Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#2026 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 December 2010 - 17:52

Ok, πλέον μόνο εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να δουν τα προφίλ μελών. Να ναι καλά ο Left.

E5VV38U.jpg

#2027 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 04 December 2010 - 18:17

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

χμ... "λιγο" ακυρο αλλα οταν τοτε στης 1 απριλιου εφαγα ενα μονοημερο bann *πλακα ειχε η πρωταπριλια με τους ρωσσους mod^^* και ηθελα να μπω για να δω τη θα γινει στη συνεχια δυστιχως ειμουν login μονιμα και δεν μπορεσα να δω απ το pc μου τη ολη φαση Χ__χ ...
λιπον
γινεται αν καπιος φαει bann να γινεται logout αυτοματα ωστε να μπορει να επιβλεπει διαφορα events ασχετος με το forum...
αυτο >3>
Imagination is the only limit!

#2028 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 December 2010 - 18:22

σβηνεις τα cookies του ανιμε.γρ κανεις και ενα restart το router για καλο και για κακο και εισαι οκ

#2029 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 04 December 2010 - 18:32

ααααα nice! thanx

#2030 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 18 February 2011 - 04:01

Θα ηθελα να γινεται να διαγραψεις καποιο δικο σου ποστ. Εχει τυχει μερικες φορες να ποσταρω κατι και μετα να το μετανιωσω και να μην μπορω να το σβησω.

#2031 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 18 February 2011 - 08:32

1ον) Σκέψου τι θα γράψεις πριν το γράψεις.:P
2ον) Αν το μετανιώσεις, κάνεις edit και έτσι σβήνεις ή τροποποιείς αυτό που θες.
3ον) Κάνεις report το ποστ για να το σβήσουν οι mods/admins.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2032 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 18 February 2011 - 14:53

1ον) Σκέψου τι θα γράψεις πριν το γράψεις.:P
2ον) Αν το μετανιώσεις, κάνεις edit και έτσι σβήνεις ή τροποποιείς αυτό που θες.
3ον) Κάνεις report το ποστ για να το σβήσουν οι mods/admins.

:laugh:

Ναι ρε συ αλλα σου λεω εχει τυχει μερικες φορες να εχω ποσταρει καπου, να μετανιωσω μετα ακομα και που ποσταρα και να θελω να το σβησω, να μην υπαρχει καθολου ποστ. ποστ-καπουτ

Γιατι σε αλλα μερικα αλλα φορουμ γινεται. Εκτος αν εχεις ανοιξει εσυ το thread και εχει απαντησει καποιος οπου τοτε αλλαζει το πραγμα.
Τεσπα απλα το ειπα.

Λεω αφου γκρινιαζουν ολοι εδω, ας πω και γω το δικο:P

#2033 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 March 2011 - 02:44

θα μπορούσατε να σβήνετε τα διάφορα threads αντί να τα κλειδώνετε έτσι ώστε να μη συσσωρεύονται και να είναι κάπου μαζεμένα τα ενεργοποιημένα ...βέβαια καταλαβαίνω ότι με αυτό το τρόπο δείχνετε τι thread δεν πρέπει να είναι ανοικτά αλλά εγώ μια ιδέα πετάω

#2034 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 06 March 2011 - 17:51

Όσα κλειδωμένα θέματα έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης στο φόρουμ παραμένουν, όσα δεν έχουν λόγο ύπαρξης στέλνονται στο νεκροταφείο και δεν τα ξαναβλέπετε.
Επίσης, μετά από λίγες μέρες ξεκινάει το θάψιμο και όσων μένουν, τα οποία πέφτουν σε παλιότερες σελίδες της εκάστοτε κατηγορίας και δεν νομίζω να αποτελούν πρόβλημα πλέον.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2035 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 07 March 2011 - 01:42

εμενα με ενοχλει το οτι αν εισαι πολυ ωρα online αλλα βλεπεις κατι αλλο σε αλλο site και μολις τελειωνεις κ πατας να δεις πχ μια σελιδα εδω σου λεει οτι πρεπει να κανεις logn in παλι...κουραστικο
Posted Image
The Dream Has Ended....

#2036 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 07 March 2011 - 01:56

εμενα με ενοχλει το οτι αν εισαι πολυ ωρα online αλλα βλεπεις κατι αλλο σε αλλο site και μολις τελειωνεις κ πατας να δεις πχ μια σελιδα εδω σου λεει οτι πρεπει να κανεις logn in παλι...κουραστικο

Αν κάνεις tick στο "remember me" που λέει εκεί που βάζεις όνομα και pass δεν θα σε λέει να κάνεις log in συνέχεια.
Beyond the Grave Posted Image

#2037 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 07 March 2011 - 02:06

Αν κάνεις tick στο "remember me" που λέει εκεί που βάζεις όνομα και pass δεν θα σε λέει να κάνεις log in συνέχεια.

+1
ειχα και εγω αυτο το "προβλιμα" :P ηταν αρκετα σπαστικο εγραφα εγραφα και οταν παταγα submit reply μου εβγενε μυνιμα πως πρεπει να κανω log in.. XD
τωρα ok "remember me" ftw:8):

#2038 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 08 March 2011 - 22:03

Όντως αυτό είναι απίστευτα κουραστικό, κάνεις δεν κάνεις Τick στο "Remember Me" το ίδιο και το αυτό :OMG3:

Edited by The Rock, 08 March 2011 - 22:08.

#2039 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 08 March 2011 - 22:25

Όντως αυτό είναι απίστευτα κουραστικό, κάνεις δεν κάνεις Τick στο "Remember Me" το ίδιο και το αυτό :OMG3:

nope! two years now, works like a charm! Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies και να ξαναδοκιμάσεις γιατι είναι δικό σου το πρόβλημα.

Εγώ θα τα ξαναπώ τα παραπονά μου. Εκτός της πρότασης να βάλουμε όλοι sigs με boobs για να γίνει πιο χαριτωμένο το φόρουμ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ:burningbe3::burningbe3:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2040 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 09 March 2011 - 20:57

nope! two years now, works like a charm! Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies και να ξαναδοκιμάσεις γιατι είναι δικό σου το πρόβλημα.

Εγώ θα τα ξαναπώ τα παραπονά μου. Εκτός της πρότασης να βάλουμε όλοι sigs με boobs για να γίνει πιο χαριτωμένο το φόρουμ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ:burningbe3::burningbe3:

Το δοκίμασα αλλά και πάλι δεν :nanteee: