Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#271 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2007 - 21:51

κοιτα για να τελειωνουμε ειναι αυτο αυτο που θεω να πω...
Ειναι αλλο πραγμα "προτιμω τα ελληνικα" κ αλλο πραγμα "επιβαλλω μονο τα ελληνικα"
Και εγω προτιμω τα ελληνικα αλλα δεν με ενοχλει ακποιος που γραφει greeklish
Οταν λοιπον θεωρεις τα ελληνικα αυτονοητα κ παραλογη την τυχον απαγορευση του απο ενα ελληνικο φορουμ γιατι να αμφισβητεις απο την αρχη (απο την στιγμη που το Poll σου λεει καθαρα ΝΑΙ η ΟΧΙ στην καταργηση τους) τα greeklish που στο κατω κατω ειναι η γλωσσα του Internet...
Πολυ αμφιβαλλω αν καποιον τον ενοχλουν τα Greeklish ανεξαρτητα με τι προτιμαει
Ο μονος ουσιαστικος λογος που μπορει να ενοχλουν καποιον ειναι οτι μπορει αν ειναι δυσαναγνωστα αλλα θελω να πιστευω οτι το 95% του φορουμ κ ολων σχεδον Ελληνων που χρησιμοποιουν τακτικα το net μπορουν να διαβασουν τα Greeklish τοσο καλα κ ευκολα διαβαζουν κ τα ελληνικα... οποτε το προβλημα καταργησης ειναι κολλημα του φορουμ κ τπτ παραπανω αλλιως δεν θα ειχε τεθει καν σε συζητηση το ολο ζητημα

ToXas εγώ είχα βάλει το poll πριν κανένα χρόνο, μετά από παραίνεση/συζήτηση επ αυτού από μερικά μέλη του forum. Το θέμα προς συζήτηση και ψηφοφορία τότε ήταν περί καθιέρωσης της Ελληνικής γραφής αποκλειστικά στο forum μας. Είτε έτσι το γράψεις, είτε περί απαγόρευσης gr33klish το γράψεις είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα νομίζω.

Σε περίπτωση που η πλειοψηφία επέλεγε να συνεχιστεί η προαιρετική (ή κατά βούλησιν) χρήση των λατινικών χαρακτήρων για την απόδοση της Ελληνικής, αυτό θα κάναμε, σεβόμενοι την πλειοψηφία. Η πλειοψηφία αποφάσισε, εμείς εφαρμόσαμε, και έγινε κανόνας του forum η καθιέρωση της Ελληνικής γραφής.

Δεν νομίζω πως "έστρεψα" το δημοψήφισμα προς την μία ή την άλλη πλευρά μέσω της διατύπωσης του. Τα μέλη μας αυτό ακριβώς ζητούσανε να τεθεί στο τραπέζι, και πάνω σε αυτό ψηφίσαμε, δλδ στην αλλαγή του τρόπου γραφής από τα μέλη μας. Πουθενά δεν μπήκε στο τραπέζι το αν "προτιμάμε" τα gr33klish ή τα Ελληνικά, γιατί απλούστατα, αυτό ήταν εκτός θέματος.

Επιπρόσθετα, θα δεις πως στο voting thread δεν εκφέρω προσωπικά γνώμη επί του θέματος (ούτε καν ψήφισα για την ακρίβεια) ακριβώς για να μην επηρεάσω τα μέλη στην απόφασή τους.

Για το θέμα gr33klish έχουν ειπωθεί πολλά και σίγουρα υπάρχουν δόκιμα επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Οι απόψεις "όποιος προτιμά να γράφει gr33klish είναι λοβοτομημένο και φυγόπονο 12χρονο" και " όποιος δεν γουστάρει να διαβάζει gr33klsih είναι δυσκοίλιος και υποχόνδριος θαμώνας της αμπελοφιλοσοφικής συντεχνίας του σωβινισμού" κρίνονται εξίσου άκυρες με την προσπάθεια μου να τις αποδώσω χιουμοριστικά. Σε παρακαλώ λοιπόν, μην μας ψέγεις για bias σε αυτό το ζήτημα.

