Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#646 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 07:00

Ακούω μετάφραση για το "fansub group". :nosey:

Οπαδό-υπό ομάδα

#647 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 07:23

ρε μανιάτης μας κοροιδεύεις? τι πράματα είναι αυτά να ούμε?

ωραία ας γράφουν σωστά αγγλικά
και όχι με κώδικες ή με e slang Που δεν την καταλαβαίνουν όλοι;

για πλάκα χρυσή μου κοπέλα, κεφι, γουστο, τζέρτζελο. Κ όποιος δεν γουστάρει ας αγνοήσει, δλδ πρέπει να απολογηθούν ξέρω'γω? Μήπως να απολογηθεί κ ο Κεννυ που κάνει computer-related jokes κ δεν τα πιάνουν ολοι? τζάμπα χαλάμε τις καρδίες μας.

#648 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 08:08

όταν γράφεις όμως σε ένα φόρουμ τότε δεν "επιλέγεις" ποιοι χρήστες θα διαβάσουν τα ποστ σου. Δεν είναι ούτε ΠΜ, ούτε SMS, ούτε MSN ώστε να είναι κάτι μεταξύ δυο-τριών ατόμων. Είναι κάτι που μπορούν να δουν καθημερινά 5k+ πλέον χρήστες...

Και ξεκαθαρίζω, δεν έχω τπτ με yami-chan, LucyBR απλά δε μου κάθεται καλά να γράφουμε όπως να'ναι...

Από Αγγλικό φόρουμ, Κανόνες...

Typing Incoherently
This is a written medium and people have to read what you write. Chat speak, l33t speak and anything that has to be “translated” falls into this area. You may have something incredible to say, but it won’t be read if you use “m8” and “pwn3d” as every other word in a post. The occasional typo or confusion regarding spelling is understood and expected, but at least take a moment to read over a message before you post it.

μήπως έχουν κανά δίκιο παραπάνω;

#649 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 10:25

τι με ενοχλει? με ενοχλει ο Hellasvagabond που εχει δνε εχει μαι βδομαδα εδω μεσα και το παιζει δερβεναγας. chill out please ή για να στο πω κα ιστα ελληνικα μπας και επιλεξεις να μην διαβασεις τα Αγγλικα, χαλαρωσε λιγο.

γουστο μου και καπελο μου αν εγω γραφω στα αγγλικα. καταπιεζω κανεναν ετσι?
οσο για την Yami-chan και την Lucy-br. ναι ουτε και εγω καταλαβαινω αρκετες φορες τι εννοουν. ξερω ομως οτι 99/100 φορες απευθυνονται η μια στην αλλη. οποτε δεν με αφορα το θεμα. οποτε δεν με αφορα πως μιλανε η μια στην αλλη. αν ποτε μου απευθυνουν το λογο, και μου γραψουν με τετοιο τροπο που να μην καταλαβαινω τι λενε , θα τους ζητησω ΕΥΓΕΝΙΚΑ να μου κανουν μια μεταφραση.

οπως περιμενω απο καποιον εδω μεσα που δεν καταλαβαινει τα αγγλικα που γραφω να μου ζητησει ΕΥΓΕΝΙΚΑ να του πω στην μητρικη μας γλωσσα τι ακριβως εννοω.

σαφως βεβαια δεν ειναι και οτι καλυτερο να μην καταλβαινουν οι μισοι τι λενε 2,3, 5 ατομα αλλα:
a little sympathy for the fellow Animefan, you guys. AND a little understanding.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#650 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 11:25

Παιδιά, ζητώ συγνώμη που παίρνω θέση διότι είμαι πολύ καινούρια και ίσως δεν μου πέφτει λόγος αλλά επειδή βλέπω και το συζητάτε μέρες το συγκεκριμένο θέμα και παρατράβηξε θα ήθελα να σας πω τη γνώμη μου.

Είμαι καινούρια στο φόρουμ και δεν είμαι anime γκουρού. Πρόσφατα μπήκα στα πράγματα. Ήρθα σε αυτό το φόρουμ για να μοιράζομαι μαζί με άλλους την ίδια τρέλα.

