Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#616 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 00:24

You're pushing your luck... τέτοια λέγε και θ' αρχίσω να γράφω σε binary. :stubborn:

01010000 01101100 01100101 01100001 01110011 01100101 01100100 01101111 01110011 01101111

αυτό θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό μπορώ να πω.

Ρε συ eri μηπως εισαι και λιγο υπερβολικη?

1ον εσύ κλείσε τα 18 χωρίς να έχεις καεί απο το νετ
και δεύτερον είμαι πάντα υπερβολική.

#617 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 05 May 2008 - 00:25

sorry το βρίσκω τραγικό να μιλάνε έτσι επειδή μιλάνε έτσι και τα άλλα αμερικανακιά στα διάφορα φόρουμ.

τώρα από εκεί και πέρα ας γράφουν όπως θέλουν απλά το βρίσκω αγενές να γράφουν σε ελληνικό φόρουμ έτσι, όπως άλλοι βρίσκουν αγενές που την λέω σε όλους.

και σιγά μη κάνω Lurk για να αποκρυπτογραφήσω γλώσσα φτιαγμένη από e-nird with no real life.

Erisabetsu με συγχωρεις αλλα αυτο που λες τωρα προσωπικα με προσβαλλει..
το οτι αυτος ο τροπος χρησιμοποιειται παντου στο internet δεν ειναι ουτε ο λογος που το κανουμε, ουτε το ειπα για σας χαρακτηρισω οπισθοδρομικους ή δεν ξερω κι εγω τι...
το ειπα απλως για να δειξω οτι δεν "αρμενιζουμε στραβα" επειδη ετσι μας τη βιδωσε..
προσωπικα τα emoticons τα χρησιμοποιω επειδη δινουν "χρωμα" στο κειμενο, μεταφεροντας εκφρασεις που λογω pc και γραπτου δεν φαινονται στις λεξεις.

και για ποιο λογο ειναι αγενες? δεν νομιζω να προσβαλλαμε ποτε κανεναν..

μηπως ειναι ελαφρως τραγικοτερο το γεγονος οτι απο τα 5.103 μελη (according to stats) αυτου του forum εχετε κανει θεμα το πως μιλανε 2(!!!!)?

Posted Image

Spoiler: &#33909

#618 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 May 2008 - 00:27

1ον εσύ κλείσε τα 18 χωρίς να έχεις καεί απο το νετ
και δεύτερον είμαι πάντα υπερβολική.

Πες μου οτι κανεις πλακα:stubborn:
Spoiler:

#619 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 00:52

sorry lucy αν σε πρόσβαλα αλλά για πρώτη φορά καταλαβαίνω επιτέλους τι γράφεις.

δεν ασχοληθήκαμε όλοι με τον τρόπο που γράφεις και αλίμονο αν μας ενοχλούσαν τα emoticon σου.
αγενές το βρίσκω όπως θα το έβρισκα αν έγραφες σουηδικά εδώ μέσα και δεν καταλάβαινα τι λες και όχι επειδή προσβάλλεις κάποιον.

από εκεί και πέρα σιγά μην εμποδίσω τον τρόπο που γράφεις ή να σου πω να τον αλλάξεις, γράφε όπως θες απλά μην θεωρείς δεδομένο ότι θα σε καταλαβαίνουμε.

hellraider έλα να με ρωτήσεις σε τρία χρόνια.

Spoiler:

#620 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 May 2008 - 01:35

δε ξερω αν ακριβως με ενοχλει αλλα ...

χρησιμοποιω το dark vb v2 teal fluid backround και ειναι ακριβως οπως το θελω εκτος απο το οτι δεν δειχνει τα banners.

Γινετα να προστεθουν ?

#621 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 02:25

Δεν καταλαβαινω γιατι ολος ο ντορος....
Αφου απαγορευεται το Greeklish τοτε πρεπει να απαγορευτουν ολα εκτος απο τα Ελληνικα. Ειναι πολυ ευκολο και πολυ λογικο. Οποιος θελει να μιλαει αγγλικα υπαρχουν απειρα Forums για Anime στο εξωτερικο.
Μην χαλιεστε λοιπον για κουταμαρες.

#622 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 May 2008 - 02:32

επιτρεπονται τα αγγλικα σε αυτο το forum.

#623 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 02:39

Να επιτρεπονται τα Αγγλικα αλλα οχι τα Greeklish το θεωρω ανοητο......
Αλλο να αναφερονται τιτλοι στα Αγγλικα οπως και πρεπει και αλλο να μιλανε καποιοι στα Αγγλικα επειδη ετσι οριζει καποια μοδα.

#624 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 May 2008 - 02:41

Ακούω μετάφραση για το "fansub group". :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#625 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 05 May 2008 - 02:42

Δεν καταλαβαινω γιατι ολος ο ντορος....
Αφου απαγορευεται το Greeklish τοτε πρεπει να απαγορευτουν ολα εκτος απο τα Ελληνικα. Ειναι πολυ ευκολο και πολυ λογικο. Οποιος θελει να μιλαει αγγλικα υπαρχουν απειρα Forums για Anime στο εξωτερικο.
Μην χαλιεστε λοιπον για κουταμαρες.

