Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#871 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 May 2008 - 16:12

Τί με ενοχλεί σε αυτό το forum... Λοιπόν, το παράπονό μου είναι τεχνικής φύσεως και δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι'αυτό, αλλά θα το πω:

Δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το επιπλέον παράθυρο με τα emoticons κλείνει αυτόματα όταν πατάω post reply, αλλά με τσαντίζει απίστευτα όταν κλείνει για το preview!! Kι αν θέλω να βάλω κάτι παραπάνω;

Επίσης, γιατί όταν γράφω ένα μακρύ post, μετά χρειάζεται να ξαναεισάγω ψευδόνυμο και κωδικό; Εντάξει, αν έχεις απλά τη σελίδα με το forum χωρίς να την εξερευνείς είναι κατανοητό, αλλά όταν γράφεις;;; Δεν είσαι ανενεργός, γράφεις!

Αλλά κάτι μου λέει ότι έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός, οπότε τζάμπα τα παράπονά μου εδώ...:uhh::unlucky:

Posted Image

#872 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2008 - 16:13

για το 2ο απλως πατα οταν κανεις login στο remember me. ετσι δε σε βγαζει μετα απο καποιο χρονο inactivity ( inactivity ειναι οταν δε κανεις refresh η μπαινεις σε αλλες σελιδες του forum)

#873 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 15 May 2008 - 21:07

Για το πρώτο, teachan μπορείς και να χρησιμοποιείς την μπάρα με τα emoticons (Posted ImagePosted Image) για να τα βάζεις πιο γρήγορα...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#874 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 May 2008 - 21:55

Btw, άσχετο αλλά η βαρεμάρα μου σήμερα έφτασε στο κόκκινο. Και η απόδειξη είναι ότι κάθισα και έκανα αυτό :terror2: (δεν κατάφερα να το κάνω να μην αλλάζει γραμμή, αλλά oh well):

Posted Image
phmava.php

#875 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 11:18

Ειναι η πρωτη φορα σε forum που ειναι απαραιτητα τα ελληνικα και απαγορευονται τα greeklish.....ξερω πως δεν προκειται να αλλαξει κατι...απλα ειναι το μονο που με ενοχλει-βσκ πιο πολυ με καθυστερει-μεχρι στιγμης.....

συγχωρεστε τα λαθη απο δω και απο κει.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#876 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 16 May 2008 - 11:35

Συνηθεια ειναι Hanzo.Σε ολους κακοφανηκε στην αρχη:hihi2:

#877 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 12:09

Τουλαχιστον να μπορει ο καθενας να γραψει οπως γουσταρει και αν καποιοι θελουν ας τον αγνοησουν αυτον και τα posts του....οπως και να το κανουμε τα ελληνικα ειναι αβολα σε ηλεκτρονικι γραφη.....

παντως εχω ηδη αρχισει να συνηθηζω.....:if:
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#878 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 May 2008 - 12:20

Το θέμα για τα greeklish έχει συζητηθεί άπειρες φορές. Ενδεικτικά, κάντε μία αναζήτηση στις προηγούμενες σελίδες του θέματος που διαβάζετε, και θα καταλάβετε για ποιον λόγο κατέληξε να έχει τόσες σελίδες.

E5VV38U.jpg

#879 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 16 May 2008 - 12:21

Τουλαχιστον να μπορει ο καθενας να γραψει οπως γουσταρει και αν καποιοι θελουν ας τον αγνοησουν αυτον και τα posts του....οπως και να το κανουμε τα ελληνικα ειναι αβολα σε ηλεκτρονικι γραφη.....

παντως εχω ηδη αρχισει να συνηθηζω.....:if:

Θα μεινω σε αυτο...οποτε ανουσιο ολο το προηγουμενο ποστ...απο την αλλη...ειμαστε φορουμ..οτι γραφεται, γραφεται για να διαβαστει...αν ο αλλος ειναι της αντιληψης οτι θα γραφω οπως γουσταρω λεμε..και οποιος γουσταρει διαβαζει, δεν ειναι ουτε τιμητικο για τον ιδιο, ουτε για τους συμφορουμιτες του, δεδομενου οτι για δικη του ευκολια καθαρα δεν σεβεται ουτε τους συμφορουμιτες, ουτε ΚΑΝ τους κανονες στους οποιους συμφωνησε οταν εκανε εγγραφη...η απαγορευση των greeklish ειναι κανονας του φορουμ, και εγγραφομενος εδω τον αποδεχτηκες...οποιαδηποτε συζητηση επι τουτου ειναι περιττη, και εχει ηδη γινει, και γενικα το πολυκουρασαμε το θεμα..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#880 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 May 2008 - 12:36

Λοιπόν, ξέρετε τι με ενοχλεί εμένα; Που το συγκεκριμένο thread τον τελευταίο καιρό είναι κάθε μέρα στο "New posts". Παλιά χρησιμοποιούνταν σπάνια, και για σοβαρά θέματα (κυρίως τεχνικά), ενώ πλέον εδώ δεν μιλάμε για ενοχλήσεις, αλλά για παραξενιές. Μια το θέμα shoutbox, μια το θέμα greeklish, μια το θέμα slang, μια το θέμα taboo threads...

Posted Image

εμενα με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι αντι να λεμε για anime εχετε πεσει ολοι με τα μουτρα σε αυτο το ρημαδι thread.

This. Το οποίο γράφτηκε 30 σελίδες πίσω.

