Chill man,δεν σε banαρε κανεις8D:Pαν εσυ δεν καταλαβαινεις απο πλακα εγω δεν φταιω
και στο κατω κατω γιαυτο δεν υπαρχει αυτο το thread? bannαρετε με το παραμικρο εδω περα? ωραιοι ειστε
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 15:06
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2008 - 15:56
Steel Blue
Τα είχα διορθώσει παλιά όλα τα links, αλλά φαίνεται με το update ου έκανα πρόσφατα χάλασε... Fixed

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 22:39
Εγώ το βλέπω τελείως φυσιολογικό που το Οff Topic έχει πολύ περισσότερα...
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 22:51
AnimeSuki Forum - Powered by vBulletin
HongFire Anime Network
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2008 - 23:53
animesuki: 68000+ members , 6000+ active
anime.gr: 3455 members, active=????
παρολα αυτα, μιλαμε (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα) λιγοτερο για ανιμε και περισσοτερο για ολα τα αλλα...

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 09:45
especially when you watch a series, even if you analyze every episode you will
have nothing to say after 25 posts.
in kennys links I liked the fact that they have almost a sub thread per anime.
inside this sub threads there a lot of "off topic" threads
like "which character are you" e.tc.
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 10:52
Αφήνω τα νούμερα σε δύο από τα πιο πολυσύχναστα anime forums παγκοσμίως να μιλήσουν μόνα τους.
HongFire Anime Network
Animesuki is scary.......

Κάθε φόρα που πατάω εκεί βλέπω μόνο threads της 1ης σελίδας γιατί αλλιώς........
Είπαμε να είναι active ένα forum αλλά να μην πρέπει να είσαι 24/7 online για να συμβαδίζεις....

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 12:47
Ώρες-ώρες νιώθω ότι πρέπει να είμαι online 24/7 για να συμβαδίζω με το Community Bar του .aNiMe//GR και μόνο. Beat that.Είπαμε να είναι active ένα forum αλλά να μην πρέπει να είσαι 24/7 online για να συμβαδίζεις....

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 13:03
Ώρες-ώρες νιώθω ότι πρέπει να είμαι online 24/7 για να συμβαδίζω με το Community Bar του .aNiMe//GR και μόνο. Beat that.
Πρέπει να μοιράσετε τη δουλειά με άλλους mod γι'αυτό το θέμα...
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 16:48
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2008 - 17:01
Για αυτό όταν πάτε να κάνετε ένα post, έχετε υπ' όψιν σας πως είμαστε πρώτα anime site, και ύστερα όλα τα υπόλοιπα

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 09:58

πολυ καψιμο θα πεσει μεχρι να το κανω μια γυρα...

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 01:49
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 01:58
Τί έγινε το black hole? Οκ είπαμε Admin χωραφι σας εσείς κανετε τα κουμάντα αλλά απλά στο συγκεκριμ΄νεο απαράδεκτη για΄τι στην τελική αν δεν υπάρχει και κάποιο μέρος για να πούμε το κοντό και το μακρύ μας άσχετα με τα anime & manga .... sorry αλλά δεν είμαστε community ..............
Χαλάρωσε ρε συ... Αυτή τη στιγμή όλοι οι mods παίρνουν μέρος σε πολύωρα συμβούλια για το μέλλον του μπλακ χόουλ. Οι περισσότεροι μάλιστα έχουν χάσει και τον ύπνο τους ξενυχτώντας μπροστά στο πι-σι κάνοντας υπολογισμούς και σχέδια.

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2008 - 02:16
Αφήνω τα νούμερα σε δύο από τα πιο πολυσύχναστα anime forums παγκοσμίως να μιλήσουν μόνα τους.
HongFire Anime Network
off topic
κανενα απο τα 2 δε πιανει τα νουμερα του Naruto Forums - Powered by vBulletin
Btw ποιο ειναι το ποιο πολυσυχναστο ανιμε forum?
btw to black hole δημιουργη8ηκε για να λεμε οτι 8ελουμε...
γιατι πρεπει να προσεχουμε τι λεμε εκει μεσα?
κα8ε φορα που βλεπω παρατηρηση για τα ποστ στο βlack hole κοπαναω το κεφαλι μ..
no offence kenny