Μήπως να δίνουμε πρόστιμο και σε όσους κάνουν ορθογραφικά? Να ζητήσουμε και απο το υπουργείο πολιτισμού αν είναι να μας βραβεύσει για την προώθηση της ελληνικής γλώσσας.
Τα κορίτσια γράφουν (όχι σε όλα τα ποστς) στα αγγλικά, την πιο διαδεδομένη και γνωστή γλώσσα στην Ευρώπη. Το κάνουν για συγκεκριμένα θέματα (αν έχετε κάτσει να παρατηρήσετε) και κυρίως όταν μιλάνε μεταξύ τους. Δεν είναι το ίδιο με το να μιλάς γερμανικά, γαλλικά, μογγολέζικα ή δεν ξέρω και εγώ τι, ακόμη και αν απλά πάρουμε υπόψη το γεγονός ότι το 99% απο όσους είναι εδώ μέσα ξέρει αγγλικά, ακόμη και κουτσά σταβά και ανάποδα. Τα greeklish δεν είναι επίσημη γλώσσα και κατά την ταπεινότατη μου άποψη δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Εμένα απο την άλλη με ενοχλεί πολύ περρισσότερο που βλέπω σε διάφορα τόπικς (και το κάνω και εγώ που και που) να είναι 2-3 άτομα )διαφορετικά ανά τόπικ που συμβαίνει αυτό) που μονοπωλούν μια συζήτηση και έτσι δεν βλέπουμε παρά τις απόψεις κάποιων συγκεκριμένων ατόμων και η ίδια η συζήτηση χάνει το νόημα της.
Posted Image

#626 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 02:43

Kenny μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Αλλο αυτα και αλλο να μιλανε κανονικα καποιοι στα Αγγλικα.

Pyramid το νετ στη Ελλαδα αρχισε με GREEKLISH και οχι με Ελληνικα...Το οτι τα τελευταια χρονια καποιοι εβαλαν σε προγραμματα και σε σελιδες υποστηριξη για Ελληνικη γλωσσα δεν αλλαζει αυτο το Γεγονος.
Αγγλικα ειναι μια ξενη γλωσσα οπως τα Γαλλικα τα Γερμανικα και ολλες οι ξενες γλωσσες. Με την λογικη λοιπον του Μιλαω Αγγλικα τοτε να ερθουν και αλλοι και να μιλανε και αλλες γλωσσες...Η μηπως θα κανεις διαχωρισμο μετα στο τι ξενες γλωσσες επιτρεπονται και τι οχι ?

Θελεις να μιλας ξενα ? Πηγαινε στο Fansubstv η σε αλλα ξενα Forums. Η βλεπεις σε ξενα Forum να επιτρεπεται η χρηση αλλων γλωσσων ? Εγω σε οσα ειμαι οχι οποτε εδω γιατι να διαφερει και αν διαφερει γιατι να το κανουμε μονο για τα Αγγλικα ?

#627 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 05 May 2008 - 02:54

Pyramid το νετ στη Ελλαδα αρχισε με GREEKLISH και οχι με Ελληνικα...Το οτι τα τελευταια χρονια καποιοι εβαλαν σε προγραμματα και σε σελιδες υποστηριξη για Ελληνικη γλωσσα δεν αλλαζει αυτο το Γεγονος.

And your point is??? Απο τη στιγμή που μπορούμε να μιλάμε και να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες για να μιλήσουμε ελληνικά, τότε λογικό είναι να απαγορευτούν τα greklish, τη στιγμή που μεγάλα και αξιόλογα κείμενα με αυτό το τρόπο απλά δεν διαβάζονται, εκτός και αν κάποιος είναι καθαρός μαζόχας.

Αγγλικα ειναι μια ξενη γλωσσα οπως τα Γαλλικα τα Γερμανικα και ολλες οι ξενες γλωσσες. Με την λογικη λοιπον του Μιλαω Αγγλικα τοτε να ερθουν και αλλοι και να μιλανε και αλλες γλωσσες...Η μηπως θα κανεις διαχωρισμο μετα στο τι ξενες γλωσσες επιτρεπονται και τι οχι ?

Γιατί, απαγόρευσε κανείς τα γαλλικά και δεν το ξέρω? Δεν χρησιμοποιούνται καθαρά επειδή 9 στους 10 εδώ δεν ξέρουν πάνω απο 3 λέξεις, πράγμα που δεν υσχίει με τα αγγλικά. Και πάλι, μόνο ένα μέρος αυτών των ποστς είναι έτσι.

Η βλεπεις σε ξενα Forum να επιτρεπεται η χρηση αλλων γλωσσων ? Εγω σε οσα ειμαι οχι οποτε εδω γιατι να διαφερει και αν διαφερει γιατι να το κανουμε μονο για τα Αγγλικα ?

