Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#2056 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 18 June 2011 - 20:07

Και αλκοτέστ και εξέταση ούρων.
Τα γράφει και στους κανονισμούς... νοτ

οκ, τέρμα το σπαμ, τα κεφάλια μέσα >.<

#2057 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 18 June 2011 - 20:10

το ποσο γ@μ@το ειναι!!!:nanana:

ps
Spoiler:

#2058 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 June 2011 - 22:14

Πότε θα γίνει διαγωνισμός για banner;

Ρεμάλια, μην το δουλεύετε το παιδί :beaten:

Brook, διαγωνισμός banner δεν προβλέπεται να γίνει τις προσεχείς μέρες. Μην ανησυχείς πάντως, όποτε γίνει θα το μάθεις :thatsit:

E5VV38U.jpg

#2059 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 19 June 2011 - 23:50

Ρεμάλια, μην το δουλεύετε το παιδί :beaten:

Brook, διαγωνισμός banner δεν προβλέπεται να γίνει τις προσεχείς μέρες. Μην ανησυχείς πάντως, όποτε γίνει θα το μάθεις :thatsit:

OK. :byejg9:
Posted Image

#2060 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 26 June 2011 - 13:23

Μου την σπάνε τα γεμάτα με σπόιλερ τοπικ στις άνιμε σειρές.
Ειλικρινά πάω να διαβάσω κάτι, και μου ανάβουν τα λαμπάκια.
ヤクザ   あいしてる!

#2061 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 June 2011 - 13:27

Και τί προτείνεις? Να τρώμε τα spoilers στη μάπα? :P

edit: Μάλλον μπερδεύτηκα... Εννοείς ότι υπάρχουν ακάλυπτα spoilers και σε ενοχλεί ή ότι σε ενοχλεί που όλοι βάζουν spoiler tag συνέχεια?

Edited by mono, 26 June 2011 - 13:43.

xbJ3b2w.jpeg

#2062 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 26 June 2011 - 13:47

Eλπίζω να μην εννοεί το 2ο...αν σε ενοχλούν τα spoiler tags με τη λογική ότι σε καίει η περιέργεια και τα κλικάρεις,τα κακόμοιρα τα tags δεν φταίνε σε κάτι...Απλά μερικές φορές είναι τόσο δελεαστικά.............::joyful:

#2063 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 26 June 2011 - 14:06

Yup, το δεύτερο με ενοχλεί :)
Όποιος δεν θέλει να φάει σπόιλερ απλά δεν μπαίνει στο τόπικ.
ヤクザ   あいしてる!

#2064 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 26 June 2011 - 14:10

Μπα, έχω μπει πολλές φορές σε threads για να τσεκάρω απόψεις πριν δω μια σειρά. Δε θα το έκανα αν κινδύνευα να φάω spoilers.

#2065 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 June 2011 - 14:12

Εχεμ δεν είναι έτσι :P

Μέσα σε ένα thread πέρα από τη συζήτηση για το τελευταίο επεισόδιο γίνονται και άλλες συζητήσεις, γράφονται γενικές εντυπώσεις που μπορεί να θέλει να διαβάσει κάποιος για να πάρει μια άποψη πριν δει το anime, ποστάρονται εικόνες ή πληροφορίες που κάποιος μπορεί να θέλει να παρακολουθήσει χωρίς να φάει τα spoilers στη μάπα...

Επομένως τα spoiler tags είναι αναγκαία για όλους όσους δεν είναι στο τελευταίο επεισόδιο...Νομίζω μπροστά στην απογοήτευση που θα πάρει κάποιος αν δει spoilers για μια σειρά ή τον πιθανό αποκλεισμό του από οποιαδήποτε συζήτηση το να πατάμε ένα κουμπάκι όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτι πανεύκολο και σίγουρα όχι κάτι το οποίο θα έπρεπε να μας εκνευρίζει :thatsit:

edit : @Ridelub : Εννοεί ότι τον ενοχλεί που βάζουν spoilers, όχι που δεν βάζουν XD

xbJ3b2w.jpeg

#2066 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 June 2011 - 14:13

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαντάζομαι εστιάζεται στα μεγάλα shounen, τα anime threads των οποίων εύκολα ξεφεύγουν.
Τώρα στις νέες σειρές της τελευταίας 2-3ετίας υπάρχει μια ιδιαίτερη προσοχή ως προς τα spoilers από τους ίδιους τους χρήστες.

Γενικά παιδιά όταν χαλιέστε από κάτι εξόφθαλμο report it :)
Γίνεται ευκολότερη και η δουλειά μας. Κατά τα άλλα γίνεται ότι είναι δυνατό να αντιμετωπιστούν αυτά.

Clarification Edit: Άλλο κατάλαβα από το πρώτο post και μέχρι να απαντήσω πέθανε :unlucky:

Edited by RiDeLub, 26 June 2011 - 16:30.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#2067 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 26 June 2011 - 14:43

Μπα, έχω μπει πολλές φορές σε threads για να τσεκάρω απόψεις πριν δω μια σειρά. Δε θα το έκανα αν κινδύνευα να φάω spoilers.

