Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:12
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:16
Ή τουλάχιστον μπορείς να την καταλάβεις.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:18
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:23
Λάθος, είσαι έλληνας anime fan, άρα μιλάς την anime αργκό, η οποία είναι μείγμα αγγλικών/ιαπωνικών/1337. Fact.
makes some sense (oh my god, now I am writting in english, how bad ;0;
Αν πάω και πώ σε ένα φόρουμ που δεν έχει σχέση με ελλάδα και 2 στα 800 άτομα μιλάνε ελληνικά, ναι θα με μπανάρουνε. Αν πάω σε ένα φόρουμ που έχει σχέση με τα anime και 800 στους 800 ξέρουν να μιλάνε/διαβάζουν αγγλικά για να διαβάζουν/βλέπουν άνιμε, το πολύ πολύ να περίμενα να με γράφουν ορισμένοι.
Ναι μένεις Ελλάδα και μιλάς κυρίως ελληνικά. Κανείς όμως δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να μιλήσεις αγγλικά και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Εδώ όμως είναι φόρουμ. Νομίζω ότι απο τη στιγμή που οι υπεύθυνοι έχουν αποφασίσει ότι είναι οκ να γράφεις αγγλικά, λίγα μπορούμε να πούμε εμείς, όπως και αν αποφασίσουν να μην δίνετε αυτή η δυνατότητα.

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:27
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:27
Αν δεν εχετε μια στοιχειωδη αντιληψη σεβασμου δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:33
Spawn_I
excuse me αλλα την ξερεις κι απο χτες για να της απευθυνεσαι ετσι?
επισης που κολλαει αυτο σε οσα εχουν ειπωθει ως τωρα F-F-S??
οχι εξηγηστε μου γιατι θα μου στριψει ετσι οπως παμε!
λιγη τυπικοτητα και σεβασμος προς ανθρωπους που δεν γνωριζουμε προσωπικα (και που δεν μας εχουν κανει και τιποτα = δεν εχουμε το δικαιωμα να μιλαμε ετσι) δεν βλαπτει κανεναν...
Μήπως να δίνουμε πρόστιμο και σε όσους κάνουν ορθογραφικά? Να ζητήσουμε και απο το υπουργείο πολιτισμού αν είναι να μας βραβεύσει για την προώθηση της ελληνικής γλώσσας.
Τα κορίτσια γράφουν (όχι σε όλα τα ποστς) στα αγγλικά, την πιο διαδεδομένη και γνωστή γλώσσα στην Ευρώπη. Το κάνουν για συγκεκριμένα θέματα (αν έχετε κάτσει να παρατηρήσετε) και κυρίως όταν μιλάνε μεταξύ τους. Δεν είναι το ίδιο με το να μιλάς γερμανικά, γαλλικά, μογγολέζικα ή δεν ξέρω και εγώ τι, ακόμη και αν απλά πάρουμε υπόψη το γεγονός ότι το 99% απο όσους είναι εδώ μέσα ξέρει αγγλικά, ακόμη και κουτσά σταβά και ανάποδα. Τα greeklish δεν είναι επίσημη γλώσσα και κατά την ταπεινότατη μου άποψη δεν είναι το ίδιο πράγμα.
indefinite hugs for understanding! <3
και πραγματικα αν ειναι δυνατον! εχω να νιωσω τοσο delinquent (και για αντιστοιχως ανυπαρκτο λογο) απο το σχολειο οταν εφαγα μονοημερη απο τη θρησκευτικου εξ'αιτιας ενος darkthrone t-shirt!!

Ακομα και 1 ατομο να μην μπορει να διαβασει αγγλικα τοτε ειναι ολοι υποχρεωμενοι να μιλανε ΜΟΝΟ Ελληνικα. Και αποτι βλεπω δεν ειναι μονο 1 ατομο που δεν του αρεσει η δεν μπορει να διαβαζει αγγλικα.
μια απλη απορια:
ειμαστε σε ανιμε φορουμ... η συντριπτικη πλειοψηφια των ανιμε υποτιτλιζονται στα αγγλικα...
αν δεν ξερει αγγλικα πως βλεπει ανιμε??
