Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#391 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:00

προσωπικά προτιμώ poll για το κλείδωμα ή όχι
υπογραφή εκτός κανονισμών

#392 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:03

μπα καλύτερα για το κούρεμα της Ερι... :riiight:

#393 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:04

εγω δεν συμφωνω με το poll για το κλείδωμα, οπότε προτείνω να γίνει ενα poll ωστε να αποφασιστεί αν θα γίνει poll η οχι

#394 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:05

Έλεος ρε σεις τι να το κάνουμε το thread για τα ανορεξικά teenager?

Το θέμα αγαπητή μου Eri δεν είναι ότι θέλουν να συζητήσουν για τους emo είναι ότι κάποιοι θέλουν να σπάσουν την οποιαδήποτε απαγόρευση υπάρχει και νομίζουν ότι μπορεί να το καταφέρουν αν επιφέρουν κάποια αναστάτωση και τους υποστηρίξουν και άλλοι.
Έτσι έγινε και για τα greeklish στις προηγούμενες σελίδες, αφού όσοι αντιτίθενται στον κανόνα έλεγαν ότι δεν τους αρέσουν τα greeklish και προτιμάνε τα ελληνικά αλλά θέλουν να γίνουμε πιο δημοκρατικοί και να κάνουμε Poll για το παραμικρό. Όποιος κανόνας και να είναι σε λίγο θα μας ζητάνε με ψηφοφορία να τον αλλάξουμε αφού το αποφάσισαν οι πολλοί και έχουμε δημοκρατία...αλλά αυτοί οι ίδιοι δεν τηρούν τους δημοκρατικούς κανόνες του φόρουμ και θέλουν να τους ρίξουν για να επιφέρουν την δική τους χούντα ή αναρχία!:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#395 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:08

Το θέμα αγαπητή μου Eri δεν είναι ότι θέλουν να συζητήσουν για τους emo είναι ότι κάποιοι θέλουν να σπάσουν την οποιαδήποτε απαγόρευση υπάρχει και νομίζουν ότι μπορεί να το καταφέρουν αν επιφέρουν κάποια αναστάτωση και τους υποστηρίξουν και άλλοι.
Έτσι έγινε και για τα greeklish στις προηγούμενες σελίδες, αφού όσοι αντιτίθενται στον κανόνα έλεγαν ότι δεν τους αρέσουν τα greeklish και προτιμάνε τα ελληνικά αλλά θέλουν να γίνουμε πιο δημοκρατικοί και να κάνουμε Poll για το παραμικρό. Όποιος κανόνας και να είναι σε λίγο θα μας ζητάνε με ψηφοφορία να τον αλλάξουμε αφού το αποφάσισαν οι πολλοί και έχουμε δημοκρατία...αλλά αυτοί οι ίδιοι δεν τηρούν τους δημοκρατικούς κανόνες του φόρουμ και θέλουν να τους ρίξουν για να επιφέρουν την δική τους χούντα ή αναρχία!:deadga6:

για πες ΕΝΑΝ κανονα που αυτοι οι "δημοκρατικοι" δεν σεβαστικαν...?
Κοιτα 10 σελιδες πισω κ αμα βρεις οτιδηποτε φτυσε με...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#396 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:12

για πες ΕΝΑΝ κανονα που αυτοι οι "δημοκρατικοι" δεν σεβαστικαν...?
Κοιτα 10 σελιδες πισω κ αμα βρεις οτιδηποτε φτυσε με...

Δεν είπε ο Fingolfin ότι δεν σεβαστήκατε τους κανόνες, αλλά ότι επειδή υπάρχει κάποιος κανόνας που δεν σας αρέσει πρέπει σώνει και καλά να τον ανατρέψετε και να κάνετε εσείς ότι θέλετε...

#397 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:14

fingolfin μία συμβουλή...τα πάντα είναι προς αμφισβήτηση man
δεν το παίζω επαναστάτης αλλά οι κανόνες είναι για να σπάνε και να ξαναφτιάχνονται και φτου και από την αρχή..
αν υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να αλλάξουν έναν κανόνα... ας αλλάξει...
υπογραφή εκτός κανονισμών

#398 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:16

Δεν είπε ο Fingolfin ότι δεν σεβαστήκατε τους κανόνες, αλλά ότι επειδή υπάρχει κάποιος κανόνας που δεν σας αρέσει πρέπει σώνει και καλά να τον ανατρέψετε και να κάνετε εσείς ότι θέλετε...

αλλά αυτοί οι ίδιοι δεν τηρούν τους δημοκρατικούς κανόνες του φόρουμ

αχεμ

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#399 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:19

Sorry, που συμμετέχω στην ... συζήτηση αυτή και θα βγώ και λίγο εκτός θέματος. Μήπως όμως το συγκεκριμένο thread δεν έπρεπε να υπάρχει και άν σε κάποιον δεν άρεσε το forum που βρίσκεται ή άν κάτι τον χαλάει τότε ή θα μπορούσε να μήν ξαναπατήσει anime.gr στην μπάρα του browser του ή να συμβιβαστεί με τους κανόνες και τις "παραξενίες".

