Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#661 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 May 2008 - 13:32

ξετσοκαριαστείτε...

#662 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 05 May 2008 - 13:37

εμένα με ενοχλεί που δεν καταλαβαίνω τι λένε και νιώθω ηλίθια πραγματικά όταν διαβάζω τα ποσ τους. απο εκεί και πέρα δεν νομίζω οτι τα αγγλικά που χρησιμοποιεί η lucy είναι για λόγους έκφραση αφού δεν είναι καν αγγλικά αυτά που γράφει.

a. το spazz είναι ρήμα; επειδή εγώ το ξέρω σαν επίθετο.
b. fandom purposes? τι σημαίνει αυτό;
c. sorry αλλά αν μίλαγες σωστά αγγλικά δεν θα πείραζε, εμένα προσωπικά με ενοχλεί η e-slang που μόνο τα καμένα καταλαβαίνουν.

και πραγματικά το κουράσαμε ας μιλάτε όπως θέλετε αρκεί να είστε κατανοητοί απο το 60 % του φόρουμ και όχι μόνο από τα άτομα που όλη τους τη ζωή την πέρασαν στο Internet και σε φόρουμ. Φυσικά αυτό ισχύει για όλους μας, και περισσότερο γι αυτούς που γράφουν στα ελληνικά και καταλήγουμε να θέλουμε μεταφραστή απο την ουγκάντα για να βγάλουμε νόημα.

και Lucy εμένα μου αρέσουν οι απόψεις σου γι αυτό και διαβάζω τα ποστ σου
και γι αυτό θέλω να κατανοώ τι γράφεις όταν γράφεις.

ειλικρινα ελπιζω να ειναι το τελευταιο ποστ εδω περα... :deadga6:
ειναι κι αυτη μια μορφη της γλωσσας που εχει αναπτυχθει στο ιντερνετ..
αν μιλουσα με αρχαϊζοντες τυπους θα ημουν πιο κατανοητη??
να το υιοθετησω αμα ειναι...

a. θα ελεγα περισσοτερες φορες ως ρημα το χω δει να χρησιμοποιειται...
b. εν συντομια, θελω να πω οτι ειναι τροπος ομιλιας που χρησιμοποιειται μεταξυ των fans του x ας πουμε.. το x στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχει συμπαγες following σ αυτη τη χωρα οποτε ειναι λογικο να μην εχει γινει καποιου ειδους "αφομοιωση" και να μιλαμε γι αυτο οπως γινεται universally.. το αποτελεσμα απ ολα αυτα ειναι να θελουμε να πουμε πραγματα που πρεπει να εχεις μια επαφη με το αντικειμενο για να τα εχεις συναντησει..
c. ok, να προσπαθησω να το περιορισω αμα ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.. δεν νομιζω ομως οτι χρησιμοποιω τοσο τραγικες εκφρασεις πια.. δεν μιλαω ghetto american slang..

οχι απλως το κουρασαμε καποια αλλη εκφραση ταιριαζει εδω αλλα ας ειμαστε κοσμιοι..
δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω που βρισκεται το μεγιστο προβλημα που υποτιθεται καθομαστε και συζηταμε τοση ωρα...
ουτε εχω πειστει οτι με το να αλλαξουν 2 ατομα θα αλλαξει κατι.. 5 ατομα ασχολουνται με τα συγκεκριμενα threads και πολυ αμφιβαλλω αν θα αυξηθουν εξ'αιτιας μιας "εκφραστικης αλλαγης"..

σ'ευχαριστω παρα πολυ Erisabetsu για τα καλα σου λογια και με τιμαει πολυ αυτο που λες αλλα στα threads που χρησιμοποιω αυτον τον τροπο εκφρασης δεν αναλυω και την θεωρια της σχετικοτητας.. ειτε music talk ειναι, ειτε idol talk ειναι, ειται dorama talk ειναι το 90% των φορων τουλαχιστον..
τουλαχιστον συννενοουμαστε.. :)

Posted Image

Spoiler: &#33909

#663 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 13:49

hellas το πας πολυ μακρια το θεμα. Αγγλικα οπως ειπαν ειναι αναγκαστικο να γνωριζεις εφοσον σου αρεσουν τα ανιμε.

Να μιλαμε μονο ελληνικα και με το μπαλντα πανω απο το λαιμο αν μιλησουμε αγγλικα ... ας μη το σχολιασω.

Γενικως πιστευω οτι οι Mods πρεπει να αποφασισουν και με ενα ποστ να που ξεκαθαρα τι επιτρεπεται και απο κει και περα οποιος δε του αρεσει, κριμα συζητηθηκε αποφασιστηκε. Αμα δε του αρεσει τοσο πολυ τα βαλιτσακια του και σε αλλη παραλια.