Νομίζω πως το πιο σωστό είναι να γράφουμε στη γλώσσα μας όσο πιο καθαρά και όμορφα γίνεται. Συμμετέχω σε αγγλικό φόρουμ έναν ολόκληρο χρόνο (τα αγγλικά μου δυστυχώς δεν είναι τα καλύτερα του κόσμου αλλά προσπαθώ) και όλα πάνε μία χαρά. Όταν βρίσκομα σε Ελληνικά φόρουμ - subforum, γράφω αποκλειστικά Ελληνικά με εξαίρεση κάποιες λέξεις ίσως στα αγγλικά.

Νομίζω πως το θέμα εδώ δεν είναι τόσο η γλώσσα. Είναι περισσότερο η επικοινωνία που θέλουν να έχουν δύο άτομα αναμεταξύ τους. Αυτό όμως θα μπορούσε να γίνει με επικοινωνία ανάμεσα τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ που δυστυχώς δεν καταλαβαίνω πολλά από αυτά που γράφουν κάποιοι να πρέπει να γίνω μέσα σε μία νύχτα ο ειδικός των anime.

Εκτός αν δεν ενδιαφέρει το παρόν φόρουμ και τους διαχειριστές του να έρχονται καινούρια μέλη που δεν είναι φωτεινοί παντογνώστες. Άλλωστε είμαι σίγουρη πως πολλοί από εσάς όταν ήρθατε εδώ δεν τα ξέρατε όλα. Άρα λοιπόν νομίζω πως είναι περισσότερο μία κίνηση εντυπωσιασμού προς τους υπόλοιπους που δεν καταλαβαίνουν.

Αυτά ήθελα να πω και σκοπός αυτού του ποστ δεν είναι να θίξει κανέναν. Είναι απλά για να καταλάβετε πως φαίνονται τα πράγματα σε κάποιον που ήρθε πρόσφατα και προς στιγμήν έχει ελάχιστες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο.

#651 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 11:40

1. δεν νομιζω να εχει γινει αυτο ποτε σε anime thread
2. δεν εχει καμια σχεση ουτε με εντυπωσιασμο, ουτε με μοδες, ουτε τιποτα...
ο μοναδικος λογος που χρησιμοποιειται εκει που χρησιμοποιειται ειναι λογω fandom purposes. με αλλα λογια, αυτα που θελουμε να πουμε δεν εκφραζονται επαρκως στα ελληνικα (πως αποδιδεται για παραδειγμα το ρημα "spazz" στα ελληνικα?)..
η μη κατανοηση σε σημεια προερχεται οχι απο το πως λεγεται κατι αλλα απο το τι λεγεται. το να δημιουργηθει απορια για το τι σημαινει το ακρωνυμιο "NLSG" για παραδειγμα ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι χρησιμοποιειται αποκλειστικα και μονο σε ενα συγκεκριμενο fandom. αν δεν σε απασχολει το θεμα γενικοτερα, δεν θα σε απασχολησει οπως και να ειναι γραμμενο.
οσο για το θεμα "καινουριοι" δεν νομιζω να αποκλειστηκε ποτε κανεις απο κουβεντα... οποιος θελει ειναι more than welcome να συμμετεχει οπουδηποτε (και αυτο περιττα το λεω τωρα, ειναι αυτονοητο νομιζω)

*και για την ιστορια NLSG = Nameless Liberty Six Guns
εν συντομια αναφορα στο live dvd που κυκλοφορησαν οι GazettE το 2006...
συγκλονιστικες πληροφοριες που παρακρατωνται ετσι?

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#652 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 11:47

Ούτως ή άλλως δεν συνηθίζω να παρακολουθώ θέματα τα οποία δεν με ενδιαφέρουν όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ.

Ούτε είπα ότι δεν νιώθω ευπρόσδεκτη. Απλά αναρωτιέμαι αν αυτό το φόρουμ είναι μόνο για τους ειδικούς του είδους ή για όλους τελικά. Ακόμα και γιαυτούς που έχουν δει μόνο ένα άνιμε και θέλουν να συζητήσουν γιαυτό.

Ως προς αυτό μάλλον η διαχείριση θα πρέπει να πάρει μία απόφαση. Αν απευθύνεται σε όλους λυπάμαι αλλά δεν είναι καθόλου όμορφο να υπάρχουν συζητήσεις όπου κάποιοι δεν θα τις καταλαβαίνουν. Άλλωστε αυτό είναι το νόημα των φόρουμ, η δημόσια συζήτηση η οποία απευθύνεται σε όλους. Αν κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν δεν είναι πλέον δημόσια, είναι ιδιωτική μεταξύ κάποιων.

Το σκεπτικό "αν δεν καταλαβαίνεις, μη συμμετέχεις" λυπάμαι αλλά δεν το βρίσκω καθόλου σωστό.

Πάντως δεν υπάρχει λόγος για εκνευρισμούς. Αν κάποιος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός στην εδώ κοινότητα σίγουρα μπορεί να βρει κάποια άλλη κοινότητα. Το διαδύκτιο είναι γεμάτο.

#653 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 11:59

Καλά όλα αυτά που λες, αλλά αν προσέξεις το "Ποιο j-τραγούδι ακούτε τώρα" thread, είναι το κατεξοχήν thread στο οποίο ο καθένας μιλάει στον εαυτό του. Αυτό που κάνουν τα κορίτσια στο συγκεκριμένο thread είναι να μιλάει η μία στην άλλη. Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τις κατακρίνει γι' αυτό, τουλάχιστον εκεί συντελείται κάποια επικοινωνία.

Νομίζω ότι το έχουμε κουράσει. :emptyonexg1:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#654 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 12:00

Κι εγω θελω να παραθεσω εδω την αποψη μου, η οποια μπορει να συμφωνει με μερικους και να διαφωνει με αλλους...δεν εχω τιποτα με την Yami-chan ουτε με την LucyBR..με την Yami μαλιστα εχουμε μιλησει και λιγο παραπανω.Με ενοχλει ο τροπος που γραφουνε για ενα και μοναδικο λογο.Επειδη απευθυνονται η μια στην αλλη.Οταν ειμαστε σε δημοσιο φορουμ, εννοειται οτι για να γραψουμε κατι, συνηθως καποιος μας απηυθηνε το λογο, ή κατι που εγραψε καποιος μας εκανε να θελουμε να παραθεσουμε την αποψη μας, ΑΛΛΑ, οταν αυτη η αποψη παρατιθεται σε τροπο γραφης κατανοητο απο λιγα ατομα εδω μεσα, ή εστω και απο περισσοτερα αλλα παντα υπαρχουν αυτοι που δεν καταλαβαινουν, και ΕΙΔΙΚΑ οταν ειναι αναμεταξυ τους κουβεντα. Εκει που θελω να καταληξω ειναι, οτι απο τη στιγμη που μιλατε μεταξυ σας βρε κοριτσια...και αφου απ'οτι φαινεται πολλοι ειναι αυτοι που δεν καταλαβαινουν τι γραφετε, ακομα και οταν ετσι μιλαει ολος ο ιντερνες, καντε το στο msn αντι για το φορουμ, και στο φορουμ μιληστε ειτε ελληνικα, ειτε καθαρα αγγλικα...και πυραμιδακο, η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι απο μας οντως ξερουμε αγγλικα...αλλα υπαρχουν και ατομα που ειτε ξερουν αγγλικα ισα ισα για να κανουν τη δουλεια τους, ειτε δεν ξερουν καθολου.Αλλωστε γι αυτο σκιζεται και η animeclipse..για να υποτιτλιζει στα ελληνικα...και επειδη το ποσοστο ειναι μικρο, για μενα δεν ειναι λογος να αποκλειονται απο μια συζητηση.Δεν ειναι αδικο επειδη απο τα 5k μελη μπορει αυτοι να ειναι 5-6 να μην μπορουν να διαβασουν κατι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#655 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 12:35

τι με ενοχλει? με ενοχλει ο Hellasvagabond που εχει δνε εχει μαι βδομαδα εδω μεσα και το παιζει δερβεναγας. chill out please ή για να στο πω κα ιστα ελληνικα μπας και επιλεξεις να μην διαβασεις τα Αγγλικα, χαλαρωσε λιγο.