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:36
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:40
και όχι με κώδικες ή με e slang Που δεν την καταλαβαίνουν όλοι;
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:41
Ακομα και 1 ατομο να μην μπορει να διαβασει αγγλικα τοτε ειναι ολοι υποχρεωμενοι να μιλανε ΜΟΝΟ Ελληνικα. Και αποτι βλεπω δεν ειναι μονο 1 ατομο που δεν του αρεσει η δεν μπορει να διαβαζει αγγλικα.
Ακόμη και 1 άτομο να μην αντέχει να διαβάσει με τα ορθογραφικά που κάνουν οι περρισσότεροι (που όλως περιέργως αρκετοί απο αυτούς γκρινιάζουν μετά για τέτοια ποστς) να βάζουμε τους χρήστες να κάνουν διορθώσεις, αλλιώς να μη ποστάρουν. Εξαιρετική λογική.
Δεν είδα να παραπονιέται κανείς για το ότι δεν μπορεί να διαβάσει αλλά για το ότι δεν του αρέσει να διαβάσει αγγλικά, αν και πάλι ουσιαστικά αν θυμάμαι καλά τα παράπονα είχαν γίνει πιο πολύ για τα emoticons που υπάρχουν σε αυτά τα ποστ. Προβλημά του και μπορεί κάλλιστα να αγνοήσει αυτά τα ποστς, απο τη στιγμή που μπορεί να διαβάσει δεν μου λέει τίποτα το δεν μου αρέσει.
Τώρα, το ότι κάθεστε κρίνετε το πως γράφει ο άλλος, για ποστς που έτσι και αλλιώς πάω στοίχημα το νεφρό μου ότι δεν θα διαβάζατε, αντί να κοιτάξει καθένας τα δικά του γραπτά, αυτό το λέω υποκρισία.
Στη τελική, το κάναμε μεγάλο θέμα ενώ δεν είναι και δεν νομίζω ότι μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
ωραία ας γράφουν σωστά αγγλικά
και όχι με κώδικες ή με e slug Που δεν την καταλαβαίνουν όλοι;
Αυτό ακούγεται αρκετά πιο λογικό απο να απαγορευτεί η γλώσσα και θα ήθελα να δώ τι θα πούνε και τα κορίτσια.

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:42
Το ίδιο που μ ενοχλεί και στον έξω κόσμο. Ο καθένας ξεσπάει τα νεύρα του προσβάλλοντας κάποιον άγνωστο.
Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά σκέψου λίγο ότι αυτό που έγραψες μπορεί λέω μπορεί και να την πλήγωσε αν και εγώ στη θέση της θα σ' αγνοούσα.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:45
ειναι καποια ατομα ελληνοαμερικανοι σε αυτο το σιτε που ρε φιλε πως να το κανουμε δεν μπορουν να μιλησουν ελληνικα(η δεν μπορουν να γραψουν καλα και ντρεπονται....αυτοι δλδ δεν ειναι ελληνες?????). Eγω διαφωνω στο σημειο να γραφουν αγγλικα ελληνες απλως για να τα γραψουνε....
Μα γραφουν Αγγλικα απλα για να τα γραφουν....Ειδες να αναφερθηκε κανεις σε αναγκαια αγγλικα ?
Lucy τι να κανουμε, οταν ολες οι μεταγλωτισεις γινονται στα Αγγλικα αυτο ειναι ενα Αναγκαιο κακο. Το να μιλας Αγγλικα ομως εδω δεν ειναι αναγκαιο, το κανεις επειδη απλα γουσταρεις να το κανεις.
Pyramid οπως σου ξαναειπα υπαρχουν απειρα ξενα Forums για οσους δεν αντεχουν να αποχωριστουν την Αγγλικη γλωσσα. Και μενα μαρεσουν τα Αγγλικα αλλα τα μιλαω σε αλλα Forums που μιλανε αποκλειστικα Αγγλικα.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 03:56
Lucy τι να κανουμε, οταν ολες οι μεταγλωτισεις γινονται στα Αγγλικα αυτο ειναι ενα Αναγκαιο κακο. Το να μιλας Αγγλικα ομως εδω δεν ειναι αναγκαιο, το κανεις επειδη απλα γουσταρεις να το κανεις.
το προβλημα σου σ αυτο που ειναι δεν μπορω να καταλαβω...
τον συγκεκριμενο τροπο δεν τον χρησιμοποιω παντου (οπως βλεπεις και απο το παρον ποστ)..