Οσο για τα κοριτσια, πιστευω οτι παρα εχει γινει επιθεση εναντιον τους, ναι ωρες ειναι λιγο ενοχλητικο ο τροπος γραψιματος, αλλα δεν ειναι τα αγγλικα που φταινε και κατα κυριο λογο το κανουν σε j thread που οσοι μπαινουν για να ποσταρουν σχεδον ολοι το γνωριζουν αυτο το γραψιμο γιατι αν εχω καταλαβει σωστα ειναι σχετικο.

Και τροπους γνωριζουν καποιοι εδω μεσα αλλα τους τηρουν παντου εκτος απο εδω μεσα οποτε αυτο τι λεει ? Το οτι εμαθα Αγγλικα δεν σημαινει πως το εκανα για να τα μιλαω σε ενα Ελληνικο Φορα.
Οπως ειπα και πριν το να ακουσω αγγλικα σε μια ταινια η anime η ακομα και να τα διαβασω ειναι ενα Αναγκαιο κακο. Δεν γινεται αλλιως. Το να μην μιλανε 2-3-4 ατομα Αγγλικα οταν μπορουν να μιλανε Ελληνικα δεν ειναι Αναγκαιο, ειναι απλα επειδη ετσι θελουν.

Παντως συμφωνω πως το πιο σωστο θα ηταν μια επανεξεταση του θεματος απο την διαχειριστικη ομαδα και η προσθεση του αποτελεσματος στους κανονισμους.

#664 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 05 May 2008 - 14:00

Εγω εχω λιγα πραγματα να πω... Αρχικα το να ακουω πραγματα οπως "Μερικοι το καταλαβαινουν/σε πολλα φορουμ μιλανε ετσι/πανε μαθε netspeak" ειναι τελειως λαθος. Αν καποιος θελει να διαβασει το περιεχομενο ενος post, πρεπει να μπορει να το κανει αυτο χωρις να χρειαζεται να το σπουδασει, και ειτε σας αρεσει ειτε οχι, υπαρχουν πολλα ατομα που δεν μπορουν να τα διαβασουν.

Αν το δουμε απο την αλλη μερια ομως, αυτα τα post απευθυνονται σε λιγους, σε αυτους μονο που μπορουν/εχουν κουραγιο να τα καταλαβουν. Απο τη στιγμη που γινονται σε threads οπως αυτα των j-τραγουδιων δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Θα υπηρχε μονο αν μιλουσαν ετσι σε thread Naruto & Death Note οπου ο κυριος σκοπος ειναι η συζητηση (και κακα τα ψεματα, τετοιου ειδους post δυσκολευουν τη συζητηση) και κατι τετοιο δε συμβαινει αυτη τη στιγμη.

Οποτε το ολο θεμα δεν εχει νοημα να συζητιεται αλλο. Ξεκαθαριζω βεβαια οτι ο Otakusan7 ειχε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πει την αποψη του αφου αυτο το thread εχει το σκοπο να λεμε πραγματα που μας ενοχλουνε. Απο'κει και περα κακως πηρε μεγαλες διαστασεις. Ειπαμε ολοι αυτα που ειχαμε να πουμε, ας αφησουμε τη ζωη να κυλησει πλεον.
Posted Image

#665 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 05 May 2008 - 14:07

Δηλαδη ρε παιδια αν εγω για να μην κανω πχ alt-tab γραψω αυτο που θελω στα αγγλικα θα τρωω ban? Μηπως υπερβαλουμε λιγο?
Εξαλου πολλες ατακες δεν λεγονται ελληνικα, τι να κανουμε...
-Ω, Θεέ μου, σκοτώσανε τον Κένη!
-Μπάσταρδοι!
Posted Image

#666 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 14:15

Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να κανεις ενα Alt-shift...
Δλδ οσοι το κανουν ειναι μακακες........

#667 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 05 May 2008 - 14:24

Οχι ρε συ κι εγω το κανω. Αλλα πολλες φορες θελεις να γραψεις κατι πιο γρηγορα ή μπορει η σκεψη σου να ναι στα αγγλικα. Τα αγγλικα δεν ειναι τοσο τρομερα ουτε ειναι δισαναγνωστα...
Posted Image

#668 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 May 2008 - 14:48

αν εσύ με alt+tab γράφεις αγγλικά κάτι έχεις ρυθμίσει λάθος...

