Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#496 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 02:28

btw to black hole δημιουργη8ηκε για να λεμε οτι 8ελουμε...
γιατι πρεπει να προσεχουμε τι λεμε εκει μεσα?
κα8ε φορα που βλεπω παρατηρηση για τα ποστ στο βlack hole κοπαναω το κεφαλι μ..
no offence kenny

Ακόμα και για το τελευταίο φόρουμ να μιλάμε όταν φτάνει τα όρια του chat παραπάει...
Απλά δες τις πρώτες 100 (200-300) σελίδες του και τις 50 τελευταίες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#497 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 02:39

αυτό το φόρουμ που είσαστε μέλη έχει 2639 threads να διαβάσετε και να συζητήσετε...

και εσείς "καίγεστε" για ένα... ευχαριστούμε πολύ που μας δείχνετε τη γνώμη σας για το φόρουμ... θα ληφθεί υπόψιν μας

#498 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 02:42

off topic
κανενα απο τα 2 δε πιανει τα νουμερα του Naruto Forums - Powered by vBulletin

Χαχα, αυτό σκέφτηκα κι εγώ να το αναφέρω αλλά το θέμα είναι πως το narutofan είναι λίγο retarded forum που σημαίνει πως δεν νομίζω να θεωρείτε καλό παράδειγμα προς μίμηση :hahaha:
phmava.php

#499 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 02:43

διακρινω λιγη ειρωνια.....
το οτι δεν εχουμε καποιοι feedback για τα αλλα threads μπορει να σημαινει οτι ειναι οκ οπως ειναι...

edit: παει στο ποστ του spawn η απαντηση

#500 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 03:00

To Black Hole κλειδώθηκε για διάφορους λόγους και θα επανέλθει προσεχώς. Μέχρι τότε θα μείνουμε για λίγο χωρίς spam thread, δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικό :wis:

E5VV38U.jpg

#501 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 07:15

το οτι δεν εχουμε καποιοι feedback για τα αλλα threads μπορει να σημαινει οτι ειναι οκ οπως ειναι...

Ή σημαίνει ότι δεν ασχολείστε με τα άλλα threads...
black hole : replies->8.588 views ->129.390 !!!:terror2:
Από μόνο του ένα thread είναι πολύ πιο πολυσύχναστο από ολόκληρες κατηγορίες όπως Anime γενικά, Anime στην Ελλάδα, Anime polls κ.α.
...think about it.:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#502 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 11:49

Προσωπική μου άποψη αλλά καλύτερα που έκλεισε το Black Hole. Απλά και μόνο είχε παραγίνει το κακό. Είχε χάσει το νοημά του. Να πεις του κεφαλιού σου δεν λέω, αλλά όχι να γίνεται chat στο τέλος. Για αυτά τα πράγματα υπάρχει το MSN, IRC και άλλα που το παρέχουν καλύτερα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#503 Guest_Unregistered_*

Guest_Unregistered_*
  • Guests

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 12:18

Προσωπική μου άποψη αλλά καλύτερα που έκλεισε το Black Hole. Απλά και μόνο είχε παραγίνει το κακό. Είχε χάσει το νοημά του. Να πεις του κεφαλιού σου δεν λέω, αλλά όχι να γίνεται chat στο τέλος. Για αυτά τα πράγματα υπάρχει το MSN, IRC και άλλα που το παρέχουν καλύτερα.

Δεν λέω σωστό αυτό που λές αλλά το πονάει ποόδι κόβουμε πόδι πότε δεν μου άρεσε να τακτική..................

#504 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 12:31

εγω θα πω κατι λιγο off το irc του site υπαρχει δεν υπαρχει? δε βλεπω να το χρησιμοποιει κανενας και θα μπορουσε να ηταν και κατι σαν black hole ( αλλα βασικα σαν temporary spam msn mode..)

βασικα πλακα θα ειχε αμα το χρησιμοποιουσε κανενας γενικοτερα... ισως.

επισης θα επρεπε να πειτε στο forum οτι υπαρχει irc του anime.gr ακομα και για τη περιπτωση που καποια member θελουν μιλησουν για κατι off και για το χ,y λογο δε μπορουν μεσω αλλου τροπου ( pm αργο, δεν μπορουν/ δε θελουν μεσω msn). Oποτε πανε στο irc και τελος.

#505 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 12:39

Παντως με τα warnings που ειχαν πεσει στο Black Hole ΠΡΙΝ το κλεισιμο δεν θα ελεγα οτι προκειτε για "δρακοντεια" αποφαση, αλλα μαλλον για φυσικο επακολουθο στην αδιαφορια ορισμενων να συμμαζευτουν λιγο...imho.

:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#506 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 13:52

Δεν λέω σωστό αυτό που λές αλλά το πονάει ποόδι κόβουμε πόδι πότε δεν μου άρεσε να τακτική..................

και εσύ είσαι ο... ;

κάποιο μέλος που απλά ξέχασε να κάνει λογκιν, κάποιος που θέλει να μείνει ανώνυμος ή κάποιος περαστικός που είδες να κλειδώνεται ένα τόπικ σε ένα φόρουμ [κάτι σπάνιο δλδ.] και πέρασες να πεις τη γνώμη σου;

επίσης κανείς δεν είπε ότι είναι μόνιμο το κλείδωμα... απλά κοιτάμε/συζητάμε κάποια πράγματα

#507 Tsouf

Tsouf

Just Wandering ..

• Members
  • 78 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 14:02

βασικα απο τι πσιλο επσακσα στο forum ( οχι ιδιαιτερα ) το μονο που μου αρεσε
και μ τσιγκλισε την προσοχη ηταν το black hole ασχετα οτι δεν postaro συνεχεια η αρκετα ... Black Hole ftw ^^

P.S:εχω μια μικρη δισαρεσκια*(*δεν ειμαι σιγουρος οτι γραφετε ετσι ^^ xD )
η απειρη καθυστερηση στα ADN .... και η αποφυγη ποινων που κατα την αποπση μ θα χρειαζοταν ... λογω απαραδεκτης αργοποριας etc
P.S:πως βλεπω το reputation ? ^^
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#508 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 14:26

your reputation is under your subscribed thread

#509 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 15:35

P.S:πως βλεπω το reputation ? ^^

Πας στο UserCP

Κάτω κάτω δίχνει λεπτομερώς to rep σου
Δημοσιευμένη  εικόνα

#510 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 16:46

δειχνει μονο τα προσφατα. Πως βλεπω ολα τα posts που εχουν παρει rep?