Είναι σαν να πηγαίνεις στο σπίτι ενός φίλου/φίλης σου και να λές γιατί δεν καθάρισες πρίν έρθω, οπότε και τσατίζεται ο άλλος και γυρίζει και σου λέει μην ξανάρθεις. Όμως το κακό είναι οτι οι φίλοι και οι γνωστοί συμβιβάζονται και οι μή-φίλοι/γνωστοί μέσα απο ένα forum δεν κάνουν το ίδιο. Το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια κοινότητα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και αυτά έχουν να κάνουν με anime/manga. Δεν νομίζω πως όταν πατώ anime.gr περιμένω να δώ άν με χώρισε η φίλη μου, ή τι κάνει ο τάδε ηθοποιός ή γιατι τα παιδία ντύνονται με μαύρα ρούχα και γιατί έπεσαν οι μετοχές της γιαγιάς του 1ου ξαδέρφου της θείας του τάδε.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#400 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:19

@steliospal: Ανάλογα με ποιον κανόνα εννοείς... Αν εννοείς τον κανόνα περί Greeklish τότε ΕΛΠΙΖΩ να μην αναιρεθεί ποτέ. Αν εννοείς το κλείδωμα topic, δεν έχω δεί να κλειδώνεται άδικα topic. Κάθε φορά που κλειδώθηκε topic είναι ολοφάνερο γιατί κλειδώθηκε. Αν θες να μιλήσεις για emo τότε πήγαινε σε άλλο forum. Εδώ στο κάτω κάτω είναι anime forum και το off-topic υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ MODS KAI ADMINS.
Οπότε DEAL WITH IT!

#401 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:20

fingolfin μία συμβουλή...τα πάντα είναι προς αμφισβήτηση man
δεν το παίζω επαναστάτης αλλά οι κανόνες είναι για να σπάνε και να ξαναφτιάχνονται και φτου και από την αρχή..
αν υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να αλλάξουν έναν κανόνα... ας αλλάξει...

ναι αλλά ποιοι είναι οι αρκετοι; σου ξαναλέω, έχουμε γύρω στους 200 χρήστες καθημερινά... δεν έχω δει ούτε 10 να μιλάνε ενάντια στον κανόνα για τα greeklish ή τα emo-thread...

και απάντησε μου κάτι. Μπαίνω εγώ στο σπίτι σου... φιλοξενούμενος... και έχω και δύο φιλαράκια μαζί... Εσύ μας λές, μην πατάτε με τα παπούτσια στο χαλί και μην καπνίζετε. Εμείς όμως επειδή είμαστε τρεις και είσαι ένας, κάνουμε ότι θέλουμε... Σωστό;

εδιτ: πρέπει να πάρωπληκτρολόγιο που να πληκτρολογεί μόνο του με τη σκέψη μου... ούτε καν με τη φωνή μου... μέχρι να γράψω κάτι έχουν πεταχτεί ήδη δυο-τρεις...

#402 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:24

Είναι σαν να πηγαίνεις στο σπίτι ενός φίλου/φίλης σου και να λές γιατί δεν καθάρισες πρίν έρθω, οπότε και τσατίζεται ο άλλος και γυρίζει και σου λέει μην ξανάρθεις.

Αν αυτος ειναι πραγματικα φιλος σου κ εσυ εχει το θαρρος να του το πεις κ εσυ προθανως αφου ειναι φιλος σου δεν το λες με κακη διαθεση
αυτη την διαφορα δεν καταλαβαινετε
Ενω οι admin προφανως κ θελουν ενα περιβαλλον φιλίκο η τουλαχιστον να αρεσει στους περισσοτερους αυτο το νοημα του φορουμ αλλωστε η συζητηση...
απο την στιγμη που αυτη γινετε σωστα γιατι να υπαρχει προβλημα?

Εννοειτε οτι αμα ηθελαν οι admin δεν γινοταν τιποτα απο αυτα αλλα αυτο δεν εχει νοημα οταν αναφερεσε σε πολυ κοσμο πρεπει να κανεις οσο μπορεις καλυτερα το περιβαλλον για τον κοσμο αυτο, δεν το λεει κανας νομος απλως ειναι θεμα λογικης...

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#403 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:25

εδιτ: πρέπει να πάρωπληκτρολόγιο που να πληκτρολογεί μόνο του με τη σκέψη μου... ούτε καν με τη φωνή μου... μέχρι να γράψω κάτι έχουν πεταχτεί ήδη δυο-τρεις...

Τρελό off topic: Έχουμε σαν ιδέα την δημιουργία ενός προγράμματος τι οποίο μπορεί να σου αλλάζει και την γλώσσα που τα γράφει. Μέχρι τότε χρησιμοποίησε τον Sam.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#404 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:26

και σε καινούριο ποστ να πω και εγώ τι με ενοχλεί σε αυτό το φόρουμ... ότι ξαφνικά ανακαλύφθηκε ότι έχει χίλια μύρια κακώς κείμενα και οι υπερασπιστές του καλού και του δίκαιου ήρθαν να τα αλλάξουν...

Αυτό ακριβώς με ενοχλεί...παντού παράπονα για θέματα που έχουν ξεκαθαριστεί..Αφού έχουνε οι μοντς το κουράγιο και απαντάνε,τι να πώ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#405 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2007 - 14:27

Τελικα αυτο το thread ειναι για feedback απο χρηστες ή για να προσπαθουμε να επιβαλουμε την αλλαγη σε κατι που δε μας αρεσει πισω απο το "απλα το συζηταμε..."?
Δημοσιευμένη  εικόνα