Προφανώς μιλάς για αγγλικά φόρουμ ή φόρουμ στα οποία χρησιμοποιήται κυρίως η γγλική γλώσσα. Αυτά τα φόρουμ μαζεύουν κατά κύριο ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων απο διάφορες χώρες που ως μοναδική γλώσσα επικοινωνίας έχουν τα αγγλικά. Για αυτό δεν βλέπεις άλλες γλώσσες.

Γιατί κάτι μου λέει ότι έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση?
Posted Image

#628 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 02:58

Εσυ πας να μας τρελανεις αλλα αποτυχημενα....
Δεν λες τπτ που να πηγαινει αντιθετα σε οσα σου λεω εγω.
Και λες πως σε αυτα τα μεγαλα Forum μαζευουν ατομα που μιλανε αγγλικα...
Εδω τι αλλαζει λοιπον ? Ελληνες δεν εχει αυτο το Forum ? Μηπως ερχονται απο ολο τον κοσμο και δεν ξερουν Ελληνικα ?
Ασχετα με το αν ξαναειχατε αυτη την συζητηση εδω ειναι ενα Ελληνικο Forum και θα επρεπε να ομιλειται μονο η Ελληνικη. Οποιος εχει απωθυμενα με αλλες γλωσσες μπορει να ειναι και σε ενα Αγγλικο Forum και να κανει το κεφι του μιλωντας Αγγλικα.

#629 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 05 May 2008 - 03:09

Εσυ πας να μας τρελανεις αλλα αποτυχημενα....

Λέω να αφήσω σε εσένα τα επιτυχημένα

Και λες πως σε αυτα τα μεγαλα Forum μαζευουν ατομα που μιλανε αγγλικα...
Εδω τι αλλαζει λοιπον ? Ελληνες δεν εχει αυτο το Forum ? Μηπως ερχονται απο ολο τον κοσμο και δεν ξερουν Ελληνικα ?

Αν είναι δυνατόν. Κάνε το κόπο να διαβάσεις τα ποστς

Προφανώς μιλάς για αγγλικά φόρουμ ή φόρουμ στα οποία χρησιμοποιήται κυρίως η γγλική γλώσσα. Αυτά τα φόρουμ μαζεύουν κατά κύριο ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων απο διάφορες χώρες που ως μοναδική γλώσσα επικοινωνίας έχουν τα αγγλικά. Για αυτό δεν βλέπεις άλλες γλώσσες.

Δεν μαζεύουν άτομα που μιλάνε μόνο αγγλικά στη καθημερινότητα τους. Μπορούν να μιλάνε απο ιαπωνικά μέχρι βραζιλιάνικα. Η μόνη γλώσσα που γνωρίζουν όλοι εκει όμως είναι τα αγγλικά. Εδώ δεν συμβαίνει αυτό. Αγγλικά γνωρίζουν οι περρισσότεροι και μπορούν να διαβάσουν. Δεν είναι απρόσητη γλώσσα ούτε μειώνουν την αναγνωρισημότητα ενός κειμένου όπως τα greeklish. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς αυτό, όπως και το ότι δεν είναι όλα τα ποστς των κοριτσιών έτσι?

Ασχετα με το αν ξαναειχατε αυτη την συζητηση εδω ειναι ενα Ελληνικο Forum και θα επρεπε να ομιλειται μονο η Ελληνικη. Οποιος εχει απωθυμενα με αλλες γλωσσες μπορει να ειναι και σε ενα Αγγλικο Forum και να κανει το κεφι του μιλωντας Αγγλικα.

Τι πάει να πεί είναι ελληνικό το φόρουμ, μόνο ελληνικά θα γράφουμε? Ακόμη και στα φόρουμ που μιλάνε κυρίως αγγλικά, δεν υπάρχει απαγόρευση κάποιας γλώσσας, η χρήση της γλώσσας γίνεται καθαρά απο επιλογή των χρηστών. Απο τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που καταλαβαίνουν τι λέγεται σε αυτά τα ποστς και τα διαβάζουν, δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα κάποιων.
Posted Image

#630 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 05 May 2008 - 03:12

yokatta!!!:wooi2:
ομαδικος υποτιτλισμός θιασωτών
σύμπλεγμα συντρόφων υποτιτλιστών
ερασιτεχνική ομάδα υποτιτλισμού
ομάδα τσιρακίων υποτιτλιστών
όμιλος πιστών υποτιτλιστών
αφοσιωμένη ομάδα υποτιτλισμού

Εγώ ψηφίζω να γράφει ο καθένας όπως θέλει. Φόρουμ είναι εδώ που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως νομίζει. Απλώς τα παιδιά είναι καλό να έχουν στο μυαλό τους ότι πολλοι προσπερνούν τα ποστς τους γιατί η γραφή τους δεν είναι οικεία (αλλά και πάλι μπορεί να το έχουν ήδη στο μυαλό τους)