναι.....
Απλως σας λεω οτι καλο θα ηταν και να κλειδωνετε που και που το black hole γιατι καποιοι ξεφευγουν καπως.:emptyonexg1:

#888 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:24

Κοίτα, Gaia, δεν γίνεται να δώσουμε warning διότι δεν παραβαίνουν κανένα κανόνα. Αυτό που χρειάζεται το Black Hole για να μην είναι κουράστικο, είναι λίγο common sense. Πριν πατήσει ο άλλος το reply, να σκεφτεί "Πόσο ενδιαφέρον/αστείο/εποικοδομητικό είναι αυτό που είμαι έτοιμος να postάρω; Μήπως είναι τετριμμένο; Μήπως είναι παντελώς ανούσιο; Μήπως απλά δεν ταιριάζει εκεί μέσα; Μήπως αξίζει καλύτερα να τα πω από MSN;"

Ε, αυτό το common sense φαίνεται να έχει χαθεί.

Προσωπικά είμαι υπέρ του lock, τουλάχιστον για μήνα, αν όχι για πάντα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#889 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:37

οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει ισχυει.απλα ισως παιζει ρολο οτι πλεον εχουν ανοιξει τοσα πολλα θεματα, που ξεμενουν για την Μαυρη τρυπα ολο τα ασχετα ποστς. δλδ. πλεον οντως δεν μιλαμε για ανιμε στην μαυρη τρυπα, γτ το πιο πιθανο ειναι να το σχολιασουμε ή στο αντιστοιχο thread ή στο currently watching anime. ειναι οπως τα λεει ο Kenny. χαθηκε η λογικη. γτ οταν ξεφυτρωνουν θεματα οπως πχ "απο που ουρουνε οι ερμαφροδιτοι" ( δλδ, ο Χριστος και η Παναγια!), νομιζω οτι οντως κατι παει λαθος.
απο την αλλη, εχω να πω και αυτο. οκ , οντως δεν συζητιεται τπτ αστειο/σοβαρο/αξιολογο στην Τρυπα. οι παλιοτεροι λοιπον, που εχουν την εμεπιρια τετοιων συζητησεων ( καθοτι εγω δεν την προλαβα ετσι δυστυχως), ας ανοιξουν τα αναλογα θεματα συζητησης εκει, και πιστευω οτι θα υπαρξει η αναλογη σοβαρη ( και οχι σπαμ ) ανταποκριση

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#890 JoHnAroC

JoHnAroC

Kοκορνιογκος για παντα!!!

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 02:24

προβλημα ειχα παντα οταν εμπαινα με .aNiMe//GR που εβγαινε στην αρχη μια εικονα...μου δειχνε πως ηταν corrupted αρχειο και δεν μπορουσα να μπω...δεν ξερω γιατι αλλα οκ τωρα βαζω και /forums και φτιαχνει...αλλα δεν ξερω τν ουσιωδη λογω αυτου
Δημοσιευμένη  εικόνα
πραγματικα θελω να ψοφησω

#891 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 15:55

Αν καποιος παρακουει τους κανονες του δινεις warning για να μην το ξανακανει την επομενη φορα.
Μονο ετσι θα υπαρξει μετρο..... τουλαχιστον ετσι κανω εκει που ειμαι οπου γινεται και χαμος. Εδω ειναι παραδεισος.

Warning δίνουμε όπου υπάρχει παραβίαση κανόνων, απλά τα υπόλοιπα μέλη δεν μπορούν να το δουν (για διάφορους λόγους). Στο θέμα της Μαύρης Τρύπας (και στου spam-offtopic γενικότερα) πολλές φορές δεν μπορούμε να δώσουμε warn για κάποιο συγκεκριμένο ποστ επειδή δεν είναι μεμονωμένη κατάσταση αλλά γενική νοοτροπία.
Το θέμα είναι ο καθένας να σκέφτεται τι είναι έτοιμος να postάρει πριν πατήσει το μαγικό κουμπάκι Posted Image

Αν πάλι δούμε πως η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει εκτός ορίων, θα προβούμε σε άλλες λύσεις...

E5VV38U.jpg

#892 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 12:01

Εγώ πάλι θα συνεχίσω τη γκρίνια μου...

Από τότε που έγινε το upgrade, το download μπάζει απίστευτα. Χώρια που έχει γίνει αργό, η σελίδα δε λέει να εμφανιστεί μερικές φορές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#893 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 18:35

Να πω κι εγω τωρα τον πονο μου...
Με "ενοχλει" το οτι οταν δινω μια λεξη στο search δεν κοιταει πρωτα στους τιτλους των threads αλλα στο περιεχομενο. Επειδη ομως κι εγω δυσκολευομαι να με καταλαβω, οριστε ενα παραδειγμα:
Παω και γραφω στο search "Gintama". Μου βγαζει 1002 αλλα το thread με ονομα ακριβως "Gintama" ειναι στην 2η σελιδα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#894 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 18:54

Απλά άλλαξε την επιλογή κάτω από την λέξη σε "Search Titles Only". Θα σου βγάλει μόνο όσα threads έχουν στον τίτλο τους την συγκεκριμένη λέξη :riiight:

Posted Image

E5VV38U.jpg

#895 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 18:57

Το δικό μου παράπονο με το search είναι ότι πρέπει κάθε λέξη να ξεπερνάει τα 3 γράμματα. Έτσι δεν μπορείς να ψάξεις για anime όπως Air, X κτλ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#896 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 18:58

Well thanks, δεν το ειχα δει αυτο, ημουν στο Quick Search... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#897 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 09:32

we have a spam bot :

look what came to my email:

geia!

eida to profil sou sto anime.gr kai eipa na sou grapsw!
m'aresoun k mena ta anime :)
poio einai to agaphmeno sou??

des to profil mou edw
wraia.gr :: Πληροφορίες χρήστη :: annoula

an 8es ela na milame!
anna

#898 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 11:00

Kι εμενα μου ηρθε αυτο το μηνυμα σημερα !!!

#899 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 11:08

σε μενα ρε γμτ γιατι δεν ηρθε?

μονο στις γυναικες στελνει η Αννουλα?

αυτο σηκωνει φασαρια για φυλετικες διακρισεις:hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#900 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2008 - 11:40

Μπορει να ψαχνει φιλες κι οχι φιλους.:nosey:Και δεν το λεω με την πονηρη εννοια.