Τα greeklish απαγορεύτηκαν επειδή ενοχλούσαν αυτούς που τα διάβαζαν. Τα ελληνικά ποιον ενοχλούν ?

Γιώργο σαφώς ενοχλούν αυτούς που δυσκολεύονται να τα πληκτρολογήσουν. Οι ενοχλήσεις ασχέτως προαιρέσεως, είναι το ίδιο υπαρκτές.

Πάντως όπως αναφέραμε, πλέον ως κανόνας του forum έχει καθιερωθεί η χρήση της Ελληνικής γραφής. Ευχαριστώ και πάλι τα μέλη που αν και διαφωνούν/δυσανασχετούν με το παραπάνω, σεβόνται αρκετά τον κανόνα για να εκφράσουν την διαφωνία τους με Ελληνική γραφή...:wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#272 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2007 - 22:11

Εγώ δε τη παλεύω με τα greeklish πάντως:emptyonexg1:

Αν το κείμενο είναι πάνω απο 2 σειρές είτε greeklesh αλλα κόμα και αγγλικά να είναι η πιθανότητα είναι οτι δε θα το διαβάσω καθόλου:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#273 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2007 - 22:40

Τα greeklish απαγορεύτηκαν επειδή ενοχλούσαν αυτούς που τα διάβαζαν. Τα ελληνικά ποιον ενοχλούν ?

Γιώργο σαφώς ενοχλούν αυτούς που δυσκολεύονται να τα πληκτρολογήσουν. Οι ενοχλήσεις ασχέτως προαιρέσεως, είναι το ίδιο υπαρκτές.

Δεν με κατάλαβες. Έστω πως ακόμα επιτρέπονται και τα greeklish και τα ελληνικά.
Όσοι γράφουν σε greeklish δημιουργούν προβλήματα σε μερικούς που δυσκολεύονται να τα διαβάσουν.
Όσοι γράφουν σε ελληνικά σε ποιον δημιουργούν πρόβλημα εκτός από τον εαυτό τους
? (γράφουν πιο αργά κλπ κλπ). Δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα να διαβάζει ελληνικά στην οθόνη του, το αντίθετο όμως με τα greeklish γίνεται.

Με αυτήν την λογική ΔΕΝ μπορούμε να απαγορεύσουμε τα ελληνικά, όπως αναφέρθηκε πιο πριν. Όχι πως υπήρχε ποτέ πιθανότητα να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά λέμε...

E5VV38U.jpg

#274 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2007 - 23:29

αυτο για το αν δυσκολευονται να διαβασουν greeklish καθαρα συνηθεια ειναι...
οσοι ειναι υπερ των greeklish ειναι γιατι εχουν μαθει ετσι μεσα στο ιντερνετ...
οσο κουραζεται αυτος που διαβαζει greeklish ενω υποστηριζει ελληνικα αλλο τοσο ο αλλος που ειναι υπερ των greeklish για να γραψει ενα κειμενου τετοιου μεγεθους στα ελληνικα...
και αυτο το νερακι ''ελληνες ειμαστε,ελληνικα πρεπει να γραφουμε'' ναι οκ...εδω θελουμε να δειξουμε την ελληνολατρεια μας...

προσωπικη μου αποψη ετσι...απο τη στιγμη που εμαθα τον κανονα του forum δεν εφερα ποτε αντιρρηση ουτε προκειται απο τη στιγμη που δεν ειναι στο χερι μου...απλα σκαω και μαθαινω να γραφω και στα ελληνικα...

αποψη του 2ου εαυτου μου : καλυτερα ετσι επειδη απεφευγα τοσο καιρο να γραφω στα ελληνικα οποτε +1 απο μενα ^^

(εγινα λιγο καυστικος ολε :hehehe:)

#275 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 02:59

toXas, μήπως να κάναμε και καινούργιο δημοψήφισμα ΚΑΘΕ χρόνο, για να ελέγξουμε αν οι έλληνες θέλουν πλέον βασιλιά ή όχι ακόμα;

Και τα greeklish ΔΕΝ είναι η γλώσσα του Internet. Είναι ένα εναλλακτικό ορθογραφικό σύστημα (του κ@λου, if you ask me).

