Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#511 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 January 2008 - 17:01

δειχνει μονο τα προσφατα. Πως βλεπω ολα τα posts που εχουν παρει rep?

Όλα τα posts δείχνει, απλά όταν ένα ποστ σου παίρνει reputation, δεν σημαίνει κατ
ανάγκη πως θα πάρεις μόνο έναν πόντο.

Όλα τα μέλη ξεκινάνε με 10 πόντους reputation. Όταν ένα άλλο μέλος σου δώσει reputation, μπορεί να σου δώσει έναν ή περισσότερους πόντους. Αυτό εξαρτάται από το πόσο παλιό είναι το μέλος που σου έδωσε reputation, αν είναι απλό μέλος, πόσο reputation έχει ο ίδιος και πολλές άλλες παραμέτρους.

Επομένως αν έχεις πχ 14 πόντους, είναι πιθανόν να έχεις πάρει reputation από ένα άτομο (που το reputation του μετράει για 4) ή από 4 άτομα (που το reputation τους μετράει για 1)

E5VV38U.jpg

#512 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 January 2008 - 17:32

μμμ καλα αλλα εγω εχω 82 .....

πλακα κανω θα ηθελα ^^, ευχαριστω για την διευκρινηση καθως νομιζα οτι ειναι ενας ανα κλικ.

#513 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 January 2008 - 18:08

Όλα τα posts δείχνει, απλά όταν ένα ποστ σου παίρνει reputation, δεν σημαίνει κατ ανάγκη πως θα πάρεις μόνο έναν πόντο.

Νομίζεις... εγώ έχω χάσει από την λίστα τα πρώτα μου rep. :emptyonexg1:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#514 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 January 2008 - 18:22

Νομίζεις... εγώ έχω χάσει από την λίστα τα πρώτα μου rep. :emptyonexg1:

Watashimo :( it has only the recent ones.

#515 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 January 2008 - 18:53

Κι από εδώ το ίδιο...έχει μόνο τα πιο πρόσφατα rep και δεν βρίσκω πως να τα δω όλα.
Πιάστηκες αδιάβαστος κύριε admin!:hihi2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#516 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 18 January 2008 - 22:23

με ενοχλεί λίγο που διαγράφονται posts χωρις ούτε καν πι εμ

#517 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 January 2008 - 22:39

με ενοχλεί λίγο που διαγράφονται posts χωρις ούτε καν πι εμ

Αυτό γίνεται μόνο στο Song Of The Day II λόγω συγκεκριμένης προϊστορίας. Εξ' άλλου έχει αναφερθεί και στους κανόνες του πρώτου post. Άλλη περίπτωση που σβήνονται posts, είναι αν ένα μέλος συνεχίζει να γράφει με greeklish κατ' εξακολούθηση ύστερα από παρατηρήσεις μας.

Άλλη περίπτωση που διαγράφηκαν πρόσφατα posts χωρίς προειδοποίηση, ήταν όταν ένας τύπος πήγε και έκανε το ίδιο off-topic post σε 25 διαφορετικά threads (κοινώς ασύστολο SPAM).

Αν υπάρχει περίπτωση πέραν αυτών, και νομίζεις πως αδίκως σβήστηκε το post, ενημέρωσέ με :nod:

Όσον αφορά το reputation, όντως δείχνει τα πιο πρόσφατα :P

E5VV38U.jpg

#518 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 January 2008 - 22:55

Αν υπάρχει περίπτωση πέραν αυτών, και νομίζεις πως αδίκως σβήστηκε το post, ενημέρωσέ με :nod:

Νομιζω εννοει αυτο here,last post which i deleted..
gomen,αλλα για μενα αυτο ειναι σπαμ..:emptyonexg1:

#519 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 18 January 2008 - 23:01

οκ δηλαδή άμα έλεγα "o Maniac σήμερα"
ο τυπάς που έχει ο Rashifazu Azu στο avatar και sig του θα σταματούσε να είναι σπαμ?

#520 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 January 2008 - 23:13

οκ δηλαδή άμα έλεγα "o Maniac σήμερα"
ο τυπάς που έχει ο Rashifazu Azu στο avatar και sig του θα σταματούσε να είναι σπαμ?

αν το ποστ σου ειχε να κανει με τον ευστοχο(?) σχολιασμο των sign του,δε θα ειχα λογο να το σβησω...
αυτο δεν ειχε...οποτε δε βλεπω τι δουλεια ειχε εκει...:emptyonexg1:

#521 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 19 January 2008 - 00:14

αν το ποστ σου ειχε να κανει με τον ευστοχο(?) σχολιασμο των sign του,δε θα ειχα λογο να το σβησω...
αυτο δεν ειχε...οποτε δε βλεπω τι δουλεια ειχε εκει...:emptyonexg1:

Posted Image

jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk jk

Posted Image

#522 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 19 January 2008 - 12:25

ο χαιρετισμος ειναι λαθος...

Με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι δεν θεραπευει την γριππη... ειμαι χαλια εδω και μιση βδομαδα και οποτε μπαινω στο ιντερνετ μου ανεβαινει ο πυρετος...
Posted Image

#523 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 January 2008 - 12:28

ο χαιρετισμος ειναι λαθος...

Με ενοχλει σε αυτο το φορουμ οτι δεν θεραπευει την γριππη... ειμαι χαλια εδω και μιση βδομαδα και οποτε μπαινω στο ιντερνετ μου ανεβαινει ο πυρετος...

sorry για το spam...η ακτινοβολια της οθονης του υπολογιστη ανεβαζει τον πυρετο...οχι το ιντερνετ...οπως επισης το οτι δεν καθεσαι κουκουλωμενος(κοινως...stay away from the computer)..

edit: δεν λεω οτι με ενοχλει, αλλα πιστευω πως το section T.V.& Κινηματογραφος, θα επρεπε να μετονομαστει σε "Ψυχαγωγια-Διασκεδαση", που περιλαμβανει και ψυχαγωγικες δραστηριοτητες εκτος τηλεορασης και μεγαλης οθονης....
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#524 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 01 February 2008 - 13:25

οταν οι mod/admin διαγραφουν posts να στελνουν pm με το γιατι.....
ειναι σπαστικο...

#525 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 February 2008 - 13:31

δε μας φτάνουν τα 500 ΠΜ στο γραμματοκιβώτιο έτσι... [kidding]

για που λες;