Αν κάτσει κανείς να καθαρίσει αυτό το thread από τις παραξενιές του καθενός, δεν θα μείνουν ούτε 10 σελίδες.

Πραγματικά είμαι της γνώμης να πέσει split, cleanup, κάτι τελοσπάντων.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#881 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 16 May 2008 - 12:48

Τους κανονες τους διαβασα οπως και τους σεβαστηκα απλα ηθελα να πω την γνωμη μου γιαυτο το θεμα.Sorry πραγματικα αν αυτα εχουν χιλιοειπωθει απλα μολις χθες μπηκα στο site και τα ελληνικα ειναι λιγο περιοριστικα για μενα γιατι τρωνε διπλασιο χρονο ειδικα σε ενα site που γραφεις και πολλες ξενογλωσες εννοιες και εισαι αναγκασμενος να αλλαζεις/σβηνεις με τα λαθη που γινονται.Αυτος ο κανονας μαλιστα με ειχε αποθαρρυνει παλιοτερα να μπω στο site και μπορει και αλλοι anime-fans να ειναει διστακτικοι γιαυτο το λογο.

Απλα τη γνωμη μου λεω....
Posted Image

#882 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 May 2008 - 12:55

δε χάνουμε εμείς... αυτοί χάνουν

#883 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 16 May 2008 - 13:49

Εμενα αυτο που με ενοχλει σε αυτο το φορουμ, ειναι οτι ολη η προσοχη πεφτει πανω στα greeklish, και οχι σε θεματα που θα επρεπε πραγματικα να μας απασχολουν...για παραδειγμα τεχνικες λεπτομερειες που θα μπορουσαν να κανουν το φορουμ πιο ευχρηστο, αλλα μεσα στο παραληρημα της σπαμολογιας χαθηκαν...Ειχα προτεινει λοιπον, που δεν ηταν στην ουσια παραπονο, απλα για να περιλαμβανει σαν sub forum πιο πολλα πραγματα, το TV & Κινηματογραφος, να μετονομαστει σε κατι, που να περιλαμβανει σαν ορος την ψυχαγωγια γενικοτερα..οχι μονο λοιπον την τηλεοραση και το σινεμα...δεν ειναι κατι που με ενοχλει, αλλα ας πουμε, ανοιξα τοπικ για θεατρο, και στην ουσια ειναι off topic γιατι δεν υπαγεται ουτε στην τηλεοραση, ουτε στον κινηματογραφο...
αλλα οπως κολλησαν ολοι με τα greeklish, εκτος απο τη δικη μου προταση, αλλες τοσο οντως σημαντικες προτασεις χαθηκαν στις τοσες αχρηστες σελιδες....
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#884 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 May 2008 - 16:13

Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι οτι οταν καποιος γραφει τι τον/την ενοχλει στο παρον thread, πεταγονται ατομα για να τον/την αντικρουσουν παρ'ολο που εκεινος/η ειναι on-topic και οσοι τον/την αντικρουουν ειναι οff-topic (εκτος απο φορεις ανουσιας συζητησης). Τζαμπα γεμιζουν οι σελιδες.

Πραγματικά είμαι της γνώμης να πέσει split, cleanup, κάτι τελοσπάντων.

+1
Posted Image

#885 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 May 2008 - 23:42

[πυραμιδική γκρίνια mode on] Οκ, συμφωνώ ότι ο Kenny στο παραπάνω ποστ του έχει δίκιο άλλα έχω ανάγκη να το πώ αυτό και ελπίζω να μη θεωρηθεί περριττό σχόλιο.

Είναι η δικιά μου ιδέα μόνο ή η Μάυρη τρύπα έχει καταντήσει καρκίνος? Πραγματικά, πριν 2 μήνες πίστευα ότι θα κάναμε 1-1,5 χρόνο να φτάσουμε 1000 σελίδες και να που είμαστε.
Βλέπω ποστ της μιας γραμμής ρε γαμώτο και θυμάμε ότι παλιότερα κάτι τέτοια τα έβλεπες πολύ σπάνια και υπήρχαν φορές που σου έκανα και παρατήρηση οι μοντς. Και γινόντουσαν πραγματικά αστείες, σοβαρές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ίσως να μην ήταν έτσι όλες, αλλά οι περρισσότερες. Μπορεί να μην ήταν ο παράδεισος αλλά ντάξει, δεν γινόταν αυτός ο πανικός.
Ειλικρινά, δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό έχω να δώ ενδιαφέρουσα κουβέντα για άνιμε. Και το ποιο τραγικό, είναι ότι έχω μεγαλύτερη πρόσβαση σε άνιμε απο ποτέ. Που σημαίνει όχι ότι δεν βλέπω άνιμε αλλά δεν βρίσκω κάποια σοβαρή κουβέντα για κάποιο. Και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που το βλέπει αυτό. Είναι σαν το κύριο θέμα του φόρουμ να είναι άλλο τώρα πια.
Και για να μη παρεξηγηθώ, είμαι απο αυτούς που είχαν και έχουν απο τα πιο πολλά ποστ σε αυτό το τόπικ. Αλλά ειλικρινά, τώρα πια, και μόνο που βλέπω νέο ποστ και δίπλα τη λέξη Black Hole, νιώθω κουρασμένος.

Ειλικρινά, αν το έβλεπα κλειδωμένο, δεν θα ένοιωθα οποιαδήποτε λύπη.

[πυραμιδική γκρίνια mode off/]
Posted Image