Χμμμ μάλλον λειτουργούμε διαφορετικά.
Για μένα τουλάχιστον αρκεί το να διαβάσω το θέμα που πραγματεύεται η σειρά και αν με εμπνεύει αρχίζω και την βλέπω. Δεν χρειάζομαι αυτοεπιβεβαίωση από άλλους φανς.
Ακόμα κι αν είμαι ο μοναδικός που βλέπει μια σειρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν θέλει πάντως κάποιος να διαβάσει απόψεις και κριτικές για μια σειρά, μπορεί κάλλιστα να δει το rating που έχει στο anidb ή να διαβάσει ένα review εδώ ή σε κάποιο άλλο site.
Νομίζω πως τα τόπικ των άνιμε σειρών θα πρέπει να είναι γι αυτούς που βλέπουν την σειρά και απλά συζητούν μεταξύ τους την εξέλιξή της... χωρίς tags και κίνδυνο πρόσληψης καρκίνου στα μάτια.
Πιστεύω πως το 90% των ατόμων που μπαίνει σ' αυτά τα τόπικ, μπαίνει γι' αυτον τον λόγο

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
ヤクザ   あいしてる!

#2068 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 June 2011 - 15:01

Γιατί κάποιος να πάει σε ένα άλλο site να πάρει απόψεις αγνώστων για μια σειρά ενώ μπορεί να μπει στο site που είναι μέλος χρόνια και να δει απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεται το γούστο τους?

Επίσης δεν είναι θέμα επιβεβαίωσης σαφώς. Η περιγραφή μιας σειράς, ακόμα ακόμα και το rating που έχει στο anidb πολλές φορές δεν λένε τίποτα...Ενώ τα σχόλια των χρηστών του anime.gr είναι τις περισσότερες φορές επικοδομητικά και σε πληροφορούνε για το αν θα σου άρεσε να δεις μια σειρά...

Για αυτό και το φόρουμ είναι τόσο ζωντανό γιατί παρέχει στους χρήστες πολλές επιλογές.

Από κει και πέρα ένας ακόμα λόγος που τα threads είναι ζωντανά και προάγουν τη συζήτηση είναι γιατί μπορούν να γίνουν συζητήσεις πέρα από το τελευταίο επεισόδιο ακόμα και ανάμεσα σε άτομα που δεν είναι up to date.

Φυσικά όταν είσαι σε μια τόσο ενεργή κοινότητα πρέπει να βάζεις κάποιες προσωπικές ενοχλήσεις (που για μένα δεν έχουν βάση αλλά απόψεις είναι αυτές) στην άκρη για το γενικό καλό...

xbJ3b2w.jpeg

#2069 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 June 2011 - 15:09

Αχ αχ τι θα σας κάνουμε που σας έχουνε κακομάθει τα shounen subforums. :P

Αnw jimilegolas δεν έχει σχέση με κάποιου είδους αυτοεπιβεβαίωση. Έχει σχέση με την διάθεση για συζήτηση. Σκοπός είναι τα threads να είναι φιλόξενα προς όλους σε όποιο μέρος της σειράς και αν βρίσκονται. Είτε είναι στην αρχή είτε στο τέλος. Και πιο σημαντικό να αποτελούν φιλόξενο μέρος για συζήτηση ακόμη και μετά το τέλος της σειράς χωρίς να κινδυνεύει κανείς να φάει όλα τα spoiler στη μάπα. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα μέχρι στιγμής για κάθε νέα σειρά να υπάρχει και ένα subforumακι με κάθε επεισόδιο ξεχωριστά.

Υπάρχουμε σαν anime.gr γιατί σαν άνθρωποι θέλουμε να συζητάμε μεταξύ μας, να ανταλάσσουμε πληροφορίες μεταξύ μας και να βλέπουμε τις γνώμες ανθρώπων που γνωρίζουμε. Αν θέλουμε να συζητήσουμε και να δούμε τις απόψεις των ανθρώπων του anidb μπορούμε να πάμε εκεί.

Αnw ένα κλικ παραπάνω είναι πολύ προτιμότερο από το να αποκλείεται κόσμος από την συζήτηση χωρίς να μπορεί να μπει.

#2070 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 26 June 2011 - 15:15

τέπσα ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά εγώ προς το παρόν το μόνο που βλέπω είναι να μπαίνουν μόνο άτομα που βλέπουν τα ongoing και να κοτσάρουν συνέχεια tags ο ένας στον άλλον.
Μόνο άτομα που θέλουν να κάνουν γενική συζήτηση δεν βλέπω.
Και στο κάτω κάτω ας φτιαχτεί άλλο τόπικ γι' αυτούς που προτιμούν να συζητούν για την σειρά, από το να κάτσουν να δουν όλα τα επεισόδια, έτσι ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη.
(Αυτό είναι πραγματικά ελεϊνό ειδικότερα για σειρές των 12 επεισοδίων)
ヤクザ   あいしてる!