γουστο μου και καπελο μου αν εγω γραφω στα αγγλικα. καταπιεζω κανεναν ετσι?
οσο για την Yami-chan και την Lucy-br. ναι ουτε και εγω καταλαβαινω αρκετες φορες τι εννοουν. ξερω ομως οτι 99/100 φορες απευθυνονται η μια στην αλλη. οποτε δεν με αφορα το θεμα. οποτε δεν με αφορα πως μιλανε η μια στην αλλη. αν ποτε μου απευθυνουν το λογο, και μου γραψουν με τετοιο τροπο που να μην καταλαβαινω τι λενε , θα τους ζητησω ΕΥΓΕΝΙΚΑ να μου κανουν μια μεταφραση.

οπως περιμενω απο καποιον εδω μεσα που δεν καταλαβαινει τα αγγλικα που γραφω να μου ζητησει ΕΥΓΕΝΙΚΑ να του πω στην μητρικη μας γλωσσα τι ακριβως εννοω.

σαφως βεβαια δεν ειναι και οτι καλυτερο να μην καταλβαινουν οι μισοι τι λενε 2,3, 5 ατομα αλλα:
a little sympathy for the fellow Animefan, you guys. AND a little understanding.

Την εμπειρια που εχω ( καλη και κακη ) απο Forums σε ολο τον κοσμο και γενικα απο πραγματα δεν την εχεις εσυ οποτε δεν ειναι θεμα το παιζω δερβενακας ειναι θεμα του οτι προβαλω πολυ καλυτερα επιχειρηματα απο οτι μπορεις και δειχνεις εσυ. Και θα εκτιμουσα μια καλυτερη συμπεριφορα απο μερους σου γιατι εγω σε αντιθεση με σενα δεν χαρακτηριζω ασχημα ουτε βριζω. Απλα αν με φτασει καποιος στο αμην αντιδρω εντελως διαφορετικα.

Σιγα σιγα αρκετοι δειχνουν την αντιρηση τους στο θεμα των Αγγλικων εδω μεσα οποτε αυτο και μονο επρεπε να ειναι αρκετο να μην συνεχιστει καν αυτη η κουβεντα.

#656 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 12:52

Αλλωστε γι αυτο σκιζεται και η animeclipse..για να υποτιτλιζει στα ελληνικα...και επειδη το ποσοστο ειναι μικρο, για μενα δεν ειναι λογος να αποκλειονται απο μια συζητηση.Δεν ειναι αδικο επειδη απο τα 5k μελη μπορει αυτοι να ειναι 5-6 να μην μπορουν να διαβασουν κατι?

Αυτή η πρόταση τα λέει όλα για εμένα! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο.

#657 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:06

zolita... επειδή η γενιά σου μεγάλωσε στο νετ αντί για της αλάνες δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν τον συγκεκριμένο τρόπο ομιλίας .

εμένα με ενοχλεί που δεν καταλαβαίνω τι λένε και νιώθω ηλίθια πραγματικά όταν διαβάζω τα ποσ τους. απο εκεί και πέρα δεν νομίζω οτι τα αγγλικά που χρησιμοποιεί η lucy είναι για λόγους έκφραση αφού δεν είναι καν αγγλικά αυτά που γράφει.

ο μοναδικος λογος που χρησιμοποιειται εκει που χρησιμοποιειται ειναι λογω fandom purposes. με αλλα λογια, αυτα που θελουμε να πουμε δεν εκφραζονται επαρκως στα ελληνικα (πως αποδιδεται για παραδειγμα το ρημα "spazz" στα ελληνικα?)..

a. το spazz είναι ρήμα; επειδή εγώ το ξέρω σαν επίθετο.
b. fandom purposes? τι σημαίνει αυτό;
c. sorry αλλά αν μίλαγες σωστά αγγλικά δεν θα πείραζε, εμένα προσωπικά με ενοχλεί η e-slang που μόνο τα καμένα καταλαβαίνουν.

και πραγματικά το κουράσαμε ας μιλάτε όπως θέλετε αρκεί να είστε κατανοητοί απο το 60 % του φόρουμ και όχι μόνο από τα άτομα που όλη τους τη ζωή την πέρασαν στο Internet και σε φόρουμ. Φυσικά αυτό ισχύει για όλους μας, και περισσότερο γι αυτούς που γράφουν στα ελληνικά και καταλήγουμε να θέλουμε μεταφραστή απο την ουγκάντα για να βγάλουμε νόημα.