ακυρη και ασχετη η πρωτη προταση δεν θα το αναλυσω ...
Οσο για την θεωρια περι των greeklish θα διαφωνισω καθως ειναι απλα η γνωμη σου, το 90% (που λεει ο λογος δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι, σιγουρα ομως ειναι μεγαλυτερος) του "internet-ικου" πλυθησμου για να γραφει με greeklish παει να πει οτι ΕΙΝΑΙ η γλωσσα του διαδυκτιου
Τα παραπανω χωρις ειρωνικη διαθεση η κριτικη...

Btw o Dante80 μπορω να πω οτι με καλυψε ως ενα σημειο η τουλαχιστον εχει τα πιο σοβαρα αντεπιχειρηματα που διαβασα εως τωρα, αν κ γενικα ειναι πολυ "ουδετερα" αυτα που λεει

Anyway για να τελειωνει το πανηγυρι μην σας πρηζω αλλο... δεν εχω προβλημα ειτε γραφω με ελληνικα ειτε με greeklish απλως βρισκω την απαγορευση τους παραλογη, αυτο μονο!
Τωρα απο εκει κ περα μπορω να σεβαστω τα επιχειρηματα που μου παραθεσατε χωρις να χρειαζετε να συμφωνω...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#276 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 08:07

Τα greeklish ΗΤΑΝ απλά ένα αναγκαίο κακό ΟΤΑΝ δεν υπήρχαν επιλογές γλωσσών και γραμματοσειρών. Σήμερα όμως όλο και περισσότεροι γράφουν με ελληνικά, και το 99% των ελληνικών fora έχει απαγορέψει τα Greeklish. Κάποια στιγμή, ένας χρήστης έγραψε σε άλλο forum που είμαι ένα ολόκληρο άρθρο 1-2 σελίδων για τους κβαντικούς υπολογιστές σε greeklish. Φυσικά τον έκραξα διότι αυτό το πράγμα δεν διαβαζόταν με το τίποτα!!! Δεν είναι μόνο αν το κείμενο είναι 1-2 γραμμές, αλλά σκέψου το πόσο κακό κάνει κάποιος στον εαυτό του συνηθίζοντας να γράφει σε greeklish. Πόσο κακό κάνει στην ορθογραφία του, στην γραφή του, και γενικά στην ελληνική γλώσσα. Τα greeklish δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στην ελληνική γλώσσα αντίθετα την καταστρέφουν.

Εγώ το έχω δηλώσει. Οτιδήποτε είναι πάνω από 1-2 γραμμές σε Greeklish δεν το διαβάζω διότι είναι κουραστικό και άσχημο αισθητικά. Και τα ελληνικά γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με λατινικούς.

#277 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2007 - 08:29

ακυρη και ασχετη η πρωτη προταση δεν θα το αναλυσω ...

Κι όμως δεν είναι καθόλου άκυρη. Αμφισβήτισες την εγκυρότητα εκείνου του poll επειδή πέρασε 1+ χρόνος από τότε και πολλοί από τους τότε ψηφοφόρους δεν είναι πλέον ενεργά μέλη του forum. Και διατηρείς μια ελπίδα ότι αν γίνει τώρα ένα poll, τα greeklish θα δικαιωθούν. Με ακριβώς το ίδιο σχήμα σκέψης διατηρούν και οι φιλοβασιλικοί κάποιες φρούδες ελπίδες. :P

Οσο για την θεωρια περι των greeklish θα διαφωνισω καθως ειναι απλα η γνωμη σου, το 90% (που λεει ο λογος δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι, σιγουρα ομως ειναι μεγαλυτερος) του "internet-ικου" πλυθησμου για να γραφει με greeklish παει να πει οτι ΕΙΝΑΙ η γλωσσα του διαδυκτιου

Δεν είναι απλά η γνώμη μου, είναι κοινή λογική. Τα greeklish ΔΕΝ είναι άλλη γλώσσα. Αν ήταν άλλη γλώσσα, θα είχε διαφορετικό λεξιλόγιο, διαφορετική γραμματική, διαφορετικό συντακτικό κτλ. Η μόνη διαφορά των greeklish με τα ελληνικά είναι ότι χρησιμοποιείται διαφορετικό αλφάβητο. Ε, αυτό το διαφορετικό αλφάβητο κουράζει. Live with it.