απο κει και περα τοσο πολυ καιγεστε ολοι να κατανοησετε εις βαθος τι λενε 2 ατομα στο j-song thread, το j-idol thread και ουτω καθ'εξης στα οποια και ελαχιστοι δινουν σημασια ετσι κι αλλιως??
να το ξερω αν ειναι ετσι να καταλαβω τη φιλοφρονηση...
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 06:05
2ον Δεν το κανετε σε 2 μονο θεματα και δεν εισαστε μονο 2 ατομα.
3ον Δεν αρεσει σε αρκετους αποτι διαβασα σε προηγουμενα ποστ. ( Αναρωτιεμαι σε ποσους που δεν θελουν να χαλαστουν και απλα δεν το αναφερουν )
Στην Ιαπωνια και στην Κινα η Αγγλικη επιρροη απο τον 16ο αιωνα ( Με την αφιξη εμπορων ) ηταν μεγαλη και ακομα και σημερα μπλεκουν την γλωσσα τους με τα Αγγλικα και ετσι ισως καποιοι να νομιζετε πως το ιδιο πρεπει να γινει και με τα Ελληνικα.
Ισως να κανω λαθος αλλα δυσκολο αφου βγαζει νοημα αν το σκεφτει κανεις.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 06:31
Spawn_I
Κανε και κανα Quote να ξερουμε σε τι απο ολα αναφερεσαι.........
Η ροή πάει κάπως έτσι
Τί μ ενοχλεί σ αυτό το φόρουμ
Το ίδιο που μ ενοχλεί και στον έξω κόσμο. Ο καθένας ξεσπάει τα νεύρα του προσβάλλοντας κάποιον άγνωστο.
Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά σκέψου λίγο ότι αυτό που έγραψες μπορεί λέω μπορεί και να την πλήγωσε αν και εγώ στη θέση της θα σ' αγνοούσα.
απλα χεστηκα...
Και himawarinosekai εδώ μιλάμε για την Eri. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να αγνοήσει κάτι τέτοιο. Μάλλον αίμα θα χυθεί.......
Όσο για το θέμα του πως γράφουν οι LucyBr και η yami-chan δεν έχω καταλάβει ακόμα τι το τόσο τρομερό έχει ο τρόπος που γράφουν(δε λέω και μένα μου φεύγουν τα μάτια για να διαβάσω εκείνα τα σημεία που έχουν μία γραμμη στη μέση της γραμματοσειράς) αλλά στην τελική αφού τα κορίτσια θέλουν να μιλάνε έτσι τι σας πειράζει τους υπόλοιπους??
Όσο για το θεματάκι greek only και ιστορίες για αγρίους εγώ πάλι το θεωρώ και λίγο εθνικιστικό(με άσχημη έννοια).
Και ναι ήδη η γλώσσα μας έχει μπασταρδέψει αρκετά(μπορεί κάποιος να σκεφτεί ποια είναι η ελληνική λεξη για το κοπλιμέντο μέσα σε 10 δεύτερα το πολύ?????)
αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην γράφει κάποιος στα αγγλικά. Το όλο point του όχι greeklish εγώ νομίζω ότι είναι αυτό. Το ότι λέξεις που δεν ανήκουν στην ελληνική γλώσσα τις εντάσει με έναν μαγικό(και τρομαχτικό)τρόπο σ'αυτή και να μην αναφερθώ στο θέμα της ορθογραφίας(ακόμα πολλές φορές γράφω το ξ ως κς) ενώ τα αγγλικά είναι άλλη διεθνής γλώσσα. Οπότε δεν φοβόμαστε μην καταστρέψει τη γλώσσα μας
Gomen αν κάτι από αυτά που λέω παραπάνω δεν βγάζει νόημα αλλά λίγο η ώρα, λίγο η πολύ Haruhi........καταλαβαίνετε φαντάζομαι.....
Α και himawarinosekai ξέχασα να θίξω και ένα βασικό point στο post σου(να μην είμαι και εντελώς spammer:hehehe:)
Αυτό που με ενοχλεί τις τελευταίες 3 μέρες στο forum είναι ότι για κάποιο λόγο όπου και να γυρίσεις βλέπεις κόσμο να τσακώνεται. Τι έγινε ρε παιδιά μας έπιασε όλους μαζί περίοδος(αγόρια και κορίτσια)?????????