εμένα με alt+tab μου αλλάζει παράθυρα

:D

#669 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 14:52

Ουτε εγω το προσεξα πανω στην ταχυτητα να απαντησω :P

#670 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 05 May 2008 - 15:01

Δεν ξερω παιδια εγω τα γραφω σε αλλο φορουμ, μετα κανω alt-tab και τα ποσταρω εδω... :nosey:
Posted Image

#671 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 May 2008 - 15:04

ασε δεν το σώνεις...

#672 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 05 May 2008 - 20:02

Συγγνώμη ρε παιδιά εγώ είπα κάτι που με ενοχλεί το οποίο είναι ότι δεν καταλαβαίνω πως γραφουνμερικοί εδώ μεσα και έφερα τα δυο πιο τρανταχτά παραδείγματα... δεν το έκανα ούτε για να τους απαγορευτεί να γράψουν όπως θέλουν... ούτε για να απαγορευτούν τα αγγλικά (ήμαρτον)... ούτε επειδή έχω προηγούμενα μαζί τους (ούτε καν τις ξέρω)... όλα αυτά που ακούγονται εδώ μέσα που έχουν βάλει στην γωνία ,όλοι οι "κάποιοι ανώνυμοι που πίσω από τον υπολογιστή τους το παίζουν superman" και βγάζουν τα απωθυμένα τους πάνω στα κορίτσια δεν ήταν σε καμμία περίπτωση στις προθέσεις μου... για αυτό ζήτάω συγγνώμη και από τις 2 καθώς και στους mods που έγινα αιτία flaming στο forum... απλά είπα ότι με κουράζει να καταλάβω ένα τέτοιο post
unnecessary typical confirmation: HELL YEAH!!!...

unnecessary typical confirmation:
HELL YEAH!!! =w=\m/
bows in reverence m(_ _)m

and the latter is a lie *points at Jun* XDDD

kazmir, no idea about the film... :/
όπως σε μερικούς μπορεί να την σπάει ο άναρχος τρόπος που γράφω ελληνικά... ή οι τρεις τελςίες που βάζω παντού... δεν είναι το μεσανατολικό για να μιλάμε τόσες μέρες... mercy ρε...
lucy and yami I'm sorry...
erisabetsu stop be a bitch pls και μεις στις αλάνες μεγαλώσαμε αλλά δεν κάνουμε έτσι...

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#673 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 20:30

Μερικοι ειτε μιλανε Αγγλικα ειτε Ελληνικα το ορθογραφικο δεν το σωνουνε με τιποτα.....Spawn δεν βαζεις ενα Spell Checker στην σελιδα ? :)

#674 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 05 May 2008 - 22:09

συγγνώμη κιόλα.

ο καθένας λέει ό,τι θέλει.

αν ο άλλος καταλάβει, κατάλαβε. αν θέλει να απαντήσει κιόλα απάντησε.

πού ζοριζόμεθα?

στο ότι μιλάνε αγγλικά και επειδή είναι ελληνικό φόρουμ πρέπει να μιλάμε ελληνικά? δηλαδή αν βρίσκεσαι στην ελλάδα πρέπει να μιλάς ελληνικά?

ή μήπως δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε την γιάμι όταν συζητάει για τα νέα των γκαζέτ ή την λούσι όταν σχολιάζει τζόννις στα ντράμας? τυχαίνει και ασχολούνται, άρα τα συζητάνε. ποιος από όσους διαμαρτυρήθηκαν ξέρει ποιος είναι ο αόι και ο καμέ? ούτε θέμα μονοπώλησης συζήτησης παίζει. όποιος θέλει (και γνωρίζει το αντικείμενο) γράφει, δηλαδή ήμαρτον!

έλεος. πέσατε να φάτε τα κορίτσια ενώ το φόρουμ έχει (προφανώς) σημαντικότερα θέματα για να συζητηθούν. τώρα τι περιμένετε, να βγει κανόνας "απαγορεύεται κάθε είδους επικοινωνία πέραν των ορθογραφημένων και σωστά συντεταγμένων νεοελληνικών
δια να καταλαβαίνουν άπαντες και διότι έχουμε κατάληξη gr"? και τι θα γίνει? μια τρύπα στο νερό. γουάου.

όντως, αποδεικνύουμε ότι είναι φόρουμ για έλληνες. και τι έλληνες. ελληνάρες.

Posted Image

#675 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 22:29

Βασικα κανεις δεν ειπε πως το προβλημα ειναι τα ορθογραφικα....Τα Αγγλικα ειναι που ισως να μην ειναι κατανοητα απο ολους εδω μεσα.