Κι εμένα με βολεύει να γράφω σε greeklish αλλά δεν το κάνω, γιατί δεν σκέφτομαι τη δική μου άνεση, αλλά την άνεση των άλλων που θα θέλουν να με διαβάσουν.

Η χρήση greeklish ξεκίνησε από ανάγκη, μια εποχή που πολλοί ελληνικοί υπολογιστές δεν είχαν ελληνικές γραμματοσειρές. Πλέον ΔΕΝ υπάρχει ελληνικό pc χωρίς ελληνικές γραμματοσειρές, εκτός κι αν έχετε ακόμα κάποια αγγλική κόπια των windows 98 ή παλαιότερων. Το να εξακολουθείτε να προτιμάτε τα greeklish τη στιγμή που έχει εκλείψει η ανάγκη τους είναι αδικαιολόγητο πείσμα. Τίποτα λιγότερο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#278 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 13:23

Βασικα γραφω εδω γιατι δεν βρηκα καποιο σχετικο thread και δεν θελω να φτιαξω νεο.θελω να αλλαξω name σε ποιον να αναφερθω η' πως θα το κανω τελοσπαντων?Ας με φωτισει καποιος.

#279 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2007 - 13:38

Στείλε μου ένα Pm με το nick που θέλεις Sora!....:thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#280 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2007 - 14:42

το dark vb v2 skin θέλει δουλεία ακόμα, υπάρχουν κάποια Link , όπως αυτό που υποτίθεται πως οδηγεί στο forum (όταν είσαι στη κεντρική σελίδα), που είναι λάθος...

#281 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:50

χωρις ιδιαιτερα να με "ενοχλει" απλως δεν βρηκα αλλο θεμα να το ρωτησω,και το να δημιουργησω νεο το βρηκα περιττο.
Παρατηρησα οτι ο αριθμος των ποστ μου μειωθηκε 20+ ποστς.
Μπορει παρακαλω καποιος να μου πει το λογο>?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#282 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 03:52

χωρις ιδιαιτερα να με "ενοχλει" απλως δεν βρηκα αλλο θεμα να το ρωτησω,και το να δημιουργησω νεο το βρηκα περιττο.
Παρατηρησα οτι ο αριθμος των ποστ μου μειωθηκε 20+ ποστς.
Μπορει παρακαλω καποιος να μου πει το λογο>?

Και εμένα μειώθηκε κατά 20 περίπου.Νομίζω έκανε μια εκκαθάριση στο anime section ο Odin και ίσως μας πήρε και εμάς η μπάλα:emptyonexg1:Αν δεν είναι αυτό ίσως να φταίει κάτι άλλο.Οι gaara/trynks μπορεί να ξέρουν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#283 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 06:59

Όλων μειώθηκαν. Θα έπαψαν να μετράνε τα posts στο κρυφό forum με τα διαγραμμένα, υποθέτω. Αυτή είναι η πιο λογική εξήγηση.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#284 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 08:26

Κι όμως δεν είναι καθόλου άκυρη. Αμφισβήτισες την εγκυρότητα εκείνου του poll επειδή πέρασε 1+ χρόνος από τότε και πολλοί από τους τότε ψηφοφόρους δεν είναι πλέον ενεργά μέλη του forum. Και διατηρείς μια ελπίδα ότι αν γίνει τώρα ένα poll, τα greeklish θα δικαιωθούν. Με ακριβώς το ίδιο σχήμα σκέψης διατηρούν και οι φιλοβασιλικοί κάποιες φρούδες ελπίδες. :PΔεν είναι απλά η γνώμη μου, είναι κοινή λογική. Τα greeklish ΔΕΝ είναι άλλη γλώσσα. Αν ήταν άλλη γλώσσα, θα είχε διαφορετικό λεξιλόγιο, διαφορετική γραμματική, διαφορετικό συντακτικό κτλ. Η μόνη διαφορά των greeklish με τα ελληνικά είναι ότι χρησιμοποιείται διαφορετικό αλφάβητο. Ε, αυτό το διαφορετικό αλφάβητο κουράζει. Live with it.