και Lucy εμένα μου αρέσουν οι απόψεις σου γι αυτό και διαβάζω τα ποστ σου
και γι αυτό θέλω να κατανοώ τι γράφεις όταν γράφεις.

#658 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:08

Την εμπειρια που εχω ( καλη και κακη ) απο Forums σε ολο τον κοσμο και γενικα απο πραγματα δεν την εχεις εσυ οποτε δεν ειναι θεμα το παιζω δερβενακας ειναι θεμα του οτι προβαλω πολυ καλυτερα επιχειρηματα απο οτι μπορεις και δειχνεις εσυ. Και θα εκτιμουσα μια καλυτερη συμπεριφορα απο μερους σου γιατι εγω σε αντιθεση με σενα δεν χαρακτηριζω ασχημα ουτε βριζω. Απλα αν με φτασει καποιος στο αμην αντιδρω εντελως διαφορετικα.

Σιγα σιγα αρκετοι δειχνουν την αντιρηση τους στο θεμα των Αγγλικων εδω μεσα οποτε αυτο και μονο επρεπε να ειναι αρκετο να μην συνεχιστει καν αυτη η κουβεντα.

πρωτον, το οτι εγω δεν εχω ( και που ξερεις τι εμπειρια εχω? με ξερεις και απο εχθες?)την εμπειρια που εχεις εσυ ( που αμα θελω το πιστευω), δεν σου δινει επουδενι το αλαηθητο. ουτε εδω ουτε πουθενα. εν τοιαυτη περιπτωση ουτε καποιος 15χρονος εδω εχει την εμπειρια που εχω εγω ( και οχι μονο οσον αφορα το ιντερνετ) αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει εγω να παταω πανω του, και κατεπεκταση εσυ πανω μου. δευτερον δεν σε εβρισα ( εαν δεν ξερεις τι σημαινει δερβεναγας, ρωτα ). τριτον δεν υπεπεσε στην αντιλληψη μου οτι ανταλλαξαμε επιχειρηματα, και ακομα περισσοτερο, οτι εσυ παρεθεσες καλυτερα απο μενα ( και γενικοτερα ). τεταρτον, με απειλεις? οτι θα σε φτασω στο αμην? και αμα σε φτασω στο αμην δλδ τι θα γινει? εμενα δλδ, αμα με φτασει καποιος στο αμην, τι θα γινει?
αν παση περιπτωση απο μενα το θεμα θεωρειται ληξαν. στο κατω κατω δεν με αφορουσε ουτε στην αρχη αμεσα, ουτε στο τελος. εαν θελεις να το συνεχισουμε οι 2 μας, εχεις την ελευθερια να το κανεις μεσω πμ. εκει θα μπορεσω να σε βρισω κιολας για να εχεις το δικιο να λες οτι σε βριζω.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#659 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:26

Το δερβενακας το ειπες επιθετικα και ειρωνικα, εγω αυτο το εκλαμβανω σαν μορφη υβρης. Τωρα οπως σου ειπα εγω δεν βριζω απο εκει και περα αστο καλυτερα.

#660 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 13:30

hellas το πας πολυ μακρια το θεμα. Αγγλικα οπως ειπαν ειναι αναγκαστικο να γνωριζεις εφοσον σου αρεσουν τα ανιμε.

Να μιλαμε μονο ελληνικα και με το μπαλντα πανω απο το λαιμο αν μιλησουμε αγγλικα ... ας μη το σχολιασω.

Γενικως πιστευω οτι οι Mods πρεπει να αποφασισουν και με ενα ποστ να που ξεκαθαρα τι επιτρεπεται και απο κει και περα οποιος δε του αρεσει, κριμα συζητηθηκε αποφασιστηκε. Αμα δε του αρεσει τοσο πολυ τα βαλιτσακια του και σε αλλη παραλια.

Οσο για τα κοριτσια, πιστευω οτι παρα εχει γινει επιθεση εναντιον τους, ναι ωρες ειναι λιγο ενοχλητικο ο τροπος γραψιματος, αλλα δεν ειναι τα αγγλικα που φταινε και κατα κυριο λογο το κανουν σε j thread που οσοι μπαινουν για να ποσταρουν σχεδον ολοι το γνωριζουν αυτο το γραψιμο γιατι αν εχω καταλαβει σωστα ειναι σχετικο.