Κι εμένα με βολεύει να γράφω σε greeklish αλλά δεν το κάνω, γιατί δεν σκέφτομαι τη δική μου άνεση, αλλά την άνεση των άλλων που θα θέλουν να με διαβάσουν.

Η χρήση greeklish ξεκίνησε από ανάγκη, μια εποχή που πολλοί ελληνικοί υπολογιστές δεν είχαν ελληνικές γραμματοσειρές. Πλέον ΔΕΝ υπάρχει ελληνικό pc χωρίς ελληνικές γραμματοσειρές, εκτός κι αν έχετε ακόμα κάποια αγγλική κόπια των windows 98 ή παλαιότερων. Το να εξακολουθείτε να προτιμάτε τα greeklish τη στιγμή που έχει εκλείψει η ανάγκη τους είναι αδικαιολόγητο πείσμα. Τίποτα λιγότερο.

1)Ο συσχετισμός με τους βασιλικούς είναι λίγο άτοπος κατα την γνώμη μου γιατί οι επι8υμίες/ανάγκες/γνώμες μιας μάζας ανθρώπον οταν μεγαλώνει ή αλάζει κατα οποιονδήποτε τρόπο αλάζουν μαζί της και οι βασιλικοί σαν σύνολο μάλλον στάσιμοι είναι η αργοπεθαίνουν.
2)Γλώσσα = α. σύστημα επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, που χρησιμοποιεί τους φθόγγους για τη μετάδοση σκέψεων, γνώσεων, πληροφοριών, επιθυμιών και συναισθημάτων β. ο ιδιαίτερος τρόπος έκφρασης ενός ατόμου, μιας κοινωνικής ομάδας ή μιας επιστήμης γ.οποιοδήποτε άλλο μέσο, εκτός από το λόγο, που βοηθάει στη συνεννόηση
Άρα τα γκρικλις ΕΙΝΑΙ γλώσσα
3)Δεν είναι αδικαιλόγητο πείσμα είναι απλά πρακτικό το είπες και μόνος σου οτι σε βολεύει να γράφεις γκρικλις

Για να πώ και την γνώμη μου επι του θέματος νόμιζα πώς δεν είσαι υποχρεομένος να γράφεις στα ελληνικά το κείμενο λέει "παρακαλούμε" άρα σε προτρέπει, τώρα αν είναι απαγορευμένο το να γίνεται χρήση γκρικλις είναι απλά χαζό όποιος και αν είναι ο λόγος, ναι μεν μου είναι πολύ πιο ευχάριστο να διαβάζω ελληνικα αλλά οποιεσδήποτε τέτοιου είδους απαγορεύσεις δεν είναι σοβαρές ειδικά σε διαδικτυακούς τόπους συγκεντώσεων όπως αυτός. Η πολυχρωμία και η πολυμορφία των γιουζερ μόνο χαρά 8α έπρεπε να σας προσφέρει. Τέλος αν τώρα μου πείτε πως μια τέτοια απόφαση πάρθηκε με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο της πλειοψηφίας απλά γελάω γιατί δεν παύει να είναι επιβολή κάτι τέτοιο.

#285 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2007 - 08:43

Χθες έκανα συντήρηση στο forum, και η μία επιλογή είναι η αναμέτρηση των posts. Τα posts αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύουν τον αληθινό αριθμό των posts που έχει κάνει ο καθένας στα forums στα οποία μετράνε τα posts. Αυτά τα 20 posts που σου σβήστηκαν μπορεί να είναι posts σου σε forums όπως το Off Topic στο οποίο δεν μετράνε τα posts, ή posts από τις αναφορές που έχεις κάνει. Όταν κάποιος κάνει μια αναφορά, δημιουργείται σε ένα κρυφό forum ένα topic ώστε να ειδοποιηθούν όλοι οι admins και οι mods. Αυτά μέχρι πρόσφατα μετρούσαν σαν κανονικά posts, αλλά τώρα το κάναμε ώστε να μην μετράνε. Άρα κατά την αναμέτρηση θα σβήστηκαν αυτά τα posts από το post count σου.